Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- nézzbe: AM3 hűtés s478-ra
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Az Androidnál az a baj, hogy sok alsó, és középkategóriás gépen lassul, fagy. Nekem is van itthon egy, de már csak e-book olvasásra használom, meg néha youtube-ra. A sima, döcögésmentes működés miatt vettem iPad-et, mert ez sohasem lassul, fagy. Ezzel szemben a droiddal elég sok bajom volt, még akkor is, ha újrahúztam, és nem volt rajta app, csak az alapok. Állandóan jött a hibaüzenet, hogy az app nem válaszol, és ekkor bezárni lehetett. Öt-tíz másodperceket vártam arra, hogy a böngésző ablaka egyáltalán megnyíljon, az oldal görgetése sem volt sima. Elegem lett belőle. Amióta az iPad megvan, semmiféle ilyen gondom nincs. Minden azonnal megy, teljesen simán.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hálózatokról alaposan
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- A SteamOS helyett Bazzite felé fordul a GPD
- Megtalálták az akkumulátortechnológiai Szent Grált? - CES
- Elektromos autók - motorok
- Arc Raiders
- World of Warships
- Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- További aktív témák...
- iKing.hu Apple iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium használt, karcmentes 92% akku 6 hónap garancia
- Olcsó Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás!I5 6600 /GTX 1650 Super / 16GB DDR4 / 256 SSD + 1TB HDD
- Huawei P30 Lite / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD ROG RTX 3070 Ti 8GB Asus A31 PLUS TG ARGB 750W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 14100F / RTX 3070 8GB / 16GB DDR4 / 512 Nvme SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest