Hirdetés
- t72killer: Egy gyors töltőteszt
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
- GoodSpeed: Így lettem telekomos, mégsem lettem telekomos, és vagyok telekomos...
- lezso6: Frutiger Aero
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
Új hozzászólás Aktív témák
-
zhata
senior tag
válasz
DigitXT #10708 üzenetére
És Reggie0:
Valóban meg van hekkelve. Még eddig nem mértem teljesítményt. Igazad lehet. Csak a tapasztalataimat mondom. Eddig talán 3-4 kerékpáros akadt, aki bírta, egy még jobban is ment mint én, de az be is volt öltözve..
Az igazat megvallva, így egy felturbózott rollerrel sokkal, de sokkal nagyobb biztonságban érzem magam a Thökölyn Bp-n, de a mellékutcákban is, mint az alap rollerrel.
Nincs annál gyötrőbb, ha egy biciklis vánszorog előtted 20-22 vel, és nincs erő a vasadban egy szűk sávban előzni.
Jó a videó, köszi.
De ha a rollerem tudna is ennyit, a Thököly-n ilyen tempóban már annyira rázna ami már életveszélyes lenne. Már 32-33-nál is keményen kell fogni![ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Tippmix
- Grim Dawn
- Ford topik
- Óra topik
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Gyúrósok ide!
- t72killer: Egy gyors töltőteszt
- A frissítési frekvenciához igazítja a képkockagenerálást az új Lossless Scaling
- További aktív témák...
- DJI RCN1 drón távirányító (RC-N1)
- DJI Mavic 3 / Cine / Pro / Classic drón koffer (B&W International Type 4000)
- DJI Mavic 3 Fly More Kit - 2 akku, töltő, autós töltő, táska
- DJI Mini 3 Fly More Combo Plus RC drón szett - új állapot, garancia, 1x battery, 2x battery plus
- DJI Air 2s drón RC szett újszerű állapotban, két akkuval és DJI RC-RM330 távirányítóval
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest