Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • r3dsnake

    nagyúr

    válasz Gergőke88 #151543 üzenetére

    :(

    Amúgy tegnap nagyon elegem volt az SE-ből. Sokat nyomkodtam, de kb csak 9gaget scrolloztam rajta egész nap. 2 ciklust kellett beletennem ehhez a művelethez reggeltől estig.

    Komolyan rosszul vagyok a tepsi méretű, kezelhetetlen méretű telefonoktól. Már akkor is, amikor csak a kezembe kerül egy 4,5" körüli vagy feletti telefon. Kényelmetlen, utálom. És rá leszek kényszerülve, hogy váltsak, mert a kis akksival csak a kínlódás van. De nem tudom mire kéne. A dual cam jól jönne, nem szeretem a nagylátószöget (legalábbis ritkán kell csak), így kb. leszűkül a kör a 8 plus-ra meg a Mate 10 pro-ra.

    A droidtól tudom, hogy 2 nap után herótom lenne, az iOS-ben meg folyamatosan csalódok mostanában.

    Mondjuk most totál nem aktuális, hogy ekkora összeget költsek egy telefonra, de ott motoszkál bennem, hogy mire kéne. Viccesnek tartom, hogy van egy csomó gyártó, de egy rendes méretű, jó akkuidejű telefon egy sem. Az nem zavarna, ha vastag, sőt, az SE szögletes fogása, mérete még mindig kedvenc.

    Áprilisban lesz 2 éves az SE. Remélem az Apple lép valami frissítést. Ami kéne bele az egy jó akksi, dual cam, vezetéknélküli töltés. A ram/proci nem érdekel milyen, az SE hardverével is bőven meg vagyok elégedve.

    Lehet, hogy senkit se érdekel az agyalásom, de jó volt így hangosan végiggondolni. :P

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés