Hirdetés
- aquark: Zsebszámológépek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Az Androidnál az a baj, hogy sok alsó, és középkategóriás gépen lassul, fagy. Nekem is van itthon egy, de már csak e-book olvasásra használom, meg néha youtube-ra. A sima, döcögésmentes működés miatt vettem iPad-et, mert ez sohasem lassul, fagy. Ezzel szemben a droiddal elég sok bajom volt, még akkor is, ha újrahúztam, és nem volt rajta app, csak az alapok. Állandóan jött a hibaüzenet, hogy az app nem válaszol, és ekkor bezárni lehetett. Öt-tíz másodperceket vártam arra, hogy a böngésző ablaka egyáltalán megnyíljon, az oldal görgetése sem volt sima. Elegem lett belőle. Amióta az iPad megvan, semmiféle ilyen gondom nincs. Minden azonnal megy, teljesen simán.
Új hozzászólás Aktív témák
- BONTATLAN Új Ipad 10th , 11th Minden szín 1év hivatalos Apple Garancia AZONNAL ÁTVEHETŐ DEÁK TÉRNÉL.
- Boox Go 7 B&W Fehér, új állapot, gyári mágneses tokkal
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
- Honor Pad 9 Snapdragon 6 Gen 1 (2024) 8GB/128GB szép állapot
- HIBÁTLAN Apple ipad mini 6, 64 GB Wifi + Cellular, aksi 94%
- Lenovo X395 Ryzen 5 pro 3500U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
- NVME, M2 NGFF, 2,5" SATA SSD-k vegyes OEM márkák és prémium típusok, sok újszerű. 128GB-1TB
- LEXAR 32GB DDR4 3200 MHz laptop RAM
- AKCIÓ! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Dell Latitude 5430 14" Touchscreen i5-1235U 32GB 1000GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest