Hirdetés

2024. április 28., vasárnap

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:55:58

LOGOUT.hu

KODI MAGYAR KIEGÉSZÍTŐK!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#45746) Intruder2k5


Intruder2k5
MODERÁTOR

(rögzített hsz)

StreamShark kérdésedet ide tedd fel, miután ezt és ezt elolvastad!

Hozzászólások

(#31301) Gaben92 válasza cof (#31295) üzenetére


Gaben92
őstag

+ SzabóTamás90-nek a negyedik bekezdés.
+ garkeol (legvége)

- A config file az én githubomon van (egyik sor amit át kellett írni), én azért tettem githubra mert rohadtul nem tudom, hogy kéne lokálból megnyitni. :DDD Viszont előbb vagy utóbb törlöm onnan mert nincs horizon go-m szóval valaki akinek van githubja áthúzhatja. Ami módosítás történt az eredetihez képest: "NL" lecserélve "HU"-ra és "nld" "hun"-ra. Az optimális az lenne amúgy, ha bele lehetne tenni a pluginbe és megadni neki, hogy onnan nyissa VAGY megnézni azt az 1 darab helyet ahol használja a fájlt és abba beletúrni.
- Ahol átírtad azt a két sort, ott van definiálva, hogy mit honnan húzzon le. Benne van, hogy a kódnak kell mindenképp, viszont úgy emlékszem kizárólag az MD5 fájlt figyeli és ha változik akkor szedi le a többi cuccot. Szóval legrosszabb esetben a mostani MD5-ből egy github copy és mivel sose változik sose fogja azt a párszáz mb adatot fetchelni.
- Ha működne minden normálisan akkor lehetne játszani a magyar fordítással mert gyakorlatilag csak a szövegeket kell hozzáadni és 1 helyen definiálni, hogy van magyar nyelv is.
- EPG-t külső forrásból tudsz használni (ebben a hsz-ben benne van minden), de szerintem ezt is meg lehet mókolni, hogy automatikusan töltse a hsz-ben lévő forrásról csak kicsit időigényesebb. Az eredeti ugye .zip fájlt tölt le és onnan csomagolja ki. Ha ebből a forrásból akarsz dolgozni, akkor a tvg-id-kat át kell írni vagy az epg fájlban vagy pedig a legenerált m3u listában mert így nem találnak egymásra.
- Automatikus átadás asszem eddig se volt. Egyszer mikor először beállítod rákérdez, de utána ha módosítgatod akkor már nem szól rád és neked kell manuálisan megnyomni a gombot.

garkeol: Mivel CoF rendbe szedte az addont kicsit így elég azt feltenned és nem kell piszkálni. Én is csak azért nem csináltam meg mert ha egyszer belekezdek akkor nem állok le. :DDD A repót attól ugyanúgy telepíteni kell mert abban vannak olyan kiegészítők mint a fuzzywuzzy amit az addon használ.

Egyebek:
- Watchlist amúgy úgy láttam, hogy megy. CoF adott hozzáférést míg foglalkoztam vele, az ő watchlistjét láttam. Viszont azt már nem próbáltam, hogy elindítani el tudom-e.
- Valamilyen szinten fetch-el adatok a Horizon Go honlapjáról a cucc mert ha nézel egy csatornát és nyomsz egy infó gombot akkor megmondja mi megy (csak cím).
- Filmek és Sorozatok (nem tudom ez mit tud) nincs tesztelve mert rámszólt, hogy nincs hozzáférés emiatt most letiltja. Benne van, hogy működik csak CoF-nak nem volt rá előfizuja, meg az is, hogy nem működik.
- Nagyon talánra mondom, hogy talán fogok talán foglalkozni talán vele talán még, talán egy picit.

If it ain't a Rotor, it ain't a motor.

(#31303) gazso75 válasza SzabóTamàs90 (#31302) üzenetére


gazso75
aktív tag

Hosszas ügyfélszolgálatos beszélgetés után, elmondták, hogy van tervben VTV Go készítése is, de az időpontját nem tudják. Ingyen visszacserélik a Horizon Go box-ot ha kérem, mert annak a része a Horizon Go hozzáférés.

Még jó, hogy anyámnak még nem cserélték ki :)

LE alá betoltam, és szépen működik

[ Szerkesztve ]

(#31305) gazso75 válasza Gaben92 (#31301) üzenetére


gazso75
aktív tag

Én felraktam az eredetit, és abban írtam át a 2 sort. Így megy a Simple IPTV-el is. Én szeretem, ha TV távirányítóval kapcsolgathatom a csatornákat.

(#31306) Gaben92 válasza SzabóTamàs90 (#31304) üzenetére


Gaben92
őstag

Megmondom őszintén, hogy hirtelen nem tudom. Az m3u fájlt az addon generálja, de szerintem csak egyszer. A UPCD addon újragenerálja minden Kodi indításnál szóval ha kivesznek valamit vagy beraknak egy újat akkor azt automatán felismeri.

Próbáld ki. CoF leírta, hogy hol tárolja az addon az m3u fájlokat, ha változik a dátum Kodi indítás után akkor újragenerálja.

Lehet később rápillantok az m3u generálásra. Ha van rá egyszerű mód, hogy kódból cseréljem automatán (és valaki veszi a fáradtságot, hogy elkészítsen egy megfeleltetési listát akkor ismét csak talánra, de lehet ránézek.) Azért a sok talán mert jövő péntektől szabin vagyok egy hónapig és megöl a zasszony ha ezzel cseszekedek. :DDD

gazso75: Nem próbáltam amit CoF felrakott, de elvileg ő is annyit írt át csak amit említettem, szóval azzal is mennie kellene. Az addonon belül van egy "Settings" opció (ami nem ugyanaz mint az Addon beállítások!) ott van egy Set Up IPTV Simple Client opció ami elvileg be kell, hogy tudja állítani automatán.

If it ain't a Rotor, it ain't a motor.

(#31307) cof válasza Gaben92 (#31306) üzenetére


cof
veterán

Sajnos a TVH nem eszi meg az m3u8-at, sebaj unknown playlist format for network. Kiegészítőből működik szépen, ez is már nagy haladás.

Én nem tapasztaltam, hogy újragenerálná az m3u8-at, de áttettem másik mappába, és onnan is megeszi az IPTVS Kliens.

Csináltam egy forkot a hgo repódból, de nekem nem nyitja meg a json fájlt böngészőben 404-es hiba. :F Totál github analfabéta vagyok.

[ Szerkesztve ]

Eladó cuccok: https://bit.ly/cofcuccok

(#31308) gazso75


gazso75
aktív tag

A csatorna váltás sem megy sajna az IPTV-ben. belefagy

(#31309) Gaben92 válasza cof (#31307) üzenetére


Gaben92
őstag

Be kell állítanod a GitHub pages-t, hogy hozzá tudjanak férni külső alkalmazások. Repóban settingsnél legörgetsz a GitHub pages részig, source-nak kiválasztod a "master" branch-et, majd választasz egy témát és kész is vagy. Csinál neked egy github.io linket és azt kell majd használnod. Írj rám priviben, segítek ha nem megy, de itt a leírás amúgy.

gazso75: Nálam ment gond nélkül.

If it ain't a Rotor, it ain't a motor.

(#31310) gazso75 válasza Gaben92 (#31309) üzenetére


gazso75
aktív tag

Műsorújság nincs, de ha csatornát választok kiírja a tartalmat, vagy ha információra kattintok.
És meglérdezi, hogy akarom e a NCIS-t, vagy ami éppen megy az elejéről indítani, persze nem onnan.

Gaben92: vált és kilép :((

[ Szerkesztve ]

(#31311) vargalex válasza cof (#31307) üzenetére


vargalex
Topikgazda

Ránéztem a dologra. Azt nem teljesen értem, hogy pl. a settings.json-t miért kell dinamikusan letöltenie, mikor az nem változik. Persze, ha csak az változik, akkor nem kell a kiegészítőből új verzió. De jobb lenne szerintem betenni magába a pluginba azt is.

Alex

(#31312) cof válasza Gaben92 (#31309) üzenetére


cof
veterán

Köszi sikerült.

Itt a github link módosított változat akinek kellene, mert Gaben92 majd törli a githubjáról. [link] (de egyelőre nem törlöm a GDrive-ból azt sem amíg megy.) Mert azt a hozzászólást már nem tudom módosítani.

@vargalex Lehetne még bőven csiszolni rajta, de én többet nem tudok hozzátenni.

[ Szerkesztve ]

Eladó cuccok: https://bit.ly/cofcuccok

(#31313) gazso75


gazso75
aktív tag

Azért az milyen már, évek óta várunk UPC/Vodafone addon-t, aztán 1 7 alatt két emberkének köszönhetően pik pakk.
Köszi srácok

(#31314) Gaben92 válasza gazso75 (#31310) üzenetére


Gaben92
őstag

Írtam is, hogy nincs műsorújság de az infó rendben van.

Milyen Kodi-t használsz? Ha jól rémlik a pluginból van V18-as és V19-es verzió is és nem kompatibilisek egymással elvileg.

vargalex: Változik benne rendszeresen az md5 checksum benne, az alapján tölti a library-t ami alapján szedi a többi szart talán. (Fejből nem tudom hirtelen mert nincs előttem a kód, de abban biztos vagyok, hogy van benne egy változó md5 checksum.)

Mod: "Azért az milyen már, évek óta várunk UPC/Vodafone addon-t, aztán 1 7 alatt két emberkének köszönhetően pik pakk."

Volt talán 10 perc melóm is vele. :DDD Viccen kívül, azért ezt valakinek össze kellett raknia a semmiből, én csak húztam egy Racing Point-ot (aki néz F1-et érti. :DDD)

[ Szerkesztve ]

If it ain't a Rotor, it ain't a motor.

(#31315) cof válasza gazso75 (#31310) üzenetére


cof
veterán

Stop-old le amit nézel és úgy válts csatornát. Automatikusan nem állítsa meg mindig a streamet és hibát dob nálam is vagy kilép ha váltanék.

Meg ahogy nézem, ha váltogatok egy idő után nem enged több csatornát nincs jogosultságra hivatkozva, 3 eszközön lehet nézni egyszerre gondolom ilyenkor beragad a token.

[ Szerkesztve ]

Eladó cuccok: https://bit.ly/cofcuccok

(#31316) gazso75 válasza Gaben92 (#31314) üzenetére


gazso75
aktív tag

Gaben92: LE 9.2.1 Leia v19
A Euronews-nak van műsorújsága

CoF: jaja, azt már kinyomoztam :)

(#31317) Gaben92 válasza gazso75 (#31316) üzenetére


Gaben92
őstag

Az úgy nem stimmel. :D A Leia az V18, a Matrix pedig V19. Megnézem azért majd én is a biztonság kedvéért. Én Win alatt próbáltam csak mert a NAS-on futó UPCD-t nem akartam eltoszni.

If it ain't a Rotor, it ain't a motor.

(#31318) gazso75 válasza Gaben92 (#31317) üzenetére


gazso75
aktív tag

jaja v18.6

(#31319) cof


cof
veterán

Szóval a külső EPG-re visszatérve, ez alapján [link] meg lehet csinálni a műsorújságot.

Aki magának csinálná a tvg-name="******" részt kell lecserélni a listán szereplőre. m3u8-ba M1 HD helyett m1, ID helyett Investigation Discovery és így tovább...

Az EPG-ben Story4-et nem találtam, a többiről nem tudok nyilatkozni, mert biztos lesz még 1-2 ami hiányzik.

Én a playlist.m3u8-at átmásoltam CE alatt a Downloads mappába és azt szerkesztem, töltöm be, mert ha újragenerálná valamikor akkor elveszik a meló amit ezzel időztünk.

Ki kell pucolni, mert vannak benne holland rádiók meg üres sorok, és kapunk 1-2 unnamed channel-t is, csúnya. De ha valaki megossza a playlist.m3u8-at amit belépés után generált, akkor megcsinálom. Mivel nincs benne semmilyen személyes infó nem kell attól tartani, hogy más használná a hozzáférésünket, csak annyi csatornát generál le amit a HorzinGO app-ban is nézhetünk. Előfizetéstől függ, nekem csak Digital Bronze van így csak 58 csatorna jön nálam. TV Premium-ból lehetne dolgozni.

