Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- Olcsó/régi telefonok fotói egymás mellett
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Hieronymus: Rosszindulatú tevékenységek ellenőrzése IP alapján
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
czanga
őstag
Üvegből készült védő lemezeken (én hülyeségem, de azt fóliának nem hívnám valahogy
) akkor látszik meg, ha valami ruppótlan minőséget vesz az ember, és nincs rajta egy laminált réteg. Kolléga iPhone 6-jén is valami olcsó modell van, az én iPhone 5-ömön pedig Zagg-van fent. Most ez nem a reklám helye, csupán csak ujjlenyomat szempontjából brutális különbségek vannak sajnos. :/Én kissé túl nagy hezitálás után egy iPad mini retinát vettem (itt külön megköszönöm mindenki segítségéet!
) és sima egyszerű fólia került fel azonnal a kibontás után. Nos: Katasztrófa. 
Más probléma: A fóliá alatt ha marad esetleg porszem, azt felhelyezés után is ki lehet szedni, de amennyiben az üveg alat marad, akkor azt felszedni, és megoldani eléggé esélytelen feladat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Tab S10 FE (SM-X520) 128 GB / 8 GB újszerű karcmentes állapot + Spigen tok
- iPad Air 4. Gen 2020 Wi-Fi+Cellular 64GB Sky Blue, 97% aKKUval, Üzletből, garanciával
- reMarkable 2
- iPad Air 13" M3 128GB Karcmentes Purple/2028.05.13.Gar./Akku 100%/p4641
- ONYX BOOX note air2 plus + gyári tok + gyári billentyűzet
- Gyári garanciával Digitalizáló tábla XP-PEN Artist Pro 24
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- Akció!!! Microsoft Surface Laptop 4 13.5" i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3959
- HP üzleti laptopok Elitebook, Probook 4-12. gen gar.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
) akkor látszik meg, ha valami ruppótlan minőséget vesz az ember, és nincs rajta egy laminált réteg. Kolléga iPhone 6-jén is valami olcsó modell van, az én iPhone 5-ömön pedig Zagg-van fent. Most ez nem a reklám helye, csupán csak ujjlenyomat szempontjából brutális különbségek vannak sajnos. :/
) és sima egyszerű fólia került fel azonnal a kibontás után. Nos: Katasztrófa.