- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
-
LOGOUT
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
válasz
simonjoe #126519 üzenetére
Ezek a százalékok önmagukban nem sokat jelentenek. A smart tételes listából derül ki, hogy milyen érték hogyan áll és melyik mennyire kritikus. A gyártó által ígért írhatóság mennyiség normális, hogy csökken ahogy kezdi elérni, de csak tájékoztató adat. Ha szektorokat kellett cserélni tartalékra, az már kritikusabb. A "kopás" százalék meg persze máshogy számolódik a különböző méretű eszközöknél, mert a gyártó más írásmennyiséget ígér a különböző méretű meghajtókra.
Plusz a kingston nv2 sokféle vezérlő és nand kombinációval is létezik, ugyanazon a néven árultak vagy 10-20 féle változatot. Tlc és qlc nandosat is [link]
-
-
teptep
senior tag
válasz
simonjoe #125794 üzenetére
"nem tud már frissíteni" Akkor át kéne menned a Win11 topicba és segítséget kérni, hogy miért nem frissül a rendszered. Mert a listának semmi köze hozzá. Az a lista csak arról szól, hogy mely gépeket engedi majd az új telepítő Win11-re frissíteni, vagy telepíteni. Amik pedig lemaradtak a listáról, azok ugyan azt fogják csinálni mint a gen7 és régebbi gépek évek óta:
1.) Win11-re frissíteni vagy újonnan telepíteni csak trükközve lehet. (Például Rufussal készített telepítő, vagy a letöltött ISO-t megnyitni és a setup.exe /product server paranccsal helyben frissíteni.)
2.) Ezek a "nem kompatibilis processzorral" üzemelő Win11rendszerek folyamatosan megkapják az esedékes definíció frissítéseket.
3.) Folyamatosan megkapják a minden hónap második keddjén megjelenő biztonsági frissítéseket is. (Én például minden hó 1-jén szoktam frissíteni, és utána 35 napra letiltom a frissítést. De a Te kedvedért most soron kívül elindítottam és lazán frissített az aktuális [24H2 26100.3194] verzióra. Lásd a [képen] a gen4 Intel processzorom mostani frissítését.)
4.) A főverzió frissítés nem fog működni. Tehát kb évnte egy alkalommal az 1-es pont szerinti módon kell majd frissíteni például a 24H2 verzióról a 25 vagy 26 főverzióra. -
mahi1
csendes tag
válasz
simonjoe #125685 üzenetére
Köszi a választ!
Annyit megtudtam, hogy ennek a táskának 4X40W19826 cikkszámmal és "Lenovo ThinkPad 14" Professional Slim Topload Case" megnevezéssel van egy 14-es méretű, de egy vékonyabb (slim) kivitele, amiben 1 nagy rekesszel kevesebb van. Akkor valószínűleg ez lehet neked:
https://laptop-taska-hatizsak.arukereso.hu/lenovo/thinkpad-14-professional-slim-4x40w19826-p534034269/#termek-leirasA 15,6"-os Professional verzióból találtam vastag és slim kivitelt is, de úgy néz ki, 14-esből csak slim létezik. Itt látszik a 15.6-os vastag plusz zsebe:
-
S_x96x_S
addikt
válasz
simonjoe #125641 üzenetére
(találgatok )
valami szoftver beállítási gond lehet.
pl. ha a program nem tud írni a saját alapértelmezett gyorsítótár mappájába,
akkor az asztalra menti.valószínüleg ki kell tesztelni, hogy melyik program okozza
és célzottan rá kell keresni a neten a megoldásokra.https://community.adobe.com/t5/download-install-discussions/starting-cc-creates-folder-quot-gpucache-quot-on-desktop/td-p/9906386
https://community.quicken.com/discussion/7931683/gpu-cache-folder-showed-on-my-desktop-after-an-update -
Reggie0
félisten
válasz
simonjoe #125479 üzenetére
A mobiltelefon folyamatosan van hasznalva, mert a touch interfesz folyamatosan megy rajta. Ha a laptop touch nelkul 5-6 ora, touchal 2-3 ora, akkor az azt jelenti, hogy a touch interfesz, szerintuk, 2-3 oranyi akkukapacitast eszik meg. Ergo egy mobiltelo csak a touch-t hasznalva 2-3 ora alatt kene lemeruljon, pl. minimumra vett fenyerovel es minimalis taskkal(pl. a beallitasok menut fel-le gorgeted). Ilyen nincs.
-
S_x96x_S
addikt
válasz
simonjoe #125481 üzenetére
(általánosságban - nem csak X1 Carbon)
A Lenovo elég nagy fejezetet szentel a Thinkpad akkus problémáknak
és időnként nem árt ránézni a megfelelő Thinkpad support oldalra.
Főleg szerintem az új Windows változtatások és beállítások okozhatnak gondot,
amelyek nem mindig - aksi barátok. -
válasz
simonjoe #125479 üzenetére
Hát azért egy modern mobil, vagy tablet nem fog neked normál használat mellett (net, youtube, zene, navi) lemerülni 2-3 óra alatt semmi szín alatt sem, és ilyen felhasználással egy modern subnoti sem fog. De még egy nem-modern sem, ezért is húztam fel a szemöldököm arra az X1 üzemidőre, mert valami turpisságot sejtek.
Már a Gen3-asom is az egyik legjobb üzemidejű TP-m volt evör, az újabbak úgy tudtam még annál is takarékosabbak. -
-
-
totron
addikt
válasz
simonjoe #125401 üzenetére
Mert van fenn driver. Elvileg van hekk rá, de utána kell nézni. A Háromujjas kézmozdulatok alatt állítottam be a középsőkatt funkciót, így mindkettő móka van. Igaz, jobb lenne 2 tappal abszolválni, a 3 nehezebben jön össze (görgetés mellett böngészőtabok bezárására, linkek új tabon való nyitására is használnám, sokat). Sajnos a 2 érintések - görgetés, kétujjas jobbgomb - kikapcsolásával sem keletkezik lehetőség kétujjas középső funkció beállítására.
Szerk.: hm, illetve a saját felületen beállítható a Use as middle click - múltkor ezt valamiért pont nem engedte...
-
totron
addikt
válasz
simonjoe #125390 üzenetére
Alapból azon van, nem? Driver nélkül a böngészőben iterálható verzió, driverrel meg a trackpointtal való görgetéshez, meg is jelenik a kis vertikális ikon, ha megnyomod a középsőt.
Olyan mitől lehet, hogy a billentyűzet világítás nem akar elaludni? Beszakadt trackpoint-gombbal, meg ragadós alsó touch gombokkal, de ezeket felváltva letiltva BIOS-ból sem történt javulás (nem tapasztalható funkciójuk, tevékenységük, tehát elvileg nem emiatt van az örök világosság).
-
donjohnson
addikt
válasz
simonjoe #125334 üzenetére
igen, 1 gigabit/s, akkoriban ez volt az elterjedt: [link]
Gigabit Ethernet, Intel Ethernet Connection I219-LM (vPro models), 1x RJ-45 via optional ThinkPad Ethernet Extension
Adapter Gen 2, supports Wake-on-LAN
•
Gigabit Ethernet, Intel Ethernet Connection I219-V (non-vPro models), 1x RJ-45 via optional ThinkPad Ethernet
Extension Adapter Gen 2, supports Wake-on-LAN -
ricsip
addikt
válasz
simonjoe #124754 üzenetére
Nekem is 10.2406.36 volt, megapdételtem, az mintha nem változott volna. De volt még 3 másik zagyvalék verziószáma is mindenféle értelmezhetetlen al-komponenseknek is. Ezek közül a Dashboard lett ez: 24.5.929, a többi régi alkomponens verziószámostul meg eltűnt.
Na ezután már nekem sincs battery kalibráció / resetelés. Csak a battery threshold maradt meg.
Hát szarjon sünt a lenovo-nál akinek ehhez köze volt. Minden nap. -
ricsip
addikt
válasz
simonjoe #124740 üzenetére
Köszönet, megnézem nálam hanyas az a régebbi ami most fut és biztosan ott van benne még az akku újrakalibrálási mód.
Amúgy meglepne ha valóban kivették volna a funkciót a Vantage-ből. Nem lehet h. csak átpakolták máshová, vagy átnevezték valami idióta új névre, aminél sejteni sem lehet leírás nélkül h. pont ez van mögötte? -
HSM
félisten
válasz
simonjoe #124741 üzenetére
A %-ból magában nehéz megmondani, mi várható. Változó, engedi-e egyáltalán a gyártó a "valós" 100%-ig tölteni, vagy már "valós" 80%-nál azt mutatja, hogy tele van. A cellák strapabírása sem egyforma.
Van a Lenovo-nak valami akku kímélő módja is, ami próbálja kitanulni, mekkora töltést használsz, és aszerint tölti "100%"-ra...Nehéz egyébként ezt jól kommunikálni egy fórumban, de a lényeg a töltés végén tapasztalható magasabb cellafeszültség melletti további töltés, ami jobban igénybe veszi a cellát, ha a gyártó engedi még ott töltődni.
Nálunk T430 Sanyo 6 cellás akku már szinte használhatatlanul gyenge volt 400 ciklus körül (30% alatt).
-
Immy
őstag
válasz
simonjoe #124421 üzenetére
Ahogy látom az alábbi verziók vannak T43 esetében:
1. HDD 7200 rpm --> 2024ben ezt már nem akarom (legalassabb)
2. PATA SSD --> kicsi, drága (lassabb)
3. IDE/mSATA --> sok nem kompatibilis (lassabb)
4. SSD mod --> it forrasztani kell, de ahogy látom sokan gallyra vágták az alaplapot, vagy nem működött a miniPCI csatlakozóba tett wifi kártya többet.Első körben hajlottam az SSD moddolás irányába, de lehet hogy a biztosabb IDE/mSATA konverter lesz a befutó, csak találnom kell egy jó átalakítót. Ha jól értem, teljesen mindegy, hogy milyen az mSATA sebessége, mert az IDE csatlakozó miatt a sebesség rendesen vissza lesz fogva.
-
válasz
simonjoe #124390 üzenetére
Szvsz azért a legjobb, mert a 80-as széria első ahol 2 helyett 4 mag lett mainstream, így a proci elég erős, de közben takarékos is tud lenni pont emiatt.
A T480s-ból sok szokott lenni, tök könnyű kis gép, 1.3 kg körül, nagyon jól hordozható, jó kompromisszumokkal. 2.5" hely nincs benne, csak NVMe, de ez szvsz inkább előny. 8 GB forrasztott RAM szokott benne lenni, egy slot van csak, így upgradelhető 24 GB-ra, sőt elvileg 40 GB-ra is, ami szerintem igen jó. Az kijelző fullHD, ami általános dolgokra tökéletes, kontrasztja meglepően jó egy IPS-hez képest. Cserébe a színei gagyik, de igény szerint cserélhető. Új akkuval akár 8-10 órát is kibír, ha nem nyüstölöd. WiFi 5 van benne, gyakorlatilag 500 Mbps sebességgel, ami ma is bőven elég.
Újabb T490 és társainál úgy tudom már full forrasztott a RAM sajnos, így felejtősek, prociban meg nem igazán kínálnak többet. Ugye az Intel 6000-10000 széria kis reszeléseket leszámítva gyakorlatilag ugyanaz a processzorarchitektúra átnevezése.
-
-
-
flintnovik
csendes tag
válasz
simonjoe #123151 üzenetére
Milyen szoftverrel nézed a fogyasztását? 100% töltöttség közelében méred a töltőre dugott fogyasztást? Ha pl. 10%-os akkunál nézed töltőn a fogyasztását, nem inkább 20-30W környékére áll be?
Amit kiír a upower vagy Windowson a Vantage, az pillanatnyi Watt fogyasztás - tudtommal ezt az akku közli, neki pedig fogalma sincsen, merre megy az áram, amikor töltőn van a gép.
Windowson talán CoreTemp-pel vagy ThrottleStop-pal tudsz CPU fogyasztást nézni, de az megint nem a teljes kép. A notebookcheck-en a tesztjében pl. ki is emelik az X1C8-nál, hogy a legmasabb fényerőn a billentyű világítás önmagában 2W többletet jelent.
A te géped valószínűleg ígyis-úgyis felvesz 11W-ot (falból vagy akkuból), bedugva még 5W-ot akkutöltésre is felvesz. Szerintem egy fogyasztásmérővel kb 16-18W-ot mérnél a konnektornál. A 11W kicsit sok, átlag netezéssel 4-10W között imgadozik a T480-am és a Dell 7490-em fogyasztása, pedig ez valamivel régebbi CPU.
Szerintem fogyasztást mérni akkor lehet pontosan, amikor nem töltöd az akkut.
Egy bash scripttel lekérheted valahol a /sys alatt milliwattban a pillanatnyi fogyasztást másodpercenként és másodpercenként hozzáadhatod egy változóhoz, mint Watt*sec. Elosztod az idővel, pl. negyed órányi mérés után 900 sec-cel, és megvan az átlag fogyasztásod.
Ha kell, 100-ról 0-ra is csinálhatod, és akkor biztos nem fog "leszakadni az utolsó 40%-ról hirtelen 0-ra". (Ilyen is lehet.)
Én egy hasonló prosztó scripttel próbálom az eredeti T480, és egy újabb Thinkpadekre jellemző, kifejezetten alacsony fogyasztású Innolux panel fogyasztását különböző fényerőkön. Sajnos műszer hiányában nem tudom fényerőre normalizálni az eredményeket, pedig úgy lenne csak igazán értelme.
Nekem a megváltást a T480-nál (ahogy a Dell 7490-nél is) akkuidő, hőmérséklet és ventillátorzaj tekintetében a Turbo Boost kikapcsolása jelentette. Google mapsre vagy Youtubeozásra (még Chromiumban is!!) hektikusan felpörgő ventillátorból átmentem abba, hogy a 15 órás Chromium fordítás (8 szál 100%-ra kihajtva) mellett alszom, mert passzív hűtéssel 50-60 °C környékén végigcsinálja.
A Dellnél ez szépen kikapcsolható a BIOS-ban. ThinkPaden a ThrottleStop-pal kellett gányolni. Nem tudom ez mennyire igaz újabb generációkra.
Az undervoltolás nekem nem tűnt szignifikáns visszaesésnek hőmérsékletben, de azért bent hagytam ha már stabilan megy vele.
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Bogyi007
veterán
-
-
Dr. Akula
félisten
-
Francia91
veterán
válasz
simonjoe #121552 üzenetére
MX-4-et és TG Kryonaut-ot használok, nem érzem szükségességét újabb vagy jobb pasztának, amikre nekem kell (Preci M6800-asban i7-4930MX Extreme + FirePro M6100, asztali gép Ryzen 5 5500-asa, RX580 Sapphire, retró gépek Xeon és Athlon XP procijai + videokártyái) bőségesen megteszi
-
barnam_
nagyúr
válasz
simonjoe #121051 üzenetére
"A másik oldalról meg a szervizeket sem értem, a munkájukat kifizetik."
Haha, ha ez ilyen egyszerű lenne...
Milliós nagyságrendű amit a Samsung nem fizet ki a szerviznek, mert ez vagy az hiányzik a javításhoz (hiányzik a számla, garjegy, vagy anyám-kínja). Aztán mint szerviz ezt vagy lenyeled vagy a nagy hal keres egy másik szervizpartnert. -
Tikakukac
titán
válasz
simonjoe #121051 üzenetére
Javítás 2 oldalról van fogva. Van egy jogszabályi környezet, amitől maximum pozitív irányba térhetnek el.
Tehát itthon hivatalosan vásárlást kell igazolnod, ez ugye lehet számla, nyugta, a blokkszámla stb. Ha a gyártó azt mondja hozzad be, enélkül is garizunk, az az ő dolga, ha ő úgy határoz, mehet.
Amit a Samsung csinál, hogy kéri a f0s0s garipapírját, amit persze adni meg nem szeretnek még márkaboltokban sem, utólag főleg nem, na az pölö full maxi illegál, nem kérheti ha amúgy számlád viszont van. Pont.A számla azért szokott bekérődni, mert a szervizt az anyacég ki kell fizesse. Nos, amikor az aprón tucat hirdetések szóltak arról, hogy "kilóra veszek hibás notebook bármit is", az azt eredményezte, hogy egyfelől brutális bírságok voltak később, másfelől visszaéltek a srácok azzal, hogy nem valós garizásokat pörgettek tonnaszám és küldték vissza azokat a cuccokat, amik valójában nem a garis gépekből pörögtek, az új alkatrész meg ment vissza apróra. Láttam olyan lakást ahol 8 számjegy értékben volt ilyen lerakat
-
Wolfskin
őstag
válasz
simonjoe #121003 üzenetére
Jó reggelt!
Igen, erre idővel rájöttem, a legtöbb eladó sem tudja (a németeknél), LTE hirdetik, csak mert van Sim foglalat benne. Csaló-ka.
Tulajdonképpen sim kártyát sosem használtam eddig se, ahol nem volt wifi, ott telefonról csináltam hotspotot. Bár az eddigi notikat keveset használtam útközben, a nagyobb súly és a rövid akkuidő miatt. Ki tudja milyen változások állnak be a felhasználói szokásaimban...Végső esetben én is beszerelem, az Aliexpressen is van antenna. Még NFC is van. Igaz, ha mindent újonnan veszek bele, még egy laptop ára.
Gondoltam ha veszek egyet, az legyen fullos.
De.
• Az nvidia vga felejtős, olyat egyet találtam 550 € felett
• Prociban az i5 8350 volt a favorit UHD 620 VGA-val.
• A kijelzője mindnek alulról súrolja a középszert, az volt az alapállás, hogy majd cserélem. Nem kerestem touchost, de ez ilyen lett. Kérdeztem itt is, de nem jött rá válasz, hogy az érintő inkább előny, vagy hátrány... Akit ismerek az nem szereti,. De nem-érinteni még akkor is lehet, ha érintős. Úgy tudom plusz súlya nincs, enni nem kér.
A másik, ami nem derült ki, a keresztkompatibilitás, arra se jött válasz, hogy érintőst nem érintősre oda-vissza lehet-e cserélni, illtetve csak kábelcserével is megoldható-e. Mert akkor nyitva áll, hogy jó kijelzőt tegyek bele, a touchost meg eladom, aki erre vágyik, annak. De mivel érintősből is van jó min (színteres, fényerős) így ez se zavart. (De most a kijelző cserét inkább egy 15,6" portable kijelző kezdi kiszorítani, azt csinálni akartam egy újat, de szinte anyagárban egész jók vannak. )
UHD-t meg nem akartam, szerintem ekkor a méretben felesleges plusz sokkal többet fogyaszt
• RAM az 8GB, majd kap még 32-t. Nem lesz dual chanel, de ez van.
• Az akksi 41.000 mAh, 23%-ban elhasznált, az nem tudom mire elég (125 ciklus van benne)
• IR kamera is van, nem tudom van-e értelme. A normálnak vele szemben van fizikai kamera zárja.
• A V-Pro-nak is próbáltam utánaolvasni, hogy az single user számára használható-e valamire, de nem sok minden van róla, így nem tudtam, az is inkább bug vagy fícsör.
• Ujjlenyomatolvasó van, de a 420-on se használtam. (ez lehet pontosabb már)
• NFC, LTE nincs, pisztácia nem is volt.A wifi kártyát én is néztem, hogy elég fapad, az asztali gépembe is vettem wifi-6 + BT 5.x kártyát. Azt jó lenne ebben is cserélni, de nem tudom mi megy bele. Ahogy néztem képeken, ennek az m.2 csatija két helyen van "befűrészelve", amiket találtam eddig, azok meg csak egy helyen. Tehát valami más csatlakozó. Nem tudom, ebbe való létezik-e és ha igen, mit keressek?
-
Wolfskin
őstag
válasz
simonjoe #120993 üzenetére
Hát ez szomorú. A sim slot ezek szerint mindegyikben benne van? Ahogy a képeket néztem, van annak is egy lapkája, a simkártya olvasó, és mellette van a wwan slot. Most venném a gépet németből, nem tudom megnézni sajna. De eszközkezelő listázza/esetleg a típusát is?
Ahogy néztem 3 bővítóhely van benne
M.2 2280: SATA- vagy PCIe-NVMe-SSDs
M.2 2230: wifi+BT
M.2 2242: wwan (LTE)Ezek szerint a wifi é a bluetootth sem alapértelmezett (széria) mindegyikben?
Láttam egy videót, hogy az NFC is betehető utólag, kell egy touchpad ami NFC-s, egy kábel és egy kártya (kaphatók az alin), aminek az aksi mellett van a helye. Akkor az egy negyedik bővítőhely?
-
donjohnson
addikt
válasz
simonjoe #120783 üzenetére
ezt én is meg tudom erősíteni mint amit zsolti75 ír.
nem a tápegység max értékét fogyasztja a gép, hanem kevesebbet általában és az is változik a terheléstől függően.
a nagyobb tápegység csak azért kell, hogy ha fullon járatod, max fényerővel akkor ki tudja szolgálni a gépet.
alapjáraton 15 Watt-ot eszik ha nem csinálsz vele semmit, Power Consumption rész: [link]
ha pedig 100%-on dolgoztatod a cpu-t akkor elérheti a 207 watt-ot a gép fogyasztása, de ki az aki 0-24-ben 100%-on dolgoztatja, szerintem senki.
vegyél egy konnektorba dugható fogyasztásmérőt és mérd le. -
-
-
nggabi
félisten
válasz
simonjoe #120675 üzenetére
neked nem dobál néha fan errort a kütyü?
vettek 4k monitorokat, ugyanúgy villog
de van olyan t14 konfig ami csak össze lett dugva az universal dokkal és a tré samsung monitorral és meg se nyikkan, megy szépen villogás nélkül. úgy látszik a megoldás az lesz h nem lenovot kell venni irodába.
-
-
-
zsolti75
senior tag
válasz
simonjoe #120578 üzenetére
A PrivacyGuard az egy kijelző exta funkció, csökkenti a kijelző láthatóságát oldalsó szögekben. Sorozatszám alapján ellenőrizheted, hogy olyan kijelző van-e a gépben.
PrivacyAlert, egy pajzs ikonnal figyelmeztet, ha valaki kukucskál a vállad mögött, ezt a IR kamerával figyeli. -
Francia91
veterán
válasz
simonjoe #120438 üzenetére
Odáig már nem tudok elmenni árban, de nyilván annak sem duzzognék
Viszont jól tudom, hogy a P53-ban már nincs 2,5"-os meghajtónak hely?
Mert az hátráltató tényező, van egy 7 mm magas 2 TB-os HDD-m, ami nekem mindig bent van a notiban
Mondjuk már 10 ezerrel drágább egy M.2-es 2TB-os SSD, mint egy 2 TB-os noti HDD, annyira nem vészes -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Óra topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Házimozi belépő szinten
- Le Mans Ultimate
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Autós topik
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Milyen egeret válasszak?
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- További aktív témák...
- HP Elitebook 820 G3 laptop (13/i5-G6/8GB/128SSD)
- HP Elitebook 830 G5 érintőképernyős laptop (13,3FHD/i5-G7/8GB/256SSD)
- HP Elitebook 830 G5 érintőképernyős laptop (13,3FHD/i5-G7/8GB/256SSD)
- Eladó Lenovo Yoga Pro 7 14ARP8
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- IBM/Lenovo Thinkpad T60
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Kimaxolt verzió! - 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070, 1TB SSD, 64GB
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad P51s, P52s, T570, T580 eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest