Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Andras-G: #Kószagondolat - eMag tapasztalatok 2026-ban
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gerner1
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Auratech
őstag
Az Air2-höz beszerzett tok szétesése után a hónapok óta félretett félkész fatokot befejezni "kényszerültem".
Belül párnázott és minden gomb, mikrofonnyílás, csatlakozóhely... rendesen működik. Ha megérkezik, egy üvegfóliát még felteszek a mostani matt helyett. Nem törekedtem mértani pontosságra(kívül), szabadkézzel fabrikáltam, farigcsáltam. Százeves szekrényből van a faanyag java meg olcsó fenyőfurnér az előlap. Abból 2 van. A letört sarkok próbálgatás után a legkényelmesebbnek bizonyultak. Pont jól támaszt.
A gombok működése, okozott némi fejtörést de végül megjött a megoldás belülre feszesen felragasztott gumiszalag képében, amikhez a 3 pici fagomb (kikapcs és hangerőgombok) ragasztva lett. A pontos nyomásponttal jó sokat kísérleteztem. A gombok 6-os tiplifából lettek levágva, csiszolva.
A többi kütyüvel.
Új hozzászólás Aktív témák
- LEXAR 32GB DDR4 3200 MHz laptop RAM
- HP EliteBook 855 G7 15,6" Ryzen 5 PRO 4650U, 16GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Dell Optiplex 3050 SFF,i3-6100,8GB DDR4,256GB SSD, WIN11
- Bomba ár! HP ProBook 445 G8 - Ryzen 3 5400U + Radeon I 8GB I 256SSD I 14" I Cam I W11 I Garancia!
- Részletfizetés. BankMentes. Kamatmentes. Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - KÉK 3 év garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest