Hirdetés
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- juhi11: Karácsony esély, hogy észrevegyük: mások is valakik - még Isten is
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
lacy86
addikt
En csak most tudtam felrakni Air2-re , eddig se volt annyira lassu de most hasit! 👍👌😁
-
törölt tag
Másnak is van ilyen klassz órája? 🤔😄😄😄 A másodperc mutató meg van bolondulva!
-
nederlanden
senior tag
Hihi😆 ipad 3retinánk totál használható lett megint a 9.1-el!!9.0.2-nél olyan szinten akadozott-belassúlt,h használhatatlan lett, így új air2-kellett venni,amin szinten szépen dolgozik már a 9.1.
Na en már innen nem frisítek tovább ezeket,de még az iphone 6s-t sem☺️ -
30z.Samu
titán
Bátorkodtam feltenni Minire a 9.1-et. Jobb, mint a 9.0, ez tény, gyorsabb, sebességben majdnem a 8.4 szintjén van, bár itt-ott kicsit gyorsabb. Pl a Safari gyorsabban dolgozik.
-
SoldierL
senior tag
Hogy a "legtisztább" frissíteni? itunes-al, vagy OTA-n keresztül? itunes-nál letölti az egész firmware-t és 11 órát ír :S Ha megvolt a frissítés, nyomjak egy gyári visszaállítást itunes-al? Csak azért kérdezem mert írtatok ilyesmit feljebb. Szeretnék kikötni mostmár egy rendszernél és kezdésnél jól rendbe rakni. Jókat olvasok a 9.1-ről.
-
törölt tag
Airnel a 9.1 sem javitja a lagot? (Alk.valto,spotlight,alk inditasnal a delay,stb)
Meg a 8.4.1 van fent es ugyebar nincs visszaut...
-
törölt tag
Én úgy használom a Mini 2-met, hogy a mozgáscsökkentés be van kapcsolva, a multitasking pedig ki.
-
Balázs1621
senior tag
Sziasztok!
A mai nappal beléptem az iPadosok közé egy Air 2-el.
Egy 2012-es Nexus 7-et váltott. Egyelőre nagyon tetszik. 2011-ben volt egy iPod Touchom, azóta semmi ios-es cucc. Sikerült életre keltenem az akkori Apple ID-t.
Így elsőre ami nagyon hiányzik az a duplakoppos feloldás, azt kár hogy nem rakták bele. -
törölt tag
Ő is arra gondolt, mozgáscsökkentést be lehet kapcsolni, de én úgy nem szeretem. Majd talán 9.2-ben javítják a dolgot. Engem is baromira bosszant, mert tudom hogy nem a hardver a ludas. Elvileg javították a leírás szerint a szaggatást, de mégse úgy látom, pedig tiszta telepítést csináltam, de nem egyedi a dolog, nagyon nem. 🤔
-
20ár
tag
Mini 2 OTA frissítéssel mintha egy icipicit gyorsabb lenne, de ettől azért jóval többet vártam..
-
vadászcsiga
félisten
Airen semmi változás.
-
Szabikaa20
őstag
Tegnap frissítettem szerintem valamivel jobb lett,de még nem tökéletes! iPad Air
-
törölt tag
Most frissítettem 9.1-re. Teljesen simán megy, nem érzek akadást sehol.
-
30z.Samu
titán
Valaki hasít már a 9.1-el? Hogy muzsikál?
-
danilla
őstag
válasz
Miamiquake
üzenetére
iPad Mini Retina (mini 2)
-
Miamiquake
aktív tag
Sziasztok
60K környékén használtan melyik a legjobb iPad ami gyors és megbízható?
iPad 3 állitólag lassú és melegszik iPad mini szintén lassú.Ki mit ajánlana?
-
törölt tag
iPad Air-en nem lett javítva a multitask remegés most se, ha ez ilyen marad az lol. Pedig elvileg javítva lett a leírás szerint. Másnál is maradt ilyen?
-
galmat
aktív tag
válasz
CharlieDrop
üzenetére
Én használom. Szerintem nagyon jó alkalmazás, eszembe nem jutna visszamenni a gyári mail appra, annyival fejlettebb az Outlook. Csatolhatok fájlokat felhőből közvetlenül, kezeli a gmail alias-okat is.
Talán ami hiányzik, hogy álló helyzetben az emailek listája a bal oldalról nem tüntethető el, így csak a fél képernyőn látszik a mail. Mivel én fekvő helyzetben szoktam használni az iPad-et, igazából engem nem zavar.
Értesítések szépen megérkeznek. -
CharlieDrop
veterán
válasz
vadászcsiga
üzenetére
köszi

-
vadászcsiga
félisten
válasz
CharlieDrop
üzenetére
En hasznalom, rendben van. Van push meg minden. Sokáig volt benne egy bug, elkezdtem írni a levelet de az elso szo utan a bill jobb oldala nem érzékelte az erintést. Bezartam, költöttem, aztan jo volt. Mostanában nem csinálja.
-
CharlieDrop
veterán
Használja valaki az új Outlookot iPaden?
Jobb, mint a gyári email?
Be kellene állítsam a levelezést és nem tudom melyiket válasszam

Köszi a segítséget
-
univerzita
addikt
9.1 lehet leszedni
-
Mister_X
nagyúr
Hova tűnhet el iPaden a tárhely? 11GB-ot ír foglaltnak, kitöröltem minden fotót, appok meg nem foglalnak csak kb. 7GB-ot...
-
válasz
CharlieDrop
üzenetére
(nem a gyári)
-
gzbotii
nagyúr
válasz
CharlieDrop
üzenetére
Nem vagy béna.
-
válasz
CharlieDrop
üzenetére
Nincs, de ott van appstore toplistában a calculator for ipad ha jól emlékszem.
-
CharlieDrop
veterán
Én vagyok béna, vagy tényleg nincs gyári számológép app iPaden?
-
Ragnar95
félisten
válasz
ImpersonatoR
üzenetére
JB nélkül nem.
-
ImpersonatoR
addikt
Ki lehet kapcsolni valahogy, hogy mobilnetrol is leszedje a 100 mb nal nagyobb frissiteseket? Csak wifirol engedne. Legujabb ios van rajta.
-
vadászcsiga
félisten
válasz
PlatiaAmos
üzenetére
Semmi. Bontatlan legyen es aktiválatlan.
-
PlatiaAmos
tag
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Semmi különbség sincs a 200e és a 160e ft-os között?
-
vadászcsiga
félisten
válasz
PlatiaAmos
üzenetére
Mert szabadpiac van. Mindenki ennyiért adja amennyiért gondolja. Onnan vedd ahol a legolcsóbb. Garancia az elso aktiválástól indul es számla ellenében bármelyik APR-ben érvényesítheted.
-
PlatiaAmos
tag
Sziasztok!
Egy ipad air2 128gigásat szeretnék rendelni/venni valahonnan, mobil internet nem feltétel hozzá..
Valaki elárulná nekem, hogy miért van 40ezer ft-os különbség egyes boltok között és, hogy honnan érdemes megrendelni ahol jó áron is kapom és tuti nem lesz vele semmi gondom?(bár nem tudom egy ilyen készülékkel mi problémám lehet?)
-
Winne
nagyúr
Urak mi lehet a megoldás arra, hogy az iCloud biztonsági mentésről sír mindig az iPad, hogy most éppen már 9 hete nem készült mentés róla, mert kevés a tárhely, holott azt írja, hogy van még az 5 GB-ból 4,2 GB?
-
válasz
Szabikaa20
üzenetére
142-ért is van bontatlan.. annyi, hogy azokhoz nem kapsz számlát amit visszaigényelhetnél.. esetleg 0%-ost.
-
Szabikaa20
őstag
válasz
Balázs1621
üzenetére
Nincs benne trükk!Bárhol megveheted ahol a legolcsóbb!
-
Balázs1621
senior tag
Sziasztok!
Air 2 64gb wifi hivatalos ara 200k, mashol 170k. Miert olcsobb ennyivel? Mi benne a trukk? Pl. Speedshopnal is 170k..
-
vtechun
veterán
válasz
nederlanden
üzenetére
Levettem a jelzések hangerejét, nekem így némán exponál.
-
Noxy
veterán
válasz
nederlanden
üzenetére
Ne basszus.
Nekem egy Air, 5s, 4s, van azonos iCloud-n. Nem lassul egyik sem, meg meg sok másnak sem. Eddig csak nálad van ilyen gond.
Sztm valami hálózatos gond lessz nálad. -
nederlanden
senior tag
Na hát visszavittem az ipad air2-t és ki lett hangosítva az apple-től a szervízes aki azt mondta,h sajnos vmiféle regionális okokból a kamerahang nem némítható jelenleg az air 2-nél,majd a későbbiekben halkítanak rajta szoftveresen.
A lelassúlás másik telefon miatt meg az azonos icloud használat miatt volt,kikapcsolás utát hibátlan lett.
Egyre zavarosabb lett ez az ios rendszer is. -
bok92
addikt
válasz
bajnokpityu
üzenetére
A proci valamennyivel erősebb, de a RAM meg a többi, az ugyanaz. Elvileg a Mini 4-nek jobb az akksija.[link] de nekem az air 2 napi aktív használattal 10 órát simán kibír, és azért az nem rossz. Ami nagy különbség az a kijelző mérete. Ezt kellene inkább eldönteni,..

-
bajnokpityu
félisten
jobb lenne egy ipad air 2,mint egy mini 4?
maga a hardver erősebb, de egyébként? nekem kb a ram fontos, meg az akkuidő. mini 4est már megrendeltem, de ha nagyon akarnék, változtathatnék a rendelésen. -
Ragnar95
félisten
válasz
nederlanden
üzenetére
Mivel világgarancia van rá, így semmi. Maximum a gari újraindulását befolyásolja, ha Magyarországon cserélik a készüléked meghibásodás esetén.
-
nederlanden
senior tag
Egyébként van vmi hátránya,hogy angol(vagy mittudomén milyen)töltős?,mert én olyat kaptam 130e-ért
-
tench
tag
válasz
univerzita
üzenetére
Köszi a vàlaszokat. Azonban csak egy dolgot nem èrtek. Ha nem règ mèg tudtam mov fàjlokat importàlni, akkor most mièrt nem??? A laptop nincs nàlam mikor fotòzni megyek, a tàbla viszont szinte mindig.
-
blakey
titán
válasz
nederlanden
üzenetére
Nekem némítva nem kattan. a lassítás meg hálózati probléma, valószínűleg. IP-ütközés vagy hasonló, esetleg ua. a név alatt oda-vissza szinkronizálnak.
-
tench
tag
válasz
univerzita
üzenetére
A G3 eleve a DCIM mappàba rakja a videòkat.
Lehet, hogy a kàrtyaolvasò adta meg magàt? -
nederlanden
senior tag
Mindkét helyen le van némítva,kerestem a foto/videon belűl vmi lehetőséget de nincs.
Most húzzák a szájukat a mobil üzletben,h kekec vagyok,dehát olyan a munkám,h sokszor éjszaka kell kifényképeznem dolgokat amit majd nappal visszanézek.
Meg hát,hogy az iphoneom totál lelasítja egy wifin az ipadod is zavar nagyon. -
blakey
titán
válasz
nederlanden
üzenetére
Ha lenémítod akkor is? Egyébként kattan.
Bizonyos országokban nem engedélyezett, legalábbis egyszer ilyet olvastam. -
Noxy
veterán
Nincs ezzel baj, csak hogy a mp4, m4v, mov, kiter.. fájlokat nem lehet az icloud fotó mappába bemásolni.
Ehhez az iTunest kell használnod, ezen belül is a filmek.
1x bejelölöd az iTunesban hogy a zene és videó kezelése kézzel.
Összerakod a mp4, m4v, mov, kiter.. fájlokat egy mappába (lehet ez több is) ezután felül az itunesban rányomsz filmek ikonra. Fájl-->Mappa hozzáadása a könyvtárhoz.-
Hozzáadod a mappákat.
Ezután lessz egy olyan menü, hogy házi videók. Itt találod meg őket.
Katt.. az iPad ikonra.
Alul a készülékemen-->Filmek-->Játéklista szerkesztése-->Házi videók--> Kijelölöd a filmeket, és áthúzod jobbra őket.
Ennél a Syncios prog.. sokkal egyszerűbb.
Ebben közvetlenül importálhatod a videókat a mappába, + konvertál is a megfelelő formátumra a végén meg be is másolja. -
nederlanden
senior tag
válasz
nederlanden
üzenetére
Hát megcsináltam a teljes törlést visszaállítást majd újként beállítást és ugyanúgy kattan nagyon hangosan fotózáskor.
Holnap viszem vissza -
tench
tag
válasz
univerzita
üzenetére
-
tench
tag
válasz
univerzita
üzenetére
Mov- ban készültek a videók, de sajnos nem tudom importálni.
-
30z.Samu
titán
válasz
Ragnar95
üzenetére
Ezért nem jött szóba nálam a Mini 3 váltásnál. Meg tudok lenni a touch ID nélkül is, ráadásul nem is érné meg a felár érte. Még a Mini van és összességében az is teszi a dolgát szépen, de most már ideje picit feljebb kapcsolni és az iPad is pörögjön úgy, mint az iPhone.

-
tench
tag
Sziasztok,.
Tegnap szembesültem egy olyan problémával, hogy nem sikerül videókat importálnom SD kártyáról.
IPAD mini 2- re menne a művelet, de a fotókon kívül semmilyen videó formátum nem megy át.
Már formatáltam az SD kártyát, ill a tabletet újra indítottam, de sajna az sem segített. A videókról is csak egy
kép megy át. A fényképezőgépem egy Pana G3. Találkoztatok mostanában hasonló problémával?
Nem lehet, hogy a 9- es IOS- szel lehet gond? -
-
D@ve89
tag
Sziasztok, szerintetek melyik éri meg jobban? (Ha a képernyőátlót figyelmen kívül hagyjuk.)
IPad Air Wifi 16GB - 99.990Ft
IPad mini 3 Wifi 16GB - 99.990FtIgazából főleg csak netezésre, olvasgatásra használnám, játékra egyáltalán nem. Melyik jobb hardveresen, van köztük egyáltalán különbség?
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen routert?
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3654
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- Dell Latitude 7490 14" FHD IPS, i5 - i7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Egy 2012-es Nexus 7-et váltott. Egyelőre nagyon tetszik. 2011-ben volt egy iPod Touchom, azóta semmi ios-es cucc. Sikerült életre keltenem az akkori Apple ID-t.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)