Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- nonsen5e: DPD tapasztalatok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Kalandor: Habemus papam
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
drzozo
senior tag
Közben megvannak a Lime-os és Tier-es rollerek, de egyszerű földi halandó innen nem juthat hozzá, csak sharing vállalkozás keretében.
Nem igaz, hogy máshol nem lehet hasonló külsejűt és méretűt kapni.
-
RaZ0R
újonc
Sziasztok!
Szemezek az alábbi rollerrel, mi a véleményetek róla?
https://www.emag.hu/kugoo-kirin-g1-elektromos-roller-max-sebesseg-40-km-h-max-tavolsag-40-km-500-w-motor-36-v-13ah-akkumlator-fekete-445627/pd/DRP3PNMBM/
Kugoo Kirin G1 de M3 néven is szokott futni.
Vagy Ninebot MAX G30 II -ra gondoltam még. -
szpali
addikt
válasz
jilian #15640 üzenetére
Ugyan ebben a cipőben járok én is, május óta rollerezek sajáttal.
Tegnap érkezett meg a monirim csomagom a G30P-re, ma szereltem fel. Kell még pici finomhangolás (pl rugók zsírozása, kitámasztó magasító, stb), de hétvégén majd tesztelem.Szintén agyaltam Mantis 10 Dualon, de az elmúlt 2 hétben is 10%-ot ugrott az ára felfelé és 670e-ért már nemgyerebe.
Idén bőven elleszek a pimpelt G30al, aztán meglátjuk mt hoz majd a jövő év.
-
Mrenk92
újonc
válasz
phr3ak #15641 üzenetére
N5GDE lett///N5GQE volt.
Nem engedi vissza állítani sem.
viszont ami feltűnt, hogy BMS 0.0.0.Párom ma jött vele haza és le merült , pirosan villogott amit furcsálltunk is.
Itthon viszont, mikor dugtuk volna töltőre , 53 százalékot írt.Lehet be halt valami vezérlő?
Vagy nem tudom már fogalmam sincs, hogy mi lehet a baj .
De ezt nem értem, hogy miért nem engedi vissza írni a Serialt .
Már próbáltam winddowson , aneroidon, sehol nem engedi csak csipog a roller amikor rá nyomnék a módosításra. -
phr3ak
csendes tag
ha még kiirja a verziót akkor működik valami kommunikáció. mi lett a sorozatszám első négy karaktere pl N5GW
Illetve próbáld meg a sorozatszámot visszaállítani a sorozatszám begépelésével.
(csak a negyedik karakter változott meg, írd meg miről mire) -
jilian
addikt
Hello,
szeretnék venni "valamit".
Nézegettem a G30-at....ez úgy menet tulajdonságokban még meg is felelne, de úgysem bírnám megállni, hogy ne rendeljek hozzá első-hátsó telókat.
Mert sajnos az útjaink nem mindenhol tükör simák.(és persze nehéz megálni , hogy itt -ott leugrasson az ember
)
És ha már itt is normális szettet szeretnék ez megint annyi mint maga a roller.Amelyik roller már gyárilag "elegendő" lenne az egy Kaabo Mantis 10 Plus / Dual.
Ehhez nem kéne hozzá nyúlni, és ha a kölök szeretne vele menni csak be van lőve neki a mod1 és máris sima városi guruló...
Egyedül ami szerintem érdekes/ fura megoldás itt a gázkar.Lehet megszokható de akkor is..
Tudtok még valami alternatívát így 1000-1500 € körül?
-
phr3ak
csendes tag
Nézd meg hogy a gyári appal még rá tudsz e lépni...
Illetve ez a program még képes kiirni a verziószámokat?
Milyen verzió ctrl, ble?
-
phr3ak
csendes tag
milyen tipusu roller?
-
phr3ak
csendes tag
nem tudom mire mondtad hogy mást tudok. ha a lámpát se tudod kapcsolni akkor a kommunikáció nem jó a rollerrel. javaslom telefon és roller újraindítását.
-
phr3ak
csendes tag
milyen programmal álítottad el és más funkciókat tudsz kapcsolgatni pl hátsó lámpa?
-
Mrenk92
újonc
Valaki van itt aki tudna nekem segíteni?? S.O.S.?
Párom rollerén el nyomtam véletlenül a régiót D-re , az hagyján hogy nem megy 20-nál többet, de vissza se tudom állítani csak csipog, ha rá nyomok a másik régióra.
Valaki segítsen könyörgöm , mert a falnak megyek .
(Soha többet nem nyúlkálok bele )
Előre is köszi!
-
phr3ak
csendes tag
válasz
akosmakos334 #15625 üzenetére
Szia, a gyari appal probaltad? Abban a beállításokban van egy opció, hogy engedsz-e másokat csatlakozni. Megkérdezhetem milyen roller és milyen sw verzió ctrl, ble?
-
akosmakos334
csendes újonc
Sziasztok
Segítségre van szükségem .
Adott egy Ninebot roller . Az appban van egy olyan opció hogy lazárhatom a rollert . Ez jó is , ha valaki megmozdítja , jelez is azonnal . De kipróbáltam és simán lehet párosítani másik telefonhoz , feloldani és már vihetik is . Szóval mi a megoldás hogy ne lopják el ? Én cseszem el ? Gondolom nem így kellene működnie -
-
PociAti
őstag
válasz
Sordoran #15620 üzenetére
Szerintem mindenkinek a rollerén ott volt eredetileg a kupak.
Viszont kinyitáskor, ha a csengőnél lévő kioldót nem nyomjuk be teljesen, akkor letépi, magával húzza a gumikupakot és leesik a földre. Könnyű így elveszíteni.
Én szerencsére ezt otthon játszottam el és pont észrevettem amikor leesett. Vissza se tettem, mert nem szerettem volna ha elveszik. Viszont én kb. havonta egyszer csukom össze, így nincs nyoma a csengőn. Nem is gondoltam volna, hogy lekoptatja. Valami jóféle ragasztóval gondolom rögzíthető. (Bár nem olyan evidens feladat, mert egyszerre kell fémre és gumira is alkalmasnak lenni a ragasztónak.) -
PociAti
őstag
válasz
Aaron14 #15614 üzenetére
A sárvédőn elvileg kellene lenni egy gumiharangnak, ami megakadályozná a kopást.
Külön lehet kapni ilyen kis kupakot, de az utángyártott csengő is kb. annyiba kerül, mint egy normális szóró festék.
DDG: Xiaomi Scooter BellEzen ebay-es leírás alapján a #10-es tétel, Hook Cover (kampó kupak) hiányzik.
-
Aaron14
őstag
Sziasztok!
Lekopott a festék a csengő azon részéről, amit a sárvédőbe akasztok. Ezt hogyan tudnám újjá varázsolni? Esetleg valami festék spray jó lehetne?
-
DigitXT
félisten
Mivel nálunk névleges teljesítményre tervezik a szabályozást, kb. sehogy...
Sógoréknál lehet rá mobil mérőpad, ugyanis ott 600W csúcsteljesítményig*
roller a roller... szóval az alap Xiaomi valószínűleg belefér, a tuning már nem.*: még mielőtt bárki felháborodna a túl nagy számértéken, semmi rendkívüli
nincs ebben, ÉS nem csak ez a feltétel, hanem mellette a 25 km/h-és limit.
Ez amúgy egybecseng a nálunk tervezetben lévő limittel, és értelmesnek is
gondolom, bár egy névleges 500W-os már át tudja lépni ezt is... C'est la vie. -
Casseius
tag
-
Reggie0
félisten
Osztrakoknal van erre rendszeresitve meroeszkoz. Amugy meg ki tudja, mehet a szokasos modszer: feljelent mert o a rendor, aztan majd magyarazd ki az eljaras soran ahogy tudod. A jaror is csak burokrata, a szabalysertesi eloado mar nem o lesz, ugyhogy neki kb. mindegy mi lesz a vege. Lasd P-s rendszamosok vegzalasa: [link] [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NBA és kosárlabda topic
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motoros topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Zalman Z9 Zalman 500W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Honor 200 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest