Hirdetés
- Milyen mosógépet vegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- VodkaTV kiegészítő Kodira
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- MárkaLánc
- POCO X6 PRO 5G első napok - MultiSIM - Toronyhelyzet Hajdúszoboszlón
-
LOGOUT.hu
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
joey04
titán
Halihó
Van nálam egy iPad 2 aminek az a baja, hogy ha a naptárban fektetve heti nézetre váltok, akkor jobbról balra, (tehát az időben előre) nem megy a scroll. visszafelé megy. ha egyszer scrolloztam visszafelé, akkor megy előre is, ameddig meg nem állítom. 7.1 volt a gépen, frissítettem, de utána is ez a gond. beállítottam új készüléknek, de semmi változás. Nem a képernyő a szar, mert mindenhol működik, veszi az érintést, csak a gyári calendarban nem. nem iOS hiba, mert nálam Air-en nem csinálja. Próbáltam rákeresni, pár embernek van is hasonló gondja, de megoldást nem találtam. Ötlet? Vagy ez iPad 2-n bug és várjak?
-
legiaap
félisten
Annyit még arulj el legyszives, hogy mennyire gyorsan tudja másolni és hogy az eredeti méreten, minőségen nem ront ugye?
Hallottam olyat, hogy ha a kártyán sok a kép akkor lassan olvassa be és másolja, meg az apple oldalán is eléggé panaszkodnak erre a kábelre.How are U today? Just kidding...I don't care!
-
erdoke
titán
válasz legiaap #1152 üzenetére
Nem nagyon használom, és amikor többet használtam, akkor se volt a kártyán több ezer kép.
Nálam az Everpix, majd a Picturelife kiváltotta a kép tárolást. Ha szerkeszteni akarok, onnan húzom le.(#1151) joey20
Sajnos éppen az iPad 2-n nem tudtam frissíteni 7-re, mert dugig van a legkisebb gyerek játékaival.A legjobb aláírás a héten
-
törölt tag
iPad 4 iOS7.1.1 frissítés után itunes nem látja csak DFU módban, restore végigmegy és 4005-ös hibakódot dob. Valaki találkozott már ezzel? Gari lejárt.
-
univerzita
addikt
-
Urban Terror
tag
Be lehet valahogy állítani, hogy egy wifi hálózatot privilegizáljon a tablet?
Nem tudom miért csinálja, de mikor leteszem pihenni, majd később ismét használatba veszem, akkor már át van csatlakozva az eszköz egy másik wifire, mint amin volt, ami sajnos gyengébb, emiatt lassabban töltenek be az oldalak.
-
univerzita
addikt
válasz Urban Terror #1159 üzenetére
A gyengébbik wifit a beálításokba le tudod tiltani. Ha nem így akarod akkor létezik program amivel eszt meg lehet oldani. A neve iPhone Configuration Utility ( szerintem jo iPadra is). De lehet hogy valaki ír valami más megoldást.
-
Urban Terror
tag
válasz univerzita #1160 üzenetére
Nem akarom letiltani, mert a lakás bizonyos pontján meg emez van leárnyékolva. Köszi a programot, kipróbálom!
-
whited
addikt
sziasztok
van 1 ipad 3 azt hiszem amin van lock, és elfelejtette a gazdájat, mit tudnék csinálni?
Sajnos az adatkábel nincs meg, más ötlet esetleg ?Ha nem válaszolok a PM-re, elképzelhető, hogy nem kaptam meg, ilyenkor kérlek küld el újra, köszönöm
-
whited
addikt
válasz Szabikaa20 #1163 üzenetére
akkor ez ipad 2 mert ezen még nem lightning csati van, de sajna se a töltő se a kábele nincs meg és úgy kéne a lockot valahogy feloldanom
Ha nem válaszolok a PM-re, elképzelhető, hogy nem kaptam meg, ilyenkor kérlek küld el újra, köszönöm
-
whited
addikt
válasz Szabikaa20 #1165 üzenetére
közben találtam kábelt rá, hogyan tovább? iTunes fent van, mit mondjak?
Ha nem válaszolok a PM-re, elképzelhető, hogy nem kaptam meg, ilyenkor kérlek küld el újra, köszönöm
-
whited
addikt
ahogy nézem addig nem tudok visszaállítást kezdeményezni, amíg nem oldom fel a pin zárat
-
_Csaba_
senior tag
DFU módba teszed és kész. Ez alapján
-
HardRic
addikt
Itthon tényleg nem lehet venni iTunes gift card-ot? Miért?
-
terencehIII
tag
Üdv!
Valaki tudna ajánlani egy helyet ahol tudnék vásárolni ipad minihez fóliát és fel is raknák nekem? -
veterán
válasz terencehIII #1179 üzenetére
Szia!
Pl. iSamurai, Speedshop biztosan vállal ilyent.
-
Citation
újonc
válasz terencehIII #1179 üzenetére
Tegnapelőtt a Váci úti Tesco Speedshopjában profi módon megoldották!
-
Ragnar95
félisten
válasz terencehIII #1183 üzenetére
Nem tudsz. Esetleg OSX-re lehet, hogy a jövőben AirDroppal lehet majd, de egyelőre OSX és iOS között az AirDrop sincs engedélyezve.
JB-el van lehetőség bluetoothos fájlküldözgetésre.Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
univerzita
addikt
http://www.phototransferapp.com/help/ipad/from_your_pc_to_this_ipad/ Esetleg a storban nézzel körül mert sok app van a bluetooth transfer photos név allatt.
[ Szerkesztve ]
-
Fr3eWar
őstag
Hali, megrendelted ezt a tokot?
Én is most tokvásárláson töröm az agyam, mert csak jó lenne ha lenne valami a hátlapon is ne karcolódjon, illetve szállításhoz is praktikus lenne.Amit itthon az edigitbe lehet kapni lenne a másik opció számomra bár az jóval drágább.
-
Fr3eWar
őstag
Használj Dropboxot ha van vezeték nélküli interneted.
-
llaszlo
veterán
Wifin keresztül lehet. Az nem jó?
Most nem tudom, hogy milyen appal, de én már használtam valamikor. -
Arthuro_Adam
őstag
A VLC Google Drive integrációját használja valaki?
Az mitől lehet, hogy a VLC-n már rajta egy film, ami mellé lementem Google Drive-ról a feliratot (fájlnév azonos), de a program nem látja a feliratot? -
univerzita
addikt
válasz Arthuro_Adam #1189 üzenetére
VLC- vel ez nem lehetséges. Talán AV Player képes rá.Valaki reagál bisztos aki használ AV Playert. Én a feliratot belerakom a filmbe mkvmerge- vel.
-
Arthuro_Adam
őstag
válasz univerzita #1190 üzenetére
Itt most igazából az lenne a kérdés, hogy mondjuk egy videót itthon rárakok iPadre, akkor hogyan tudok ahhoz feliratot csatolni, de akkor ez VLC-vel nem lehetséges ezek szerint.
-
univerzita
addikt
válasz Arthuro_Adam #1191 üzenetére
Ha iPadon VLC- vel elindítod a fimet és rákattintol a felirat ikonra akkor választhatod azokot a feliratokat amiket a film tartalmaz. A mellé rakott feliratot nemképes mutatni.
-
Arthuro_Adam
őstag
válasz univerzita #1192 üzenetére
Mutatja gond nélkül, ha wifi-n, vagy iTunes-on keresztül rakod rá.
Nekem akkor nem mutatja, ha Google Drive-ból teszem mellé a feliratot.
-
univerzita
addikt
válasz Arthuro_Adam #1193 üzenetére
Nálam nem. Utána kell néznem. De lehet hogy nálam azért nem mert a fájlném nem mindig azonos ( általába cseh felirattal nézem a filmet de soksor magyar oldalról sedem le). Természetesen nem akartalak félrevezetni.
-
Arthuro_Adam
őstag
válasz univerzita #1194 üzenetére
Nem gondoltam, hogy szándékosan rosszat írtál volna
-
Arthuro_Adam
őstag
Közben megoldottam
-
HardRic
addikt
Én használom, de sajnos nem használok már feliratokat. Valahogy nem tudod mondjuk telóval vagy laptopon letölteni az srt-t és wifin átküldeni VLC-nek?
Ja megoldottad. Akkor mindegy[ Szerkesztve ]
-
szijartg
őstag
Srácok,
adott egy iPad4-es. Ha fektetve van a gép(home gomb jobb oldalon) akkor alul az alsó vezérlőközpontot nem tudom felhúzni.
Ha átfordítom (home gomb bal oldalon) akkor sem tudom a vezérlőközpontot felhúzni.
Ha állítva van akkor simán jó.
Beállítások menüben az alsó fél cm-nél nem érzékeli a felhúzást.
Sanszos hogy hw-es a hiba ugye?
Új hozzászólás Aktív témák
- Itt a HyperOS 2, gyorsan érkezik a régi modellekre
- RAM topik
- PlayStation 5
- Projektor topic
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Tudományos Pandémia Klub
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen mosógépet vegyek?
- További aktív témák...
- IPAD PRO 11" 64GB WIFI+CELLULAR / 4G LTE / , ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- TÖRÖTT Surface Pro 7+ - i5-1135G7 16GB RAM 512GB SSD
- ÚJ Surface Pro 10 Business edition Intel Core ultra 5 135U 16GB RAM 512GB SSD
- Apple iPad Air M2 13" Wi-Fi + Cellular + Apple Smart Folio + Apple Pencil Pro
- GIGA ULTRA AKCIÓ!!! iPad Pro billentyűzet MAGIC KEYBOARD 11"
- Apple iPad 9, Space Gray, makulátlan, 64Gb, Wifi+Cellular ( eSim ) 10.2'' Retina + Smart billentyű
- Apple iPad Air 4, Silver, 64Gb, Wifi, karcments, 10.9'' Retina+ Pencil 2 ugy.
- Apple iPad 12.9'' M1, 5gen, 128Gb Wifi+Cellular, makulátlan, Space Gray + Smart Keyboard+ Pencil 2
- Apple iPad Air 6, M2, 11'' Wifi+Cellular, karcmnentes , garanciális, új, 100% akku.
- iPad Pro 4. generációs 11" gyári tokkal és magic keyboarddal
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest