Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Submarine
senior tag
Üdv!
Van még valakinek elfekvőben kijelzője ehhez? -
Submarine
senior tag
Sziasztok!
Kövezzetek meg, de nekem még szépen működik, a kamera kontakt hibája is helyre jött.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Ha valakinek van eladó, tűrhető kapacitású, netalántán "újszerű" aksija hozzá, arra vevő vagyok. -
Submarine
senior tag
Sziasztok!
Létezik valami app (pl. lin2sd) amivel pl. a goooggel alkalmazást át lehet sd-re helyezni?
Már bő 50 mega.. meg a térkép, szövegfelolvasó..
Vagy esélytelen, és ezek csak max törlésre jók?
droid 4.2.2 -
Submarine
senior tag
Eladó új akkuja, van esetleg másvalakinek?
-
Submarine
senior tag
válasz
laci laci
üzenetére
Üdv!
Néha azért beleolvasgatok a fórumba, látom ki mivel operál, részemről OK.
Szétszedéses vidiben láttam én is, hogy csak rá kell dugni.
De akkor már vennék egy új akkut is ha van neked, hogy több értelme legyen, mert egyébként meg még szuperál a cucc. Bár még most az akku is bírja..Viszont a kijelzőt már nekem is ragasztgatnom kellett a jobb alsó sarkában, pár csepp palmatex csodákra képes..
Ilyen ez a kínai csoda..
Először hajszárítóztam, de az vagy bejön vagy nem - nem mertem túl hevíteni.Mondjuk én nem mókoltam szoftveresen, jól elvoltam vele, fényképet is vagy 100-at csináltam kb.. egy kis internet egy kis telefonálgatás, kis játék.. egy haverom meg a 100k-s LG-t bebaszta egy tóba, a tavat leengedték, megtalálta, bekapcsolta aztán meghalt a masina.. és még egy évig fizeti. Jóbótvót.
A többit priviben..

-
Submarine
senior tag
Halesz!
Na az enyémnek most adta be a kulcsot a kamera fókuszálója..(még nincs két éves)
Érdemes vele foglalkozni, vagy tojjam le? 30cm-ről még csinálok vele értelmes képet, csak eddig az A4-est is le tudtam kapni ugye.. -
Submarine
senior tag
válasz
Mecy_Lacee
üzenetére
Hali!
850 / v1.0.1
Igen, van.
http://kepfeltoltes.hu/140425/Screenshot_2014-04-25-19-09-27_www.kepfeltoltes.hu_.png
http://kepfeltoltes.hu/140425/Screenshot_2014-04-25-19-05-25_www.kepfeltoltes.hu_.png -
Submarine
senior tag
válasz
integrated
üzenetére
Az enyém még első körös 1.01-es. Nagyon jól működik rajta minden.
Még az akkuja is jól viselkedik.
GPS-is, és a jutyúb sem szaggat.
Egyedül az idő-dátum beállítás farol ki, de az meg amúgy is automatikus.
De lehet inkább elásom a kertben, hogy ez ki ne tudódjon.
Szóval az én poharam TELE van. -
Submarine
senior tag
válasz
attee21
üzenetére
Az elsővel semmi gond nálam, a második meg sztem egyszerűen hibás, lejátszás helyett letöltődik egy 4.32KB-os swf. Nem tudom mi lehet, mert nem lejátszható, de nem HD videó, az tutkeráj.
Mondjuk asztali gépen most nem tudom kipróbálni.
Sztem nálad a sávszél vacakol, a másik meg eleve a weblapon hibásan van kitéve. Semmi extrát nem használtam, csak a teló gyári szoftját. -
Submarine
senior tag
Besírok rajtatok!

karikusz sztem kifogott egy hamisítványt..
XD
(meg ezért nem kell rögtön mókolni)
mhmpista ne vegyél ilyen telefont, mert nem bír az akku három órát fullon nyúzva! -
Submarine
senior tag
válasz
karikusz
üzenetére
hmm..
Na nekem sem jött össze, mondjuk én a boot logot akartam megváltoztatni. Az animációt sikeresen kikapcsoltam, azzal nem is volt gond.
Csak azt a fehér hátterű képet akartam feketére varázsolni, de mivel az undoroidnak 3 bootlogo-ja van, így feladtam (a legelsőt nem mókoltam, így az mindenhogy fehér maradt..)
Ezt akartam:
Erre:
De csináltam egy ilyet is:
-
Submarine
senior tag
válasz
karikusz
üzenetére
Hali!
Én konkrétan így jártam, hogy rosszul volt összerakva első héten,és nem volt jó a "csípíeszem.."
Bekarikáztam az 1. képen, de rákerestem és kiderült, hogy kétfajta csatlakozó van:
(#959) XenHai:
- 12,79 GB -vel garázdálkodhatsz + amennyit beleteszel, de lehet én nem értem a kérdést
- Ezeket nem próbáltam, de a GTA Sün Andris, ViceCity röci nélkül szépen elgurulnak rajta. -
Submarine
senior tag
válasz
DittyCat
üzenetére

Nálam az időkép volt fenn. Az ment. Talán alapból ez is netről szerzi be az aktuális infót.Esetleg nézd meg ezt:
Rendszerbeállítások/Biztonság/App permissions
Ez sztem legyen bekapcsolva, és akkor látod mi-mit akar éppen.
Amiben biztos vagy, annak adhatsz akár állandó engedélyt.GPS-nél (azt használó appoknál) elbohóckodtam vele, mire rájöttem.
Nálam is volt már ami nem akart működni, és csak tippelek, hogy az engedélyek miatt.
Lehet pl. ha rögtön nincs engedélyezeve, utána már nem próbálkozik.
És csak akkor megy rendesen, ha allow-ra van állítva +progi újraindítás - de ebben nem vagyok biztos (nekem úgy tűnt néha előfordul ilyesmi), appja válogatja.
Próbálgasd a variációkat.
Na remélem érthető..
-
Submarine
senior tag
válasz
DittyCat
üzenetére
Én meg már régen nem értem, minek kell bajlódni vele, a tele bili mega giga kommunikációs eszközök korában, mikor sima mezei rádiófrekvenciás időjárásjelző-ébresztő asztali vackokhoz sem kell hozzányúlni..

Akkor a tied is ketyeg szépen!
Többieknek:
- nekem ájgyó van fenn, ami rendesen működik, mióta helyére pattintottam a hátlapot, ha "jó napja" van 8-9 cuccal dolgozik.
- szerintem itt még senkinek nincs fekete, de az amúgy is ufószín..!
- semmilyen romon nem kell agyalni, nekem még gyári 1.01 van, azon sincs semmi hiba.. -
Submarine
senior tag
válasz
zolipapa66
üzenetére
Hali!
stag, deer, stag in snow - gúgöl/képek - meg hasonlókra rákeresel, és még szebbeket is találsz szvsz.
Vagy ha ez gyári háttér a WayteQ Talk 5H -ben, akkor a itt a fórumában rákérdezel, és elkéred!
Jó szórakozást!
-
Submarine
senior tag
És tényleg a másikat rakja bele, a kis digó k5sög..

Amúgy 2000-es a THLw8 akksija, sokat nem nyernénk vele, de most már végre teljesen elbizonytalanodtam.
Ha már szóba került, olyat lehetne, hogy rootolás, új rom flashelés menete kicsit képpel is illusztrálva bekerüljön 1. hsz-be, vagy a közelébe? A rootolást szívesen leírom (egyszer megcsináltam, de nagy lett a szám
)!
Csak gondolok itt a hozzám hasonlókra, akik még csak most kerültek a közelébe ilyesminek.
Csak ha van rá lehetőség, és persze igény.
-
Submarine
senior tag
válasz
DittyCat
üzenetére
Szerintem is bátran írjál majd róla, pusztán felhasználói szemszögből (az még igazibb is lesz).
Nincs rajta helye pántnak, de sztem iszonyú nagy ahhoz hogy a nyakadban hordd.
Én bőrtokos vagyok amúgy.
De mondjuk nekem csak mp3 lejátszó lógott még a nyakamban, és nem szeretem túlzottan az olyasmit. -
Submarine
senior tag
válasz
kmarci25
üzenetére
Sziasztok!
Fehér vs rózsaszín vs fekete.. ej nem kívánságműsor ez!!!

Ha jobban megnézed, ez is oda van írva: "This ROM is based on LeWa. Working on the Mobile INEW V3-E"

Szerintem hardverileg, csak egyféle iNewv3-at gyártanak.
És most látom még lejjebb:
"The ROM is fantastic, it's really very nice and very similar to MUI, almost indentical….. but is a Chinese version!!"
Úgyhogy a "C" a romra vonatkozik, mégpedig hogy kínai nyelvű ha jól értelmezem.
Karika kisszék pálcika!Volna egy kérdésem: bootscreen megváltoztatása-kilövése miként elkövetendő?
Melyik topikba menjek ilyesmivel?Amúgy ezt találtam, fájl is meg van, csak a kérdéses sort kellene belepötyögni a leírás alapján:
[link]
A lényeg hogy a System mappában módosítom a build.prop fájlt úgy, hogy beírom utolsó sornak: debug.sf.nobootanimation = 1.
Mentés, újraindítás.
Van-e még egyszerűbb módja ennek, vagy ez nem aktuális?
Meg csak megkérdezem már, mielőtt baromságot csinálnék!
Amúgy megtaláltam az eredeti hangfájlt, meg az animáció 132db képkockáját is.A Cubot X6 meg szerintem feketében néz ki jobban!

DittyCat: Gratula! -
Submarine
senior tag
válasz
Leleményes
üzenetére
Enyémen rajta van a gyári.
Apropó, de csak ha nem vagyok indiszkrét:
Mi lett, megúsztad az áfát?
-
Submarine
senior tag
válasz
silver10
üzenetére
Valószínűleg.
1.01-nél semmi hibát nem tapasztaltam. Se kanócos, se wifi-s elérést, bármelyik tárhelyet tekintve.A sebesség dologhoz nem tudok hozzászólni.
"Mordorban" élek, 10 megabitnél gyorsabb netet még nem láttam (telefonnal azt is wifin - mobilnetet csak a horror híréről ismerem). Tudom ez "szörnyű". Sajnos az élet ilyen csapásokat tartogat..
De én még ezt is túl tudom élni!
Ja, ennél a "csigatempónál" még nem volt gond a cuccal.
-
Submarine
senior tag
válasz
Submarine
üzenetére
Néha sikerült 500 Mega fölé kipucoválni
De nem kell túlzásba vinni.
Szóval én így próbálkozok, más nem tudom hogy csinálja, vagy mit nem.
Autostartokat meg leállíthatod, amire nyilvánvalóan nincs szükséged.
Ezek csak gyorsindítóként működnek ugyanúgy mint windózon is.
Egyelőre a rendszerbe nincs szándékom belebújni. Sztem ez bőven elég.
Ha megy a wifi, gps, az mindig jobban eszi az akksit. Vagy mint én is tapasztaltam, és egy itteni kolléga i említette a minap a clean master legfrissebb is művel olyat, hogy fel-fel ébresztgeti készenlétből.
Ezt nem nagyon lehet kiszűrni, csak ha észreveszed. És jól tippelsz, hogy mi okozza.
Jó játék.
Mondjuk lehet hogy ez itt végül is off lenne.. -
Submarine
senior tag
Én még használom mellette a Clean Master 3.8.6-ot (abban még nem találtam különösebb sallangokat) - memória gyors kipucolására.
Az sdmaid-et gondolom az unlockerjével együtt raktad fel.
Ne olyan bonyolult, csak oda kell figyelni, és szól hogy mi fog történni.Amit én szoktam csinálni:
1. menü gomb hosszan nyomva, előjönnek a háttérben aktuálisan futó alkalmazások (innen tanultam
) kilökök mindent oldalra
2. CM-et megbököm, hogy pucoljon a memón még amit tud (de lehet ez felesleges, csak még ezután fogok rájönni).3. És időszakosan át lehet nézetni az sd maiddel, és kitakarítani a vackokat (hetente).
4. Vírusírtónak meg fennt van az AVL pro, de ezt csak ha eszembe jutna alapon, nem fut vagy keres állandóan.
Na amit kérdezel, az SD Maid:
- Programkezelés
Itt tudod az autostartokat is mókolni:
A googleplay szolgáltatásokat én pl sikeresen gyalultam az imént, úgyhogy itt kell nagyon vigyázni, hogy mire "bököl".
Egyel visszább a menüben ezek vannak még:
- Hibakereső
- Rendszertisztító
- Programtisztító
- Adatbázisok
stb..
Ezeket lehet még bátran használni elsősorban, ezekkel annyira nem kell vigyázni, rájuk bízhatod magad.
Na valami ilyesmi, de még én is most tanulgatom, szóljatok bele ha valami hülyeséget mondtam! -
Submarine
senior tag
Nem vagyok android buherátor, de anno win xp-nek a lelkét is kitapostam.
Egy párszor hanyatt is dőlt, de aztán megtanultam életre kelteni is.Szóval ez a linux alapú virtuális gép is ilyen, csak könnyebb vele elbánni.
Mióta kirootoltam (köszönet a topiclakóknak), tudom az sd maid -et használni, azzal egész jól a körmére tudsz nézni a dolgoknak (automatikusan induló progikat is tudod szabályozni pl.).
Nem mondjuk cukrászati érdeklődési kört igényel a dolog az igaz, de annyira nem vészes.
Az a progi egészen megbízható. És a ram felét fel lehet szabadítani vele, az meg ugye appok-alkalmazások nemhasználatával jár, és ez az android-energia megmaradás alaptörvénye..
Én ebben látom a megoldást, de nem biztos hogy jól látom.
-
Submarine
senior tag
-
Submarine
senior tag
Sziasztok!
- A telefon nagyon gyors.
- Az enyémen sincs piros NFC felirat. És ez még semmilyen problémát nem okozott.
- Nekem is fehérben tetszik jobban
(ezt a "fekete a pasis, a fehér az csajos" dumát valami nagyon hülye találta ki, más birkák meg viszik tovább)
- Vodás vagyok, még nem tapasztaltam hibát.
Lazarrus: szerintem ezzel menj be a szolgáltatóhoz, ezt csak ők tudják megválaszolni (vagy még ők sem).
- Én eddig csak annyi negatívumot tapasztaltam, hogy a gps nagyon érzékeny. Rossz időben nem nagyon fog semmit. De ez lehet minden eszközre igaz, nem értek a témához túlságosan.
- Szóljon aki nem kapott választ!
-
Submarine
senior tag
Sziasztok!
Már az első oldalon olvasni olyat, hogy a THLW8-as akksija jó bele.
Van egy ismim aki olyannal tolja, ha elérem, majd kipróbálom..Egyébként akksit majd egyszer vennék hozzá, meg valami pofás esetleg flip bőrtokot, vagy linkeltetek már hordozhatós töltőt is..
Előbb tájékozódjunk, aztán majd ha kialakult, erre is összeállhatnánk páran.
Én ebay-től sem zárkózom el.Egy észrevétel:
a töltőnek a vezetéke túl merev, és néha szinte féltem a microusb csatlakozót hogy eldeformálódik valami.. -
Submarine
senior tag
válasz
Makkapakka
üzenetére
-
Submarine
senior tag
válasz
Makkapakka
üzenetére
Ahha szokásos vakítás.
Na rootolás, és most kérem a szájbarágós részt:
1.9 leszedve, telepítve, eddig ok.
Elindítva. okInstallSuperSU vagy váltsam át Unrootra (én ezt tenném mivel ezt akarom - csak attól még nem vágom)
Azt olvastam hogy sfbukfenc írta: "Barahir" lesz a jó.
És gondolom majd arra kell bökni.
Szóval?
-
Submarine
senior tag
válasz
Makkapakka
üzenetére
Látom én is ezeket, csak egyelőre nem akaródzik beleturkálni..
didros:
Az enyém is V3-E
Ez akkor a régebbi kiadás, vagy szoftver miatt, vagy mi?
Minden paraméter a kezdő h.sz. -belivel egyezik.
És a kameránál a maximum választható 18mpx-et ír (5-8-12-18), de behatóbban nem törődtem vele.
Ez is valami szoftizé lenne? -
Submarine
senior tag
Sziasztok!
Ilyet én is tapasztaltam, amikor a legfrissebb Clean Master volt fenn.
Visszatettem a 3.8.6-ot (az új amúgy is tele lett bacva bjusziságokkal.)
SD Maid lenne jó takarítónak, csak ahhoz még rootolni kellene.Azóta nem tapasztaltam, úgy hogy szerintem szoftverhiba volt.
Más is okozhatja, vagy pl. engedélyek között is szétnézhetsz.
Ismerni kéne a rendszert.Ezt a "gruppen rendelősdit" nagyon jól kifundáltátok, gratula!
Én is sajnálom kicsit, hogy túl vagyok a vételen. -
Submarine
senior tag
Sztem 8 maghoz már dukálna a 2 giga ram. De inkább 4. Mondjuk nem tudom mire lehet használni. Műholdam még nincs, hogy azt vezéreljem vele, se drone űrsiklóm.... de ha az oroszok is beszállnak.. akármi lehet még..

Én egy W8-at láttam közelről, akkor döntöttem úgy hogy a kínai is nagyon jó.

És tényleg.
Ja persze, mindent ott gyártanak. Semmiért nem kellett átmenni a szomszédba.Az ár összehassal már ne számolj. Túl vagyunk a beléptető promóción.
Minden héten romlik az értéke annak, amit birtokolsz.
Pedig ugyanazt tudja.
Ez az a játék amiben csaj a gyártulaj nyer.
Hogy is van ez?
Valaki(k) szórakoznak velünk?A szolgáltatók által kínált (hazai) akciókon, meg mindig összecsinálom magam a röhögéstől..
És van aki megveszi az eldzsit, csamcsut 170-ért. Csak nem számolta ki. De jó üzlet volt, mert akciósan vette.. sálálá csak nem neki. -
Submarine
senior tag
válasz
meridaharcos
üzenetére
Én vettem egy egyszerű bőrtokot hozzá, a gyári nem az én világom.
A bőrnek meg levarrtam a két szélét hogy ne csúszkáljon benne.
Egy lett volna az egész boltban, ami szélességre ugyan stimmelt, csak abból meg kilógott egy centit.. -
Submarine
senior tag
Csak csatlakozni tudok az előttem szólókhoz.
A vámot én sem úsztam meg.Tényleg annyi benne a ram, van egy rendszerpartíció lecsípve belőle 0.98 GB, és 12,79 a saját memória. Nekem egy 8 gigásom volt kéznél, azt csaptam bele pluszba. Kezeli ahogy azt kell.
Bő egy hét alatt teljesen megbízható, csak a gyenge akkuval kell számolni.
Megy a régi samum töltőjével is amúgy. -
Submarine
senior tag
Csak úgy kérdezem:
Alul a két csavarban csillag alakú a horony mindenkinek?
A neten fellelhető képeken legtöbbször sima kereszt hornyos csavarok vannak.
Tehát az "enyémé" nem ilyen, hanem 5 ágú csillag alakú:
http://techblog.gr/wp-content/uploads/2013/12/iNew-V3_3.jpgAppokkal kapcsolatban:
A Clean Master hergelt fel a 4.2-es frissítéssel, visszacsináltam 4.01-re.
Használtok takarítót? Én ezzel a 4.2.2 droiddal is most ismerkedem, és úgy tűnik, olyasmi mint az XP volt annó, hogy sok olyasmit is elindít alapból, ami csak az egyes programok gyorsabb indítását szolgálják.
Az SD Maid-et olvastam még jónak, de az egyelőre root hiánya miatt nem játszik.
Majd később.. -
Submarine
senior tag
Hi!
Mintha vodánál olvastam volna valami ilyesmiről, a "frekvencia-rezonancia" eltérés miatt..
De ha agyonütnek sem tudnám visszakeresni, és lehet másról volt szó.Mondjuk én ehhez annyit értek, hogy tőlem 1,25g is lehet. Ha tudok vele telefonálni amikor akarok, lekhmm.
Videofonáláshoz biztos az kell, de azt meg úgy sem fogok..Most olyat játszik, hogy itt van előttem az asztalon, és felkapcsol a képernyő időnként.
Biztos valamelyik app kavar be, de elég fura..
Tesztelgettem párat, lehet nem tett jót a droidnak, mint a winóznak sem..A topic nyitók sztem majd tudnak segíteni a rootolásban, mentésben.
-
Submarine
senior tag
Grat!
Azért írd meg, ha mégsem tetszik!
Nekem is automatán van egyelőre, majd nyáron, délben, megmondom teljes fényerőn, hogy úgy mennyire látszik.
De sztem egy csillag vs mobiltelefon meccs kimenetele nem kérdéses..
Valahogy majd ráveszem magam én is a rootolásra, meg a frissítésre, de csak hónapok múlva!

-
Submarine
senior tag
Egyéb:
Másnak is volt rajta gyárilag fólia, a kapott ajándék mellé?
A kijelző, meg a kamera sztem verhetetlen.
És ping-pong ütőnek is elmegy..
-
Submarine
senior tag
Ja, hogy a (volume -) és (power) gombbal tudok screenshotot csinálni, nem kell más app..

-
Submarine
senior tag
Hello!
Most néztem, felhős időben, 5 db amcsit mutat. Nincs orosz.
http://kepfeltoltes.hu/140206/Screenshot_2014-02-06-17-30-59_www.kepfeltoltes.hu_.pngNekem is van flip, nem akaródzik beleragasztani, úgyhogy vettem egy bőr tokot, aminek levarrtam a szélét, így nem lötyög benne..
Tetszett amikor beletettem a gyáriba, és csak a kis ablaknyi felületen jelent meg az óra, nem az egész kép..
Eléggé műanyag, meg hajtogatós. -
Submarine
senior tag
Sziasztok!
Köszönöm megint!
Ekkora user fail-t még sosem csináltam..
Ma volt időm, meg türelmem hozzá, hátlap immáron a helyén. Gps működik.
Lakásban (családi ház) is megtalálja holvagyok, de persze úgy nyögdécselős.
Szabad ég alatt tiszta időben pillanatok alatt talált 10-en pár műhóttat, kicsi idő kellett neki míg ráállt 4-5 -re.Ha kell valami teszt, csak mondjátok a hozzávaló progit, és szívesen megcsinálom én is.
Az akku nálam kibírja az egy napot. Mondjuk Becknek nem tőlem van téligumija.
Feketében nekem nem is tetszik..
-
Submarine
senior tag
Uhh de jó hogy beírtam ide..

A kamera melletti kattanó most már a helyén van.
Talált is odakint 3 holdat rögtön.. kár hogy hideg van nincs türelmem hozzá, majd holnap elszórakozok vele.
Vagy beltérben is kellene működnie? /szobában 0/Akkor eddig nem is érintkezett az antennája, mert tényleg most pattintottam helyére, hogy szóltál!
Nagyon Köszönöm, kis híján tényleg hülyén haltam meg, mert annyira apró dolgok ezek!
Így mindjárt más, mondjuk középen a legalsó most sem passzentos valamiért. -
Submarine
senior tag
GPS ügyben segítséget kérnék. Átnéztem gyorsan netes leírásokat, és TC-vel gps.conf file-t sem találok a telón. Nincs rootolva sem tudtommal. És nem találok vele holdat sem.
Mi a teendő? -
Submarine
senior tag
Sziasztok!
Én is beruháztam egyre.
Egy hete van meg.
Nem bántam meg még a dolgot.
Szép. Nagy. Erős.
Gyors mint a nikklezett nyíl, úgyhogy vigyázni kell mit nyomok.
A Szan Andris is simán megy rajta.A gps eddig nálam valamiért nem megy, eddig még nem talált műholdat, de tény hogy tök hülye vagyok hozzá, eddig sosem volt hozzá szerencsém. Egy gyenge samuról váltottam, amin nem ment az ilyesmi.
Szoftok felrakása nem gond, de ez a rész még homályos.
Most valami EPO műholdmatyit töltök neki wifivel, hátha ez kell neki.Én inkább 7-8 mm-nek mondanám a vastagságát de elég vékony ez..

A build számom v1.0.1-re végződik, tehát ez még akkor a korábbi rom?Az akksi szimpla készenlétnél két nap alatt 48%, éjszakára kikapcs volt persze, meg csak rá-rá néztem, nem volt telefonálgatás. Intenzív használatnál persze hamar elfogy a szufla. Ettől tud vékony lenni. A rév és a vám esete..
Negatívum max, hogy mivel a hátlap vékony és hajlékony, ezért nem merev!
Akarom mondani ebből adódóan picit nyiszogós..
De ez nem mondható el magáról a vasról.
Nem nyűglődik, nem gondolkodik, nem akad. Végrehajt.
Telefonálás, netezés, filmnézés, játék, másolás, akármi, teljesen mindegy.
Olyan pl. előfordult, hogy újraindult, de nem jellemző, szofthiba okozta.Pont most olvastam egy cikket az ájfónöt-ről. Hahaha.
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Gitáros topic
- Diablo IV
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Megyünk a CES-re! Mi várható?
- Cseresznyepiros és mokka barna Redmi Note 15-ök az újévre
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- Nothing Phone 1 (8GB/128GB, dual sim, független) + Nothing tok + Nothing bontatlan fólia
- Eladó újszerű iphone 11 Pro Max 64Gb
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Google Pixel 9 Pro 16/256GB / Ajándék fólia és tok! / Akku 100% / 24 hó jótállás
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Bomba ár! HP ProBook X360 435 G7 - Ryzen 3 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1060 6GB Zalman T3 Plus 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Ilyen ez a kínai csoda..
Először hajszárítóztam, de az vagy bejön vagy nem - nem mertem túl hevíteni.

)!