- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- KISDUCK: Diétás kaja tipp
- GoodSpeed: Samsung DV90DG52A0ABLE hőszivattyús szárítógép
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
fpeter07
veterán
Hogy tudok képeket átmásolni számítógépről a Fotos programba?
-
fpeter07
veterán
válasz
univerzita
üzenetére
iBooks-ot próbáltam, valami nem stimmelt rajta. Most van tesztelés alatt az Adobe Reader. Ezt már Androidon használtam, remélem itt is beválik.
-
fpeter07
veterán
Imádom ezeket az appokat. Tudtok valami használható dokumentum olvasó programot mondani? Ebook Reader valami regisztrációt akar, amit én nem akarok. A most kipróbált Marvin oly nagylelkű volt, hogy az ingyenes változata az első könyvet mutatja csak a könyvtáramban. Ez komoly?

Két dolgot szeretnék csak elérni: megnyitni adott .pdf fileokat, és egyes szavakat/mondatokat színessel kiemelni. Nem létezik, hogy egy ingyenes program nem képes rá.
-
fpeter07
veterán
válasz
univerzita
üzenetére
Szerintem a Mail program a ludas. Lehet letöltötte az üzeneteket/képeket/adatokat és az foglalja a 11 Gb helyet. Vagy akkor került rá, amikor az ipadot rákötöttem a gépre.
Furcsa egy eszköz ez. -
fpeter07
veterán
válasz
univerzita
üzenetére
Van rajta kb. 15 app. A google drive foglal max helyet 315 mb-al.
-
fpeter07
veterán
Miért van az, hogy foglalt a tárhelyem teljes egészében? Nem értem, hogy az itunes, miért mutatja, hogy az Egyéb (ami szintén nem tudom mi) 10 gb-t foglal. Egyedül dokumentumokat raktam a gépre, ami max 2 gb. Tudja valaki mi eszi a tárhelyemet?
-
fpeter07
veterán
válasz
Remus389
üzenetére
Ilyet használtam másfél évig egyetemen tanulásra. Eleinte rendben volt a működése, az utóbbi évben viszont a wifi tök felesleg funkció volt benne, mivel az emailekre is perceket kellett várni. Rengeteg papírt megspóroltam vele. Véletlenül elrepesztettem a kijelzőjét, így váltottam régi vágású ipadra. A retina kijelző szerintem felesleges, 8 colos gépre ekkora pixelsűrűség értelmetlen.
-
fpeter07
veterán
válasz
univerzita
üzenetére
Felraktam gépre is, de a másolás és a kiterjesztés parancs ugyanazt eredményezi. Mindkét esetben átmásolja az asztalt a kis kijelzőre. Van egy ötletem rá, de eddig még nem sikerült eljutnom a kipróbálásáig.
-
fpeter07
veterán
Létezik olyan freeware program, ami win 7 asztalát kiterjeszti ipadra?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung kuponkunyeráló
- Kerékpárosok, bringások ide!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Opel topik
- AutoCAD
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Revolut
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Arc Raiders
- További aktív témák...
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab A9+ 11" Wi-Fi 64GB NAVy ! 1ÉV Samsung Jótállás
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG! VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 256GB 1 év garancia
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
- Dell Latitude 3301 Core i5-8265U CPU / 8GB DDR4 RAM (Zsanér törött)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios Neo 16 PHN16 notebook-i9 13900HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs