- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
-
LOGOUT
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tikakukac
titán
válasz
btudos #54595 üzenetére
Hát most már lesz vagy 4 alaplapom meg rakat alkatrész, bár ez sl9400-as procis. Ha nem degeneráltak írnának, hogy 5k-ért adok-e komplett lapot akkor fogyna, sajnos egyesek agyi szintje nem jutott el oda, hogy felfogják, amit árulok az olyan dolog ami nem létezik, de keressék csak tovább, nyilván 2 milkáért dobják mjad utánad a bombabiztos zsír új alaplapot meg alsó részt.
Amúgy ram van fölöslegbe, hdd is, akksi is, szóval belelököm és van egy gépem megint, de szerintem átnézem és adom el
-
cildren
tag
Valaki felvilágosíthatna, hogy ez a dual SD kártya olvasó gyakorlatban mire jó?
-
-
Tikakukac
titán
Na gyerekek, bővült a család, vettem egy újabb x200s-t 28k-ért
Ram hdd és akksi kell a gyereknek és kész, elviekben -
-
xcds
őstag
válasz
FoxiestFox #54586 üzenetére
Ha klónoztál ellenőrizni kell az alignálást és hogy megy-e a trim.
-
-
YumeD
tag
válasz
FoxiestFox #54568 üzenetére
Igaz, ez a 120as
-
xcds
őstag
válasz
FoxiestFox #54583 üzenetére
Nem tudom, T500-ban mit kéne tudnia 4k-ban. Meg azt se, hogy ha dupla ennyit tudna, észrevehető lenne-e a különbség. Röviden: sztem jó.
-
-
xcds
őstag
válasz
File-test data-0fill beállítással kell mérni.
-
..leesett a Lenovo felirat e-betűjének fele a T430s fedlapról.
Ez cserélhető, vagy csak a teljes burkolattal együtt?
-
btudos
nagyúr
válasz
X200-ban a 120 GB-os valamivel jobb értékeket produkált írásban, de ez a méretkülönbségből adódik, szóval szerintem reális.
-
Dhampir
félisten
-
bads1
aktív tag
Őőhh, hol találok Ati x1400hoz Win 7 32bit drivert? Lehet én keresem szarul de nem találom a lenovo oldalán.
-
Deniweit
csendes tag
válasz
Francia91 #54567 üzenetére
nekem pont ma érkezett meg a feles kártyaolvasó és ehhez kutakodok modbios után
amit eddig találtam az ez az oldal, itt elég sok tipushoz van modbios.Ha a 2. hozzászólásban már nem él a link (nekem nem él a t400 hoz) akkor a kommentekben megint linkelve van valahol
Nekem már sikerült elvileg megtalálni de fogalmam sincs hogy kezdjek hozzá.
Az angolom nem tökéletes de ha jól értem akkor a winphlash nevű programmal kéne backupot csinálni és flashelni az új biost, na itt jön a gubanc hogy amit letöltöttem nem tudom melyik fájlból töltsem be az új biost -
Üdv, ezek rendben lévő értékek?
SSD, T500, Kingston V300, 60GB -
Francia91
veterán
T500-hoz tud-e valaki linkelni Nekem egy modBIOS-t? /2056-Y39/
Eleg boven a honlap is, ahol kutakodhatok.
Nemsoka megrendelem en is a feles MiniPCI foglalatba a dual MicroSD olvasot, ehhez kene majd -
metal01
őstag
Köszönöm a válaszokat!
-
Deniweit
csendes tag
T400 moddolt bios témában jártas esetleg valaki??
-
metal01
őstag
x200-al kapcsolatosan lenne pár kérdésem: 8 giga ramot megeszi? A thinkwiki szerint max. 4. Illtve Sata 1 vagy 2? SSD-t milyen érdemes beletenni?
-
Oldman2
nagyúr
válasz
Sensei #54542 üzenetére
Megjött a cucc, de gondban vagyok (közben melegszik a készülék, jéghidegen érkezett meg).
A készülék Product ID-ja: 7459U1A, de ilyet nem ismer a Lenovo Support oldala...
:-(Így mit töltsek le?
up: Hülye vagyok, az X200-as Tablet-et választottam ki.
-
Gondwana
addikt
válasz
scarbantia #54548 üzenetére
Nekem ugyan van kettő, de egyik a T60-ban, másik az X201-ben, szinte fixen. Amazonról rendeltettem, annyit fizettem postaköltésget, amennyibe a két kártya került. Ilyen. Létezik USB-re drótozott verzió is, SIIG gyártmányú/cimkéjű is, JMicron JMB368 a kontrollerje, ha ez még esetleg segít a keresésben.
-
Szabtom
senior tag
Sziasztok!
Nem használom a DVD-meghajtót a T430-asomban, ezért kivenném, hogy annyival is könnyebb legyen. Viszont valamivel be kellene takarni a helyét. Lehet kapni ilyen elemet, amit bepattinthatnék a slotba? Próbáltam guglival keresni, de csak HDD/SSD tokot találtam.
-
cildren
tag
Köszi!
Megpróbálom, ha nem megy akkor repül a modbios
mondjuk, most rákerestem support.lenovo.com-on driver lista miatt és erre találtam:
Intel Wifi Driver leírás. -
bads1
aktív tag
válasz
scarbantia #54548 üzenetére
SXGA+. T7400 van benne, ez sztem elég lesz mindenre bőven.
-
Tim82
félisten
válasz
cildren #54550 üzenetére
Kell hozzá valószínűleg modbios, Lenovo FRU ide vagy oda. Ugyanebbe belefutottam én is Z61p + 4965AGN-nél (utóbbi egy T61-ből származik).
Az ok az lesz, hogy a 4965AG(N)-nel szerelt Thinkpad-ek a következő generáció az R60e-hez (illetve a Z61p-hez) képest, így az R60e BIOS-ának whitelist-jében valószínűleg nem szerepel a kártyád.
-
cildren
tag
SOS!
Adott egy ThinkPad R60e, illetve egy Lenovo FRU-s 4965AG, szerintetek működne mindenféle mod bios nélkül?
Segítséget előre is köszi.
-
scarbantia
aktív tag
Gratula! Jó kis gép az! SXGA+, vagy UXGA? (bár asszem ez csak T60p-ben volt)
A fényerőt én a win 7 energiaséma beállításoknál tudtam belőni. Engem is zavart, hogy akkunál leveszi a fényerőt.Ha nagyon megszereted, akkor csinálj belőle T61-et, és akkor még nagyon sokáig jó lesz.
Más:
Szóba került itt a kártyaolvasó. Nincs valakinek véletlenül elfekvőben egy Expresscard 54-es CF kártyaolvasója? Olyan, ami nem lóg ki a gépből. Teljesen kipusztult, még ebay-en sincsen... -
Fifi
őstag
válasz
simonjoe #54532 üzenetére
Például itt látok kártyaolvasókat.
Anno én is egy Delock Express Card 26in1-t vettem a T410s-hez, igaz nem náluk, hanem egy helybéli kereskedőnél. -
Oldman2
nagyúr
Sziasztok,
Rendeltem a nejemnek egy X200-as Notebookot, dokkolóval 4G memóriával, elvileg ma délután hozza a futár.
Van egy jogtiszta Windows 7 iso-nk, várható-e hogy valamely hw elem nem fog működni?
USB Pendrive -ról esetleg tudok-e majd telepíteni?
-
Deniweit
csendes tag
Sziasztok!
Ma megérkezett a microsd kártyaolvasó és ahogy azt mondtátok 1805-ös hibával nem is indul a gép.
szeretnék egy kis segítséget kérni a modbios telepítéséhez: honnan lehet letölteni, telepítés menete, mikre kell figyelni hogy ne legyen probléma a telepítés során.
egy t400-as gépről lenne szó... -
franc0
őstag
-
bads1
aktív tag
Oks kösz, akkor 32-es megy fel. Nagyon masszív a cucc amúgy
Nem volt még ilyen régivágású IBM gépem.
-
bads1
aktív tag
Megvan a T60 IPS, gyönyörű a kijelző, bár akksiról lehetne kicsi nagyobb a fényerő, töltőről jobb.
3GB RAM van a gépben amit nem is fogok bővíteni, melyikkel járnék jobban 32/64-bites Win 7? -
...tudna valaki segíteni abban, h itthon hol jutnék hozzá expresscard-SD adapterhez?
Most vettem észre, a T430s-en nincs kártyaolvasó. -
Osibaa
senior tag
Sziasztok!
Azon gondolkodom, hogy az X230-as laptopomban kicseréljem az N-es Wifi kártyát olyanra, ami tudja az AC-t is. A Lenovo oldalán láttam, hogy ehhez a típushoz az Intel AC-7260-as kártya is választható (jobb helyeken). A kérdésem a következő:
- sima, bolti Intel AC-7260-as kártya is mehet a laptopba, vagy mindenképp megfelelő FRU számmal rendelkező verziót kell szereznem?
- vajon a mostani antennák jók lennének az AC-s kártyákhoz is? (neten írnak mindenfélét: egyesek szerint nem lesz jó, mert csak 2,4 GHz-hez jó, mások szerint nem lesz jó, mert a 80-160 MHz-es sávszéllel lesz probléma, megint mások szerint jó lesz az antenna, nem kell parázni)Tudtok ebben segíteni?
-
Chaser
legenda
-
-
Tim82
félisten
válasz
FoxiestFox #54522 üzenetére
9,5 mm-es HDD-ket fogadót (ez nem a caddy magassága). Pl. ilyet.
-
T500-hoz hány mm magas caddyt kell venni?
-
-
ezsolti
tag
válasz
btudos #54509 üzenetére
Azóta már egy i7 3840QM pörög benne.
Igen, megy a venti is rendesen ha játszok vagy CAD-ezek, 3DSmax-ozok vele. Bár akkor inkább az NVS5400 miatt kell hűteni.
Ha dGPU nincs benne akkor meg pláne simán elbírja a +10W-ot az eredeti procihoz képest.
Láttam már ez utóbbit is.
T430s-be viszont nem biztos, hogy érdemes beletenni. -
rgeorge
addikt
-
Sziasztok!!
Szerintetek egy T430s-s noti ami alapból i5 35W-os CPU-val van konfigolva, elbír egy i7 QM 45W-os reaktort??
Vagy inkább az i7-ből is a 35W-os a tuti??
THX!!
-
kraftxld
félisten
válasz
Aethelstone #54498 üzenetére
Nyáron minek fűtenénk?
-
Mbenyo97
aktív tag
Volna egy olyan problémám hogy az egyik nap rámentem a windows updatére láttam hogy kiírja hogy van frissítés a videokártyámhoz de azt is oda írta hogy nem fontos. Én úgy voltam vele hogy megcsinálom hát mi baj lehet belőle. Sajnos kár volt megcsinálnom mert gyakorlatilag amik működtek eddig játékok a laptopon full grafikával lag nélkül most ezekkel nem lehet játszani mert lagol kegyetlenül :/ (Re-Volt, Need For Speed Most Wanted I 2005). Egyszerűen nem tudom hogy mitévő legyek. Már csináltam illesztőprogram visszaállítást,újra raktam a vga driverét de semmi.
Valaki,valamit erre?
Lenovo ThinkPad SL400
VGA: Intel 4500 MHDNagyon remélem hogy tud valaki ebben segíteni!
Válaszokat előre is köszönöm !!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- Premier előzetesen az FBC: Firebreak
- Fedora Linux
- Tőzsde és gazdaság
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Óra topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! Asus H110M-K i7 6700 16GB DDR4 480GB SSD GTX 1660Ti 6GB Rampage SHIVA FSP 550W
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Gold Edition! Olvass!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged