- Fórumok
- Tabletek, E-bookok
- iPad topik
- (kiemelt téma)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- djculture: Az elvileg már senkinek nem kellő HDD-k ára is egekbe emelkedett 4 hónap alatt
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Gurulunk, WAZE?!
- Archttila: SMART tesztelés automatizálva: smartctl poller script Zsh-ban, RPi-re
-
8500 - 8401
50653 - 50001 50000 - 48001 48000 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 9901 9900 - 9801 9800 - 9701 9700 - 9601 9600 - 9501 9500 - 9401 9400 - 9301 9300 - 9201 9200 - 9101 9100 - 9001 9000 - 8901 8900 - 8801 8800 - 8701 8700 - 8601 8600 - 8501 8500 - 8401 8400 - 8301 8300 - 8201 8200 - 8101 8100 - 8001 8000 - 7901 7900 - 7801 7800 - 7701 7700 - 7601 7600 - 7501 7500 - 7401 7400 - 7301 7300 - 7201 7200 - 7101 7100 - 7001 7000 - 6901 6900 - 6801 6800 - 6701 6700 - 6601 6600 - 6501 6500 - 6401 6400 - 6301 6300 - 6201 6200 - 6101 6100 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2025-09-11 13:00 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ragnar95
félisten
http://9to5mac.com/2015/09/10/ipad-pro-4gb-ram/
Mondjuk ez messze nem hivatalos infó... Majd megjelenés után úgy is rögtön szétszedi az iFixit és kiderül biztosra a RAM mérete, nem értem, addig minek rugózni ezen...
-
CharlieDrop
veterán
A Pro -ba lesz állítólag 4GB.http://9to5mac.com/2015/09/10/ipad-pro-4gb-ram/
értettem, hogy proról van szó

-
univerzita
addikt
-
Ragnar95
félisten
-
AS
félisten
Igen prorol irtam.
És normal 6s ben is 2 lesz ha jol látom) -
univerzita
addikt
eddig mindenhol 2-t írtak
-
CharlieDrop
veterán
-
AS
félisten
Jó hir 4 g-t ram lesz benne !
-
CharlieDrop
veterán
Ha a tollat fogod használni rajta akkor annál fogja érzékelni a nyomás,dölést.De ez nem a 3D Touch.
közben ja, elolvastam, lehet a nagy hype miatt az iPhone maradt meg

-
univerzita
addikt
érdekes én is úgy értettem tegnap, hogy ez is kap ilyen nyomásérzékeny képernyőt
Ha a tollat fogod használni rajta akkor annál fogja érzékelni a nyomás,dölést.De ez nem a 3D Touch.
-
CharlieDrop
veterán
Nem, csak a 6S kap 3D Touchot. Az iPad Pro csak redesigned multitoucht kap. iPad Pro specs.
érdekes én is úgy értettem tegnap, hogy ez is kap ilyen nyomásérzékeny képernyőt
-
Ragnar95
félisten
-
CharlieDrop
veterán
-
Nite
őstag
-
Ragnar95
félisten
-
bok92
addikt
-
Nite
őstag
4 mini kap 3d touch-ot?

-
CharlieDrop
veterán
Mekkora memóriát kap a pro? 2Gb? Ezt még nem hallottam megerősíteni.
Véleményem:
- Kisebb kávákat fabrikáltam volna, hogy elegánsabb legyen. Az Air2 képernyő/káva arányait javítani kellett volna, nem csak felnagyítani. Alul a home gomb vastagságát kellett volna elhelyezni és felül is. Jó centivel nagyobb most a pro, mint a szükséges.
- Négy hangszóró: diszkózni kevés, hallgatni sok. 4 mikrofon is van?
- Teljesítmény cpu oldalon van előrelépés, hány mag, mennyi Ghz? szerintem 4 és kábé 1,8, vagy 3x 2.2Ghz.
- Gpu-a megnövekedett képméretet leköveti és cseppet rátesz. Szóval nem lassabb az Air 2-nél. Ez jó.
- Toll. Személy szerint favorit. A Wacoom 77$-os tolla mellett ez érzékenyebb és dőlésszöget is érzékel.
Ez bőven profi. Aki használja, tudja, milyen príma. Ennyi az ára, megéri, kész. Többieknek érdektelen.
A lag azért lényeges. A bemutatón általában lassan dolgoztak vele... Legyen villám...
-IOS9 - Air2-vel jó vagyok rá teljesen, ugye?
Mini4- jó, hogy kisebb és egy 4G-s verzióban el tudnám képzelni a bicajomra téve de annyit nem ér.
Az Air-2 teljesítményét nem használja ki az átlag mini retina használó. Elég a mini3 is bőven..
Telefonok: Szarok. Nagy a káva. kicsi az akku. feleslegesen sok a cpu-gpu erő- csak fogyasztja az áramot.
Vártam volna egy káva nélküli csupakép iPhone-t, ehelyett jött arany-rózsaszín keret rettenet...2GB-nél nem lesz kevesebb a Pro memóriája, semmi értelme nem lenne, meg ugye az Air2-nek is ennyi van

-
univerzita
addikt
Kevés a valószínűség hogy ebben a évben lenne Air3. Még a Apple - hez közelálló újságírók semmit nem közöltek erről.
-
atees
őstag
Nem látom sehol hogy a pencil csak a proval működik? Jó lenne ha másik ipad is tudná használni.
Szerintem lesz ipad air 3 még ebben az évben, ha azt nézzük, hogy mindent frissítenek évente, a legjobb ipad maradna ki??😱 kétlem -
Mister_X
nagyúr
-
Auratech
őstag
Kábé én is így gondoltam.
A pro is megkapja az új telefonok keményebb üvegét?
A toll mellett igazán nem lenne nagy bonyodalom egy egér sem... jb. nélkül... -
univerzita
addikt
Véleményem:
- Kisebb kávákat fabrikáltam volna, hogy elegánsabb legyen. Az Air2 képernyő/káva arányait javítani kellett volna, nem csak felnagyítani. Alul a home gomb vastagságát kellett volna elhelyezni és felül is. Jó centivel nagyobb most a pro, mint a szükséges.
- Teljesítmény cpu oldalon van előrelépés, hány mag, mennyi Ghz? szerintem 4 és kábé 1,8, vagy 3x 2.2Ghz.
- Gpu-a megnövekedett képméretet leköveti és cseppet rátesz. Szóval nem lassabb az Air 2-nél. Ez jó.
- Toll. Személy szerint favorit. A Wacoom 77$-os tolla mellett ez érzékenyebb és dőlésszöget is érzékel.
Ez bőven profi. Aki használja, tudja, milyen príma. Ennyi az ára, megéri, kész. Többieknek érdektelen.
A lag azért lényeges. A bemutatón általában lassan dolgoztak vele... Legyen villám...
Mini4- jó, hogy kisebb és egy 4G-s verzióban el tudnám képzelni a bicajomra téve de annyit nem ér.
Az Air-2 teljesítményét nem használja ki az átlag mini retina használó. Elég a mini3 is bőven..
Telefonok: Szarok. Nagy a káva. kicsi az akku. feleslegesen sok a cpu-gpu erő- csak fogyasztja az áramot.
Vártam volna egy káva nélküli csupakép iPhone-t, ehelyett jött arany-rózsaszín keret rettenet...A Pro 2GB -tot kap. A iPhone 7 lesz talán káva nélkül,,csupakép ".
-
Ragnar95
félisten
-
Ragnar95
félisten
Véleményem:
Vártam volna egy káva nélküli csupakép iPhone-t, ehelyett jött arany-rózsaszín keret rettenet...-Keynote-on sosem hangzik el RAM méret, majd az első benchmarkok érkezésekor vagy az első szétszedéskor kiderül.
-CPU-ról szintén a fent említett események egyikének beteljesülésekor lesz infó.
-Igen, elvben mindent megkap az Air 2 az iOS9 új funkció közül, természetesen a 3D Touch-al bejövők kivételével.
-Egyértelmű volt,h iPhone vonalon nem lesz külsőre változás, aki kicsit is követi az Apple világát, az ezt már rég tudta, hiszen az S szériánál sosincs külső változás. -
Jojo5
őstag
-
Auratech
őstag
Véleményem:
Vártam volna egy káva nélküli csupakép iPhone-t, ehelyett jött arany-rózsaszín keret rettenet... -
Ragnar95
félisten
jó, de tulképp a felbontása ugyanaz
Valóban magasabb ppi-vel rendelkezik a Mini, de megfelelő távolságból nézve nem igazán észrevehető a különbség, cserébe felhasználói élményben sokkal többet nyújt a nagyobb kijelző.
-
CharlieDrop
veterán
Persze, hogy ad, sokkal jobb tartalomfogyasztásra, sőt, igazából mindent nagyobb élmény nagyobb kijelzőn végezni. A Mini mellett az ár és a jobb hordozhatóság szól, de hacsak nincs kabátzsebed, amibe befér és cipelnéd, akkor a hordozhatóság is elveszik.
Érdekes, akkor miért mondták,h megkapja az Air 2 hardverét, ha nem is teljesen
jó, de tulképp a felbontása ugyanaz
-
Ragnar95
félisten
-
Jojo5
őstag
A kijelző méreten felül a kijelző minősége is gyengébb a mininél, ezt azért ne felejtsük, vagy ez a tendencia már nem áll fenn ?
-
Ragnar95
félisten
Persze, hogy ad, sokkal jobb tartalomfogyasztásra, sőt, igazából mindent nagyobb élmény nagyobb kijelzőn végezni. A Mini mellett az ár és a jobb hordozhatóság szól, de hacsak nincs kabátzsebed, amibe befér és cipelnéd, akkor a hordozhatóság is elveszik.
Érdekes, akkor miért mondták,h megkapja az Air 2 hardverét, ha nem is teljesen
-
CharlieDrop
veterán
-
Szabikaa20
őstag
Hát ez nagyon elszomorít!
Azt hittem karácsonyra meglephetem magam az új iPaddal...Talán jövő tavasszal akkor... 
-
baloghbalint
tag
Amennyire vartam az ipad prot annyira elment a kedvem amikor meglattam ugynez ki marad az air2 meg joideig
-
Ragnar95
félisten
Igen úgy sajnos! De valahol olvastam,hogy októberben vagy novemberben is bemutathassák vagy mi...
Nem hiszem,h jönne új modell, mivel ma bemutatták az új Minit és Prot is, nem lenne sok értelme,h későbbre hagyják a 9,7"-os iPad bemutatását, ha jönne új modell.
-
Szabikaa20
őstag
-
Ragnar95
félisten
akkor jobb választás lehet az air2-nél?
Csak a kijelző mérete a különbség, így az az egyetlen kérdés,h mire és hol akarod használni és ebből fakadóan melyik képernyőméret kell inkább.
-
CharlieDrop
veterán
-
Ragnar95
félisten
Mini4-ről nem volt szó, felnő vajon az air2-höz?
Gyorsan megemlítették csak, elvben 1:1-ben az Air 2 hardverét kapja meg.
-
CharlieDrop
veterán
-
Ragnar95
félisten
Ugyan ilyen 9,7"-is lehetne!

Úgy tűnik, az Air 2 nem kap utódot egyelőre.
-
Szabikaa20
őstag
-
AS
félisten
13 col az nagyon jó szerintem, 2732 x 2048
Felbontás is jó.
Ár meg várható volt.

-
univerzita
addikt
hogy tetszik az iPad Pro és az Apple Pencil?
Nekem nagyon. Holnap feladok még 3 szelvény lottót.

-
CharlieDrop
veterán
hogy tetszik az iPad Pro és az Apple Pencil?
-
Ragnar95
félisten
Hol kell nézni élőben a bemutatót? A WWDC-t már letöltöttem,de azon belül hol?
A WWDC tök más, az a nyári fejlesztői konferencia, ez meg az őszi keynote.
A linkkel meg megelőztek. -
dmad
aktív tag
http://www.apple.com/apple-events/september-2015/
És bemutatták az iPad Pro-t....
-
Szabikaa20
őstag
-
lorcsi
veterán
http://applehirek.net/az-ios-9-ben-johet-vissza-az-otthoni-megosztas/
nem ezt keresem
elég kár, hogy egy készülék egy felhasználó
-
univerzita
addikt
-
univerzita
addikt
-
Noxy
veterán
-
lorcsi
veterán
azt meg lehet oldani az air-ben hogy 2 felhasználó váltsa egymást?
-
CharlieDrop
veterán
Ha talaltal olyat mint a videon akkor linkeld mert nagyon megkivantam
Tessék, itt a link
-
baloghbalint
tag
nekem is, eddig 169 dolcsiért találtam a weboldalukon, hátha van olcsóbb

Ha talaltal olyat mint a videon akkor linkeld mert nagyon megkivantam
-
Themes
aktív tag
Felesleges a fólia tényleg hacsak nem dobálód még nem viszed magaddal mindenhova 😀
-
CharlieDrop
veterán
-
CharlieDrop
veterán
Hát ez nagyon fasza!
Nekem is jó lenne egy ilyen!ugye, tök véletlenül találtam rá

ez kicsit hasonlít és legalább kapni itthon

-
Szabikaa20
őstag
Ilyen, vagy ehhez hasonló billentyűzetet használ valaki?
Hát ez nagyon fasza!
Nekem is jó lenne egy ilyen! -
CharlieDrop
veterán
http://www.theverge.com/2015/5/21/8632007/best-bluetooth-keyboard-for-ipad-microsoft-logitech-belkin
Köszi

De ezekből egyik sem olyan

Oké, BT-s, meg támasztós, de ez a 180°-ig kihajtható, becsukható baromira bejön
Mintha egy notid lenne -
univerzita
addikt

http://www.theverge.com/2015/5/21/8632007/best-bluetooth-keyboard-for-ipad-microsoft-logitech-belkin
-
CharlieDrop
veterán
Nem de nekem megjott hozza a kedvem nagyon

-
baloghbalint
tag
Nem de nekem megjott hozza a kedvem nagyon

-
CharlieDrop
veterán
-
CharlieDrop
veterán
Azt hiszem tényleg kell egy iPad, ma muszáj voltam az 5S-en iMovie-val videót vágni

-
Auratech
őstag
-
3RROR
aktív tag
Sziasztok! Annyi kérdésem lenne hogy az iPad Air és Air2 között mi a különbség az előlapon? Fóliát szeretnék venni Air-re de csak Air2 van ott ahol venném. Van bármiféle különbség?
-
Szabikaa20
őstag
Mikor megvettem (több mint 1,5éve) vettem egy kínai smart case-t mégcsak hajszálkarc sincs rajta!Pedig 2x leesett úgy hogy parkettán a kijelzőn csúszott!Otthon használom,de néha elviszem magammal kirándulni barátnőhöz stb...Szerintem totál felesleg a fólia és az üveg is!
-
focvis
veterán
-
Ragnar95
félisten
-
lacy86
addikt
Kérdezed vagy mondod?

Kerdes lett volna

-
Szabikaa20
őstag
-
lacy86
addikt
Foliat erdemes venni , vagy inkabb egy torlokendo legyen nalam mindig!

-
The.Bali
aktív tag
Vezetékesben nincs. Van még VGA túloldalú kábel, hasonló áron.
JB-ken átesett masina képes lehet olcsóbb kínai adapterekkel együttműködni.
Vezeték nélkül is van pár lehetőség.
Elsőként az Air play-Apple TV segítségével. Aztán DLNA app segítségével, például az ArkMC. Ez stram servert csinál az ipadból és alkalmas tv-re laptopra képes sugározni.
Az iMediaShare is tudja ezt, ha a tv okos, netképes, ugyanettől a fejlesztőtől van még a Flipps TV.
Állóképet, prezentációt pld a BeamAir progival pofonegyszerű. Ez azonos hálózatban lévő eszközre képes sugározni egyszerűen.Szia!
Értem, akkor marad a vezetékes megoldás. Köszönöm!
-
Ragnar95
félisten
az ido multaval se lazul a smart case? marmint amibe beillesztkedik maga az iPad. eleg huzos arba merik, mondjuk full bor az igaz

A bőr szerintem nem lazul, nekem nem bőr volt, az azért 3 év alatt lazult, bár a sarkainál elég kemény, így csak a hátlap része mozgott kicsit, de maga az iPad nem mozgott benne 3 év után sem. Az idő múlásával annyi látszott csak meg rajta,h eléggé elkoszolódott kívül és belül is az előlapja, illetve a sarkainál elkopott/elszakadt egy kicsit.
-
lockdown90
senior tag
Smart Coverre gondolsz, nem?
Én most rendelek majd hátlaptokot is mellé, nem akarom, h az megkarcolódjon, ha lerakom, emiatt hiányzik egyedül a Smart Case. Abból természetesen nem tud kiesni, hiszen egy zárt tok, az előlapja mágnesesen zárul a gépre.
A Smart Cover is teljesen jól zár a mágnes miatt.az ido multaval se lazul a smart case? marmint amibe beillesztkedik maga az iPad. eleg huzos arba merik, mondjuk full bor az igaz

-
Ragnar95
félisten
@Ragnar95 Mennyire ajanlott a Smart Case, jol tartja a gepet? Nem esik ki belole ha belerakom a taskaba?
Smart Coverre gondolsz, nem?
Én most rendelek majd hátlaptokot is mellé, nem akarom, h az megkarcolódjon, ha lerakom, emiatt hiányzik egyedül a Smart Case. Abból természetesen nem tud kiesni, hiszen egy zárt tok, az előlapja mágnesesen zárul a gépre.
A Smart Cover is teljesen jól zár a mágnes miatt. -
Auratech
őstag
Van lehetőség iPaden RAW képek szerkesztésére és konvertálására jpegbe?
Fotószerkesztéshez keresek cumót, és az iPad a legesélyesebb, a többi tabletnek nem tetszik a kijelző minősége. De kicsit félek az almától, nem ismerem az alkalmazásokat.+2 kérdés: 1. Messengernél megoldható valahogy, hogy az appba átlépés nélkül tudjak válaszolni egy üzenetre? Ha jól tudom, chat head nincs mint droidon, és valami ilyesmi hiányozna.
2. iOS 9-ben melyik alkalmazások mehetnek Slideoverben és Split screenben? Csak a gyári? Vagy pl Messenger, Youtube, Telegram, Chrome is?
Szerk: mégvalami...megoldható az, hogy el tudjam rejteni az alkalmazásokat a menüből, törlés nélkül? Illetve le lehet valahogy zárni alkalmazásokat, hogy csak jelszóval/ujjlenyomattal lehessen megnyitni?
Képszerkesztésre több jó app van. A Photogene príma raw szerkesztő, konvertáló Photogene4
A Photoshop express megnyitja a raw képeket de nem azonos a funkcionalitása.
Kiváló képszerkesztő az Instaflash Pro. Fény-, színkezelésben szinte lightroom szintű a repertoár.
shadows, highlights, light eq, exp, fill light, soft light, contr, tone eq, white bal, sat, vibr, color eq,... geometry, crop..
Aztán még remek a Pixelmator is psd kezeléssel, rétegekkel...
Wifis kamerával kiválóan együttműködik az iPad. nekem D3200-zal (adapterrel) Élőképes távvezérlés is lehetséges. Szóval rendben van a képszerkesztés. A képe gond nélkül használható arcszín tónus ellenőrzéshez.. 99%-ban színhelyes olyan 70% fényerőnél...Van olyan alternatív böngésző, ami képes Explorer 11 módban simán desktop szerűen dolgozni.
A Perfect Web. Gondolom facebook Messenger..
Az elrejtés trükközve megoldható újraindításig. elrejtés
Ami van, az a korlátozások rendje. Tehát engedélyezed a korlátozásokat és a beállításaiban összekattintgatod, hogy mit tiltasz le.
Például aktiválod a korlátozást, miután jelkódot rendelsz hozzá. Aztán a korlátozásoknál beállítva kikapcsolod amit nem kívánsz elérhetővé tenni. kiveszed a zöldet.
pld kicsiknek adva letilthatod a safarit, vásárlást, törlést, telepítést, kamerát...Jobb lenne ha például egyfajta parental kontroll, ahol a gyerek ujjnyomával belépve olyan környezet fogadná, amit beállítunk. Például az 5 lehetséges ujjnyom akár ötféle felhasználói felületet hozna elő.
Mint a virtuális desktopok.. -
lockdown90
senior tag
@Ragnar95 Mennyire ajanlott a Smart Case, jol tartja a gepet? Nem esik ki belole ha belerakom a taskaba?
-
Ragnar95
félisten
Annyi csupán,h körülményesebb a szoftverfrissítés, mivel az OTA és az iTunes update is kiesik, csak a restore játszik. Ha okosan csinálja az ember, akkor nem okoz sem instabilitást, sem lassulást a JB.
Gond nélkül visszaállítható bármikor iTunes restore-al a gyári állapot és utána senki meg nem mondja,h JB-elve volt az adott készülék. -
SidCorky
őstag
Ha böngészőben nyitod meg a FB-ot akkor nem megy át messengerbe...Ha programról FB-ozil akkor szerintem mindenképp átvált...
Szeretem a Messengert, nincs vele bajom, csak a buborék hiányzik majd
Ragnar95: A jb-nek van bármi hátránya, amíg nem teszek fel minden 2. felesleges tweaket? Megoldható a visszacsinálása?
-
Kalandor
HÁZIGAZDA
Keresek egy app-et, ami ingyenes vagy max 1-2 euró, jól testreszabható, és minél több szöveges formátumot jól meg tud nyitni (doc, pdf és djvu legyen benne).
-
Ragnar95
félisten
Fotószerkesztéshez keresek cumót, és az iPad a legesélyesebb, a többi tabletnek nem tetszik a kijelző minősége. De kicsit félek az almától, nem ismerem az alkalmazásokat.+2 kérdés: 1. Messengernél megoldható valahogy, hogy az appba átlépés nélkül tudjak válaszolni egy üzenetre? Ha jól tudom, chat head nincs mint droidon, és valami ilyesmi hiányozna.
2. iOS 9-ben melyik alkalmazások mehetnek Slideoverben és Split screenben? Csak a gyári? Vagy pl Messenger, Youtube, Telegram, Chrome is?
Szerk: mégvalami...megoldható az, hogy el tudjam rejteni az alkalmazásokat a menüből, törlés nélkül? Illetve le lehet valahogy zárni alkalmazásokat, hogy csak jelszóval/ujjlenyomattal lehessen megnyitni?
Elrejteni nem tudsz alkalmazásokat, csak jailbreak után és a lekódolásukhoz is JB kell.
-
Szabikaa20
őstag
Ha böngészőben nyitod meg a FB-ot akkor nem megy át messengerbe...Ha programról FB-ozil akkor szerintem mindenképp átvált...
-
SidCorky
őstag
-
danilla
őstag
-
atees
őstag
Hát havernak eredeti van sztem semmivel sem jobb abban a mágnes, mint az ebayesekben.
-
törölt tag
Köszi a linket, de ua arulja mint amit vettem, sejtésem szerint annak is gyenge lenne a magnese, úgylátszik smart covert nem érdemes e-bay-ről venni, mert az az egy silány minőség, legalábbis a mágneses része.

-
joey04
titán
Köszönöma válaszokat

-
danilla
őstag
-
törölt tag
Belinkeled nekem? Mármint hogy honnan vetted, melyiktől.
-
danilla
őstag
Na hát rendeltem e-bay-en egy jobb helyről smart covert, de nagyon gáz..olyan mintha nem is Air-re való lenne, oldalt a kis támaszték is lóg rajta, a lezáró/feloldó mágnes iszonyat gyenge, az oldalához kapcsolódó mágnes is iszonyat gyenge, kitámasztani se merem vele, mert félek hogy leesik a vas, aztán csak hülyét kapok. Most írtam az eladónak hogy ilyenkor mivan, mert egy hulladék amit küldött. De össze vissza is csúszkál rajta, mintha nagyobb lenne rá, szerintem ez iPad 4-re lenne valo -.-'.

https://goo.gl/photos/M22GXqC1a3Uv3KkM6
https://goo.gl/photos/PabQf5jmHS2VTktV9
"Olcsó húsnak híg a leve"
nekem is van egy ilyen, kibontás után raktam is be a fiókba és azóta is ottvan.Utánna rendeltem egy Smart Cover másolatot 2500Ft-ért. Az tökéletesen illeszkedik, és kisírétetiesen hasonlít az eredetire.
-
törölt tag
Na hát rendeltem e-bay-en egy jobb helyről smart covert, de nagyon gáz..olyan mintha nem is Air-re való lenne, oldalt a kis támaszték is lóg rajta, a lezáró/feloldó mágnes iszonyat gyenge, az oldalához kapcsolódó mágnes is iszonyat gyenge, kitámasztani se merem vele, mert félek hogy leesik a vas, aztán csak hülyét kapok. Most írtam az eladónak hogy ilyenkor mivan, mert egy hulladék amit küldött. De össze vissza is csúszkál rajta, mintha nagyobb lenne rá, szerintem ez iPad 4-re lenne valo -.-'.

https://goo.gl/photos/M22GXqC1a3Uv3KkM6
https://goo.gl/photos/PabQf5jmHS2VTktV9
-
Ragnar95
félisten
Valódi bőrt nem nagyon fogsz kapni ebayről sajna vagy nem olcsón, ha műbőr is megfelel, akkor a kolléga által linkelt tok jó lehet.
-
atees
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
-
8500 - 8401
50653 - 50001 50000 - 48001 48000 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 9901 9900 - 9801 9800 - 9701 9700 - 9601 9600 - 9501 9500 - 9401 9400 - 9301 9300 - 9201 9200 - 9101 9100 - 9001 9000 - 8901 8900 - 8801 8800 - 8701 8700 - 8601 8600 - 8501 8500 - 8401 8400 - 8301 8300 - 8201 8200 - 8101 8100 - 8001 8000 - 7901 7900 - 7801 7800 - 7701 7700 - 7601 7600 - 7501 7500 - 7401 7400 - 7301 7300 - 7201 7200 - 7101 7100 - 7001 7000 - 6901 6900 - 6801 6800 - 6701 6700 - 6601 6600 - 6501 6500 - 6401 6400 - 6301 6300 - 6201 6200 - 6101 6100 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Tabletek, E-bookok
- iPad topik
- (kiemelt téma)
- TÖKÉLETES ÁLLAPOTÚ IPAD 10 64GB Wifi , üzletből, garanciával
- iPad Air 11 (2025) Rebound Magnetic Keyboard Case 360 - US Layout-Black
- Logitech Crayon USB C digital pencil ÚJ Alza gari! 2027.09.06.
- iPad 10.gen 10.9 2022 256GB WifI+CELLULAR Szürke szinben , Használt, garanciával, üzletből
- újszerű iPad Pro 12.9" (5. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi 256GB space gray asztroszürke
- Kingston FURY Beast 64GB (2x32GB) DDR4 3200MHz KF432C16BBK2/64 RAM
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- szinteÚJ Lenovo ThinkPad L14 Gen5 i7 155U 32GB 1TB FHD+
- HP EliteOne 800 G6 All-in-One i5-10500 16GB 512GB 24" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Azt hittem karácsonyra meglephetem magam az új iPaddal...Talán jövő tavasszal akkor...