Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Könnyű légierő
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Skynet258
veterán
v4 a legutolsó kiadás ebből, de igazából nüansznyi a különbség köztük.
Jó cucc ez pedig, én a helyedben néznék pár videót, és ha úgy érzed menne, akkor menni is fog. Ha raktál már össze IKEA cuccot akkor ez sem kihívás.
Elrontani sem nagyon lehet igazából, cucc ne maradjon ki a végén és akkor elvileg minden jó helyre került.
De persze nem akarlak meggyőzni, de szerintem ad annyit a menetkomforthoz, hogy én inkább használnám mint eladnám. Jó én most akarok venni szóval mi mást is gondolnék a sztoriról...
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- ELADÓ Radtel RT-920 (10W, CB sáv, RH) többsávos kézi amatőr adóvevő
- Venusaur, Charizard és Blastoise 72153 + 40892 Kanto régiói jelvény gyűjtemény
- DJI Mavic 3 Cine Premium Combo - Apple ProRes & 1TB SSD - DJI RC Pro - 3db akku - 3 év garancia
- DJI Flip Fly More Combo (RC 2)
- Yves Saint Laurent Y EDP 60ml
Üzleti előfizetők hirdetései
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Új AKRACING CORE EX gamer szék dobozában, BONTATLAN!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4682
- MSI Thin GF63 12VF RTX 4060 / 144Hz / SZINTE ÚJ!
- AKCIÓ! Palit Gaming Pro RTX 3070 Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Jó cucc ez pedig, én a helyedben néznék pár videót, és ha úgy érzed menne, akkor menni is fog. Ha raktál már össze IKEA cuccot akkor ez sem kihívás.
Elrontani sem nagyon lehet igazából, cucc ne maradjon ki a végén és akkor elvileg minden jó helyre került.