Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Kipróbáltam a legfrissebb bétát sima Air-en, de ugyanúgy szaggat az alkalmazásváltó résznél..lehet ez ilyen lesz? Csakmert az gáz.
-
Miamiquake
aktív tag
Sziasztok
iPad vásárlása előtt állok, használtat szeretnék, de kicsit elfutott afejem fölött az idő, és a sok air mini stb között már képtelen vagyok kiigazodni, ezért segítséget kérnék.
A következőek a szempontok:
A keret 50.000 Ft (csont max 60)
Minimum iPhone 5 gyorsaság
Biztos működésiPad 1 és iPad 2 kizárva.
Köszi előre is.
-
blakey
titán
válasz
univerzita
üzenetére
Az rendben van, hogy gyorsabbnak érzem, de nála valami gond lehet, az is lehet, hogy a wifijével van a gond és egy router újraindítás megoldaná.
Igen, szerencsére nincs gondom a 9.0.2-vel uh. minden okés, sokkal "vajasabbnak" érzem, pedig nem volt tiszta telepítés.
-
Süvi
őstag
válasz
üzenetére
12.000, ua, a honlapon már új széria van, csak a külseje más.
-
blakey
titán
válasz
univerzita
üzenetére
Szerintem az áruház betöltéséhez semmi köze, 8.4.1-el is ua. volt a szitu.
-
SoldierL
senior tag
válasz
univerzita
üzenetére
univerzita ha szürke lenne, az áruházban egyböl kérné a jelszavam. De köszi azért
-
SoldierL
senior tag
válasz
univerzita
üzenetére
Már próbáltam 2x is, borzasztó lassú szinte nem is tölt.. ipad mini2, nem régen lett visszatéve a 8.4.1-es rendszer még nagyon be sincs lakva. Lehet ilyenkor írni valahova, valakiknek?
-
blakey
titán
válasz
Szabikaa20
üzenetére

-
SoldierL
senior tag
Nálam valami komoly gond van a letöltéssel áruházból már kb egy hete. A legkisebb alkalmazást is egy nap mire letölti. Ez mostmár nem egészséges. Szerintetek? Mit tegyek?
-
Süvi
őstag
válasz
Mister_X
üzenetére
Ilyet használunk a párommal jegyzetelésre, rajzolásra, passzív eszközök közül szerintem nagyon jó. A Notability alkalmazással pedig rá lehet tenyerelni a kijelzőre, nem zavarja az írást.
De egy profi számára, aki ezzel dolgozik, grafikus meg sem közelíti szerintem a Pro megoldását, de átlag usernek elég lehet. -
Mister_X
nagyúr
Van amúgy működő toll Airhez? Gondolkodok a Pro-n, mert munkához lehet jó lenne (mégha ki is lehetne küszöbölni egy 200€-s célhardverrel), de lehet tennék egy próbát.
-
bok92
addikt
válasz
Szabikaa20
üzenetére
A pro novemberben jön!
-
Szabikaa20
őstag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Már megjelent a Pro!
De szerintem azt nemigazán általános júzereknek találták ki!Szerintem mobilitásban nem versenyezhet a 7,9 és a 9,7 colos ipadokkal! A 12... Col már túl nagy akkor inkább macbook... -
Kristof_94
nagyúr
Sajnos mostanában egyre többet észlelem, hogy lassul az iPad 2-es készülékem...Érdemes lenne most venni egy Air 2-t így, hogy hamarosan megjelenik az iPad Pro?
-
30z.Samu
titán
válasz
30z.Samu
üzenetére
Megint kifutottam az időből, nem igaz!
Itt is felteszem a kérdést, hátha valaki tud rá megoldást. Hogy tudom azt megcsinálni, hogy az iCloud-ba töltött képek ne törlődjenek le, amint letörlöm valamelyik eszközről. A másik topic-ban arra jutottunk, hogy megosztom és csókolom, nem törlődik le. De azt az iCloud oldalán nem tudom megnézni. Az is szóba jött, hogy használjak alternatív tárhelyet, pl Onedrive. Oké, ez is megoldás, csak furcsa, hogy az iOS-ben nincs megoldva, hogy rendesen meg tudjam oldani, hogy ha feltöltök valamit, az ott is maradjon és ne csak szinkronizálva legyen. Pontosabban meg lehet oldani, de csak Apple eszközzel tudom megnézni, vagy felteszem az iCloud for Windows-t. -
30z.Samu
titán
válasz
Szabikaa20
üzenetére
Tudom én...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
30z.Samu
titán
válasz
Szabikaa20
üzenetére
Szerintem holnap bemegyek valamelyik üzletbe és teszek egy próbát.
Lehet, hogy belevisztek a "rosszba" és Air 2 lesz belőle... ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
blakey
titán
válasz
Szabikaa20
üzenetére
Azért tudjátok, hogy mire gondolok. A minit könnyebb egy kézben tartanm stb.
Mindenkinek ami tetszik. -
mm00
aktív tag
Srácok, iPad 2, 32gb-os Wifis készüléket mennyiért lehet reális áron eladni, egyáltalán van rá kereslet? (nem mini 2, hanem az original iPad 2. IOS 9 van rajt)
-
30z.Samu
titán
válasz
webdeejay
üzenetére
Igen, ezen agyaltam én is, hogy az Air lehet, hogy nagy lenne, nekem a Mini méretével nincs bajom. Mondjuk ha abból indulok ki, hogy a mostani gépem 3 éves és még mindig egész jól használható, akkor a 2 is jó lesz 2 év múlva.
Bár az nem tudom mikori.Szabikaa20: Nyilván jobb...
Agyalok egy Air 2-n is. Majd bemegyek egy üzletbe, megnézem mennyire áll a kezemre. 
-
blakey
titán
Most frissítek.

-
20ár
tag
Én most rendeltem meg egy mini 2-t, holnap érkezik. Ez lesz az első Apple termékem, nagyon kíváncsi vagyok. A hozzászólások és a youtube videók alapján 1-2 évig még simán élvezhető lesz.

Apple ID már kész, remélem még holnap délelőtt hozza a futár. Félek, hogy holnap nem sokat fogok dolgozni

-
webdeejay
aktív tag
válasz
30z.Samu
üzenetére
Sose gondoltam volna, hogy egyszer érdemben használni fogok egy tabletet, de a mini2 ilyen lett, 2 hónapja vásároltam. Legalább a következő miniig nem tervezem lecserélni, vagy amíg bírja. Inkább olvasgatok rajta(híreket, néha könyvet), social(fb, twitter, insta), illetve néhány irodai alkalmazást használok. Ami játék rajta van, nem nagy erőforrást igényelnek, erről nem tudok nyilatkozni. Úgy gondolom, hogy abszolút megérte, a kijelzőjét meg végképp nagyon szeretem. Air2-n is gondolkoztam, de nekem az már nagy lenne.
-
blakey
titán
válasz
30z.Samu
üzenetére
Azt nem tudom, hogy 2 év múlva mi lesz, 1 biztos, nem gondolkodom a lecserélésén
, olvasgattam a mini3-ról, hogy inkább arra érdemsebb-e cserélni vagy sem, de lényegében nincs nagy különbség, sőt, szinte semmi uh. én úgy gondolom, hogy 1 évig még biztosan megállja a helyét, de lehet, hogy 2 év múlva sem lesz szégyenkezni valója. -
30z.Samu
titán
válasz
webdeejay
üzenetére
És maga a Mini 2 mennyire vállalható gép? Most azon agyalok, hogy a Minit lecserélem..talán Mini 2-re, de kinéztem egy Air 2-t is. Igazából böngészni, videózgatni kell a gép. Úgy szeretném, hogy legalább két évig had ne kelljen már lecserélni...
Bár a Mini is 3 éves konstrukció és ahhoz képest használható.
Csak az 5C kenterbe veri az újabb chip végett.
De amúgy egész jól lehet rajta játszani is. -
bok92
addikt
válasz
univerzita
üzenetére
Nincs mit.
de ha erre jár egy szakértő, majd megmondja, hogy is van ez pontosan... -
blakey
titán
Tegyem fel a mini 2-re a 9.0.2-t vagy sem?
Már hozza azt a szintet mint a 8.4.1? -
bok92
addikt
válasz
univerzita
üzenetére
Valahogy úgy. Gondolom a háttértevékenységek meg ilyenek is oda vannak számolva. De ez a 20 óra + nem éppen valós használatot takar.
-
Szabikaa20
őstag
válasz
univerzita
üzenetére
Az a készenlétbe! És tudom hogy reális az idő,mert tényleg ennyit használtam!Tegnap vasárnap volt nem volt semmi dolgom neteztem majdnem egész nap meg játszottam.
Ha mondjuk nem játszok,akkor tuti többet is elérek!És amit még tudni kell,hogy sötétben 0-10% között van a fényerő,most is perpill 10%-on van!Nem szeretem ha erős,mert égeti a retinám!
Mikor olyan napos idő van akkor is csak 30-50%-ig csavarom fel. -
bok92
addikt
válasz
univerzita
üzenetére
Nekem folyamatos használattal 10 óra jön ki. Persze ha alig használom napokig, nekem is 20 óra ++ lenne a használati idő... Annyi biztos, hogy az iOS9-ben ígért +1 óra nem jött be. Ugyanannyit bír, mint előtte. De ez is bőven elég.
-
univerzita
addikt
válasz
Szabikaa20
üzenetére
Nemértem hogy tudsz összehozni ilyen időt. Nálam általában 14-max 16 óra jön össze. Igaz abból 80% a Opera.
-
Szabikaa20
őstag
Kicsit javult az idő,de még nem az igazi...

-
HIJ
őstag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Ott az alján a lényeg:
"A megjelölt ár 0% ÁFA-t tartalmaz"
-
30z.Samu
titán
válasz
Kristof_94
üzenetére
Szia!
Én elképzelhetőnek tartom.
Mostanában pörög a topic, ezt már szeretem.

-
blakey
titán
válasz
baloghbalint
üzenetére
A szervernek mennie kell, különben nem éred el, Plex Pass-szal azt hiszem megoldható, de én azt nem használom. Ha megy a szerver és van accountod valamint távol vagy de szeretnéd használni akkor tudod használni, ennek feltétele, hogy a kliens oldalon is be legyél jelentkezve.
(#9032) tejszi199803
Lényegében igen, eléred a szervert. A minőséget meg be tudod állítani, hogy milyen legyen. -
baloghbalint
tag
Ez lehet hogy egy nagyon hulye kerdes de ha a plexen szeretnek filmetnezni ipaden akkor menni kell itthon a gepemnek ? De ha van fiokom akkor barhonnan elerhetem ?
-
blakey
titán
válasz
baloghbalint
üzenetére
Nem, a Plex erőssége abban rejlik, hogy van a Plex szerver amit szépen bekonfigurálsz, olyan dolgokkal bővíted amikkel szeretnéd, különböző plugin-ek is vannak, stb. és van a Plex kliens amit ha elindítasz akkor a szerver álta biztosított tartalmakat meg tudod nézni, hallgatni. Ha van accountod akkor bárhonnan elérheted a szervert ha be van kapcsolva.
Az nPlayer tud FTP-t, SFTP-t, DLNA-t, SMB-t, felhőket (Box, Dropbox, Onedrive, Foogle Drive, stb.) -
univerzita
addikt
válasz
baloghbalint
üzenetére
Próbáld ki a ingyenes Remote Media Manager free -t. Igaz ez egy file kezelő de van benne média player. Ha nem jön be vedd meg a nPlayer -t.
-
blakey
titán
válasz
baloghbalint
üzenetére
Igen, oda van írva, hogy one-time purchase. Itt van Jukebox meg minden, nagyon patent.
nPlayer meg egy fapados kinézetű lejátszó, megy SMB-ről is a lejátszás. Azzal sincs gond. -
baloghbalint
tag
Nekem valahogy az nPlayer szimpatikusabb epp azon gondolkozom hogy megvegyem e
-
blakey
titán
válasz
univerzita
üzenetére
Nem értem, Plex szervert napi szinten használok Windows és OSX gépen, kliens oldalon meg iOS és BD lejátszón ill. néha Androidon, soha nem kér semmit, hogy fizessek, valamit vagy rosszul csináltok vagy nem tudom, Plex Pass nem kell ill. érdemes létrehozni egy accountot, mert úgy távolról is elérhető. Az OSX-et 3 napja frissítettem azaz tiszta telepítéssel tettem fel a "Kapitányt" és semmit nem kell fizetni a Plex használatáért.
(#9021) bok92
Van dts és AC3, tökéletes alap lejátszó, semmit nem kell fizetni, akkor megvettem és kész. -
blakey
titán
válasz
univerzita
üzenetére
Windows mint gép? Én ingyenesen tettem fel, semmit nem kér. OSX és Windows alatt is ingyenes.
-
blakey
titán
válasz
univerzita
üzenetére
-
univerzita
addikt
válasz
baloghbalint
üzenetére
A nPlayer jó drága. Ingyenes csa egy van ami tudja a dts,és ac3 kodeket.
-
blakey
titán
válasz
baloghbalint
üzenetére
-
blakey
titán
válasz
baloghbalint
üzenetére
Egyszer kell megvenni, én 500 Ft-ért vettem, utána nem kell fizetni, napi szinten használom minden platformon, tökéletes. nPlayer is nagyon jó, de az másképp, ott nincs jukebox, stb.
-
legiaap
félisten
Na nálam a 9.0.2 szofttal ennyit bír az Air 2: [link]
-
blakey
titán
válasz
baloghbalint
üzenetére
Androidra, iOS-re és WP-re megvettem, most nem tudom mi a szitu, nem látom, hogy pénzbe kerül-e vagy sem. Gépekre, NAS-ra, egy-két tv-re, BD lejátszóra ingyenes.
(#9007) legiaap
Érdemes feltenni? Mini 2-re tenném, de még nem szántam rá magamat. Van aki azt mondja, hogy igen. -
Atlantisz48
őstag
válasz
Szabikaa20
üzenetére
Én is tapasztaltam ezt, hogy lassan tölt le egy appot.
-
leroyclub
senior tag
Leszeretném cserélni az 1. generációs iPad minimet. Air2-t vennék helyette, de pont azon gondolkodtam hogy mindig októberben van új iPad bejelentés. Szerintetek idén is várható vagy már ellőtték az iPhone 6S-el együt a mostani frissítést?!
-
SoldierL
senior tag
válasz
Szabikaa20
üzenetére
Mostanában elég sűrűn van ez, nem hiszem, hogy sok köze van a rendszerhez én még 8.4.1-el használom.
Apropó! Ipad mini 2 tulajok! Hogy muzsikál a 9.0.2-es rendszer?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kindle Voyage REKLÁMMENTES könyvolvasó eladó (fizikai lapozógombok, egy síkban levő kijelző!)
- IPAD Pro 12.9 2.Gen 512GB Wifi+CELLULAR, ÜZLETBŐL, 27% ÁFÁS SZÁMLA. GARANCIA
- ELADÓ - iPad Air 13" (M2, 256GB) + Apple Pencil Pro + tok
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Eladó ÚJ Hoco HD Wi-Fi SIM Android A10 10.1"tablet / 24 hó jótállás
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Huawei P30 Pro 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bialetti kézi kávéőrlő
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Néha elég jól használható.

Itt is felteszem a kérdést, hátha valaki tud rá megoldást. Hogy tudom azt megcsinálni, hogy az iCloud-ba töltött képek ne törlődjenek le, amint letörlöm valamelyik eszközről. A másik topic-ban arra jutottunk, hogy megosztom és csókolom, nem törlődik le. De azt az iCloud oldalán nem tudom megnézni. Az is szóba jött, hogy használjak alternatív tárhelyet, pl Onedrive. Oké, ez is megoldás, csak furcsa, hogy az iOS-ben nincs megoldva, hogy rendesen meg tudjam oldani, hogy ha feltöltök valamit, az ott is maradjon és ne csak szinkronizálva legyen. Pontosabban meg lehet oldani, de csak Apple eszközzel tudom megnézni, vagy felteszem az iCloud for Windows-t.![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

de ha erre jár egy szakértő, majd megmondja, hogy is van ez pontosan...
Már hozza azt a szintet mint a 8.4.1?
Ha mondjuk nem játszok,akkor tuti többet is elérek!És amit még tudni kell,hogy sötétben 0-10% között van a fényerő,most is perpill 10%-on van!Nem szeretem ha erős,mert égeti a retinám!