Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Pár mondatban a Lenovo ThinkPad sorozatú laptopjainak a jótállásáról:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sensei
aktív tag
válasz
petir
üzenetére
Szerintem csak simán telepítsd az ATK0100 drivert, majd utána próbáld újra a bios frissítést.
Az ACPI energiagazdálkodásért felel, csak tipp, de az sem lehetetlen, hogy a winflash ezen keresztül ellenőrizné a frissítéshez szükséges alapvető követelmények teljesülését (akku/hálózati tápellátás). -
-
Sensei
aktív tag
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Elég nehéz eset vagyok, a tudatosabbnál is tudatosabb vásárló, de ez egyszerűen meg sem fordult a fejemben.
-
Sensei
aktív tag
válasz
azbest
üzenetére
Igen, ezt olvastam én is.
Megvettem ezt a gépet és meg sem fordult a fejemben, hogy nincs lehetőség második drive-ra.
256GB SSD a 2,5"-os helyen gyárilag. Mégis hogyan gondolták a Lenovo-nál, mi lehetett a koncepció? Vállalati usernek nincs szüksége nagyobb tárhelyre? Ha ez így lenne, akkor 2011-ben, amikor a T420s-t újonnan megvettem nem lett volna benne alapból már akkor 320GB-os HDD (ami akkor is kicsi volt már, de hát business class ugye). A T430s-ben 128 GB SSD+1TB HDD is kevés volt már a végére. Eddig volt 3 lehetőség, 2,5"-os hely+mSata+Ultrabay, most marad a 2,5" és annyi, oldd meg belőle.2017-ben 256GB és slussz? Csak a céges dolgaim 200+ GB, melyeknek állandóan elérhetőnek kell lenniük kint a világ végén is. Hordozzon a paraszt még egy külső HDD-t is. Hát nem. Hosszú évek után azt hiszem a Thinkpad éra itt ér véget nálam, ezt nem tudom benyelni. Szánalmas, rossz vicc.
Na mindegy, befejeztem a kirohanást, az is lehetséges csak nekem vannak túlzott igényeim.
-
Sensei
aktív tag
Sziasztok!
T460 esetében jól látom, hogy az M.2 foglalat nem opció SSD számára, csak az S modell tudja ezt? Nem akarok hinni a szememnek.
Valakinek tapasztalat ezzel kapcsolatban? -
Sensei
aktív tag
-
Sensei
aktív tag
"ebben a topikban amúgy nagyon régóta 90%-ban 3-4 éves konfigokról és azok hegyezéséről folyik a csevegés, és az új thinkpadek fikázásáról. és ez valahol gáz..."
A 40-es széria egy rakás k@k@. Mondom ezt úgy, hogy volt T420s-em, most pedig egy T430s-t nyúzok. A T420s sokkal szerethetőbb gép volt, önmagával a billentyűzettel kinyírják az újabb szériákat. Megtehettem volna, hogy T440s-t veszek a 430s helyett, de ez már végképp nem ThinkPad, csak egy silány utánzat. Köszönöm, nem. Hogy mi lesz a következő gépem, az egy jó kérdés.
-
-
Sensei
aktív tag
válasz
Pszihonaranc
üzenetére
A zöld led akkor világít, ha az olvasó "ready", azaz várja az ujjlenyomatot. Amennyiben nincs előzőleg tárolt ujjlenyomat, értelemszerűen nincs értelme a beolvasásnak, mert nincs minta, amihez hasonlítani tudna.
-
Sensei
aktív tag
válasz
Pszihonaranc
üzenetére
Nincs tárolt ujjlenyomat, nincs mit beolvasnia.
-
Sensei
aktív tag
Szemely szerint fogalmam sincs mi lesz az X220 es a T420si utodja, pedig lassan az utobbit cserelnem. A Dell formavilaga valahogy egyaltalan nem ragad magaval, a ThinkPad pedig a 40-es szeriatol kezdodoen szamomra a hasznalhatatlan kategoria. Igazabol mar a 30-asnal is rezeg a lec, emellett nem is lenne igazan elorelepes.
-
Sensei
aktív tag
válasz
Shatterstar
üzenetére
Ideapad topic
A linkelt hozzászólások alapján nem minden esetben cserélhető, mert matricázza őket a Lenovo. -
Sensei
aktív tag
válasz
werszomjas
üzenetére
Én a gyári 4GB-os modul mellé anno ezt vettem (T420s): Samsung M471B5273DH0-CH9. Tökéletesen működnek együtt.
Szvsz kifejezetten lenovo FRU-st venni macerás, felesleges és drága. -
Sensei
aktív tag
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Ezt rendeltem 3 hete, 2 hét alatt meg is jött, kifogástalanul műkdik.
-
Sensei
aktív tag
válasz
Aethelstone
üzenetére

-
Sensei
aktív tag
-
Sensei
aktív tag
válasz
dody07
üzenetére
Moddolt bios-ra van szükséged, ami megeszi az adott wwan modult.
-
Sensei
aktív tag
Power manager -> Jobb fent - Switch to: Advanced -> Battery fül -> Battery maintenance -> Alul perform reset
Ettől az akku nem lesz jobb, csak pontosabban fogja tudni, hogy mennyi a valós kapacitása. Elég sokáig fog tartani, érdemes éjszakára elindítani.
Mod: Egyébként a Battery fülön találod a Cycle countot.
-
Sensei
aktív tag
válasz
buvartacsko
üzenetére
-
Sensei
aktív tag
Lazán kapcsolódik: [link]
-
-
Sensei
aktív tag
Tudna esetleg valaki bevált T500 cooling fan-t ajánlani ebay-ről?
-
Sensei
aktív tag
válasz
Sanyi.mTs
üzenetére
Az akksi alatt.
-
Sensei
aktív tag
Thinkpad fanoknak feladvány, ha valaki nagyon unatkozna: [link]
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
7db ThinkPad, a kérdés az, hogy milyen modellek.
Saját termés, egy barátommal összedobtuk, amink van. -
Sensei
aktív tag
Az X300 renitens, két generáció között jelent meg: ThinkPad History
-
Sensei
aktív tag
válasz
Pszihonaranc
üzenetére
Palmrest repedés előfordulhat (mint az s modelleknél általában), valamint az enyémnél most lesz másodjára cserélve a hűtés garanciaidőn belül. Nálam jóformán 24/7-ben megy a gép, ennek ellenére nem gondolnám, hogy pusztán ez okozza a fan errorokat. Ha lejár a garancia kapni fog egy kis plusz zsírt a venti, talán ezen spóroltak.
Más típushibája nincs (nem tudok róla), valamint ezektől eltekintve tökéletes (számomra), szerethető gépezet. -
Sensei
aktív tag
Eladó lehet az asszony X300-a. Szerintetek mennyiért lenne célszerű meghirdetni?
Ez a kiépítés.A beépített SSD mellé még lenne egy Ultrabay caddy. Akksi 1,5-2 órás.
-
Sensei
aktív tag
válasz
donjohnson
üzenetére
96%-os etil-alkohol.
Új hozzászólás Aktív témák
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Milyen processzort vegyek?
- OTP Bank topic
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Villanyszerelés
- Bittorrent topik
- Apple MacBook
- Family Link
- További aktív témák...
- HP ProBook 430 G3, 13,3" HD kijelző, I5-6200U CPU, 8GB DDR3, 128GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia (
- Lenovo Thinkpad T470S, 14" FHD kijelző, I5-6200U CPU, 8GB DDR4, 128GB SSD, W11, Magyar bill, Akku X,
- Dell Latitude 5480, 14" FHD kijelző, I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, Magyar bill, Számla, 1
- Garancia!: 2027.03.24 MSI Katana GF76! I7 11800H / 3060 / 16GB DDR4 17Colos kijelző!
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad 1 15AMN7! AMD 7120U / 4GB / 128 SSD
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD Lemezes konzol Elite kontrollerrel garanciával hibátlan
- Xiaomi Redmi Note 13 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- RTX 5080-as GAMER laptopok + dokkolók + licencek
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5600XT 6GB Zalman S2 Corsair 650W
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

.

Szvsz viszonylag ritka.