- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- [Re:] Mutasd az iOS Homescreened!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Kókuszdió: Ryzen ( Zen4 / Zen5) – amikor a „normális működés” magyarázatra szorul
Új hozzászólás Aktív témák
-
gr8tjoey
aktív tag
Üdv,
Többszöri leejtés után elvált a kijelző a háztól, amit megragasztottam, aztán újra elvált, és így tovább.
Legutóbbi alkalommal - akkor nem esett le a készülék, csak elvált a kijelző megint - kicsit durvábban bántam a ragasztás során a kijelzővel, és most van egy sáv ahol nem érzékel.
Szétszedni nem tudom, mert nincs mini torxom, úgyhogy kértem ajánlatot. Kijelző csere 14-18, munkadíj 4000.
Nagyon sajnálnám a telefont, mert hibátlanul tette a dolgát eddig, több 1000 km-t navigáltunk már vele, csodás képeket csinál, stb, de lehet el kell adjam.
Mennyit érhet így? Minden funkciója működik, tesztelhető, kis ügyességgel így is lehet kezelni (kb 1cm-es sávról van szó a képernyő felső 1/3-ánál). Minden tartozék megvan, még eredeti vékony fólia van a kijelzőn, szilikon tokkal, stb. Lehet csak engem zavar, hogy egy sávon nem érzékel, van akinek nem számít esetleg.B kérdés: nem lehet, hogy csak szétcsúszott valami kábel miközben emelgettem a visszarakáskor a kijelzőt?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mikrotik routerek
- Milyen routert?
- Milyen videókártyát?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- iOS alkalmazások
- Tudományos Pandémia Klub
- Aim training (Aimlabs, Kovaak's, Aimbeast stb.)
- További aktív témák...
- SZÁLCSISZOLT FÉM HATÁSÚ Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia
- Használt számítógépek/merevlemezek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G1- i7-10610U I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- iPhone 16 Pro Max 256GB 92% (1év Garancia)
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4314, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs