Hirdetés
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
PociAti
őstag
válasz
BitRider #26703 üzenetére
Bér rollerrel én sem engedném el a kormányt, és a Tier esetében az első felfüggesztés miatt sem tenném ezt meg. Felfüggesztés nélküli merev, jó futású, ideális vázgeometriájú (kormányoszlop dőlésszögű) rollernél viszont számomra nem jelent problémát. Megfelelő sebességhatárok között.
Hozzászólásod második része alapján, hogy kínai hulladékokból építik a rollert, és hogy mind nyekeg legfeljebb azt a szűk kínálatot mutatja be, amivel találkoztál. És közben nem veszed figyelembe a fizika törvényeit.
(#26706) Sirtaky,
Inmotion S1-et nem ismerem, de láttam olyan YouTube videót, amin a fickó hosszasan ment a rollerjével elengedett kézzel. Nem tudom melyik roller volt (valami komolyabb típus), de számomra új volt, hogy akár ez is lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudományos Pandémia Klub
- LEGO klub
- Renault, Dacia topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Kompakt vízhűtés
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Építő/felújító topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 2024 M4 Max 64GB 2TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3318
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest