- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- borg25: Kórházi beszámoló
- weiss: Pant* rant
- Banyasz papa: segitség kérés
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- droidic: A Coffee Lake titkos nyolcmagos processzora – CC150
-
LOGOUT
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Köszönöm sokat segítettél. Kicsit beindult nálam a vezérhangya ezekkel a TP-ekkel. Alapból volt egy SL300-am, amiben egy SSD és egy T9400-as CPU csodát művelt a 4GB RAM-al. A nejemnek vettem egy T410-et, de annyira beleszerettem, h az SL-t kapta meg.
Kicsit lelakott volt szegény 410-es, kopott, kifényesedett felső burkolat, valami ismeretlen, szintén kopott (talán francia bill). Kapott új burkolatot, új bill-t, 8GB RAM-ot WWAN-t, és egy szintén új 9 cellás akkut. Az SSD természetesen átkerült hozzám. A gép így már esztétikailag is teljesen korrekt képet mutat, de a VGA teljesítményével nem vagyok megelégedve. Itt az aprón tárgyaltam egy T430s-ügyében, szerintem nem lesz belőle semmi az eladó oldaláról, de nem is nagyon bánom, ő is hozzásegített, h elmenjen a kedvem tőle, ami persze még nem végleges. Maradt az X230, és az általad említett X220-as, de már szemet vetettem az X1 Carbon-ra is. Az méreteben pont a kettő között van. Most időm nagy részét ezen gépek összehasonlításával, hazai és külhoni fórumok olvasgatásával töltök. Nagyon nehéz eligazodni, mert legalább annyian gyalázzák min amennyien kedvelik az új szériákat. Az biztos a T410 nem marad meg. Szerettem volna "vissza adni" a nejemnek, de női szemmel a csillogó kisebb SL jobban bejött neki. Nem maradt más mint infót gyűjtögetni. Egy darabig nem akarok gépet venni, ezért lenne fontos, h ne nagyon nyúljak mellé.
Üdv:
-
btudos
nagyúr
válasz
Tikakukac #54198 üzenetére
Nemreg irtam, hogy a T400 1440*900-as kijelzoje odaveri a T430 1600*900-as kijelzojet, valoban pocsek panel van benne. Remelem valahogy az uj szeria kijelzojet bele lehet majd varazsolni. Szoftveres resznel tenyleg csak az a fura, hogy siman megy minden a Win7-es driverekkel, nem ertem miert nem adjak ki hivatalosan 8-ra, 8.1-re.
-
Tikakukac
titán
válasz
soldi3r #54185 üzenetére
Nekem elég volna ha a dolgok fele menne rendesen, de hát ez már magas
Chaser: Így, hogy mindent megcsináltam simán nyomja a Dellt. Csak fura, hogy nincs és nem is lesz stílusban nyilatkoznak olyan dolgokról amik nagyon is mennek.
Más: A kijelző: összeengedtük tegnap egy szintén TN és eggyel nagyobb felbontásos R400-al. Az eredmény: ha valaki most venne T430-at elsírná magát, betekintési szög nulla, színek össze-vissza, kész. Lett lőve kalibrált profil is, sokat nem értünk el, gyakorlatilag az x550-nek jobb a kijelzője, ami egy belépő tucathulladék Asus 130k-ért. Már csak az a kérdés mit gondolt a Lenovo mikor ezt így megalkotta.
-
oleee
tag
válasz
simonjoe #54170 üzenetére
Anyámnak T430-asa van. Jó gép, masszív, megbízható, de a billentyűzete (bár a szigetesek között szerintem a legjobbak között van) messze elmarad pl. az én X220-omhoz képest. Az HD+ kijelző szerintem átlagos, a pöcökegér a a billentyűzet síkjába van süllyesztve kissé, ami zavaró tud lenni.
Ha szempont a hordozhatóság, a gépelési "élmény", akkor én mindenképp ajánlanám az X220-at, egy i5 Sandy+4 GB memória konfiggal tökéletes munkagép, nem is beszélve az extrákról, mint a 9 cellás akkus üzemidőről, vagy a gyönyörű IPS panelről. Ha 130 körül megveszed, és még fejleszted kicsit, véleményem szerint jobban jársz, mint ez X230-al, aminek hasonló butításai vannak, mint a 430-nak. -
-
Mbenyo97
aktív tag
de mondjuk én gamelésre/konvertálása gondoltam ráadásul nyáron
-
DY3SN
csendes tag
Én az X230-on már lassan 1 éve gondolkodom, de az X240-et látva nem sokáig fogok...
-
Mbenyo97
aktív tag
Szóval a CPU még megoldható hogy jobb legyen de a VGA nem sajnos :/
De ha jól tudom ha belekerülne egy erősebb cpu akkor az melegszik is mint állat.Viszont a vga-ra találtam ilyet:
http://logout.hu/cikk/egpu_kulso_videokartya_notebookhoz_2/az_eszkoz_bemutatasa.html
Erről kinek mi a véleménye csak kiváncsiságból kérdem ? -
Tim82
félisten
válasz
Mbenyo97 #54187 üzenetére
Első körben ezt fusd át: [link]
Az itt felsorolt CPU-k azok, amikkel gyárilag kijött az SL400 különféle konfigurációkban, de gyakorlatilag bármilyen 1066 MHz FSB-s mobil Core 2 Duo processzort beletehetsz. A legnagyobb a T9900, illetve a P9700, de ezek persze horror áron vannak.
-
Mbenyo97
aktív tag
Hali !
Lehet hogy hülye kérdést fogok feltenni ezért kérem hogy ne kritizáljatokVan egy Lenovo ThinkPad SL400-as laptopom.
Kilehet benne cserélni a Core 2 duo T5670-es cpu-t nagyobbra/erősebbre? És ha igen akkor mi a max amire ki lehet ?A másik hogy az integrált 4500 MHD vga ki lehet cserélni valami erősebre/másra ? Ha igen akkor mire ?
-
-
Dhampir
félisten
-
scarbantia
aktív tag
válasz
scarbantia #54180 üzenetére
Egyébként a legjobb lenne egy három csatornás szabályozható vezérlés, bár lehet hogy felesleges.
Ezt baromi pontosan be is lehetne lőni. Fehér felületre vetítve a fényét raw-ban lefotózni, majd fehéregyensúlyt pipettázni, és ha 6500K, és a zöld-lila egyensúly is stimmel, akkor ok. Persze jó játék. -
scarbantia
aktív tag
válasz
Gondwana #54178 üzenetére
Ha megnézed, akkor a gyári RGB LED-es panelek legtöbbje is vörösbe hajlik kicsit.
Szerintem elég nagyjából belőni, adott LED-et kisebb áramon hajtani, a finomhangolást pedig kalibrációval megoldani. Fényerő van elég ha valahol ejteni kell, nekem max. 120cd/m2 elég.
Az érintésvédelem egy más dolog. Egyébként a legjobb lenne egy három csatornás szabályozható vezérlés, bár lehet hogy felesleges.A High CRI LED-el az a baj, hogy inkább csak melegfehérből van igazán széles spektrumú, az nem jó.
Végeredményben nem hiszem hogy összerakható igazán széles spektrummal.Amit viszont nem tudok, hogy valójában egyforma fényerő kell-e nekik, hogy fehér fényt adjanak, vagy el kell tolni az arányokat. Nyilván ezt ki kell kísérletezni. Találtam amúgy egy frankó Cree LED-et, ami simán jó lenne, 10-20mA, 2-3V, de a piros konkrétan 3x akkora fényt ad benne mint a kék, a zöld a kettő között van.
Mondjuk ezt még be lehet állítani szerintem. -
-
Gondwana
addikt
válasz
scarbantia #54175 üzenetére
Wohooo! Közel 60db LED sorbakötve, az tesók között is minimum 180V DC, hogy ott fény legyen (nagyságrendileg 20-25mA lehet a teteje, kevésbé bátran piszkálnám puszta kézzel, mint a CCFL nagyfrekis 7-800V-ját, ez nagyobbat üt ugyanakkora teljesítménynél).
Az RGB-LED-ek házi kibalanszírozását gondolom, már el is felejtetted, már nem is akarsz vele foglalkozni... Viszont vannak HI-CRI ledek, amiket én vegyesen használnék 6-7000K-es ledekkel (ezek ugye max 75-80% CRI lehetnek) - és már a trimmelhető fehéregyensúly is meg van oldva.Apropó: itt elvileg OFF, meg kereskedelmi is, de ezért hirdetést nem adok fel: Optikai prizmát vennék! Többit PM.
-
scarbantia
aktív tag
válasz
soldi3r #54176 üzenetére
Igen, ez nekem is tetszik. Nekem a W540 3K(2880x1620) IPS panelje kéne. Kár hogy minden mást meg jól eltoltak. (de talán majd a W520-ba befaragják
)
Kerestem róla a neten egy csomót, de még annyira új, hogy semmit nem lehet tudni róla.
Ha az is wide gamut lesz, mint a FHD paneljük, akkor szerintem a létező legjobb laptop panel lesz, ugyanis a DELL 3200x1800-as panelje se tudja még az sRGB-t se rendesen, és a MBP Retina se.De amúgy szeretek barkácsolni, meg szeretem a különleges klasszik dolgokat, ez a Frankenpad is olyan lesz lassan, mint egy B gruppés rallyautó.
Ezt a QXGA(2048x1536) panelt ki kell próbálni! 170ppi!
Amúgy még ilyen tökéletlenül is nagyon szeretem ezt az öreg IPS-t, sokkal jobb a legtöbb bármi másnál.
-
soldi3r
veterán
válasz
scarbantia #54175 üzenetére
az adatokbol kiindulva az uj tipusok kijelzoben erosek lesznek
en a 14 collos fhd ips-t meg hataresetnek tartom, a 12-est meg mar tulzasnak :-) -
scarbantia
aktív tag
Sziasztok!
Újabb agymenés következik. Mivel az ember ezeknél az eszközöknél elsősorban a kijelzőt bámulja, na meg a szakmám is megköveteli a minőségi LCD-t, ezért továbbra is ez a legfontosabb része nálam a laptopnak.
Volt már különböző verzió a fejemben, hogy miként lehetne nagy(függőleges) felbontást, széles gamutot, egyebet összehozni. Jelenleg egy UXGA IPS-em van, ami kicsit már öreg, és hát gyárilag se volt valami túl nagy színtere, jó ha az sRGB felét tudja.
A kijelzők gamutja nagyban függ a háttérvilágítás spektrumától. Vannak ezek a LED háttérvilágítás kitek, amik alapvetően szimpla parasztvakítások, jó nagy fényerőt tudnak, a gamut talán még rosszabb mint a sima CCFL, de legalább szépen villog a PWM vezérlés miatt.
Viszont! Eszembe jutott, ha egy ilyen háttérvilágítást RGB LED-ekkel csinálnánk meg, akkor elég széles gamutot lehetne összehozni! Azaz, megérné megvenni egy új QXGA panelt, egy ilyen moddolással.Persze sajnos sehol nem találtam ilyen megoldást RGB LED-ekkel...
Pedig nem nagy ügy, létezik több integrált SMD RGB LED. Meg talán az se baj, ha nem integrált, ha elég kicsi. Szóval igazán belement a bogár a fülembe, ígéretes dolognak tűnik. Nyilván a panelen is múlik, de szerintem bőven túl lehetne lőni vele az sRGB-n. (a TN között is tudják az Adobe RGB-t, szimplán a háttérvilágítás miatt)Fullos Frankenpadot mindenkinek!
-
Tikakukac
titán
válasz
simonjoe #54167 üzenetére
Csak röviden: ropog-recseg a gép fedlapnál lehajtva, és optikánál. System update win8 alatt sokat nem ér, gyakorlatilag semennyit. Power manager és access connection pedig csak mókolva megy fel win7 verzióról, hivatalosan nincs win8 alá, pedig megy rendesen. Ami elég csúnya pofánlövés. Rendes OSD még mindig nincs, mindegy mit rakok fel és hogy. A touchpad összevetve a tesztgép 130k-s Asuséval több, mint sértés.
Vannak gondok. -
subidu
tag
válasz
simonjoe #54170 üzenetére
Nekem X230-asom van, IPS panel, 4gb ram, i5, intel SSD 180gb, dokkolóval. Számomra ideális választás volt. Kicsi, könnyű. Előtte 1 5colos gépem volt. Csak első nap volt furcsa a méret. A sokat kritizált 1368x768-as felbontással sincsen semmi bajom. Nézegettem a T430-asokat is, de a kijelző mérete csak kissé lett volna nagyobb.
Én nem bántam meg a döntésemet. Masszív, 10 hónap használat után, kopásnak, karcolódásnak semmi jelét nem látom. A háttér világításos billentyűzet a kedvencem, a Thinklightot nem használom. -
Azért is érdekelne a tapasztalat a T430-ról (és nem a vélemény) mert vívódom három gép között, egy T430s, egy X230-as és X220-as között. Nagyban megkönnyítenétek a választásom.
THX!!
-
Tikakukac
titán
Életem legnagyobb ellentmondása ez a T430. Olyan fura az egész koncepció, nyilván nem tudok gondolkodni egy olyan ember fejével aki 1 milla felett keres, de azért böki a csőrömet pár "apróság".
Elvben kapok T440-et tesztre, főleg kíváncsi leszek. -
i.csab
csendes tag
válasz
Dhampir #54131 üzenetére
btudos és Dhampir!
Köszönöm szépen a hozzászólásaitokat! A T530-ban érezhetek némi iróniát?! Úgy látom, hogy max. T520-ban érdemes gondolkozni...Teljes csere nem hiszem, hogy lenne; kell a teljesítmény. Inkább, mint második gép jöhet szóba, kérdés hogy arra meg szükségem van-e, meg egyáltalán alkalmas-e erre (pl. a mérete miatt)?!
Üdv.
-
Francia91
veterán
válasz
metal01 #54150 üzenetére
840-est mar hasznaltam egy hetig T61-esben, modBIOS-szal, meg voltam vele elegedve, igy maradok annal. De elso a 2 tb-os HDD lesz, aztan az SSD
2 Tb-os meg csak 1 fajta van, Seagate, linkeltem is par napja a hirt. Most a Caddy-ben nekem is egy WD Blue 500 Gb-os figyel, a belso helyen meg egy Scorpio Black 750 Gb -
-
Chaser
legenda
válasz
scarbantia #54147 üzenetére
Jah olyanok, de T60 se bjrja sokkal tovább a strapát.
Sztem az egyik intel vga-s a másik meg ati vga-s hűtő. -
metal01
őstag
válasz
Francia91 #54095 üzenetére
Nekem már egy ideje P9700 dolgozik a T400-ban. Sokat dob rajta
Van valami oka annak, hogy 840-est akarsz tenni a gépbe? Vagy 830-as már nincs a piacon? MLC/TLC. Mind a kettő SATA3, de ugye a T400/500 is csak SATA2. Sebességben van a 830/840 között különbség SATA2-n? Nekem 830 van, 128 GB-os. Elég jól muzsikál:
Milyen 2 TB-os vinyót szemeltél ki? Én is bővíteném már. Nekem jelenleg egy WD Scorpio Black 500 gigás van az SSD mellett, de már nem nagyon férek el rajta.
-
Tikakukac
titán
Akksi lötyögéses örök kérdésre: T430->lötyög
-
scarbantia
aktív tag
válasz
Chaser #54146 üzenetére
Ja várj, szerintem nem egyről beszélünk, nekem 15"-os T60p házam van, a 15.4"-osaknak tényleg ugyanaz a zsanérjuk a T61-el. Viszont a T61-ek híresen hamar lötyögősödnek, és ha jól tudom akkor a T/W500 is ugyanolyan.
Nekem itt a fórumon írták korábban, hogy belemegy. De az előbb én két tök eltérőt linkeltem, elvileg mindkettő W500-hoz való, de akkor mégis melyik?
Elég eltérő kialakítás, nem hiszem, hogy mindkettővel szerelték volna. 2 vs. 3 hőcső, tök más ventilátor, billentyűzetre tapadó gap pad egyiknek csak a processzornál van, stb.
-
Chaser
legenda
válasz
scarbantia #54145 üzenetére
Ugyanaz van T60-nál is. Első T60-am egy 14-es volt sok centis zsanér játékkal. Utána levőek közt is volt. De volt atom feszes is.
Mivel komplett hűtő így mindkettő valszeg eredeti. Ventiket szokták után gyártani. Más a venti kialakítás, ettől olyan halk. Nem tudom belemegy-e T61p-be. T60-ba már rakott itt valaki.
-
scarbantia
aktív tag
válasz
Chaser #54144 üzenetére
A zsanér inkább a T61/T500-ban sz@r. Nekem a Frankenpad zsanérjai igen jól húzzák. Mondjuk igyekszem is vigyázni rá.
Más: melyik az eredeti W500 hűtő? Ez, vagy ez?
És mitől halkabb, a 3 hőcső, vagy a jobb kialakítású ventilátor miatt? Vagy csak simán kevesebb hőt termel egy W500 intel gpu-ra kapcsolva? Nekem T61p-be kellene.
-
Nemtom ti hogy vagytok vele, de kezdek félni az új szériás TP-edktől. Amit itt leírtok! Tegnap találkoztam egyik ismerősömmel aki cirka fél éves T430-as tulaj és a bal egérgomb bizony ki van fényesedve. (azért a klasszikus egeret használja mert nő
) Azt hiszem maradok a T410-nél, bár nagyon szeretnék egy X230-at, de az lesz a teteje. Egy másik ismerősöm pedig autószerelő műhelyben használ, vagy többen használják a T60-ast diagnosztikai célokra. Mindenki hurcolja, kocsiba, kocsi tetején, ki így ki úgy, de semmi kopást nem látok rajta, pedig jól megnéztem elhihetitek. Merre tart ez a fejlesztés? Az tuti, h nem jó irányba!
-
-
kraftxld
félisten
válasz
kraftxld #54125 üzenetére
Szűz 8.1 fel, minden okés, köbméter ismeretlen hardver.
System update fel, darál egy kicsit, telepít, stb, újraindít.
Utána kézzel kellett felrakjam a kártyolvasót, a power management drivert, az ericsson 3g kártyát, meg SoL drivert, AMT drivert.
Power manager nincs, hát ez eléggé messze van a korábban megszokott minőségtől.
Ja, a wifi kapcsoló hardveres gombot is lespórolták ahogy látom. -
Gondwana
addikt
Pointing Device:
5-button touchpad without FingerPrint ReaderHogy szakadna le alattuk a budideszka! Ezeknek a Yamato Laboratoriesnél penészes füvet szívtak, hogy már a trackpoint kivezetését is bejelentették? (Első lépés: eddig büszkén hirdettük, most hallgatunk róla. Második lépés: High-endnek nevezhető (rendszerint s végű) modelleknél megszűntetjük, egy generációval később meg az összes többinél is)
Még magyarázomabizonyítványom oldaluk is lett!
(Na, mentem inkább aludni, mert jön föl a nap, pedig azt nem is ittam!)
-
btudos
nagyúr
Én a lehetséges konfigurációkat nem értem. A sima T440 az HD vagy HD+, a T440s az HD+ vagy FHD kijelzős (miért nem mehet a T440-be is FHD?), ráadásul a vékonyabbikba mehet erősebb VGA (GT720m vs. GT730m). Nem látom át miért jó vékonyabb gépben erősebb dGPU.
Sőt, még az X240-be is mehet FHD panel. Ezek szerint a T440-ből csináltak "low-budget" modellt.
-
xcds
őstag
válasz
kraftxld #54129 üzenetére
Azt nem lehet kérni opciónként?
Ha lentebb mennek egyszer az ssd árak, már nem is lesz szükség az msata-ra. Bár nem afelé haladunk.
(#54128) soldi3r: Látod választható, uh nem muszáj.
Meg most már elkezdtek jó kijelzőket rakni a gépekbe, uh csak van fejlődés is. A T500-ba ha pénz nem számít akkor sincs ips panel..
-
xcds
őstag
A 40-es szériában van beépített akku is, ahogy nézem. Így menet közben lehet cserélni akkut. Ez azért nem rossz fejlesztés. Bár nem tudom, mindegyikben van-e.
-
btudos
nagyúr
válasz
i.csab #54124 üzenetére
Ha nincs szükséged az E5530 teljesítményére, én simán megcsinálnám.
Mondjuk az is igaz, hogy én eleve nem vettem volna meg, ha nem tetszik az E5530 (nem Te vagy az egyetlen, aki hadilábon áll a formájával
), de így utólag is valószínűleg eladnám a Dell-t és vennék egy T500-at.
xcds: A kijelző-opciók meg persze az új platform mellett ez az új akku-megoldás ami tetszik a 40-es szériában.
-
kraftxld
félisten
válasz
btudos #54123 üzenetére
Még passz, 3 órája van nálam, azóta csak a 4GB-os memóriát cseréltem le 8GB-osra, meg oprendszert próbálok varázsolni rá, jelen pillanatban.
De amúgy okésnak tűnik, a billentyűzetről ugyebár megvan a saját magam véleménye, ha sikerül telepíteni valamit rá (most dúrtam egy 2.5-ös SSD-t a fiókból) mondjuk egy Win 8.1 személyében akkor beszámolok. -
i.csab
csendes tag
válasz
btudos #54115 üzenetére
"Én addig vágytam egy X200-ra, amíg be nem szereztem, hogy megnyugodjon a kis lelkem."
És is hasonlóképp érzek…
Több, mint egy éve szeretnék egy TP T500-ast, aztán úgy alakult, hogy szeptemberben egy teljesen új gépet kellett vennem. S ennek a tényezőnek köszönhetően, valamint a verhetetlen NBD garancia miatt egy Latitude E5530-ra esett a választás…A kapcsolatunk mondhatni kiegyensúlyozott, egy-egy apróbb tényező van csak, ami "zavar" (a lekerekített sarkok, és a kályhaezüstre fújt oldalélek)…de semmi vészes, ezt leszámítva teljes a szimpátia. Csak közben mégis befúrta magát a kapcsolatunkban a harmadik, ami nem hagy nyugodni. Még hetente rá-ránézek a TP-kre, mintha újra gépet keresnék…
S elismerem, hogy talán csak a brand rántott magába és nem lenne szükségem cserére, vagy egy második gépre…De cseppet zavar, hogy nem egy hőskori, full fekete TP-t bámulok. Lehet, hogy nem sportszerű ebben a topikban feltenni egy ilyen kérdést (vagy legalábbis a másik oldal márkahű képviselőinek véleményét is meg kellene hallgatni), de ti "lecserélnétek" egy modern vasat egy klasszikus veteránra? -
kraftxld
félisten
Ma jött egy X240, hát eddig eléggé küzdősen kezdődik a barátságunk.....
Szerelhetőség kriminális, az egész hátlapot le kell szedni, hogy cseréljek benne valamit.
Kaptam hozzá 4 db recovery DVD-t..... az X240-be NINCS DVD meghajtó
Egy dolog az én figyelmetlenségem is volt, bár ez még érdekes dolog lesz, csak egyetlen M2 port van benne, amiben a WWAN kártya van, nincs még egy M2 port amibe az SSDt raknám, rendelés elött pedig csak a HMM-et futottam át gyorsan, és a kép alapján azt gondoltam, hogy sima MSATA port van benne.
Be is rendeltem egy Intel 520-as msata SSD-t, így ezt max a hajamra kenhetem, de amúgy is a WWAN-t ki kéne kukázni.
Itt a kép a HMM-ből, nagyon nem M2-nek néz ki, bár ott van a szövegben, de úgy látszik olvasni már elfelejtettem: -
YumeD
tag
válasz
FoxiestFox #54114 üzenetére
W510 9cellás akkssival egyetemre járósként sem volt semmi... nem, nem tesiszak, bár poénkodtak vele
-
btudos
nagyúr
válasz
FoxiestFox #54114 üzenetére
Én addig vágytam egy X200-ra, amíg be nem szereztem, hogy megnyugodjon a kis lelkem.
Mondjuk tudnék sorolni pár olyan TP-t, ami még elférne itthon, de az X200 volt az, amit mindenképp meg akartam venni. Most kéne bele egy jó akksi, meg még pár apróság, majd szépen lassan összeszedek hozzá mindent. Dokkoló meg SSD már akad, azok voltak a legfontosabbak.
-
-
soldi3r
veterán
lehet, hogy csak a sok rossz kozott keresem a kevesbe rosszat, de ma volt alkalmam megnyomkodni egy x220-ast
megmondom oszinten igencsak megtetszett, nagyobb a szakadek a 20-as es a 30-as szeria kozott mint gondoltam -
Dhampir
félisten
válasz
FoxiestFox #54107 üzenetére
Vagy kendermagossal.
-
-
Dhampir
félisten
válasz
FoxiestFox #54094 üzenetére
Nyolcmagossal meg pláne nem.
-
soldi3r
veterán
válasz
chrometent #54100 üzenetére
ha eleg ez a cpu akkor szerintem igen
t530-bol lehet, hogy erdemes lenne szemelyesen osszehasonlitanod fhd es egy hd panelest -
Chaser
legenda
Kis irónia volt benne..bocs ha nem ment át
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- Acer Swift 3 (SF314 54) i5 / 8GB RAM / SSD / FullHD / kiváló állapotban!
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 2/14"UHD(3840x2160)/i7Vpro-1185G7/48GB/512GB/Nvidia MX450(2GB DDR6)LTE,eSIM)
- Lenovo ThinkPad P14s/14 FHD(1920x1080)/i7-1165G7/32GB/512GB SSD/Nvidia T500(4GB GDDR6)
- Apple iPhone 12 Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus 16-D0655NG notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple iPhone 14 128Gb Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Részletfizetés , Acer Nitro V 15 minimálisan használt uj állapot sok garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest