Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- gerner1
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Asszociációs játék. :)
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Milyen mosógépet vegyek?
- Szabad e használt OLED televíziót venni?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
alphamooncam
őstag
válasz punisher1 #25755 üzenetére
"Én jobban ki vagyok azokra akik ülést tesznek rollerra.Minek?Akkor miért nem robogót vett?Nem tud állni?Akkor meg végképp robogó kell.Vagy mert ezt össze lehet csukni?Szerintem nagyon vicces én mindig röhögök ha ilyet látok.
De egyszer valahol olvastam ha jön új szabály akkor azokat lehet leszedni különben robogókra minősítik,a sima rollert meg segédmotorosra."
Ez kérlek egy smkp. jogilag, és megfelel az összes rá vonatkozó követelménynek, hogy forgalomban részt vehessen, úgymint vezetői engedély, bukósisak, világítás, tükör ( azóta felkerült a jobb oldalra is a másik ) minden. És igen, van kötve rá kötelező érvényes felelősségbiztosítás is.Most röhögjél !
És szó sem lehet róla, hogy lekerüljön róla az ülés ! Duzzogva bár, de tőlem akár rendszámozhatják is, ha akarják, 1989 óta van "A" kat vezetői engedélyem.
9.-ik emelten lakom. Be kell férjen liftbe, ezért kell összecsukható. 5 rugó alatt van az éves biztosítás, egyéb költség nincs, se súlyadó, se kötelező műszaki vizsga, semmi egyéb kiadás. Ha kell magam szervizelem aprópénzből, városban gk. nem ellenfél, buszsávban "jobbról előzök", egyébként szabályosan.
Időjáráson kívül, mondj egy negatív indokot egy gépkocsihoz képest!
Kezdj el számolni mekkora deal.
Retteg a szegénytől a gazdag s a gazdagtól fél a szegény. Fortélyos félelem igazgat minket s nem csalóka remény.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DJI Mini 3 pro drón kiegészítők - táska, propellervédő, ND Filter szett
- DJI Mavic 3 Classic FMC drón táska, koffer (Skyreat)
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - 3 akku, garancia, tartozékok (45)
- DJI Motion Controller 2 - drón mozgásvezérlő "joystick"
- DJI FPV Racer drón - Fly More Combo FMC szettben +koffer +MC +extrák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest