- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bitpork: Ha Isten létezik...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- ldave: New Game Blitz - 2026
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Auratech
őstag
Az Air2-höz beszerzett tok szétesése után a hónapok óta félretett félkész fatokot befejezni "kényszerültem".
Belül párnázott és minden gomb, mikrofonnyílás, csatlakozóhely... rendesen működik. Ha megérkezik, egy üvegfóliát még felteszek a mostani matt helyett. Nem törekedtem mértani pontosságra(kívül), szabadkézzel fabrikáltam, farigcsáltam. Százeves szekrényből van a faanyag java meg olcsó fenyőfurnér az előlap. Abból 2 van. A letört sarkok próbálgatás után a legkényelmesebbnek bizonyultak. Pont jól támaszt.
A gombok működése, okozott némi fejtörést de végül megjött a megoldás belülre feszesen felragasztott gumiszalag képében, amikhez a 3 pici fagomb (kikapcs és hangerőgombok) ragasztva lett. A pontos nyomásponttal jó sokat kísérleteztem. A gombok 6-os tiplifából lettek levágva, csiszolva.
A többi kütyüvel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Apple MacBook
- PlayStation 5
- Milyen házat vegyek?
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Telekom mobilszolgáltatások
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab A9 8.7" WIFI 64GB 4GB RAM Graphite ! 1ÉV Samsung Jótállás
- ÚJ iPad Pro 13" M4 Space Black 256GB Wifi
- Thinkpad X1 Fold ,16.3" 2.5K összehajtható OLED érintő, i5-1230U ,16GB, 512GB NVMe, aktív toll, gar
- Xiaomi Redmi Pad 8,7 64GB, Wi-ti, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Tab S10 FE / S10+ / S10 Ultra / S11 / S11 Ultra tablet új BONTATLAN 3év garancia
- SZÁLCSISZOLT FÉM HATÁSÚ Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia
- iPhone 17 Pro 256 GB Kozmosz - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 15 2025 M4 16GB 256GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- iPhone 11 Pro 256Gb
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest