Hirdetés
- Candy: AOOSTAR WTR PRO – NAS, alkoss, gyarapíts
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
- Hieronymus: Hogyan parkolj hátramenetben profi módon
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
csipszikutya
senior tag
sziasztok!
ipad air. 2 napja folyamatosan meleg a készülék, a képernyö jobb oldala is érezhetöen meleg. hátulja sima netezéstöl is olyan forro tud lenni, hogy kellemmetlen a kezemnek. nincs napom, szerencsrére a szoba is kellemes höföku...
a hiba azután jelentkezett, hogy vasárnap este streamet néztem (twitch) de bealudtam és nem kapcsolta le kijelzöt miután vége lett a szreamnek (mindig lekpcsolt elötte). szoval 7 órán át folyamat ment a képernyö és azóta meleg, forro.
bezártam minden appot, twitchet letöröltem, kikapcsoltam 2 orára, hogy hüljön vissza, de bekapcsolás után, 0 alkalmazzással is csinálja.
vissza állítottam egy 2 hetes mentést tegnap, de nem szünt meg a hiba...
merülni az átlagostol jobban merül.
beállításokban a használat menüben, ha békén hagyom, nem számolja, hogy csinálnék valamit. ( mire ezt bepötyögtem rajta 2%ot merült)tipp? vagy szerviz?
köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad Pro M1 11 512GB wifi + Magic Keyboard + Apple Pencil
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab A11+ 11" Wi-Fi 128GB & 256GB Gray ! 1ÉV Samsung Jótállás
- SAMSUNG Galaxy TAB S9 Ultra + SAMSUNG billentyűzet
- ÚJ Bontatlan Apple iPad Air (2025) 11" M3 Wi-Fi 128GB & 256GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 5G 12/256 2028.09.03-ig garancia
- Apple iPhone 17 Pro Silver 256GB használt karcmentes 100% akku (13 ciklus) garancia 2027.02.18.
- GAMER PC! Ryzen 7 7800X3D / RTX 5080 / B650 Strix / 32GB 6000MHz / 1000w Gold! BeszámítOK
- PNY RTX 5070 Ti // Felbontott, új // SZÁMLA // GARANCIA //
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! I5 6500 / GTX 1050Ti / 8GB DDR4 / 240GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest