Hirdetés
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- hcl: Amúgy mi a terv?
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
csipszikutya
senior tag
sziasztok!
ipad air. 2 napja folyamatosan meleg a készülék, a képernyö jobb oldala is érezhetöen meleg. hátulja sima netezéstöl is olyan forro tud lenni, hogy kellemmetlen a kezemnek. nincs napom, szerencsrére a szoba is kellemes höföku...
a hiba azután jelentkezett, hogy vasárnap este streamet néztem (twitch) de bealudtam és nem kapcsolta le kijelzöt miután vége lett a szreamnek (mindig lekpcsolt elötte). szoval 7 órán át folyamat ment a képernyö és azóta meleg, forro.
bezártam minden appot, twitchet letöröltem, kikapcsoltam 2 orára, hogy hüljön vissza, de bekapcsolás után, 0 alkalmazzással is csinálja.
vissza állítottam egy 2 hetes mentést tegnap, de nem szünt meg a hiba...
merülni az átlagostol jobban merül.
beállításokban a használat menüben, ha békén hagyom, nem számolja, hogy csinálnék valamit. ( mire ezt bepötyögtem rajta 2%ot merült)tipp? vagy szerviz?
köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP Engage GO Mobile - POS terminál tablet - " fél- ütésálló" - M 3-7Y30 - 12,3" FullHD
- IPAD AIR 4 (2020) Wifi+Cellular 256GB, világos zöld, garanciával, üzletből
- iPad Pro 12.9 (3. gen) 1TB Cellular + Magic Keyboard + Apple Pencil 2
- Logitech Combo Touch iPad Pro M1-M2 11"
- Bomba ár! Dell Latitude 7200 2-in-1: i5-8365U I 8GB I 256SSD I 12" FHD+ Touch I Cam I W11 I Gari!
- Dell Latitude 5320 - 13,3" touch, i5-1145G7, 16GB RAM, SSD, EU bill., jó akku, számla, garancia
- Eladó használt Apple iPad 9.Gen 64 GB WiFi / 12 hónap jótállás
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ RTX 4000/ RTX 5000/ RTX A2000
- ÚJ HP Omen 16 - 16,1" FHD 144Hz - i5 13420H - 16GB - 512GB - RTX 4050 - Win11 - 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest