Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- urandom0: Mégsem számőzöm az AI-t az életemből :(
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
czanga
őstag
Üvegből készült védő lemezeken (én hülyeségem, de azt fóliának nem hívnám valahogy
) akkor látszik meg, ha valami ruppótlan minőséget vesz az ember, és nincs rajta egy laminált réteg. Kolléga iPhone 6-jén is valami olcsó modell van, az én iPhone 5-ömön pedig Zagg-van fent. Most ez nem a reklám helye, csupán csak ujjlenyomat szempontjából brutális különbségek vannak sajnos. :/Én kissé túl nagy hezitálás után egy iPad mini retinát vettem (itt külön megköszönöm mindenki segítségéet!
) és sima egyszerű fólia került fel azonnal a kibontás után. Nos: Katasztrófa. 
Más probléma: A fóliá alatt ha marad esetleg porszem, azt felhelyezés után is ki lehet szedni, de amennyiben az üveg alat marad, akkor azt felszedni, és megoldani eléggé esélytelen feladat.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 27UL500P-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Starlight-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4183, 100% Akkumulátor
- ÚJ! AKRacing Arctica gamer szék
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G7: i5-8365U I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
) akkor látszik meg, ha valami ruppótlan minőséget vesz az ember, és nincs rajta egy laminált réteg. Kolléga iPhone 6-jén is valami olcsó modell van, az én iPhone 5-ömön pedig Zagg-van fent. Most ez nem a reklám helye, csupán csak ujjlenyomat szempontjából brutális különbségek vannak sajnos. :/
) és sima egyszerű fólia került fel azonnal a kibontás után. Nos: Katasztrófa.