Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Klaus Duran: HP wifi nyomtatás+ win11.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
laci laci
addikt
válasz
---Lasali---
üzenetére
Nem vagyok egy felhánytorgató személy,DE elsőnek nagy hangsúllyal és hangnemmel robbantál be ide,utána mikor segítettek(többek között én is)eltűntél.Nem a magam nevében,de azért jó eset volna egy kösz mindenkinek.Én is voltam kezdő fórumozó itt,de mindig megköszöntem...
-
tiko76
aktív tag
válasz
---Lasali---
üzenetére
Alaplapja jó?
-
laci laci
addikt
válasz
---Lasali---
üzenetére
Ha egy kicsit visszaolvasol, még én is próbáltam segíteni, de sem egy válasz, sem egy, hogy kösz vagy valami.
-
poganytamas
senior tag
válasz
---Lasali---
üzenetére
A kiejlző gondhoz nem tudok hozzászólni, a töltés hiba meg:
- rossz preloader került rá
vagy kiszakadt a micro usb csatlakozó
szerintem...Driverek telepítéséről csináltam egész jó videókat, nézz szét a youtube csatornámon
-
RVR400
veterán
válasz
---Lasali---
üzenetére
Ez pont olyannak tűnik, mint anno zolipapa telefonja volt. Egy flashelést próbálj meg az 1.0.13-ra, de túl sok jövőt nem remélnék annak a telónak már.

-
laci laci
addikt
válasz
---Lasali---
üzenetére
A drivereket már felraktad?
-
nandozo
tag
válasz
---Lasali---
üzenetére
Szia,
"Akku full lemerül"-t problémára én külső töltő használatát tudom javasolni.
Telefonon "belül" nem biztos, hogy érsz el eredményt. -
laci laci
addikt
válasz
---Lasali---
üzenetére
Merre laksz?Én adok neked...
-
junkpod
nagyúr
válasz
---Lasali---
üzenetére
Nem tudsz szerezni másik akkut ami tuti hibátlan?
-
laci laci
addikt
válasz
---Lasali---
üzenetére
-
junkpod
nagyúr
válasz
---Lasali---
üzenetére
Milyen Windows van a gépeden?
Akksi gondra szerintem dugd toltore hosszabb időre, talán csak tulmerult , olyankor ahhoz is idő kell, hogy elkezdjen tölteni. -
junkpod
nagyúr
válasz
---Lasali---
üzenetére
Ha ellene vagy a kinaiaknak akkor ne is fogj bele. Miért kellene egy gyors 4 magos telonak 200ezerbe kerülnie? Hidd el a kínai jobb telok simán hozzák a 3-4x annyiba kerülő bolti telok képességeit. Ha csak az első hszt-t elolvasta volna a kínai dualsim topikban akkor tudta volna, hogy itthoni web élősködőktől nem veszünk semmit.
Könnyen lehet hogy semmi baja a telonak csak romot kell ujrahivas. -
laci laci
addikt
válasz
---Lasali---
üzenetére
Akkor azt csináld,hogy akku ki,eszközkezelőnél figyeld milyenek érzékeli a pc és dugd rá a telot és közben folyamatosan nyomd a hangerő fel gombot utána engedd el.Mit ír ki?
-
laci laci
addikt
válasz
---Lasali---
üzenetére
Akkor ájjunk meg egy szóra,miellőtt eldurvulna a helyzet.Mit csinál a a pc mikor a telot rádugod?Az inew v3 telo nem clone,csak távol keleti...
-
Laza...
addikt
válasz
---Lasali---
üzenetére
a klónok szarok, ez nem új.
De a ZTE ami nekem is van (így is meg úgy is), junius óta 0 hibás példány. Mind újonnan 0, mind használat közben. Ezt elég nehéz lepipálni
És nem 60k 
-
laci laci
addikt
válasz
---Lasali---
üzenetére
Üdv.Elég durva és minimálisan lekezelő vélemény(de érzem csak felindulásból van írva).A 60 ezres vételárnál pedig előzetes közvélemény kutatást tartott a vevő. Szerintem(kb.100 telo bontás)elég jól szerelhető,ígaz nem logikus.A hangerő és a bekapcs gomb az is bontható forrasztás nélkül.A véleményem a hibáról:-Elsőnek gépre kellene dugni mit csinál és mit nem.Utána csinálni egy frissítést,vagy valami további szoftveres munkára.
-
Laza...
addikt
válasz
---Lasali---
üzenetére
RVR400-at kérdezd, de nem biztos hogy Ő is ezen a véleményen lesz. Ja, meg laci lacit

Valóban nem a legjobb telefon, de azért elég jól el lehet vele lenni. Nade 60 ezerért elég madárnak kell lenni ám

Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 Fe 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB,Használt,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy S25 Ultra 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hó garanciával
- Das Keyboard Prime 13 /Cherry MX Brown/EN/Fehér háttér világítás/
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760M i7 14700K 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB Lian Li Lancool 207 Digital 750W
- OnePlus 12 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
- Akció! HP ZBook Firefly 14 i7-1185G7 32GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

És nem 60k