Hirdetés
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Digitális Állampolgárság Program
- Asszociációs játék. :)
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- MárkaLánc
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
istvan170
aktív tag
válasz rodman73 #9450 üzenetére
Üdv! Sony Z2 tabletről vagyok kénytelen váltani, szoftverek miatt. Air2. Az a kérdésem, hogy a 16 GB-ból mennyit tesz ki a rendszer? Nem játszok, 1-2 gigányi szoftvert tennék fel, minden más Nason van, van így értelme a 64 GB-nak? Elég csúnya felára van...
[ Szerkesztve ]
-
atees
őstag
Nézz rá erre sötétkék, a kép annyira nem adja vissza.
Aláírás (nem kötelező megadni) :)
-
agabe
addikt
válasz -secret- #9694 üzenetére
Azt a rezonálást azért tokban is valamennyire lehet érezni, de már megszoktam. Sőt ha tok nélkül leteszem asztalra, akkor elég kellemesre terebélyesedik a hangszín ahogy a rezgéseket átveszi a nagy felület. Jobb a hang mint a 4-es ipadnál volt, csak fura, hogy már lassan egy éves és nincs mire lecserélni (pro-t nem tervezem) 3-as air meg csak talán egy év múlva ? Végül is még jól bírja a 2-es elvagyok vele, de azért A9X-et kipróbálnám
[ Szerkesztve ]
-
Arcképgyáros
válasz vadászcsiga #9693 üzenetére
Lőj már egy képet légyszi! 2-ért lehet behúzom én is, hát ha beválik és ezen jó lesz a mágnes.
Air 2-re amúgy muszáj tok... nagyon vékony, ha megy valami zene hang akkor rendesen rezonál a hátulja.
-
vadászcsiga
félisten
Na tőle vettem az enyemet. Ébreszt rendesen, legalabbis az az egy amit en kaptam. Nem olyan csilli villi mint a fotókon de azert rendben van. Van benne anyag, ettol egy kicsit nehezebb mint az eredeti apple féle. A könnyű air cseppet sulyos lett tőle, ennyi az egyetlen hátránya.
-
agabe
addikt
válasz -secret- #9691 üzenetére
Lehet, hogy nem is rossz helyen, csak rossz polaritassal van benne a magnes.
Volt 3-as ipadnal olyan smart cover ami mukodott 4-essel is es volt olyan ami 4-essel nem. Ami mar 4-esre volt gyartva az mar mindkettonel mukodott.
En [ezt] neztem most ki (sotetkekben)...kep alapjan tetszik, de nem irnak rola, hogy eleszti-e a keszuleket, az meg, hogy benne van a neveben, hogy "smart" nem biztositek (pedig ugye apple-nel az jelenti, hogy nyitasra felebreszti).
Rakerdezek eladonal erre a sleep / wake up funkciora...de ha valakinek ilyenje van megoszthatna a tapasztalatokat (nem csak az ebresztes / elaltatas funkcioval kapcsolatban) altalnos minodegrol is. -
blakey
titán
válasz -secret- #9677 üzenetére
Valami hasonló van a Mini2-mre, Angliából rendeltem, tökéletesen ébreszti, nagyon jól működik. Szerintem is a mágnesek vannak rossz helyen.
ELADÓ: Homatics Box R 4K Plus *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
D@niel
addikt
válasz -secret- #9685 üzenetére
én 1 hó elteltével vettem rá fóliát gsm üzletből 1400-ért, szval ez ebayen kb a fele lehet, legszimplább fólia. örülök, hogy rajta van, alig lehet észre venni, meg mégiscsak védi, amelett, hogy smart cover típusú tokom van (labato). én 4-5 évig meg szeretném őrizni a retina mini-t, mivel tudom, hogy annyi időt ki fog bírni, de valszeg venni fogok rá egy masszívabb tokot is.
𝕧𝕒𝕡𝕖 bemutatók, kedvezmények: facebook.com/Dan1el1031
-
milszab
senior tag
Nálam ez a mágneses zárás sokkal gyorsabban merítette azóta nem is használom. Nálatok ez nem tapasztalható?
-
Arcképgyáros
válasz vadászcsiga #9684 üzenetére
Attól még nem törik be, amúgy is finoman kell rásimítani, nem erővel.. nekem első amit rendeltem (ebay 200ft) ragadt meg minden, ujjadat nem tudtad rajt végighúzni. A mostanit a tok mellé kaptam, szösz ráragad de legalább csúszik rajt az ujjam.. 5-6000 forintot meg sajnálok fóliára.
-
Arcképgyáros
válasz vadászcsiga #9682 üzenetére
Nekem nagyon bejön ez a tok (tapintásra minőségre is), másik az ilyen de ez büdös is meg szar fogni is... de legalább működik a mágnese.
Fóliát használsz? Tudnál ajánlani ha igen?
-
Arcképgyáros
válasz vadászcsiga #9680 üzenetére
Én Aliról, írtam az eladónak, hogy nem működik a mágnes.. teljes refundot ha nem is, részben visszaküldhetné az árát mert így tényleg használhatatlan a tok, nem fogom nyomkodni a gombokat.
[ Szerkesztve ]
-
Arcképgyáros
válasz vadászcsiga #9678 üzenetére
Akkor visszateszem rá a műanyag hátlapú tokot, az legalább ébreszti 10/10 x.
S Neked a másik bevált? "Gyári" bőr?
[ Szerkesztve ]
-
Auratech
őstag
válasz #99546112 #9673 üzenetére
Nem tetszik, hogy tabok helyett plusz tapicskolás kell és nem látom a többi tab fejlécét se. Fejből tudjam, hogy milyen másik 15 oldal van megnyitva?
Általában van egy sorrendje a megnyitott oldalak olvasásának. Ennek a közvetlensége a Firefoxnál sérül.[ Szerkesztve ]
Auratech Field Recording
-
törölt tag
Maradok Safarinál...ezt az asztali dizájnt annyira ráakarjak tukmálni az emberekre...
-
D@niel
addikt
Firefox megérkezett ios-re!
𝕧𝕒𝕡𝕖 bemutatók, kedvezmények: facebook.com/Dan1el1031
-
Arcképgyáros
Tegnap megjött az alis tokom, gyári kamu.. nagyon jó a fogása csak tegnap nem ébresztette az iPadot.. ma már ébreszti, érdekes.
[ Szerkesztve ]
-
Auratech
őstag
Na végre láttam egy épkézláb összefoglalót a Pro-ról.
iPad Pro bemutató
Meglepve olvastam, hogy kétmagos az A9X. Brutális egymagos teljesítménnyel de multiban egyáltalán nem 1.8x gyorsabb az A8-nál. 3213/5480 Egymagos(szálas)-ban igen. Inkább azt vártam volna, hogy négymagos lesz. A leírás lényegében a méretből fakadó előnyöket járja körül és, hogy nem is túl nagy az új tablet.
Szívesen használnék ekkora tabletet, de most nem érzem azt a musthave rohamot, amit az Air2 megismerésekor iPad4 tulajként éreztem.
Az ikonokkal valamit kezdenie kellene az Apple-nek. Kezd nevetségessé válni, ahogy a képernyőn szorványosan ikonok fedezhetőek fel...
A nyomásérzékenységet, ujjlenyomat olvasót... használva lehetne egyfajta startikonja adott tevékenységtípusnak. Pld ikonérintés mellett egy adott ujjnyomat...Auratech Field Recording
-
Ragnar95
félisten
válasz #05304832 #9663 üzenetére
Köszi a tippet, én is pont ennek az olcsóbb változatáról írtam, de még az se túl olcsó, így ha van használható alternatíva alacsonyabb árkategóriában, az jó lenne.
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Ragnar95
félisten
Valakinek van bevált tolla iPadhez, ami viszonylag olcsó (2-3k körül lenne a legjobb, ha ennyiért már van valami használható) ? Mostanában néha szoktam jegyzetelni iPaden, de sajna csak puha végű kapacitív tollam van, amivel nem igazán lehet kicsiben jegyzetelni, így viszont csak nagyon kevés írás fér el 1-1 "oldalra".
Neten keresgélve Adonit Jot Mini a legolcsóbb használható megoldás, de 25$-t se szívesen adnék ki érte, ha van olcsóbban is. Vajon 6£-ért ez a Jot Mini milyen lehet?Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Szabikaa20
őstag
válasz vadászcsiga #9660 üzenetére
Komoly? Az elég gáz akkor... :/
Ender 5 Pro, iPhone 13, iPad 2021,Dahua Imou Ranger 2 4MP
-
vadászcsiga
félisten
válasz Szabikaa20 #9659 üzenetére
Hú azt de utálom. Szerintem sehol nem állítható.
-
Szabikaa20
őstag
Valaki tudja esetleg hogy tudom átállítani ipadon azt hogy a google térkép ne magyarul írja ki a város/helységneveket?Hol választhatok nyelvet? Köszönöm!
-
törölt tag
Mondjuk én is elvárnám hogy egy ilyen márkánál, ill ennyi pénzért járjon legalább 2 év gari...
-
Ragnar95
félisten
válasz milszab #9654 üzenetére
Régi Minit rákötöd gépre, majd iTunesban rányomsz a Biztonsági mentésre vagy magán az iPaden Beállítások>iCloud alatt készítesz mentést, majd amikor először bekapcsolod/gépre kötöd az új iPadet megkérdezi a rendszer, hogyan állítsa be, itt kiválasztod, hogy az iCloud/iTunes mentést rakja vissza.
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
milszab
senior tag
Na srácok. Itt a mini2. Mit csináljak hogy ugyanúgy nézzen ki mint a min1-em és azok a dolgok is legyenek rajta. Múltkor írtátok, de nekem nem 1értelmű a dolog.
-
Noxy
veterán
válasz b_alazs #9652 üzenetére
#9650-ban auratech szépen leírta amire én is gondoltam.
Volt jó pár i kütyüm az évek alatt, ezek közül csak egy volt (iPad Mini) amit én bontottam ki. A többi mind használt volt. (4-5 telefon, 3-4 iPad) soha eggyel sem kellet szervízbe rohangálnom, meg aku cserére sem, és a mai napig hibátlanul működnek.
Ja egy 3GS most érett meg az aku cserére.
Itt meg sokszor azt hiszi az ember hogy ezek a világ legsza..b okoskutyüi mert csak a gariztatasról megy a duma oldalakon keresztül. Használd ezért van, persze ami elromolhat az el is romlik, de abszolút nem ez a jellemző.[ Szerkesztve ]
''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
b_alazs
tag
Hozzám került egy ilyen háttérrel rendelkező eszköz.
Csak szerettem volna tudni, hogy mik a lehetőségeim, ha probléma merül fel, vagy ha mondjuk el akarom adni mit tudok mondani a garanciáról.Ne érts félre, nem azért írtam be a sztorit, mert "unatkozok", hanem azért, ha esetleg más is ebben a cipőben fog járni legyen a témáról fogalma.
Látod, hogy nem egy evidens esetről beszélgetünk...
Üdv,
Balázs -
Auratech
őstag
Már kíváncsian várom a Pro első véleményeit. Tesztjét...
A papírforma szerint 8000 pont feletti geekbench multi és 110000 feletti antutu pontját.
Ha a korábbiak szerint skálázódik a teljesítménye, élretör a mobil gépek között.
Már csak a prima alkalmazások kellenek, hogy minden ki legyen használva...b_alazs
Magyarországon a gariztatás népszokás. Nagyon sokan rá vannak állva, hogy a termékkel társuló jótállás szolgáltatásait jó magyar szokás szerint a lejárat utolsó pillanataiban véletlenül érkező meghibásodással arra használják, hogy gépünkön nagygenerált vagy akár cserét erőszakoljanak ki.
Ez külhonban töredék. Itthon statisztikailag bizonyítottan jelenlévő fogyasztói hozzáállás...
Drága dolgok esetén főleg, ami még furcsább, ha nem ismerjük a hazai viszonyokat. Dolgoztam kiskereskedelemben. Nem a hasamra csapok...
Főként az örökgaris cuccok (Oakley, Zippo...) dolgai furák...[ Szerkesztve ]
Auratech Field Recording
-
Noxy
veterán
válasz b_alazs #9644 üzenetére
Bocsi, most neked problémád van az iPad-l?
Valamilyen garanciális gondod van? Vagy minden ok az i kütyüvel, csak unalmadban futsz ezzel a gari dologgal egy kört.''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
blakey
titán
válasz b_alazs #9639 üzenetére
Az Apple hivatalosan 1 évet ad, AC-vel lehet 3-ra tornázni, amit te kaptál az a forgalmazótól kapott +1 év amit nála lehet érvényesíteni.
Ha 2014 év végén vetted, akkor az most járt le?ELADÓ: Homatics Box R 4K Plus *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
b_alazs
tag
JA!
Fun faktor az egészben:
Egy Apple kereskedő érvelése arra, hogy miért itthon vásárolj Apple terméket, még akkor is, ha drága:
- +1 év szavatosság/jótállás (nem emlékszem melyiket mondta)
- köthetsz biztosítást ott ahol vetted
- támogatod az itthoni kereskedelmetA harmadikkal egyetértek, de azt hiszem ez egy olyan vitában merült fel, ahol egy több kilós Apple gépről volt szó és egy számítás bizonyította, hogy ha kint veszed meg AMERIKÁBAN:
- megveszed a cuccot
- világot láttál
- hazajössz biztosítást kötsz kötvetlen egy biztosítónál
- a fentieket fedezed a magyar-amcsi árkülönbözetből plusz zsebben marad egy kiadós vacsora ára (nem mekis vacsora...)Szóval a kereskedő fenti érvelése közül a harmadik az elgondolkodtató, de ha több, mint 100eFt a különbség szerintem -hazai kereskedelem ide vagy oda-, de mérlegre tenném a "Hol vegyem meg?" kérdést.
Üdv,
Balázs -
b_alazs
tag
válasz Ragnar95 #9640 üzenetére
Igen, ez egy "szabály" ami a fogyasztó érdekeit védi (védené).
Egyébként nem Magyarországon találták ezt ki, hanem EU rendelet.Innentől szerintem logikus lenne, hogy a tagállamokban -főleg ha világgarancia van egy terméknél- ezt érvényesíthesd.
De úgy tűnik, hogy ezt én gondoltam félre.
Üdv,
Balázs -
b_alazs
tag
válasz #99546112 #9642 üzenetére
Elég furcsa ez is, a Mo.-on vásárolt termékekre a második évben szavatosság van.
Az operátor így fogalmazott:"Szoktak itthon dobálózni a plusz második évvel, de ebben az időszakban azt kell bizonyítania a vásárlónak, hogy a bizonyos hiba már a kicsomagolás alkalmával fennállt."
Megjegyeztem, hogy ez azért elég abszurd dolog, amire azt válaszolta, hogy igen ezt elég necces bizonyítani és jellemzően fizetős szerviz a vége az ilyen történeteknek.
Szóval 1 év a tuti, a második év a felejtős kategória...
Üdv,
Balázs -
törölt tag
Egyetértek! Akkor most a 2. év Magyarországon mit jelent? Szavatosság...azaz?
-
b_alazs
tag
válasz b_alazs #9625 üzenetére
Azért ez durva...
1. Felhívtam az Apple ügyfélszolgálatot -> Passzoltál a kérdést (????)
2. Ismét felhívtam, bízva más ügyintéző jártasságában - > 10 perc várakoztatás után passzolta a kérdést (??)
3. Felhívtam az AlmaVilágot -> Passzolták a kérdést
4. Felhívtam az iStyle-t -> Szerintemmel kezdődő mondattal azt válaszolta a szervizes, hogy 90% az esélye, hogy visszadobják.Abszolút a WTF kategória...
Ez ennyire rendhagyó kérdés lenne? Nem tudom elhinni, hogy nincs egy folyamatleírás vagy még nem találkoztak ilyen esettel...No mindegy, gondoltam megosztom.
Üdv,
Balázs -
m0ski
aktív tag
Sziasztok!
Olyannal találkozott már valaki, hogy valami felzabálja a szabad helyet az eszközön?
iPad Mini 2 32Gb, tegnap este még volt rajta 4-5 giga szabad hely, ma reggel mikor kézbe vettem, a figyelmeztető üzenet fogadott, hogy nincs elegendő szabad hely. Megnéztem, és 170 megát írt ki. A programok helyhasználatánál nem láttam változást, pláne nem ekkorát.Phone Clean most már ugye nem segít érdemlegesen a tisztításban, marad a restore aztán backup-ból visszatöltés, hogy akkor mi történik?
-
agabe
addikt
válasz -secret- #9616 üzenetére
Hát ja.
Szép árak, bár ha azt nézzük I6S plus 128Gigával még drágább is az ugyanakkora memóriás wifis verziónál, akkor nem értem mit csodálkozunk...jóval nagyobb kijelző, erősebb hardver, plusz funkciók (meg mínusz is a 3D Touch hiánya miatt és ugye telefonálni nem lehet vele).
Drága, és kérdés, hogy lesz-e ennyiért itthon pl. megfelelő kereslet rá (vagy akár külföldön), de elválik.
Tabletet azért szeretem, mert viszonylag olcsó, 98%-ban kiváltja laptopot, asztali gépet, könnyű ide-oda hurcolni, így az Air2 ideális most is. Amire használom asszem arra nem fogok pro-t venni. -
Arcképgyáros
válasz nederlanden #9629 üzenetére
Ha telefonon-ipadon hallgatnék zenét hangosan akkor alap, hogy kihangosító.
De sokszor például gépen elindítom a shairportot, aztán airplayen keresztül megy a zene gépen. De amúgy ipad air 2-nek nagyon is rezeg a hátulja ha szól valami hang és mondjuk a kezedben van.
"Majd jobb lesz a 3" Következő normál méretű ipadra gondolsz?
[ Szerkesztve ]
-
nederlanden
senior tag
válasz -secret- #9624 üzenetére
A lényeg,hogy akkor nem reklamálhatok mert ez ilyen gyárilag,jóval gyengébb akkuban,és füles nélkűl már halgathatatlan,és igazán repedt fazék hangú az air 2.
Ok köszi
Majd jobb lesz a 3[ Szerkesztve ]
"nem alszik sem éjjel sem nappal,folyton gomolyog a füstje.Nemzedékeken át pusztán marad.SOHA SENKI NEM JÁR ARRA ""
-
b_alazs
tag
Sziasztok!
Előre is elnézést, ha ismétődő kérdést teszek fel, de ASAP infóra lenne szükségem és a kereső nem dobott releváns adatot.
Németországban hivatalos kereskedőtől (Media Markt) vásárolt iPad Air-ről van szó.
2014 végén vásárolt, az 1 éves garancia lejárt, de a számla meg van.
A második éven érvényes jótállást a számlát bemutatva tudom érvényesíteni Magyarországon?A logika alapján azt mondanám, hogy igen, hiszen, ha jól tudom EU szabályozás a második évi jótállás.
Valaki fel tudna világosítani a kérdésben?
Köszi,
Balázs -
Arcképgyáros
válasz nederlanden #9621 üzenetére
iPad 3: szélesebb káva, kisebb kijelző, 200 grammal nagyobb súly, sokkal vastagabb. Szóval azért vannak ott is rossz tulajdonságok.
Air 2-m tokban van, gombokat kb nem is használom.
-
nederlanden
senior tag
Ipad 3-nak (retina) 3évesen is többet bír az akkuja 5-10h-val az air 2-nél?
(mert az enyém többet bír)
A hangja is jobb/testesebb az ipad3-nak,és a használata is kényelmesebb a némító gombbal pl.[ Szerkesztve ]
"nem alszik sem éjjel sem nappal,folyton gomolyog a füstje.Nemzedékeken át pusztán marad.SOHA SENKI NEM JÁR ARRA ""
-
Arcképgyáros
Hivatalos:
iPad Pro 32 GB – 299 990 forint
iPad Pro 128 GB – 359 990 forint
iPad Pro 128 GB cellular – 409 990 forint
-
sacaboy
tag
válasz baloghbalint #9614 üzenetére
Szia!
Egészen pontosan mit szeretnél tudni?
Előfizetsz, iTunesba betallozod a saját zenéid, utána végigszkenneli a zenéket, összehasonlítja az iTunes áruházba lévőkkel ami nem egyezik azt feltölti. 25e számot tudsz tárolni és onnan játsza is le.Toshiba Satellite L850-1H4 - Apple iPhone 11 - Apple iPad AIR 3
-
baloghbalint
tag
Sziasztok tudom nem ide illik a téma de olyan segítőkészek voltatok eddig gondoltam most is tudtok segíteni. iTunes Match-re szeretnék előfizetni és szeretném kérdezni hogy kinek mi a tapasztalata vele és igazán hogy is működik a dolog
Eéőre is köszönöm
Balogh Bálint
-
7Heads Drago
veterán
Üdv
Aki tudna véletlenül egy ipad 2 est 7-es iossal az szóljón nekem, mert vennék egyet megint... ))
Amúgy ez is olyan mint az összes többi gép, attól hogy az apple azt mondja hogy fut rajta a 9-es ios is, nem biztos hogy úgyis van. Nekem amit eladtam ipad 2-öt 7.1 es iossal teljesen jó volt. Semmi értelme frissitgetni, mivel szinte csak hátrány származik belőle. És ez ahogy igaz volt windowsra, úgy igaz iosra is. Az új szoftver nem ad szárnyakat a régi vasnak. Akkor ki kell cserélni.
Az airoktól felfele persze már más a helyzet.
Csak azért adtam el mert air-ra váltottam. De most kellene egy kedves ismerősömnek is.....
Elérhetőségem: 0670-6331231Úgy jól laktam, mint a duda, Hála Neked, egek Ura.
-
Mister_X
nagyúr
válasz Szabikaa20 #9610 üzenetére
A szomszéd BMW-jéhez képest biztos
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
bok92
addikt
A héten jön az iPad Pro!!! Olcsó lesz...
-
SoldierL
senior tag
válasz 30z.Samu #9587 üzenetére
"Később gyorsulni fog" Ezt hogy kell elképzelni? Újrarakod és később betörik mint egy új cipő? Én olyannal még nem találkoztam, hogy idővel um. "beáll" a rendszer. Ha rossz akkor az elejétől rossz...és azt már a fene megette, max bizom a kövi frissítésben. Csak tudni kell megállni. Én szivem szerint visszaraknám a 8.2-őt. Onnanstól csak rosszabb volt. Most a 9.1 Elég türhető, nagyon nagyon meg fogom gondolni, hogy tovább frissítek e. (Mini 2)
[ Szerkesztve ]
-
Themes
aktív tag
Ipad minire 9.2 béta 2 valaki tud mondani valamit hogy milyen?
Apple iPhone 11 64Gb //PS4 Slim //
-
Szabikaa20
őstag
válasz vadászcsiga #9604 üzenetére
Igen én is van,hogy akaratlanul előrántom...még mindig az oldalsávról beszélünk?!
-
vadászcsiga
félisten
válasz Szabikaa20 #9603 üzenetére
Csak ne csúszna be olyan könnyen : (
-
Szabikaa20
őstag
válasz vadászcsiga #9602 üzenetére
Én alapból chrom-ot használok... A mail meg a fotók így elég kényelmetlen.Esetleg ha mondjuk két képet szeretnél összehasonlítani.
[ Szerkesztve ]
-
vadászcsiga
félisten
válasz Szabikaa20 #9600 üzenetére
Van ott még mail, jegzetek, chrome, fotók. Nekem hasznosak. Jelenleg a messenger.
-
bok92
addikt
Tegnap nagy nehezen, húsz percnyi csevej után sikerült aktiválni az AppleCare garit az iPad-hez. Kár, hogy Magyarországon online ez nem lehetséges...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPad 9., Space Gray, új állapotú, 64GB, Wifi, 10.2'' Retina kijelző + ajándék Pencil
- IPAD PRO 11" 1. GEN 256GB WIFI+CELL, HÁNYATTATOTT ÁLLAPOTBAN, OLCSÓN, ÜZLETBŐL
- Honor Pad X9 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Garanciális M1, Apple iPad Pro 12,9 huvelykes (2021-es, 5. generációs) Wi-Fi + Cellular, 256 GB.
- iPad Air 13" M2 - 2024, Cellular, WiFi, Apple garancia, szürke, doboz
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest