- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- sziku69: Szólánc.
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- KISDUCK: Diétás kaja tipp
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- tordaitibi: Moltbook- az AI közösségi platformja
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
DigitXT
üzenetére
Köszönöm a videókat! Azért jó ilyeneket megnézni, mert az ember sokkal óvatosabban fog közlekedni, mind autóval, mind biciklivel/rollerrel. Egyébként amikor én autóval jobbra fordulok, és mellettem kerékpársáv van, akkor mindig extra óvatosan fordulok, és körbenézek nagyon. Ha egy biciklist látok közeledni a visszapillantóban, akkor inkább akkor is megállok, ha simán be tudnék kanyarodni előtte. Láttam egyszer ugyanis egy hasonló balesetet, és bár szerencsére a biciklisnek nem lett komolyabb baja, nagyon belém égett.
Amúgy mindig meglepődök, amikor sokan itt mondják, hogy milyen sebességgel közlekednek az elektromos rollerrel. Én egyelőre - saját roller híján - még csak Lime-os rollereket hajtom, amik max. 25 körül mennek alattam, de én már azt a sebességet is olyan gyorsnak érzem, hogy annál gyorsabban én nem szeretnék menni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Villanyszerelés
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Elemlámpa, zseblámpa
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- Mesterséges intelligencia topik
- Windows 10
- Ingatlanos topic!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Windows 11
- További aktív témák...
- iPhone 11 64GB 100% (3hónap Garancia)
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- iKing.hu Nothing Phone 2 Pro 8/128GB White használt karcmentes 6 hónap garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M920s SFF / ThinkStation P330 SFF/számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs