Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Ragnar95
üzenetére
erre elfelejtettem reagálni. köszi, hogy ajánlottad, nagyon remek szótár app
és tudja is amit én kerestem. nem azt szerettem volna, hoy "beépüljön" más appokba, hanem, hogy lehessen különálló word listeket összehozni, mondjuk tematika szerint. és ez biza tudja. ráadásul kimenti cvs-be vagy pdf-be is, így nagyon kényelmes vele a szótanulás
tényleg még egyszer köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Témához kapcsolódó anyagok
Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Utolérte az áremelés a PlayStation 5-öt
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Filmvilág
- Steam topic
- Eredeti játékok OFF topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Assetto Corsa EVO
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Eladó iPad Pro 11 512GB WiFi + Cellular (Space Black) GARANCIÁS, ÚJSZERŰ
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab S10 Lite 10,9" Wi-Fi 128GB ! 1ÉV Samsung Jótállás
- ÚJ Bontatlan Apple iPad Air (2026) 11" M4 Wi-Fi !! 1TB !! aktiválástól 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Ipad 11 pro M1 128GB + Logitech combo touch + Tomtoc hard case + apple pencil 2
- UTOLSÓ ÁR! Ipad 8 gen 128 GB gyönyörű állapotban, Tactical erős tokkal, fóliával, dobozzal, 10,2"
Üzleti előfizetők hirdetései
- ASUS TUF RTX 4070 TI 12G GAMING GDDR6X k. jó kártya megbízható helyről!
- Asus Zephyrus G16 GAMING Notebook! Ultra 9 185H / RTX 4060 / 32GB 7500MHz / 1TB! BeszámítOK
- AKCIÓ! Nintendo Switch OLED 64GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- KERESEK Magyar GARIS VGA-t: 7900XTX NITRO+ / 7900GRE Pulse / 5070 Ventus 3X/ 4070Ti SUPER 2x Ventus
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4373, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
és tudja is amit én kerestem. nem azt szerettem volna, hoy "beépüljön" más appokba, hanem, hogy lehessen különálló word listeket összehozni, mondjuk tematika szerint. és ez biza tudja. ráadásul kimenti cvs-be vagy pdf-be is, így nagyon kényelmes vele a szótanulás