Hirdetés
- Andras-G: #Kószagondolat - eMag tapasztalatok 2026-ban
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
gr8tjoey
aktív tag
Üdv,
Többszöri leejtés után elvált a kijelző a háztól, amit megragasztottam, aztán újra elvált, és így tovább.
Legutóbbi alkalommal - akkor nem esett le a készülék, csak elvált a kijelző megint - kicsit durvábban bántam a ragasztás során a kijelzővel, és most van egy sáv ahol nem érzékel.
Szétszedni nem tudom, mert nincs mini torxom, úgyhogy kértem ajánlatot. Kijelző csere 14-18, munkadíj 4000.
Nagyon sajnálnám a telefont, mert hibátlanul tette a dolgát eddig, több 1000 km-t navigáltunk már vele, csodás képeket csinál, stb, de lehet el kell adjam.
Mennyit érhet így? Minden funkciója működik, tesztelhető, kis ügyességgel így is lehet kezelni (kb 1cm-es sávról van szó a képernyő felső 1/3-ánál). Minden tartozék megvan, még eredeti vékony fólia van a kijelzőn, szilikon tokkal, stb. Lehet csak engem zavar, hogy egy sávon nem érzékel, van akinek nem számít esetleg.B kérdés: nem lehet, hogy csak szétcsúszott valami kábel miközben emelgettem a visszarakáskor a kijelzőt?
Új hozzászólás Aktív témák
- szinteÚJ, dobozos Dell Pro 14 Ultra 7 255U 16GB DDR5 512GB AI PC FHD+ 1 év garancia
- Apple iPhone 14 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 9600KF / RTX 3060Ti / 16GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- Újszerű Acer Nitro 5 - 17.3" QHD 165Hz - i9-12900H - 32GB - 1TB - RTX 4060 - Win11
- Honor X8 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest