Hirdetés

2024. április 28., vasárnap

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:55:58

LOGOUT.hu

KODI MAGYAR KIEGÉSZÍTŐK!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#45746) Intruder2k5


Intruder2k5
MODERÁTOR

(rögzített hsz)

StreamShark kérdésedet ide tedd fel, miután ezt és ezt elolvastad!

Hozzászólások

(#31201) gyuri81


gyuri81
veterán

Ha már itt járunk....hogyan lehet a filmek mappából eltüntetni azokat a filmeket amik már rég nincsenek is fent?

(#31202) cof válasza Gaben92 (#31200) üzenetére


cof
veterán

Mondjuk az nem baj ha nincs tele a Kodi alapból mindenféle kiegészítővel.

Olyanra alakítja az ember amilyenre akarja, így nincs semmi felesleges erőforrás zabáló. :)

[ Szerkesztve ]

Eladó cuccok: https://bit.ly/cofcuccok

(#31203) Borisz76 válasza gyuri81 (#31201) üzenetére


Borisz76
veterán

Médiatár/tisztítás

Synology NAS DSM6 - Összefoglaló : https://logout.hu/bejegyzes/borisz76/synology_nas_osszefoglalo.html

(#31204) vargalex válasza Gaben92 (#31200) üzenetére


vargalex
Topikgazda

Lokális könyvtár esetén könnyű dolga van a plexnek, mert feliratkozik a kernel inotify eseményére, azt megkapja minden változás esetén.

Alex

(#31205) xtend válasza Gaben92 (#31190) üzenetére


xtend
senior tag

Üdv itthon újra! :K

(#31206) dh66e válasza xtend (#31205) üzenetére


dh66e
veterán

Közben hazaértem végre Finnországba

:DDD

(#31207) Gaben92 válasza cof (#31202) üzenetére


Gaben92
őstag

Nyilván feleslegesen ne öljük a vasat, de ha “van de nem használod” akkor nem is fogja. Emiatt fura nekem, hogy gyárilag nincs benne. Plexben például benne van de le van tiltva, és neked kell engedélyezni.

vargalex: Ennyire nem ismerem a témát. Mikor megvettem itthonra mindent, felraktam a Kodit, használtam pár órát, aztán elkönyveltem egy bughalmaznak, vágtam a kukába és visszamentem a boltba egy Apple TV-ért és vettem rá egy Infuse Pro-t. Most is kiakadtam rá 10 perc után, de jelenleg nincs más választásom.

xtend: Ahol a legjobb. :)

[ Szerkesztve ]

If it ain't a Rotor, it ain't a motor.

(#31208) vargalex válasza Gaben92 (#31207) üzenetére


vargalex
Topikgazda

Mi nem jó a Kodiban? Mi bugos? Milyen eszközön használtad/használod?
Lehet, hogy csak máshogy kell használni/beállítani ahhoz képest, amihez hozzászoktál más alkalmazásban.

[ Szerkesztve ]

Alex

(#31209) Gaben92 válasza vargalex (#31208) üzenetére


Gaben92
őstag

Laptopon, QNAP TS251+ NAS-on és Sony XF9005 tévén próbáltam még 2018 végén utoljára a Kodit szóval megmondom őszintén nem emlékszem. Arra emlékszem, hogy maga a felület meg az ötlet tetszett de valahogy percenként belefutottam valami apróságba ami miatt pár óra után biztos voltam benne, hogy nem vagyok hajlandó használni.

Most ugye a PVR miatt megint rákényszerültem és eddig csak ennyi a "mennanyádba" lista: (mindegyik a Live TV résznél, a többit nem használom)
- Csatornalogók kezelése hektikus. A "kicsi" logók mindig rendben vannak, de mikor ugyanannak nagyban kéne megjelennie akkor az valahogy az esetek 90%-ban nem megy. Próbáltam több skin-t, mindegyikkel ugyanez a helyzet.
- Ha beállítod, hogy a Channels legyen a kezdőképernyő mikor indul a Kodi, akkor nem látszik az éppen futó műsor a listában. Ha "kigörgeted" a képernyőről aztán vissza akkor helyrejön, de ott rohadjon meg, működjön rendesen.
- Amelyik csatornán több hangsáv van, ott néha elfelejti, hogy melyiket állítottam be. Eurosport 10-ből 1x angol hangsávval indul. Ha visszarakom magyarra akkor megjegyzi egy darabig.
- Addon beállításoknál ha lejjebb akarok menni a következő ablakba akkor keresnem kell az adott ablakban egy olyan mezőt ami nem beírható szöveg mert a balra nyíl a szövegmezőn lépked balra csak. Hogy miért az jó kérdés, mert "meg kell nyitni a mezőt", hogy felhozza a billentyűzetet szóval abszolút nincs értelme lépkedni benne ide-oda.
- Linux alatt hiányzik a komplett PVR rész, és ha épp nem debian alapú rendszer alatt használod akkor cseszheted a Kodi FAQ-t ami segítene a pluginet letöltésében. Elvileg terminálból kell apt-get használatával letölteni őket ami viszont baromság, mert mikor terminálból lehúztam a tvheadend-et (csak az volt előrhető Entware-ben) akkor amellett, hogy felrakta a plugint, valahogy megjelent a PVR szekció is ugyanúgy mint Win alatt, ahonnan simán tudtam telepíteni az IPTV Simple-t. Ha nem vagy programozó vagy otthonos a Linux alapú rendszerekben akkor tud okozni anyázásokat.

Lehet mondani, hogy apróságok de ahogy írtad én máshoz szoktam. Leginkább ahhoz, hogy a dolgok működnek rendesen. Plexet egyszer beállítottam rendesen, crontab-ban csináltam hozzá egy auto-update részt (QNAP-on manuálisan lehet telepíteni csak, automatán nem tud frissíteni) és rá se kellett néznem azóta. Infuse-t ugyancsak egyszer beállítottam normálisan pár perc alatt és működik ahogy kell. Biztosan jó a Kodi, másképp nem használnák ennyien de számomra túl sok idegesítő apróság vagy bug van benne ami miatt nekem nem pálya.

If it ain't a Rotor, it ain't a motor.

(#31210) csubyy válasza Gaben92 (#31209) üzenetére


csubyy
tag

Ez a szép az életben és ezért nehéz mindenkinek megfelelni. :-)

(#31211) Somatom válasza M_AND_Ms (#31198) üzenetére


Somatom
veterán

+1
NAS video megosztásában minden film egy külön mappa. Megosztás Kodiban megadva és ennyi. Mappa betallóz, film megnéz. Nuku zavar.

Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G

(#31212) vargalex válasza Gaben92 (#31209) üzenetére


vargalex
Topikgazda

Ezt nagyjából kihegyezted 1 kiegészítő hibáira, illetve az adott linux distro-ban (ami ráadásul az entware alapján valamelyik embedded rendszer lesz) csomagkínálatára.
Én Arch linuxot használok, AUR-ból telepítem a kiegészítőt, nincs gondom ezzel.
Majd az IPTV-ből adódott gondjaidat szembe állítod egy Plex-el, ami ezt nem is tudja...

Alex

(#31213) hape84


hape84
újonc

Sziasztok!

A Movie Shark CC-ben hogyan tudom azt kikapcsolni, hogy ne kérjen egy számolási feladatot a film lejátszása előtt. Hiába adom meg az összeget, mégsem indul el. Ezt csak az xbox one-on csinálja.
Előre is köszönöm a választ!

(#31214) Noxy válasza Somatom (#31211) üzenetére


Noxy
veterán

Ez is egy +oldás.
Ha van rá időd több 100 mappából be tallózni az ép aktuális legutolsó filmet (-ket).

''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is''

(#31215) Somatom válasza Noxy (#31214) üzenetére


Somatom
veterán

Azok a download mappában vannak. A videoba csak azok kerülnek át, amiket megtartok. Ez elenyésző hányada a filmeknek. A többségük egyszer (vagy egyszer sem) végignézős.

Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G

(#31216) Gaben92 válasza vargalex (#31212) üzenetére


Gaben92
őstag

Elvileg ezek a Kodi hibái nem valamelyik addoné. De írtam is, hogy jelenleg csak a Live TV-t használom mert minden másra ott az Infuse. Plexet pedig csak scrapernek használom az Anime plugin miatt. Két éve még az is használhatatlan volt Apple TV-n a gyökér szerver oldali feliratégetése és az erőltetett transzkódolása miatt.

Amiket írtam, azok elvileg a Kodi hibái. Két addon van fent nekem össz-vissz, az egyik ugye az IPTV Simple Client, a másik a UPCD addon ami annyit csinál, hogy Kodi indiításnál bejelentkezik az oldalon és életben tartja a kapcsolatot. Tvheadend és egyéb IPTV kliensekkel is problémás az ikonkezelés.

A linuxos részt aláírom mert lényegében az a helyzet amit írtál, ott csak az volt nekem furcsa, hogy a teljes PVR szekció hiányzott mint úgy általában Linux alatt ahogy olvastam, de mikor opkg-val lehúztam a tvheadend-et akkor megjelent a PVR menü és az összes addon ami win alatt és onnantól tudtam őket telepíteni Kodiból, ugyanúgy mint Win alatt. Gyakorlatilag Linux alatt Kodiból telepítettem az IPTV Simple-t pedig elvileg csak terminalból lehet. Ubuntu 20.04 alatt ugyanígy. Félreértés ne essék, inkább pozitív, hogy a tvheadend után lényegében ment minden a normál módon, csak elvileg ez nem így kellene, hogy működjön. :DDD

Arra pedig, hogy két évvel ezelőtt miért hagytam ott a Kodit tényleg nem emlékszem. Az rémlik, hogy lejátszási gond nem volt Win alatt hanem csak apró idegesítő dolgok. Android TV-n volt lejátszási probléma is 4k anyagokkal de úgy rémlik az a Sony miatt volt szóval nem releváns. (Beépített lejátszóval röccenés nélkül ment minden, de Kodi alatt nem mert a Sony maga tiltja a hardware acceleration-t külső lejátszóknak.) Azt tudom, hogy az animációkat tiltottam első körben mikor kísérleteztem vele, mert sikerült többször is a képre fagyasztanom valami menüpontot Win alatt ha még az alatt csináltam valamit, míg ment az animáció. Kipróbáltam az Emby-t is a Kodi után amivel sokkal kevesebb apró gond volt, de az meg néha-néha úgy gondolta, hogy a crash jó ötlet illetve a TRUEHD anyagokkal szenvedett mikor indítottam a lejátszást. Néha gondolkodott fél-egy percig aztán vagy ment vagy nem. Ha ezalatt piszkáltam akkor szintén összeomlott. Utána vettem fel a kapcsolatot Aszpirin fórumtárssal aki már akkor Apple TV-t használt és azóta minden gondom a múlté.

Most például találtam workaround-ot minden problémámra így hirtelen. (Kodi indításnál nem a Channels jön be hanem a guide, ott kiír rendesen mindent. Olyan skin-t használok ami csak a kis csatornaikonokat használja ami megy tökéletesen, nem piszkálom az addon beállításokat, stb.) Egyedül a "néha angolul indul" az Eurosport dologra nincs még megoldásom. (Lehet más is, de ES1, ES2, M4 hármason kívül mást nem nézek. :DDD)

Mint írtam biztos vagyok benne, hogy nem szar a Kodi mert amúgy nem lenne ekkora rajongótábora, csak nekem szimplán túl sok idegesítő kis aprósága van/volt ami miatt inkább fizetős alternatíva után néztem.

If it ain't a Rotor, it ain't a motor.

(#31217) maestro87


maestro87
őstag

Olyat tapasztalt már más is, hogy magától elindul egy film vagy sorozat? Ma reggel azt vettem észre, hogy éjjel "végig néztem" egy sorozat első évadát míg aludtam. :DDD Ami azért is furcsa, mert nincs beállítva, hogy automatikusan játssza le a következő epizódot. :F

(#31218) Noxy válasza Somatom (#31215) üzenetére


Noxy
veterán

Azok a download mappában vannak.

Ezt te oda rakod, van aki kikapcsolja, van aki nem.
Nem vagyunk egyformák, de a méd..tár frissítési problémákra, van biztosan normálisan működő megoldás, a bugos, bizonytalanul működő adon helyett. Aki meg szívatni szereti magát az rakja fel magának, a szintén sokszor bug-s skinekkel együtt.

''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is''

(#31219) Somatom válasza Noxy (#31218) üzenetére


Somatom
veterán

Nem én rakom oda, hanem a NAS automatikusan oda tölti le. A médiatáros frissítési problémák megelőzésének legegyszerűbb módja az, ha nincs médiatár. :)

Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G

(#31220) vargalex válasza Noxy (#31214) üzenetére


vargalex
Topikgazda

Én mindig kézzel adom hozzá az új, letöltött anyagokat. Egyszer csináltam egy teljes médiatár scant, ami nem volt jó, azt szintén kézzel javítottam. Ezután nem hinném, hogy valaki napi több (több tíz) filmet tölt le és annyi idő kellene a manuális frissítéshez...

Alex

(#31221) Noxy válasza Gaben92 (#31216) üzenetére


Noxy
veterán

Tvheadend és egyéb IPTV kliensekkel is problémás az ikonkezelés.

Hát nem tudom, de én nem látok semmilyen ikonkezelési és hang problémát. [kép] [kép] [kép]

''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is''

(#31222) vargalex válasza Noxy (#31221) üzenetére


vargalex
Topikgazda

Nálam sincs gond az ikonokkal. Lehet, hogy a kollégának egyszerűen az ikon logo forrása gyatra...

Alex

(#31223) cof válasza Noxy (#31221) üzenetére


cof
veterán

Ha jól van konfigurálva a cucc, akkor nincs is.

Ez ugyanolyan dolog, hogy a Windows is elfut VGA driver nélkül, csak hát úgy nem nagyon használható sok mindenre.

[ Szerkesztve ]

Eladó cuccok: https://bit.ly/cofcuccok

(#31224) Noxy válasza vargalex (#31220) üzenetére


Noxy
veterán

Én mindig kézzel adom hozzá az új, letöltött anyagokat.

Én is, mert tudom hogy van új film(ek).
A mobilon (Kodi remote) nyomok egy mt frissítést.
De pld a családban más városból is nálam érik el a NAS-t
Náluk a Kodi a háttérben auto frissíti a mt bekapcsoláskor.

''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is''

(#31225) vargalex válasza Noxy (#31224) üzenetére


vargalex
Topikgazda

Nálunk is megy a nagyiknál a home szerverről a filmnézés. Viszont a médiatár MySQL (mariaDB) adatbázisban van, így csak én frissítek kézzel. Az összes többi helyen (nálunk 3 eszköz és a 2 nagyinál 1-1) automatikusan az látszik. Azaz 1 db médiatár létezik. Így legalább a gyerekek, ha itthon elkezdenek valamit, bármelyik helyszínen ott folytatják, ahol abbahagyták.

[ Szerkesztve ]

Alex

(#31226) xtend válasza dh66e (#31206) üzenetére


xtend
senior tag

??? :F

(#31227) Noxy válasza vargalex (#31225) üzenetére


Noxy
veterán

Viszont a médiatár MySQL (mariaDB) adatbázisban van, így csak én frissítek kézzel.

Én ennyire nem vágom, + időm sincs rá. :N
Nekem bőven megfelel az alap kodi mt. :K
Soha nem volt gondom ezzel.

''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is''

(#31228) Gaben92 válasza vargalex (#31222) üzenetére


Gaben92
őstag

+Noxy:

Azok az ikonok nálam is rendben vannak. A gyári skinben ha megnézed bal oldalon minden okés, de a jobb oldalon szerepel ugyanaz a logó csak nagyban. (Ugyanaz a kép forrása, nincs külön kicsi és nagy, szimpla upscale.) Ezen a képen megjelenik szépen az ES2 jobb oldalon is, de az ES1 már nem. Aztán ha elkezdek lépkedni ES1 és ES2 között akkor egyszercsak megjelenik az ES1 is úgy 20 próbálkozás után. Újraindítás után elveszik. Emiatt használok olyan skint (Unfussy) ami nem használja a “nagy” logót, ott minden rendben van. De annak is van olyan widgetje ami hasznalhatja a nagyot és ugyanúgy nem megy. Szóval nem a skin a hibás. (Win alatt és NAS-on is ugyanez.)

Rágugliztam pár napja, hogy ez most mi, és valamelyik addon fejlesztő írta tvheadend topikban, hogy a Kodiban magában van a hiba mert eszméletlen gyökérül kezeli (ő csúnyábban fogalmazott :DDD) vagy a csatornaikonokat vagy pedig csak bizonyos helyeket ahol használják őket.

Azt nem gondolnám, hogy beállítás probléma mert nincs külön opció a kicsi és nagy verziókra. UPC DN honlapról, GitHub forrásból és helyi forrásból is ugyanezt produkálja.

[ Szerkesztve ]

If it ain't a Rotor, it ain't a motor.

(#31229) n_atsi


n_atsi
tag

Üdv. Mindenkinek!

Kellene egy kis segítség!

Adott egy Rasberry 4+ PI, melyen egy 2 TB-os HDD csücsül.
Van két Mediabox, és egy Androidos okos TV.

A rasberryn vannak a filmek, sorozatok. A tároló Samba elérése rendben van, jelszó nélküli megosztások vannak, mindegyik működik, maga a mappa bárhonan, bármilyen eszközről elérhető, irható/Olvasható!

Ha tisztán feltelepítem a KODI-t, akkor rendesen megcsinálja a listát a filmekről, sorozatokról...stb.

Ha viszont változik a mappa tartalma, a KODI nem frissíti a listát!

A logban a következő bejegyzéseket kapom:

Egyenlöre nem tudom az okát!

Másik problémám, hogy szeretném ha a KODI-k egy adatbázist használnának, ennek érdekében közös helyre tenném az adatbázist.

Érdekes módon nem találom a advancedsettings.xml filet a mappában. pedig ezek irási/olvasási jogai is rendben vannak!

Segítségeteket köszönettel veszem....

[ Szerkesztve ]

(#31230) vargalex válasza Gaben92 (#31228) üzenetére


vargalex
Topikgazda

Most direkt végignéztem, nálam az összes logó jó (és rögtön meg is jelenik) jobb oldalon nagyban is.

Alex

(#31231) oroszlan12


oroszlan12
tag

Sziasztok!ha PVR tudna nekem vki egy linket küldeni a csatorna logok-hoz?
Megköszönném!

(#31232) Gaben92 válasza vargalex (#31230) üzenetére


Gaben92
őstag

Na igen, pont ez a fura. Elvileg be van állítva minden rendesen, sőt próbáltam többféle dolgot is de valahogy semmi se segített. :U

Megmondom őszintén, nem is nagyon izgat a dolog mert ahogy írtam az Unfussy nem használja azt a méretet (ahogy nálam van beállítva).

If it ain't a Rotor, it ain't a motor.

(#31233) gyuri81


gyuri81
veterán

TVHEADEND...
Próbáltam utánaolvasni tájékozodni, de nem igazán tiszta még, hogy mit is tud ez kiegészítő.
Ha jól értelmezem, akkor valami olyasmi, ha van a box-ban tv tuner ( vagy veszel hozzá kb 10e Ft-ért) Akkor tudja kezelni a koax kábeles csatornákat amiket fel lehet venni, vagy más eszközökön nézni, ha megy maga szerver box.
Valami ilyesmi?

(#31234) consono válasza gyuri81 (#31233) üzenetére


consono
nagyúr

Ilyen, ilyesmi, de nem csak koaxon, hardverrel működik, hanem IPTV csatornákat is tud kezelni.

"In God we trust. All others must bring data"

(#31235) cof válasza gyuri81 (#31233) üzenetére


cof
veterán

Valami ilyesmi igen. De sok szolgáltatónál nem megoldható ahol kártyát adnak a kódolt csatornákhoz. Meg a felvételhez még kell valami HDD, SSD... mert eszi a tárhelyet. USB Tuner már kapható 15$ körül Aliról.

Macera az elején, elég sok szívás van vele, de ha egyszer beállítod akkor jó kis rendszer. Nekem is sok időm elment az elemzéssel.

Ja igen, consono már írta is megy IPTV is m3u listával, persze nem mindegyik, kiszolgáló függő. Ezen kívül Mindig TV DVB-T2, műhold DVB-S.

[ Szerkesztve ]

Eladó cuccok: https://bit.ly/cofcuccok

(#31236) gyuri81


gyuri81
veterán

Nagyon triviális kérdés....
Minden film és sorozatom angol infókkal jön, hogyan tudom magyarra módosítani?

(#31237) cof válasza gyuri81 (#31236) üzenetére


cof
veterán

Töröld az egész médiatárat és kezd újra. Amikor kiválasztod a tartalmat, film vagy sorozat bedobja a scrapert is, ott a beálításokban kell átállítani a nyelvet magyarra, mielőtt még lekeresteted.

[ Szerkesztve ]

Eladó cuccok: https://bit.ly/cofcuccok

(#31238) gyuri81 válasza cof (#31237) üzenetére


gyuri81
veterán

Hogy törlöm az egész médiatárat?
És milyen scrapert kell választani?

[ Szerkesztve ]

(#31239) cof válasza gyuri81 (#31238) üzenetére


cof
veterán

Csak töröld amit felvettél forrásnak a Kodi alól. Filmhez tudok hozzászólni, sorozatom nincs. Ott ha beállítod a tartalmat, tehát Film, akkor automatikusan alatta látod, hogy választott is scrapert (információs szolgáltató). Tejesen jó a "The Movie Database" és alatta kell a beállításokba menni, ott lehet nyelvet választani.

Sorozat ugyanez nagyjából, oda TVDB ajánlott ha jól emlékszem.

[ Szerkesztve ]

Eladó cuccok: https://bit.ly/cofcuccok

(#31240) gyuri81 válasza cof (#31239) üzenetére


gyuri81
veterán

Köszi, magyar minden :)

(#31241) oroszlan12


oroszlan12
tag

Tvheadend-ben tudna vki segíteni?
Egy Syno nason fut a szerverem.Amennyiben több usert hozzáadok akkor csak az adminnal kapok hozzáférést mit kell állítani,h a többi user is tudja használni vagy egyidejüleg csak egy userrel lehet?

(#31242) cof válasza oroszlan12 (#31241) üzenetére


cof
veterán

Felhasználónként külön lehet állítani a jogosultságokat, lejátszás, felvétel, webadmin stb.

Eladó cuccok: https://bit.ly/cofcuccok

(#31244) divan válasza vargalex (#31220) üzenetére


divan
senior tag

+1.
Egyszer megcsináltam a médiatárat, ha új dolgot töltök le, lista gomb, beolvasás médiatárba, és már ott is van az új anyag. A Video menüpont alatt a könyvtárak dátum szerint vannak sorbaállítva, mindig felül vannak az újak.

(#31245) vargalex válasza SzabóTamàs90 (#31243) üzenetére


vargalex
Topikgazda

Szia!

Amit kipróbáltam, nálam ment. De igazából, ha egy filmnél a források már megjelennek (vev.io, vidoza,net, clipwatching.com, stb.) onnantól már nem a kiegészítő, hanem az urlresolver feladata a link feloldása. Érdemes az összes forrást kipróbálni, hátha valamelyik megy. Sajnos egy ideje a videa linkek feloldása nem megoldott.

[ Szerkesztve ]

Alex

(#31247) spiky03


spiky03
veterán

Saját filmgyujtemnyt, hogy tudok létrehozni?
Mert ugye vannak amiket megcsinál alapból pl Halálos fegyver gyűjtemény.

De vannak Biod Spenceres filmjeim és azokat is gyűjteménybe szeretném tenni.
Hiába csinaltam meg az új gyűjteményt akkor sem látom a gyűjtemények között.

Köszönöm

SuperHeRo - Eladó! Anthem MRX710 + extrák!

(#31248) vargalex válasza spiky03 (#31247) üzenetére


vargalex
Topikgazda

Pedig úgy működnie kell, ha a beépített movies set editor-t használod.

Alex

(#31249) spiky03 válasza vargalex (#31248) üzenetére


spiky03
veterán

Elvileg azt használom, ami benne van. :)
Így is csináltam, de amikor vissza lépek az elejére ahol vannak a gyűjtemények ott nem jelenik meg mégsem.

De majd még próbálgatom.

SuperHeRo - Eladó! Anthem MRX710 + extrák!

(#31250) Zsadi


Zsadi
őstag

Régebben sorozatok nézése közt, amikor vége fele járt a film, feljött egy kis infóablak (filmrészletes képpel), hogy játsza-e le a következőt, és számolt vissza.
Ez valamiért most nem jön fel.
Ezt hol lehet beállítani?
Köszi!

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.