Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sh4d0w: Nyitlocker
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026.01)
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Getadam
csendes tag
Üdv Mindenkinek!
Segítséget szeretnék kérni, mert már minden lehetséges dologgal próbálkoztam ami csak eszembe jutott, de sehogyan se jutok semmire.
Szóval, a probléma úgy kezdődött, hogy cseréltem az íróasztalomat és véletlenül a pakolás közben resetelődött a Router. Semmi gond, újra állítottam és minden működik is vele, kivéve az iPad Mini. Ugyanis van egy olyan problémám, hogy hiába írom be a wi-fi jelszót helyesen, azt írja ki, hogy nem helyes a jelszó. Hangsúlyoznám, hogy minden mással működik, a két iPhone 6-tal és a Smart TV-vel egyaránt, egyedül a Minivel van gondom. Próbáltam a hálózati beállításokat törölni, de az sem hozott eredményt, a helyesen beírt jelszót továbbra is helytelenként értékeli. Ezután töröltem minden beállítást, de ezzel sem sikerült. Megpróbálkoztam a teljes törléssel, ám az a furcsaság van, hogy ugye ilyenkor kéri a az Apple ID-t, amit meg viszont hiába adok meg, mivel nem tud a wi-fi-re kapaszkodni, így nem tud kapcsolódni az Apple szerveréhez sem, hogy azt azonosíthassa.
És itt a kör bezárult. Legalábbis egyelőre úgy tűnik. A Router resete előtt teljesen jól működött ezzel is, szóval abszolúte nem értem a dolgot. Tehát a kérdésem az lenne, hogy van-e valakinek valami ötlete? Előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Thinkpad X1 Fold ,16.3" 2.5K összehajtható OLED érintő, i5-1230U ,16GB, 512GB NVMe, aktív toll, gar
- Honor Pad 8 / 6/128GB / Wi-fi / 12Hó Garancia
- Samsung Galaxy S11 Ultra 14.6 512GB wifi
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- Új, bontatlan iPad 11 2025 Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
És itt a kör bezárult. Legalábbis egyelőre úgy tűnik. A Router resete előtt teljesen jól működött ezzel is, szóval abszolúte nem értem a dolgot. Tehát a kérdésem az lenne, hogy van-e valakinek valami ötlete? Előre is köszönöm.