Hirdetés
-
LOGOUT.hu
KODI MAGYAR KIEGÉSZÍTŐK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
huliganboy
addikt
válasz ViktorHUN79 #3000 üzenetére
A legnagyobb probléma, hogy ezek fizető szolgáltatások, melyek működtetői nem örülnek az ilyeneknek, továbbá szerintem a címfeloldás itt olyan technológiát igényel ami nem olyan egyszerü... de majd megcáfolnak.... nem hiába nincs HBO GO sem és társai
-
rooney8
aktív tag
válasz huliganboy #3001 üzenetére
de ha rendelkezel az adott szolgáltatónál előfizetéssel, akkor sem megoldható a dolog? mi pl. upc-nél vagyunk, horizon go így adott, böngészőből lehet is nézni, de sokkal kényelmesebb lenne kodi-ban bármilyen eszközről nézni.
persze nyilván ez nem érdekük a szolgáltatóknak, gondolom mindenféle védelemmel van ellátva a tartalom, hisz így akkor tulajdonképpen felesleges lenne a szolgáltatótól "bérelt" box.
ha jól tudom minden szolgáltatónál korlátozva van az eszközök száma, azt hiszem nálunk is 3 eszközről lehet egyszerre nézni a horizon go-t. most gépen van böngészőből egy eszköz, meg mobilon az alkalmazásuk. szóval maradna még szabad hely, de a böngészőt amúgy is törölhetném, mert akkor csak kodi-ban nézném.
jut eszembe, horizon-nál pl. olyan korlátozás is van, hogy ha nem upc-s neten vagy, akkor sok csatornát nem is tudsz nézni[ Szerkesztve ]
-
huliganboy
addikt
Most látom más fórumokon, hogy az MS-t portolják xbmc frodo alá... A fejlesztőket kérdezném, ez mennyire nagy meló?
-
aky01
tag
válasz huliganboy #3007 üzenetére
Szia!
Úgy látom xbmc.python addonból frodo-nak v2.1.0 kell.
MS v2.14.0-t használ.
Ha valóban csak ennyi a különbség, akkor ezt a módosítást bárki elvégezheti magának az addon.xml-ben.
Az általam készített addonoknál v2.1.0 szerepel az xml-ben. Próbáljátok ki ezeket frodo-n, és ha működik, akkor tényleg csak ennyi kell neki.Üdv.
-
Geripapa
aktív tag
Ha valakit érdekel az iptv müködése ebben olvashat róla.
Segítségkéréshez: NSA320+FFP; Raspberry Pi2 Openelec/Kodi ;
-
rakyistvan
csendes tag
Üdv Uraim !
Tudom fura kérés ez de nekem nagyon fontos lenne. Rengeteg bajom volt a youtube addon-nal már a kezdetektől mióta kodit használok. Tudom, hogy ti inkább magyar addonokat készítetek, de szerintem senki nem sértődne meg, ha lenne egy olyan színvonalas youtube addon mint a Movieshark. Ha meg tudjátok oldani láttok benne fantáziát és más is egyetért velem talán hajlandóak lennétek elgondolkodni ezen kiegészítő fejlesztésén.
Előre is köszönöm a segítséget, és remélem jó ötletet adott a fejlesztésben.
MacPro Pro 15" Retina, Macbook, PowerMac, eMac, iMac, iPhone, iPad
-
Arolotifar
őstag
válasz ViktorHUN79 #3010 üzenetére
Ennyire nem lehet nehéz használni a Google-t [link]
"Jobb, ha azért gyűlölnek, ami vagy, mintha azért szeretnének, ami nem."
-
Keef_Lee
senior tag
válasz huliganboy #3014 üzenetére
Ha xfinity, akkor drukkolok, mert én anno nem tudtam belőle kihozni semmit sem. Igaz az ~2 éve volt.
-
aky01
tag
válasz huliganboy #3014 üzenetére
PC-n (WIN32) próbáltam Frodo v12.3 alatt.
MS működik az xbmc.python 2.1.0 verziószám módosítással.
A többi addon (MSCC, Filmecske,...) lehet, hogy függőség hibát fog írni, akkor ezt kell fel tenni előbb:
script.module.requests-2.4.3.zipMás eszközön nem volt lehetőségen letesztelni.
Sok sikert
-
aky01
tag
Sziasztok!
A Tények adásai nem láthatóak a TV2 lista alatt, mert a műsor saját oldalára irányít át, ezt úgy tudtam megoldani, hogy a főmenüből nyitható meg a műsor.
V0.0.2
Tenyek kulon menupontba hozzaadva@(#2999) ENCORE33: Az üres mappák a TV weboldalán is üresek. Kilistázás előtt nem tudom ellenőrizni a tartalmukat, mert ez 160 műsornál nagyon belassítaná az addon-t.
Annyit tudok tenni, hogyha valaki vállalkozik arra, hogy el küldi nekem azoknak a műsoroknak a id számát (böngésző címsorában találod), vagy címét, amiknek a mappája nem tartalmaz semmit, azokat fel tudom venni kivételnek a kiegészítőben, és nem fog szerepelni a listában.Üdv.
-
Keef_Lee
senior tag
válasz Arolotifar #2955 üzenetére
Kerestem az autoupdate beállítást a Kodiban, de nem találtam. Erre este feldobott egy kérdést, hogy ő frissítené magát, mit szólok hozzá? Aztán gondoltam egy merészet és ráengedtem. Egyelőre rendben van.
Szóval frissítheti a mama is.
Utána megtaláltam, hogy a "my osmc"-ben van ez a beállítás engedélyezve. -
turulbird
tag
Üdv!
Köszi a scriptet, minden működik Frodo v12.3 alatt.
Előtte nálam érdekes módon csak az MS működött (verziószám módosítás nélkül); a többi plugin hibát dobott.
Az MS repoban valami hasonló hiba lehet, nálam a frissítés nem működik az MS repóból, a Frodo Működésképtelent ír az összesre.Köszi!
[ Szerkesztve ]
-
huliganboy
addikt
TV2 PLAYER TELEPÍTHETŐ ONLINE!
(MS REPO)[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
ha lehetne a PRO 4 csatornáit szerintem ki is lehetne törölni telejesen a sorozatok és a teljes filmek mappa kivételével, mert a mappák 80% üresek., ( szerintem ezt más is észrevette ) és az a pár müsor ami megtalálható, az ugyis csak 1-2 perces müsorbemutatók vannak.
Tények hogy külon menüpontba van hozzaadva ez egy bomba ötlet !
meglehetne valósitani, hogy a TV2, SZUPER TV2, FEM3 , csatornáiból kivenni külon menüpontba a sorozatok és a teljes filmek mappát, vagy betenni az elejére ?a munkádat előre is köszike, ,, nefeledd te vagy a legjobb !! ,,
-
remex
tag
válasz #61631488 #3030 üzenetére
Szerintem az nem olyan gáz, hogy az üres mappák is ott vannak, mert később lehet hogy akár oda is fognak bekerülni tartalmak, tehát jobban átgondolva a dolgot felesleges lenne kivételként kezelni.
A legjobb az lenne, ha lenne az addon főoldalán egy "Kedvencek" mappa is, amihez mindenki saját kénye-kedve ízlése szerint hozzá tudná adni azokat a műsor mappákat, amik őt érdeklik (és természetesen amik nem üresek).
Ha ezt megcsinálná aky01 akkor tökéletes lenne és mindenki igényét kielégítené szerintem
(...és a Tőle kapott információk alapján tervez is valami hasonló funkciót valamikor megvalósítani. Én szurkolok neki ) -
vtechun
veterán
Nem tudom, hogy ez-e a megfelelő módja, de ajánlanám a nyíregyházi Rádió.1-et felvenni a rádió streamek közé.
Az cím:
http://178.248.200.62:8000/radio.1.mp3 -
aky01
tag
-
remex
tag
Szia, persze igen, de oda elsősorban kedvenc Android-os progikat szoktam betenni, hogy Kodi alól is gyorsan el tudjam indítani.
És volt már olyan negatív tapasztalatom, hogy valamilyen stream-es cuccot betettem a kedvencek közé és onnan nem lehetett indítani csak az addonból... bár a stream az lehet hogy pont egy speciális esetnek számít... Mindenesetre ha más megoldás nincs és müxik a dolog, akkor akár ez is jó lehet, majd kipróbálom, csak praktikusabbnak gondoltam volna az adott addonban tárolni az infót[ Szerkesztve ]
-
atyca
senior tag
Helló!
Most éppen azzal kedveskedik a Kodi,hogy újrajátssza az aktuális sorozat epizódot...(SB,és MS alatt is)
Hol tudom ezt kikapcsolni?
Köszi előre is!Win11 Pro/64, MI TV Stick, Kodi 20.2 (többi az adatlapomon)
-
remex
tag
Ez nagyon skin függő...
Pl. Confluence skin alatt a bal oldalról nyitható ablakban van olyan menü, hogy Ismétlés: Ki/Be, ugyanott ahol a Keverés: Ki/Be menüpont is található.
Pl. Re-Touch alatt ugyanezen menük ikon formájában is megtalálhatók lejátszás alatt a kezelőgombok mellett.[ Szerkesztve ]
-
alesi01
újonc
hello
apple tv 2 a movieshark repo hasznalhato? -
Noxy
veterán
válasz alesi01 #3039 üzenetére
Ha nálam az iPadAir-n megy, akkor azon is.
Sajna nekem Apple TV3 van amire nem tudom felrakni. (No JB, meg valszeg nem is lesz már hozzá.)''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
remex
tag
Az új TV2 és az RTL Klub addonoknak (illetve aky01 fantasztikus munkájának ) köszönhetően az alábbi három korábbi addon véleményem szerint okafogyottá vált, eltávolítható a MovieShark repóból, hiszen ezek funkciói mind megtalálhatók a két fenti addonban is:
Barátok közt
Jóban Rosszban
TV2 Teljes filmek.Persze ez csak egy javaslat, senki ne kövezzen meg érte
-
alesi01
újonc
apple tv 2 mukodik csak nem updatel ,vagyis filmekbol 2 oldal van ,sorozatokbol 3 oldal van
-
vzoli1987
aktív tag
Az előbb néztem a repot de nem leltem a tv2 playert !!!
Huawei P30 ||| VU+ DUO 2 Kodi 18.8
-
ViktorHUN79
aktív tag
Azt nemlehet esetleg beállítani vagy megoldani,hogy a movie shark + a sorozatbarát autóamatán frissüljön mint pl.az Exodus?
-
Arolotifar
őstag
válasz ViktorHUN79 #3047 üzenetére
Automatikusan frissül, de neked kell beállítani az automata frissítést, mi nem tudjuk helyetted megcsinálni
"Jobb, ha azért gyűlölnek, ami vagy, mintha azért szeretnének, ami nem."
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
StreamShark kérdésedet ide tedd fel, miután ezt és ezt elolvastad!
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest