Hirdetés
- Öregszem
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Keldor emlékére
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT.hu
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
webdeejay
aktív tag
válasz 30z.Samu #9047 üzenetére
Sose gondoltam volna, hogy egyszer érdemben használni fogok egy tabletet, de a mini2 ilyen lett, 2 hónapja vásároltam. Legalább a következő miniig nem tervezem lecserélni, vagy amíg bírja. Inkább olvasgatok rajta(híreket, néha könyvet), social(fb, twitter, insta), illetve néhány irodai alkalmazást használok. Ami játék rajta van, nem nagy erőforrást igényelnek, erről nem tudok nyilatkozni. Úgy gondolom, hogy abszolút megérte, a kijelzőjét meg végképp nagyon szeretem. Air2-n is gondolkoztam, de nekem az már nagy lenne.
-
webdeejay
aktív tag
válasz Atlantisz48 #8314 üzenetére
Nekem ilyen billentyűzetem van, de igazából csak gépelésre lehet rendesen használni, funkcióbillek stb nem
-
webdeejay
aktív tag
válasz csalafinta65 #8151 üzenetére
Ez már nagyon off, szóval részemről ezzel befejezem a vitát. 240 ezres dell laptopomért nem jönnek házhoz, míg a 80 ezres acer-ért igen. Nem a gari miatt veszek gépet, hanem hogy használjam. Ha elromlik, igen, kellemetlen. De nem haltam meg, mert gariztatni kellett a laptopomat 3 hétig. A kijelzőre már nem mondok semmit, mert nem ismerem a technikai hátterüket, de gyönyörű az ips monitorom, szeretem a 735 amoledjét is és az ipad ips-ét is. Kinek mi.
-
webdeejay
aktív tag
válasz csalafinta65 #8147 üzenetére
Én azt nem értem, ha ennyire zavar az egész, akkor egy Tab S topikban ki is öntheted a szíved, talán ott vevők is rá a fórumozók. Én a héten rendeltem meg a Mini 2-t, viszont a 8.4-es Tab S-el nagyon egy árban volt. Nyáron diákként MM-ban dolgozom, néha egész nagy holtidőkben mikor nincs vásárló, nyomogatom a tableteket és hogy is mondjam....nem véletlen az iPadet választottam. Bár valószínűleg user error vagyok, mert 10 hónapja wp-t használok Xperia SL, Nexus 4 majd Z1c után, és innentől max. WP vagy iPhone jöhet szóba. Persze samoled, hoztak már vissza az üzletbe jópár note 4-et vagy s5-öt, mert beégtek a kijelzőbe az ikonok, szuper technológia.
-
webdeejay
aktív tag
Sziasztok!
Mostanaban gondolkodom egy retina ipad minin, leginkabb jatekra, netezesre es olvasasra kellene. Emiatt szolgaltatonal veszem. Viszont hamarosan jon gondolom az uj ipad mini es az lenne a kerdesem, hogy kibirjam-e addig, vagy ezekre meg ket evre is siman eleg a 2/3? Mennyi ido amig az uj megjelenhet szolgaltatonal kb?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPad Pro 2018 12,9 256GB wifi+cellular 1 éves cégtől 12 hónap szavatosság
- iPad Air 13" M2 - 2024, Cellular, WiFi, Apple garancia, szürke, doboz
- Apple iPad Mini 6, Starlight ( Csillagfény ) , 64Gb , Wifi+Cellular ( Sim ) független, új állapotú
- Garanciális M1, Apple iPad Pro 12,9 huvelykes (2021-es, 5. generációs) Wi-Fi + Cellular, 256 GB.
- iPad Pro 13" M4 - 2024, Cellular, WiFi 256GB, Apple garancia, ezüst, doboz
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest