Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Septum15
aktív tag
En pont azért vártam, hogy a messenger fusson split-screen be, de hát miért is futna úgy......
-
bok92
addikt
válasz
CharlieDrop
üzenetére
Egyenlőre csak a gyári appok meg a Microsoft cuccok mennek. Ez már a fejlesztőkön múlik... Viszont örülnék ha lenne majd Skype támogatás is, főleg PIP módban.
-
törölt tag
Ez az ios 9 valami katasztrófa ipad air-en...
-
agabe
addikt
válasz
CharlieDrop
üzenetére
Itunes -on én is csak 8.4.1-et látok.
Másnál is ez a helyzet, vagy mindenki OTA frissít ?Hupsz lefrissült Itunesbol, és 9.0 van rajta...ezek szerint csak rosszul írja ki, de az újat tölti le.
-
törölt tag
iPad Air-t használsz?! Többen is mondják, hogy náluk jó, akkor nem értem mi lehet ez az egyedi hiba. Lehet sok neki az a 10 megnyitott app? 😱😂
Jaja Safari hasít mint az allat, az már nem szaggat, kaptam helyette mást 😅 -
legiaap
félisten
Merre találom a news appot?
-
D@niel
addikt
válasz
univerzita
üzenetére
retina mini itt sem, és safariban mikor kis négyzetben van a weblap majd ki X-eled, szebben dobja el és hozza elő a könyvjelzőket. chrome is gyorsabb.
@legiaap nálam 9.1 és nem látom ..
-
törölt tag
Igen! Nálad nem szaggat?! Végülis eddig ez a legnagyobb bajom az egésszel, mas minden eddig jó sőt iszonyat jó! iphone-on baromira bejön az új alkalmazásváltó, ott nem szaggat

-
bok92
addikt
Na fent van. Eddig minden oké .
és lett több mint 2 giga hely 
-
Auratech
őstag
Nálam is feltűnt a 9. Asszem előbb azért az elmúlt órákban csinált iPados soksávos hangfelvételt learchiválom otthon, mielőtt frissítenék... Azért vakon nem bízom...
Ha nem teccik, jön a beta 9.1, akár..
Töltsétek jól az estéteket! -
törölt tag
Nekem már lent van, de Air-en iszonyat szaggat az alkalmazásváltó! Ez nagy csalódás, mert azért az Air nem olyan régi cucc azért, másrészt videókon nem szaggatott ennyire. Másnál is ilyen?! 😓😓😓
-
univerzita
addikt
válasz
CharlieDrop
üzenetére
Probáld töbször,nekem is 4-szer kiírta majd beindult.
-
CharlieDrop
veterán
válasz
CharlieDrop
üzenetére
meg is szakadt go to itunes
ott meg a 8.4.1 a legfrisebb, WTF?
-
legiaap
félisten
válasz
CharlieDrop
üzenetére
Nalam is csurog lefele.
Errort kaptam. -
CharlieDrop
veterán
Air 2-re 1.1 GB az iOS 9

letöltés folamatban

ja nem, frissítés kérelmezve

kb. 1 óra van hátra

-
bok92
addikt
válasz
baloghbalint
üzenetére
A watch OS nem ma jön, mert bugos. Reméljük az ilyós9 nem lesz ilyen , és minél hamarabb jön ...

-
Szabikaa20
őstag
válasz
baloghbalint
üzenetére
Én is úgy olvastam hogy 19:00-tól
-
Hippo
aktív tag
válasz
baloghbalint
üzenetére
Ha minden igaz 19 órától.
-
baloghbalint
tag
Srácok az ios 9et mikortól lehet tölteni ? Egy ipad air 2 egy iphone 6 és lelkes tulajdonosuk várja izgatottan
-
Ragnar95
félisten
-
bigsee
addikt
Sziasztok!
Lehetőségem lenne a szolgáltatómnál ipad beszerzésére, kamatmentes hitelre.
Csak azon agyalok, hogy a mini 2 elég lenne nekem, vagy mindenképp a nagyobb, drágább air 2-re ugorjak rá?
Egy Samu tab s 10.5 van most, de ezt anyámnak kell adnom, a gépe bedöglött, meg szponzorálna is.
Anyagilag jobban jönnék ki a minivel, de az air 2 nagyobb... ez a dilemmám, segítsetek!
Köszi
-
NGA
addikt
válasz
CharlieDrop
üzenetére
Mivel gyárilag 8.1.2-vel jött ki, így pont olyan gyors, mint amikor megvettem. És ha jól olvasgatom, semmivel nem kapok többet a többi frissítéssel, mivel nem kell a music, a watch meg a többi. Multitaskot így sem tud.
-
törölt tag
Air-re meg a 10-et is majd ne hülyéskedj már

-
CharlieDrop
veterán
Én úgy vagyok az ilyenekkel, hogy igen, minden ami még támogatott rendszer, arra megéri feltenni.
Igaz a iPhone 4 esetében szívás volt a 7-t feltenni, mert használhatatlan lett, de ha az lesz vele, egy ideig még simán vissza lehet állni az előző verzióra.
Mondjut Airen nem tudom milyen a 8.1.2 iPhone-on megérte lecserélni 8.1.3-ra

-
NGA
addikt
ipad air-ra érdemes felrakni a 9-et? Most 8.1.2 van rajta, nem engedtem frissíteni megvétel óta
-
Szabikaa20
őstag
Nálam nagyon jó az akksi! 1,5éves(19hónapos) azthiszem 300 körüli a töltési cuklus...Itt egy par kép a maximumról és allandó használtanál mennyi...nálam a képernyő általában 20-30-40%-on van este pedig 0-10% nekem kisül a szemem ha nagyon világít!Nem mostani hanem áprilisi képek,de azóta nem változott!

Ha sokat szátszom...

Ez a maximum amit tudtam csinálni!

Itt majdnem 15óra és volt még hátra 53%!

-
D@niel
addikt
az akkumulátor élet tartalmával kapcsolatban érdeklődnék azoktól, akiknek már legalább 1 éves tapasztalata van, hogy mennyire romlik a kapacitás?
adott egy májusban vásárolt retina mini, nos, elég sokat használom mivel mellette nincs annyira szükségem laptopra, sokat youtube-ozok hd-ban, ill. Internet, zenét hallgatok WiFin zárt képernyő mellett, némi játék, napközbeni fényerő ~80%-osan használom de van amikor teljesen feltekerem, félhomályban vagy teljes sötétben nullára, vagy 20-30%-rá.
még 3 évig nem nem akarok se hozzá nyúlni, se eladni.
1-2 év, esetleg hosszabb idő elteltével kinek hogy változott az akkumulátor üzemidő?más, volt anno első generációs iPadem, az tényleg minimálisan melegedett, a mostani azért sok HD után már olyan, hogy nem a tok hátulját fogom hanem a covert is inkább hátra hajtom, mert az alsó rész érezhetően meleg. nem nagy probléma, inkább legyen gyors és tudjon melegedni, minthogy...
egyébként ennyi idő után is úgy látom a legjobb választás volt kisebb méretű modellt választanom, ágyban vagy kanapén könnyebb mint a nagy, és azt nekem kényelmetlen tartani (nem szeretem ki támasztani, jobb kézben hogy érzem milyen vékony, könnyű). mikor van lehetőségem meg nézem a nagyobb iPadeket, amik nekem túl nagyok, talán 1 alkalommal lenne jobb, mikor szemináriumon ülök és másfél óráig fektetve nagyban látom a doksit. ki megyek az udvarra kézben viszem ki, alig van súlya, kicsi, nem kell még támasztani, kézben tok jól elérhető az összes billentyű. remélem ezzel tudtam annak segíteni aki a két méret között hezitál.
-
Sify
senior tag
Ha eladom az ipademet mi a legegyszerubb modja hogy toroljon mindent ?
-
törölt tag
Goodfon.su itt szépek vannak és nagy felbontásban is. ☺️
-
lacy86
addikt
Hatteret honnan szoktatok letolteni?!
Alkalmazas vagy siman google ?! -
válasz
Szabikaa20
üzenetére
Én rálehelek + mikroszálas rongy (szemüvegtisztító). Ha dzsuvás, akkor benyálazom.

-
h1mpi
félisten
válasz
Szabikaa20
üzenetére
nincs annyi leheltetem 
-
Auratech
őstag
válasz
danilla
üzenetére
Köszi a pontosítást!
Úgy tűnik, Kissé felületes voltam... Akkor a split-sreen legalább stimmel...
Annyi mini van, hogy hamarosan kijön a hét törpe belőlük...Én mikroszálassal törlöm le, ami lehellgetve az ujjnyomokat is leviszi. A rongyot meg kábé hetente kimosom mosogatószerrel...
-
h1mpi
félisten
Még egy kérdés: ha netezek pl PH!-n néha egy idő múlva, ha gyorsan görgetem az oldalt, akkor nem folyamatos, hanem alul megtörik egy kicsit és 1 mp mire betölti. Ha újraindítom a Safarit ez megszűnik. 5s-en nem volt ilyen.
Illetve a comment.com-on lévő videot se játsza le, amit az 5s igen. Más ezen a Safari vagy mi lehet a probléma?
-
h1mpi
félisten
Ti mivel szoktátok tisztítani a képernyőt? Sima ablakmosó vagy speckó szerrel?
-
danilla
őstag
válasz
Auratech
üzenetére
Egy kis pontosítás:
- az új mini nem kapta meg az air2 hardverét. Az iphone 6 hardverét kapt meg, feltehetően 2gb rammal.
- árcsökkenés a mini-nél sem várható hisz a mini 3-at egy az egyben megszüntették, a helyét pedig ugyan azon az áron átvette a 4. A mini 2 ára pedig marad ugyan annyi.
- a mini 3 megszünt, az új miniben lesz split screen multi -
Auratech
őstag
Szerintem idén nem lesz Air3. A mostani palettán ott lesz a Pro. Az új minik megkapják az Air2 belsejét. A terméksor egyben van. A pro képességeit szerintem idén nem kapja meg egy új tízcollos tablet. Az gyengítené a pro piacát, ami gondolom most elég hangsúlyos. Csak spekulálok.
Az Air2 árcsökkenésében sem vagyok biztos. A miniknél biztosan a régi rend szerint lesznek olcsóbbak a korábbi generációk.
Az Air2 tulajdonképpen most ér oda az ios9-cel, hogy minden felhasználó számára elkülönül az Air-től, mivel a prón kívül csak ez és az Air2 belsejű Mini3 kap osztott képernyős multitaskot. -
zonusz
aktív tag
Sziasztok!
Egy ideje olvason a fórumot, mert eddig csak androidos telefonjaim voltak, de mindegyik előbb utóbb problémássá vált. Most egy Note2-vel szívok, igaz két évet kibírt, de már sok sebből vérzik. Szóval váltanék és először egy tabot próbálnék az alma világából. Telefon mindennapi használati eszköz, bajban lennék, ha azon kéne kísérleteznem a számomra idegen új rendszert, a tableten számomra kevéssé veszélyes. Air 2 64, ill. 128Gb lenne a cél. Az Air 3-as lesz még idén, vagy csak jövőre. Várható még idén esetleg egy kis árcsökkenés a 2-esnél? Érdemesebb várni, akár az újra az újdonság miatt, akár arra, hogy ha nem is sokkal jobb, de letöri a régiek árát?
Köszönöm a türelmet. -
Sify
senior tag
Sziasztok!Ipad Air 16 Gb Wifi+Lte, 2013.11.08-an vasarolt de lett hozza apple care +1 ev garancia vasarolva.Gyari tolto. Gyari smart cover. Doboza viszont mar nincs meg. Karcmentes. Mennyiert lehetne eladni? Koszonom!
-
oba
addikt
nem, nem fikázni akartam... csak nem értettem
nem itt néztem, vagyis itt nem annyira, hanem egy másik oldalon... ott 50 fölött van a 80% -uk, és itt is rögtön egy 50 fölöttibe futottam bele
legközelebb alaposabb leszek
de valószínűleg még így sem az ipad mini az amit én keresek -
oba
addikt
Első generációs iPad Mini a használt piacon még mindig 60ezer környékén van? Ezt a túlárazást
Mikori is benne az ipad2 féle soc?
A felbontásról nem is beszélve...
Venni akartam egy tabletet pdf olvasás miatt meg egyéb dolgok miatt a sulihoz, gondoltam egy ipad mini erre tökéletes lenne... nade így? Azt hittem rosszul látok
Oké hogy van a hátán egy alma jel, de már a megjelenése napján évekkel azelőtti hardver volt benne... No mindegy
Vagy csak szerintem túlzás ez az ár? Én 30 körül gondolnám reálisnak használtan... -
baloghbalint
tag
Tudom hogy nem teljessen illik ide a kerdes de kozuletek valaki elo fog fizetni apple musicra ha lejar a 3honap ?
-
h1mpi
félisten
Sziasztok!
iPad Air 2-re ez a tok milyen? Van valakinek esetleg? köszi
-
Themes
aktív tag
Nekem sima minim van, arra tudd valaki mondani vmit?😀
-
CharlieDrop
veterán
Szerintetek ez használható cucc?
-
törölt tag
Akár feltelepíthető lesz, akár nem, én nem biztos, hogy felteszem a Mini 2-mre, mert tartok attól, hogy lassulni fog, én pedig épp a gördülékeny működés miatt váltottam anno iPad-re. Lehet, hogy érdemes lesz várni vele, meghallgatni a tapasztalatokat azoktól, akik felteszik és használják.
-
Themes
aktív tag
iPad minire vajon érdemes lesz felrakni az ios9 et??
-
spyduck
nagyúr
Sziasztok,
Adott egy ipad 2. Tulajdonos elfelejtette az Apple ID es gmail kodjat is, igy nem is enged tovabb a telepiteskor. Megvan a szamla. Mit javasoltok?
-
Septum15
aktív tag
Srácok, tudna nekem segíteni valaki?
Ma kikapcsoltam az iPad Air-emet azért hogy újraindítsam.(Jailbreakelt)
Nem is én lennék, hogy ha nem került volna boot loop-ba.
A boot loopot megoldottam azzal, hogy power+home gomb 10 mp ig aztán elengedem, majd ameddig be nem boot-ol addig nyomom a volume+-ot.
Be is jött, cydia tweakek nem működtek, de tudtam hogy ha így indítottam el, akkor nem is fognak szóval semmi problémám nem volt vele.
Utána megint újra indítottam, mert hát csak kénének azok a tweakek.
Boot loop AGAIN.
Megint ugyan így indítottam el.
Aztán mondom ha kijön a iOS 9 majd jövőhéten, akkor azt szeretném felrakni, szóval a jailbreak törlés már tervezve volt.
Úgy döntöttem, hogy minek legyen jailbreakelve, hogy ha nem tudom használni a tweakeket, ezért cydia impactor-ral újra raktam.
Előtte csináltam egy iTunes backup-ot.
Az iPad-et új iPad ként csináltam meg, mert van egy két játék mentés ami miatt már szerettem volna egy új iCloud-ot, ezért meg is csináltam, de még mindig nem ez a lényeg.Arra nem gondoltam, hogy a képeket felmásoljam külön a gépemre.
Meg van az iTunes backup a gépemen, de nem szeretném azt vissza rakni az iPad-re, csak a képeket szeretném vissza kapni.Hogy tudnám ezt megoldani?
Nézegettem programokat már, de mindegyikben csak a scan ingyenes, de a képek recovery-je nem az, és nem szeretnék megvenni erre egy programot.
Amiket már néztem(mindegyiknek a trial verzióját néztem) :SynciOS, iCopyBOT, iPhone Backup extractor.Win 10 Pro-m van és egy iPad Air- em iOS 8.4-el hogy ha ez bármit is számítana
-
Ragnar95
félisten
válasz
Auratech
üzenetére
Miért erőltetné az Apple a felhő alapú appokat

Apple ID és iCloud pedig egyáltalán nem kötelező, de előbbi nélkül kb használhatatlan bármely iOS-t futtató készülék, hiszen nem tudsz rá appokat telepíteni, így nem tudom, ki az, aki ne regisztrálna rögtön magának egyet, az iCloud pedig csak a felhasználó életét könnyíti meg...
Mondjuk 800$ nagyon nem 400e Ft még a jelenlegi árfolyamon sem, de tollal együtt is messze járunk a 400-tól...
Amúgy meg nem is kell,h "reflex-szerű kiadás" legyen, hiszen ez professzionális felhasználóknak készült, nem átlag usereknek. -
Auratech
őstag
Ha az Air2-vel jól együttműködik a toll, esélyes, hogy beszerzek egyet..egyszer.
A pro nem apro. Mire beleteszem egy normális tokba ott vagyok kiló felett...
Nem feltétlenül kívánatos.
Akkor már inkább egy i7-es 8 Gb-ram, Nvidiás, érintős Transformer flip 280-ért... ssd-vel az Air2 mellé...
Ez a cucc grafikusoknak passzolna, ha nem felhős appokat erőltetne az Adobe hozzá. A normális, hivatalos használathoz Adobe id, cloud a minimum. Sajnos.
A tollas, 400e környéki ár már külföldön sem reflexszerű kiadás...
Az iPad pro szerintem épp a készülő Surface4 malmára hajtja a vizet, ami akár előbb megjelenik. Gyerekbetegségeit kábé kinőve. Skylake proci, 256 ssd, nagy kép, felbontás, toll, billenytyű, fullos win10...
Az iPad pro mellé csomagolni kellene olyan felhasználói szoftvereket, ami elegáns, kulcsrakész megoldásokat adhat adott területen... -
univerzita
addikt
válasz
Ragnar95
üzenetére
Ast nemírtam hogy hivatalos infó. De olvastam hogy ez hogy fordulhatott elő. Mivel a Adobe valami fontos appot fejlesz a Prora biztos kaptak példányt a próbához. Majd a Adobe kitette saját oldalra hogy a aplikácio kiválóan müködik hála a 4GB ramnak. Eszt észrevette a Apple és azonnal levetették a infót.Csakhogy ha valami felkerül a netre akár 30 másodpercre az már nem titok.
Új hozzászólás Aktív témák
- 3D nyomtatás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- YouTube
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- iPhone topik
- Derült égből villámcsapás: vége a Ford elektromos kalandjának
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Apple Watch
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- ONYX BOOX note air2 plus + gyári tok + gyári billentyűzet
- Ipad Pro 12.9" M2 (6.gen) + Pencil 2.gen. újszerű állapotú
- Samsung Galaxy Tab S10 FE (SM-X520) 128 GB / 8 GB újszerű karcmentes állapot + Spigen tok
- Kindle Voyage REKLÁMMENTES könyvolvasó eladó (fizikai lapozógombok, egy síkban levő kijelző!)
- Apple iPhone 13 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia / Akku : 100%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3172
- HP ProDesk 600 G4 i5-8100 16GB 512GB 1 év garancia
- 2 X Dell Poweredge T320, 96GB DDR3 ECC RAM, 2.2 GHz CPU, 2 x 495W PSU
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3627
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

és lett több mint 2 giga hely