Hirdetés
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
siskad
őstag
Sziasztok! Mostanánban azt vettem észre, hogy ha mobilneten netezek, akkor egyszer csak pár másodpercre megszakad a kapcsolat. Telenoros vagyok, azt a mappa átnevezős dolgot megcsináltam így megy a 3g. (Német gps fixes rom)
-
siskad
őstag
A telefon kerete cserélhető? Nem a fém csíkra gondolok.
-
siskad
őstag
Ti sem tudjátok letölteni az Android wear-t a playből?
-
siskad
őstag
B.U.É.K. mindenkinek

laci laci: Viszont! -
siskad
őstag
válasz
lippmeli
üzenetére
Szia! Belemész a névjegyekbe és amelyikhez fotót szeretnél csatolni azt kiválasztod. Nyomsz egy menügombot, majd kiválasztod a szerkesztést. Ott rányomsz a kép ikonra. Választhatsz ki képet a galériából, de készíthetsz is egy képet. Ha hívnak, ez a kép automatikusan meg fog jelenni.

-
siskad
őstag
Sziasztok! A telefonon keretjét lehet cserélni, illetve lehet hozzá külön keretet szerezni? Ha igen, akkor mennyibe kerül egy keret?
-
siskad
őstag
Sziasztok! Hol találom meg a gyári romokat?
-
siskad
őstag
Sziasztok! Ugye elég furán jelzi ki a telefon az akku százalékot. Ezzel kapcsolatban azt szeretném kérdezni, hogy 4% nál azért kapcsol ki a telefon, mert teljesen lemerült az akku vagy mert úgy van megcsinálva, hogy ne tudjon teljesen lemerülni?
-
siskad
őstag
Voltam ma a MediaMarkt - ba nézelődni, és meglátok egy ugyanolyan telefont, mint az én v3 - am. Mondom ezmiez?
Akkor jobban megnézve láttam, hogy ez nem v3 (ugye itthon nem is forgalmazzák) hanem egy concorde 5005 nfc. Megnézegettem és teljesen olyan volt kívül - belül, mint a v3. Észrevétel: iNew logo helyett concorde
, a concordon nagyon recsegett - ropogott a hátlap. Akkor most melyik a másolat? A v3 előbb volt, vagy nem jól tudom? 
-
siskad
őstag
Nektek is a cella készenlét a legnagyobb ha megnézitek a beállításokban?
-
siskad
őstag
Fennt van a cwm recovery. Milyen gombkombinációval kell behozni?
-
siskad
őstag
Sziasztok! Arra nem lehetne megoldás, hogy a telefonon csak a home gomb világítson?
-
siskad
őstag
Sziasztok! Én is hozzájutottam egy ilyen telefonhoz. Az lenne a kérdésem, hogy a Gravity box-ban állítgattam dolgokat. Ha letörlöm a Gravity box-ot, akkor egy újraindítás után minden visszaáll?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- 007 First Light - Bemutatkozott a PC-s gépigény
- CES 2026: A Lenovónál már akasztják a jövőt
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen notebookot vegyek?
- Autós topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- Macska topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro 1TB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- CTO Bontott 0perces TÜZES EZÜST MacBook Air 13.6" M4 10C/1G 16GB 512GB Gar.: 1 év APPLE világgar
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- Most èrkezett pár darab RX ès RTX 8gb vga-k! Számlás garanciás! Kamatmentes rèszletre is!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Akkor ezek szerint külön keret nincs. De azt hogy lehet kicserélni? Köszi a linket. Régebben volt fent még rajta egy miui rom, de az angol volt és ledobta az sd kártyát.

Nekem is csak pontos j vel működött.