Végeredmény:

[ Szerkesztve ]

Eladó cuccok: https://bit.ly/cofcuccok

(#31320) Dedike12 válasza Tommee (#31289) üzenetére


Dedike12
csendes újonc

Manuálisan írom be mind a PC-n, mind a TV Boxon, de így sem működik, szóval az előtte/utána lévő szóköz kizárt, de köszi azért! :)

Valakinek esetleg van valami tippje, hogy mi lehet a probléma?

(#31321) Mr Dini válasza gazso75 (#31313) üzenetére


Mr Dini
addikt
LOGOUT blog

Azért ez nem teljesen így van. Történetesen két éve álltam neki egy teljesen saját addonnak, akkor még semmilyen forrás nem volt elérhető. Kiderült, hogy a UPC nem csak hogy DRM védett widevine tartalmakat sugároz, de szoftver lockolt is, tehát nem lehet lejátszani, csak úgy 3rd party appból. Kb fél évet áldoztam arra, hogy legyen belőle valami, átírtam pár száz sor kódot az inputstream-ben, majd elküldtem a fejlesztőnek, aki még csak nem is foglalkozott vele. Talán egy éve végül csak belement. Utána készülhetett csak el ez a külföldi addon, amit szintén nem 1 hét volt megírni. Gondolkoztam rajta, hogy végül kiadom az én magyar addonom, de nem láttam értelmét, hiszen a UPC március óta nincs többé, év végére kivezetik az összes UPC-s szolgáltatást és Vodafone lesz helyette. Véleményem szerint így nem éri meg a vesződést. Ok, 2 sort átírni talán. De többet nem.

Hogy hívják az éhes horgászt? Gyere Pista, kész a kaja!

(#31322) gazso75 válasza Mr Dini (#31321) üzenetére


gazso75
aktív tag

Akkor sorry :R

Szerintem amíg Horizon GO boxok vannak, addig lesz elérés, és szerintem utána is a UPC csatorna kínálatát fogják adni UPC szerverekkel a háttérben. A Voda csak kelet európát vette meg, szerintem olcsóbb neki bérelni, mint saját IPTV-ét fejleszteni.

(#31323) cof válasza gazso75 (#31322) üzenetére


cof
veterán

Igen, Mr Dini már egy éve is rajta volt a témán, de önhibáján kívül nem tudta folytatni. Ez a repo is 4 napja él a githubon, szóval jókor kerestem rá a dologra.

Azt nem tudni, hogy meddig lesz még HorizonGO alkalmazás, mert ez csak egy extra, igazából semmihez nem köthető. De mivel nem csak a magyar piacon fut, ezért fejlesztik az appot, jön rá frissítés. Szóval csak a Vodán múlik majd, hogy meddig biztosítanak hozzáférést. Egyelőre nem úgy túnik, hogy vége lenne, mert az oldalukon is hirdetik.

Egyébként van nekik saját OTT megoldásuk is a Vodafone TV BOX-al.

[ Szerkesztve ]

Eladó cuccok: https://bit.ly/cofcuccok

(#31324) gazso75 válasza cof (#31323) üzenetére


gazso75
aktív tag

Igen, de az csak Android, IOS azt hiszem. Böngészős megoldásuk nincs.

(#31325) vargalex válasza Gaben92 (#31314) üzenetére


vargalex
Topikgazda

A settings.json-t csak letölti, utána már csak lokálisan update-olja. Ezért nem értem, hogy az miért nincs az addonban pl. resource-ként...

Alex

(#31326) Mr Dini


Mr Dini
addikt
LOGOUT blog

Kb 2 hete köttettem be Vodát az egyik lakásomba, beszéltem az akkori szerelővel (nem tudom mennyire megbízható források), ő mondta, hogy a Vodafone már rajta van a fejlesztésen. Szerintem a Horizon droppolva lesz év végére. Már a UPC boxokat is kezdik lassan cserélni mindenkinél, újat meg már nem igen kötnek.

Hogy hívják az éhes horgászt? Gyere Pista, kész a kaja!

(#31328) Gaben92 válasza Mr Dini (#31326) üzenetére


Gaben92
őstag

Én annyit tudok csak, hogy a Ziggo addonban le van kezelve már egy új v3-as valami ahol gyakorlatilag már minden más. EPG-től kezdve a widevine token kezelésig ha jól emlékszem mindenre van egy külön sor a V3-nak. A magyar horizon go még V2-t használ (WEB-PDB-vel ha megfogod akkor látszik, hogy a V2-es linket használja a token generálásnál), szóval benne van, hogy azért nem húzták még fel V3-ra mert droppolják.

Gyorsan most rágugliztam, németországban már egy éve hivatalosan be van jelentve, hogy az egész Horizon platformot cserélik.

If it ain't a Rotor, it ain't a motor.

(#31329) maestro87


maestro87
őstag

NFS megosztást lehet csinálni Kodi-val? Mármint, hogy a Tv box lenne a szerver. Van erre addon?

(#31330) consono


consono
nagyúr

Hogy pörög a topik :)

"In God we trust. All others must bring data"

(#31331) cof válasza SzabóTamàs90 (#31327) üzenetére


cof
veterán

Okés, kész is van. [link]

Ezt tudja mindenki szortírozni előfizetésétől függően, csak szerkeszteni kell. Pl. ha nincs RTLHD csatornád akkor ezt a sort kell törölni:

#EXTINF:-1 tvg-id="858598439136" tvg-chno="32" tvg-name="RTL Klub" tvg-logo="https://wp27-images-hu-dynamic.horizon.tv/HU/Logos/focused/461_87_c_283358347d7ce9a25ad14d253e9617bb.png?w=110&h=150&mode=box" group-title="TV" radio="false",RTL Klub HD
plugin://plugin.video.horizongo/?_=play_video&type=channel&id=858598439136&_l=.pvr

Mehet majd egy Beállítások - PVR&Live TV - Általános - Adat törlése a fájl cseréje után, ha nem frissül le egyből, akkor Kodi újraindítás vagy csak a PVRIPTVS Kliens ki/be kapcsolása.

A kliensbe ne felejtsük el beállítani az EPG forrást sem, addig egy csatorna alatt sem lesz műsorújság. Ezt a linket kell megadni: [link]

[ Szerkesztve ]

Eladó cuccok: https://bit.ly/cofcuccok

(#31332) Luissimo válasza cof (#31331) üzenetére


Luissimo
veterán

Hmmm.
Szuper :C
Mi a menülap következő fogása?
A TV GO ? :DD
Merthogy azaztán tényleg nem megy rootolt boxon

[ Szerkesztve ]

(#31333) cof válasza cof (#31331) üzenetére


cof
veterán

Egy kis baki becsúszott... A TV4-hez nincs EPG forrás, oda is a Story4 EPG került be véletlenül. Az EPG forrás oldalon ugyan van TV4, de az a Story4 valójában.

Eladó cuccok: https://bit.ly/cofcuccok

(#31334) gazso75 válasza cof (#31331) üzenetére


gazso75
aktív tag

EPG van, viszont nem indulnak az adások. Az eredetivel mennek amit generál.
Valamit a szerkesztésnél xarok el ?

(#31335) oroszlan12


oroszlan12
tag

Srácok Szuper a munkátok!!!
Csak egy bajom van,h telepítésnél zip.-ből mindig hibát ír tehát nem tudom telepíteni az addont:W
kodi 18.8

(#31336) vargalex válasza oroszlan12 (#31335) üzenetére


vargalex
Topikgazda

Ugyan én nem próbáltam, de a repo-t felvetted? Mert, ha jól látom, akkor a script.module.fuzzywuzzy plugint használná, ami ott elérhető.

Alex

(#31337) oroszlan12 válasza vargalex (#31336) üzenetére


oroszlan12
tag

Azt is ugyanúgy hibával kidobja.

(#31338) cof válasza gazso75 (#31334) üzenetére


cof
veterán

Megy nálam ebből is minden csatorna amihez előfizetésem van. Valami a szerkesztésnél csúszik el lehet.

Eladó cuccok: https://bit.ly/cofcuccok

(#31339) cof válasza oroszlan12 (#31335) üzenetére


cof
veterán

Windows és CE alatt nálam tesztelve, Kodi 18 mind kettő, máson nem tudom tesztelni.

Eladó cuccok: https://bit.ly/cofcuccok

(#31340) Gaben92 válasza oroszlan12 (#31337) üzenetére


Gaben92
őstag

És milyen hibával?

If it ain't a Rotor, it ain't a motor.

(#31341) oroszlan12 válasza Gaben92 (#31340) üzenetére


oroszlan12
tag

a fussy kieg. függőségi hiba.
Shield tv-n és Firestick-en.

[ Szerkesztve ]

(#31342) Gaben92 válasza oroszlan12 (#31341) üzenetére


Gaben92
őstag

A Horizon addon megy hibába telepítésnél mert hiányolja a fuzzywuzzy-t? Ez akkor lehetséges, ha nem telepítetted fel a repót.

If it ain't a Rotor, it ain't a motor.

(#31343) Pipi85 válasza cof (#31331) üzenetére


Pipi85
csendes tag

Szia CoF,

Nekem kellene egy kis help, lehet túl dummy vagyok, de horizongo_TVPremium_list.m3u8 hova kellene másolni? Vagy a kodiban kell valahol betallózni, hogy ezt kezelje csatornalistának?

EPG forrás hozzáadást szintén nem találtam meg, pedig kodi PVR&Live menüjét végig nyálaztam..

Köszi előre is a segítséget. Bocsi az amatőr kérdésekért.. :R

Megvan, aki szintén ezzel küzd:
PVR IPTV Simple Client beállításainál kell.. :)

[ Szerkesztve ]

(#31344) oroszlan12 válasza Gaben92 (#31342) üzenetére


oroszlan12
tag

Nem a repot sem tudom feltelepíteni mert függőségi hibát ír.

(#31345) oroszlan12 válasza Gaben92 (#31342) üzenetére


oroszlan12
tag

Kikapcsoltam mindent újra próbáltam most siker!
Köszönöm!

(#31346) Pipi85 válasza cof (#31339) üzenetére


Pipi85
csendes tag

Mi Box S, Kodi 18.7 tesztelve és működik! Köszönjük CoF mester! :R

(#31347) Gaben92 válasza oroszlan12 (#31344) üzenetére


Gaben92
őstag

De a repó mire ír depedency errort? Az csak egy repository és nincs semmi depedencyje elvileg.

Mod: Látom mostmár működik. Fura is volt nekem kicsit mert elvileg mennie kellett volna simán.

[ Szerkesztve ]

If it ain't a Rotor, it ain't a motor.

(#31348) oroszlan12 válasza Gaben92 (#31347) üzenetére


oroszlan12
tag

Már csak azt nem értem miért ír minden csatornára steam errort.(maybe your account not authorized) amit app-ban ill. a böngészőben használok accountot azzal mennie kéne nem!??

szerk .: kell neki a magyar vpn úgy tűnik.így most működik!:W:DDD:DDD:DDD

[ Szerkesztve ]

(#31349) Gaben92 válasza oroszlan12 (#31348) üzenetére


Gaben92
őstag

Az az addon hibája szerintem valahol. Írták a csatornaváltást, hogy fagy és errort dob. Nálam tegnap ment, ma viszont belefuttotam én is. Néha megy, néha nem. A kód ott hal le, hogy nem kap értelmes widevine tokent néha, de nem tudom megmondani miért.

Mod: Én Finnországból teszteltem VPN nélkül és ment.

[ Szerkesztve ]

If it ain't a Rotor, it ain't a motor.

(#31350) oroszlan12 válasza Gaben92 (#31349) üzenetére


oroszlan12
tag

Igen csatorna váltás után akad ha előtte nem stoppolom le.
De nem akarom lehúzni szuper,h idág eljutottak,jutottatok akik fejlesztik!

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.