Hirdetés
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mindent a StreamSharkról!
- Digitális Állampolgárság Program
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MárkaLánc
- Szólánc.
-
LOGOUT.hu
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ragnar95
félisten
válasz 30z.Samu #7514 üzenetére
Nagy ritkán előfordul, iOS7 esetén volt ez, mert iOS6-on nem működött a FaceTime egy idő után iPad Minin, így akinek ez fontos volt, kénytelen volt frissíteni.
De alap esetben azon túl,h ott figyel a badge a beállítások ikonján jelezvén, h frissítés érkezett nem erőltetik a frissítést. Illetve annyi még, hogy ugye bizonyos appok már iOS9-et fognak kérni, mert olyan API-t használnak, ami csak iOS9-től van jelen az iOS-ben.Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
csipszikutya
senior tag
válasz 30z.Samu #7512 üzenetére
Tudom, hogy béta és még van 3-4 hónap a véglegesig, de az air 1 igen lassucska ios 9 alatt.
most rakom vissza a 8.3-atMultitasking döcögös, safari is brutál lassu, a billentyük késnek kb fél másodpercet. home gomb megnyomása után kb 1 mp-t kell várni, hogy vissza ugorjak a kezdöre.
Remélem sokat dolgoznak még vele -
SoldierL
senior tag
válasz 30z.Samu #7538 üzenetére
Én meg annyit tapasztalok, hogy 8.3 alatt a kedvenc multi-s játékom úgy szaggat, mint nagyanyám nokedlit.
8.2-őn gyönyörűen futott. Korábban is amikor kiadták a 8.3-at ugyanezt tapasztaltam, de akkor még vissza tudtam downgradelni a 8.2-őt. Múlt héten meg hülye másnapos fejjel rányomtam a frissítésre
Véleményem szerint egy igazán hardver igényes játék futtatásakor, amikor tényleg izzad a vas, derűl ki, hogy mennyire optimalizált a rendszer. -
válasz 30z.Samu #7607 üzenetére
Ebben semmi tisztelet nincs, szerintem. Az MS is beengedi más gyártók szoftvereit, a BlackBerry is.
Ellenkezőleg. Szerintem meg hatalmas fika az Apple-nek, amiért a saját cuccait nem írja át más platformokra. Nagyon kellene pl. az iMessage vagy az iCloud mondjuk Androidra.
De neeem. Ők bezárkóznak mint egy sértődött óvodás. Ha valaki használni akarja a szolgáltatásaikat, az váltson platformot. Csoda hogy az iTunest megírták Windows-ra (abba most ne menjünk bele, hogy mekkora egy fekália a win verzió).[ Szerkesztve ]
Never let your sense of morals prevent you from doing what's right.
-
válasz 30z.Samu #7610 üzenetére
Én is ezt mondom. Sajnos teljesen magába zárkózik.
OSX-en nagyon szerettem a gyári levelező klienst. Windózon használnám, de nincs.(#7609) Tibee86
A technikai hátterét nem ismerem, de mintha a gugli a szervereivel babrált volna és egy platformon se megy a régi push. Helyette mindenhol ott a saját levelezője.
Never let your sense of morals prevent you from doing what's right.
-
-
Ragnar95
félisten
válasz 30z.Samu #7742 üzenetére
Az, h 5W-os nem árt neki, csak jóval lassabban tölt, viszont az, h utángyártott már más kérdés, ez jelenthet gondot, bár kérdés, h noname 500Ft-os töltő v rendes MFI minősítéssel ellátott.
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Ragnar95
félisten
válasz 30z.Samu #7745 üzenetére
Ha tudod a töltő márkáját, akkor a gyártó honlapján valószínűleg tudod ellenőrizni, más megoldás nem nagyon van, mivel magán a töltőn nem szokták jelölni sehogy.
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
-
Ragnar95
félisten
válasz 30z.Samu #7889 üzenetére
Kell természetesen a helymeghatározás is, de mivel a wifi only készülékekben nincs GPS, így wifi alapján méri be a helyzeted, viszont ettől függetlenül engedélyezni kell a helymeghatározást is.
-
Ragnar95
félisten
válasz 30z.Samu #7891 üzenetére
Kb semennyire, mivel folyamatosan úgysem megy, csak ha épp valami program használja és nincs GPS chip, ami szívná az akksit, mint a telefonokban, így nem nő jelentősen a fogyasztás még akkor sem, ha huzamosabb ideig használod, bár nem nagyon tudok olyan helyzetet elképzelni,h pár percnél tovább menjen a helymeghatározás, mivel úgyis wifi kell hozzá, ergo navigálásra alkalmatlan.
-
maggi1886076
addikt
-
Új hozzászólás Aktív témák
- PayPal
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Opel topik
- Milyen autót vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Külpolitika
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851