Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Digitális Állampolgárság Program
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
Új hozzászólás Aktív témák
-
DGery
aktív tag
válasz phr3ak #15798 üzenetére
HA tehetem, én is leteszem. Értelemszerűen nagybevásárlásnak nem ezzel indulok neki, de a napi munkábajárás, kisebb bevásárlások, helyben ide-oda szaladgálás csak ezzel történik. Április közepe óta 600km ment bele (amit nem mondanék sem soknak, sem kevésnek) de az autó lényegesen kevesebbet megy. Az idén a közvetlen kollégáim negyede lépett hasonló útra.
by DGery® c.o. ///// MacBook Air M1 / iPhone 12 128GB / iPhone SE 2020 / iPad 9 WiFi only 64GB / Apple Watch Series 5 / Xiaomi Mi Scooter 3 / HP EliteBook 850 G7 / Xbox Series S / Dreame D10s Pro / iKier K1 12W
-
Somatom
veterán
Ezt vitatnám. A G30 -ra lehet kapni csomagtartót, de én nem vettem. Enélkül is símán megy a bevásárlás. Hátizsákba a nehezebb cuccok, kormányrúd akasztójára a könnyebb nagytestűek (pl. kenyér) és a két lábam közé, a trepnire még felpókozok két 6 -os fólia dobozos sört.
[ Szerkesztve ]
Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
Drizzt01
őstag
-
Nordik
őstag
Jobbára az ilyen gyengébb rollerek max 20km hatotavolsaguak, elmennek úgy 15kilometert.
En is most akarom megvenni az első rollerem, alkalmanként használatra, de el nem hiszem valakinek elég ez a hatotav. Én alapból is 30km hatotavval nézelődök. Az már valamire elég azért.
-
veterán
válasz phr3ak #15789 üzenetére
Nem az akkupack a gond, hanem a 250W-os motor. Essential, 1S kategória.
Nem vennék ma már olyan rollert, amiben nincs legalább 300-350W-os motor. Az ember azért vesz rollert, h haladjon vele, ne vánszorogjon. Már egy pesti hídra felmenni is sebességcsökkenést okoz egy tisztességes férfiember súlya alatt.
Ami a hatótávokat illeti, köztudott, h kb 2/3-a a valós körülmények között kihozható hatótáv annak, amit az eladók mondanak rá.
Ráadásul az akkupack merülésekor 30% alatt már egyre lassabb a roller, szóval hiába menne el még 5km-t, ha azt csak fele sebességgel teszi.
Akkor már inkább egyel nagyobb akksival érdemes megvenni, és sose futunk bele olyanba, h a 10-15 perces út fél óra lesz, mert a kicsi akksi miatt hamarabb elfogyott a szusz a rollerből, és az utolsó szakaszt kétszer annyi ideig tartott megtenni, mint egy nagyobb akksis rollerrel lehetett volna.Sajnos ez ilyen. Ha tudom, h 15-20km-t kell megtennem naponta, akkor nem olyan rollert veszek, ami csak max pont ennyit tud, a 20-at már csak neccesen.
[ Szerkesztve ]
Javíts ki nyugodtan, ha tévedek valamiben. :)
-
veterán
-
veterán
-
PociAti
őstag
válasz phr3ak #15691 üzenetére
Pont emiatt a hiba miatt sokkal jobb a Xiaomi akkus pumpája. Szinte semmit sem ereszt lecsavaráskor.
Digitális kijelző is előnyös.
Meg hogy beállított értéknél kikapcsol.Ha valakinek van pénze rollerra, akkor legyen pénze erre a pumpára is.
Ablakon kidobott pénznek érzem az olcsó próbálkozásokat.A lapos gumi biztos út a defekthez.
-
synar
őstag
válasz phr3ak #15678 üzenetére
Xiaomi elektomos pumpa a megoldás.
-
Mrenk92
újonc
válasz phr3ak #15641 üzenetére
N5GDE lett///N5GQE volt.
Nem engedi vissza állítani sem.
viszont ami feltűnt, hogy BMS 0.0.0.Párom ma jött vele haza és le merült , pirosan villogott amit furcsálltunk is.
Itthon viszont, mikor dugtuk volna töltőre , 53 százalékot írt.Lehet be halt valami vezérlő?
Vagy nem tudom már fogalmam sincs, hogy mi lehet a baj .
De ezt nem értem, hogy miért nem engedi vissza írni a Serialt .
Már próbáltam winddowson , aneroidon, sehol nem engedi csak csipog a roller amikor rá nyomnék a módosításra.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest