Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Zoli bácsi

    őstag

    válasz gg72 #85960 üzenetére

    Most jelent meg a nagykerben, mert a Haldepo oldal a Nevis-Döme cuccok nagykereskedője. Szóval szerintem nem nagyon lesz tapasztalat, vagyis, szerintem vedd meg nyugodtan, és mondd el milyen. :D
    Biztos vagyok benne, hogy az árát megéri. :)

    Más. Rövidre sikeredett a Rábai peca. Hogy őszinte legyek, arra nem is gondoltam, hogy a vizgyűjtő területén a folyónak jelentősebb eső eshetett, felénk csak egy kisebb eső volt. Pár nappal ezelőttihez képest 1m-rel magasabb víz, 150gr-os kosár nem állt meg, csak a sodrás (Nagyon) szélén. Kisebb baj volt a húzó víz, egyre több ramaty jött, karvastagságú ágak..
    2 órát pecáztam, kapás nem volt, de uszadékot rengeteget fogtam, egy hatalmas faágból alig tudtam kihámozni a főzsinórt....
    Jövő héten újra megpróbáljuk! :D
    Múltkori helyen ültek, bár a sporttárs is az uszadékkal küzdött, mikor megálltam. Ez a hely kb 1 km-rel van lejjebb, itt is sokat horgásztam előző években. Itt ment valamikor a Celldömölki vasút, csak régen lebontották már a hidat.
    Áradó Rába, és a két felesleges pecabot. :D
    Akinek jó a szeme, túlsó parti ágakon távolabb látszik a szemét, az uszadék, 1 hónapja a fejem búbja sem látszott volna ki itt a vízből, ahol most a parton álltam, olyan magas szint volt.. Vadvíz, változik.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés