Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- SzDavid99: Barangolás egy ünnepi Nintendo-mekkává változott szöuli bevásárlóközpontban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- lezso6: Nemzetközi újév visszaszámlátor alkoholistáknak
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
sanyi0627
senior tag
válasz
Hauptmann
üzenetére
Szia
Én vásárolni akartam tőlük ipad 3-at hétfőn.
Kérdezetem milyen állapotban van. (Aprón és email-be is) Annyit írtak hogy jó állapotban hajszálkarcos a hátulja.
Elmentem hogy megveszem.
Minden volt csak hajszálkarcos nem.
A smart case mágnes helyén teljesen le volt kopva a a ház.(meg se említették sehol.)
A hajszálkarc meg inkább erős karc volt.
A szervízről nem tudok véleményt mondani.Ott szerelik egy üvegfal mögött, te is látod az egészet.
igényes környezet meg minden de én inkább mostantól kihagyom őket.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad Air 5 (2022) Wi-Fi, 64GB
- iPad Pro 13-inch (M4) WI-FI Cellular 512 GB
- Samsung Galaxy Tab S11 11" 256GB Wifi, 3 év gyári garancia + Ajándék Galaxy Buds 3 + gyári tok
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- MacBook Air 15" (M3, 8 GB RAM, 512 GB SSD)
- Eladó szép Nokia 7 Plus 64GB / 12 hó jótállás
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest