- Imilenni: Egy kis depi, remélem elfér itt :) 2#
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Gurulunk, WAZE?!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- ldave: New Game Blitz - 2025
-
LOGOUT
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pubszon
veterán
Dokkolón beakad a hang kb fél-egy percenként fél másodpercre.
Mitől lehet?
Bill, egér, LAN, hangfal és DSUB-on monitor van rákötve. -
Minstrel
senior tag
Egy ATI-s 1400x1050 felbontású gépbe jó lenne egy ATI-s, de 1024x768-cas gép alaplapja? Vagyis tudná a nagyobb felbontást?
-
Poo
senior tag
Sziasztok,
T450-be van M.2 port és szeretnék egy ilyen SSD-t bele,viszont van M.2 sata és M.2PCie SSD melyik való bele? :-) képről egyik sem de valamelyik biztos passzol :-) Köszi a helpet.
-
Dhampir
félisten
válasz
#11620608 #92081 üzenetére
Ötletek:
Solved: Lenovo Low Audio-Volume
Lenovo ThinkPad Speaker Quality Driver (Ámbátor ez a driver tapasztalatom szerint a hangerőt nem növeli, inkább a hangminőségen próbál segíteni, talán kevés sikerrel. Ettől függetlenül kipróbálható.)
-
törölt tag
T520-hoz létezik nagyobb teljesítményű hangszóró pár, vagy valamilyen kompakt, alternatív megoldás hangerő növelésre?
-
Grafirka
őstag
válasz
azbest #92077 üzenetére
Intel GPU / 4338 docking / DVI kabel
Nem ezekben van a hiba mivel a maisk ket T420 ( cakkra ugyanolyan konfiguracio) tokeltesen mukodik.....hol lehet szoftveresen ugy beallitani hogy csak a belso kepernyon adjon kepet?
Masik kerdes.
Micron , Elpida vagy Hynix memoriak kozul (DDR3 -1333) melyiket erdemes elonybe reszesiteni ?
Jelenleg a felesegem gepeben 4gb micron memoria van.Bovitenem de csak Hynix modult tudok beszerezni.Gondot okozhat ha ket kulon gyarto lapkaja lesz beszerelve? -
azbest
félisten
válasz
Grafirka #92076 üzenetére
mondjuk gyors billentyűkkel lehet engedélyezni kéne a kiterjesztett képernyőket. Vagy simán a dokkolóban, felnyitott kijelzővel is lehet. Ha szoftveresen valahogy úgy lett beállítva, hogy csak a belsőn mutassa, akkor nem fog a külsőn.
Egyébként milyen t420 (intel vagy dedikált gpu is van) és milyen dokkoló és milyen kábellel van a monitorra kötve? A dokkoló melyik portjára van kötve a kábel?
Azért kérdem, mert van olyan dokkoló, ami nem minden fajta géppel ad ki bármilyen kimeneten képet, van ahol kötött, hogy melyeket lehet együtt használni vagy hogyan.
A dokkolóba tett lezárást nem teljesen értem. Nem működnek a gombok?
A monitor automata bemenet váltásra van téve vagy fixen egy másik bemenetére van állítva és azért nem kapcsol be?
-
Grafirka
őstag
válasz
FoxiestFox #92074 üzenetére
Aramot vesz fel, mert bekapcsol a gep.Mondom a lepeseket. Gep lezar, lecsuk. Dokkoloba beilleszt. Dokkolo power gombrol indit. Kulso kepernyo nem kapcsol be, de a laptop az bootol. A gepet mar nem tudom lezarni "vakon" de ha kiveszem a dokkolobol es fenyitom a kepernyojet akkor bekapcsolva fogad.
Viszont semmi jelet nem tol ki dokkolon keresztul a kulso kepernyore. -
-
Grafirka
őstag
TP T420 gep dockingba helyezve nem ad kepet . A dockingnak semmi baja, masik 2 hasonlo gep tokeletesen mukodik vele. Mi lehet a gond? Lenovo system updateel letoltottem hozza az osszes ajalott megjajtot de ez sem segitett.
A gep bootol de a kulso keprnyon ( Fujitsu FullHD DVI ) nem jeleik meg semmi. HA mar a dockingba helyeztem akkor lezarni sem tudom, akkor sem ha hosszan nyomom a docking power gombjat.Ha kiveszem a dockingbol es felnyitom akkor az oprendszer ( win7/64 ) be van toltodve. -
for3l
senior tag
Sziasztok,
Sikerült beszerezni egy majdnem pontosan ugyanolyan RAM modult, mint ami a gépben van: KTL-TP3CL. Tehát 1,35V-os, de az eladó (aki mellesleg tök jó fej volt) vállalta, hogy ha nem fog menni a dual channel, akkor visszaveszi a modult.
Szerencsére megy
Én eddig itt járok: ultrabay (plusz bele egy meglévő 240GB-os SSD), +8GB RAM, dokkoló, +egy töltő (+táska és egér). Egy billentyűzet matricát szeretnék még rátenni meg majd talán (ha nem sikerül leállni) a 3320M-et egy 3520M-re cserélni..
-
Pubszon
veterán
Gyári? Vagy utánagyártott? Milyen márka? Vélemény, tapasztalat?
-
Kedves Tim82!
Köszönöm válaszod és a segítséged
alaposan átnézem az anyagot. Az elmúlt napokban annyit sikerült elérnem a témában, hogy próbáltam kézzel, üresjáratban "megjáratni" a release gombokat, anélkül hogy dokkoltam volna a gépet rajta. A tapasztalat az, hogy ezt követően mintha javulna - olyan, mintha a ritkább használat okozná a beragadást.
Ha később szétszerelésre kerülne a sor, akkor a linket videó is hasznos lehet.Üdv,
Bélabácsi -
zske
újonc
Helok,
bárhogy is kutatom az internet, nem találok Zender-féle moddolt bioszt T60 non-WS-hez, márpedig erősen szükségem volna rá a wifi whitelist miatt. Valakinek nincs véletlen valamelyik fiók mélyén? -
törölt tag
BlueTooth témakörben arra jutottam, nincs értelme komolyabb eszközökbe beruházni: igazad van, ugyanaz a 3.0 és 4.0 sebessége.
Kipróbáltam két BT 4.0 telefon között az átvitelt, azoknál is 1 perc alatt ment át az 10 MB-os mp3 fájl, ugyanúgy, mint a 3.0-ás laptop és a 4.0-ás telefon között.Javasolták a wifi dirket átvitelt, annak is utánanéztem. Elvileg 10x gyorsabbnak kell lennie a bluetoothnál.
Az Intelnek van Windows 7-re is telepíthető szoftvere, My Wifi Dashboard néven, ami ráadásul kompatibilis az Intel N 6205-ös kártyámmal. Annyi a My Wifi szoftver feltétele, hogy a wifi kártyához legalább 15-tel kezdődő verziószámú driver legyen telepítve. Ha a kártya nem kompatibilis, vagy nincs meg a megfelelő wifi kártya driver, akkor My Wifi Dashboard LITE néven, korlátozott lehetőségekkel települ a program.Telepítettem mindent, a telefonomon is van Wi-fi direkt, sikerült is párosítanom az eszközöket, látják egymást.
Ugyanakkor itt megállt a tudomány, egyik eszközről sem sikerült fájlt küldenem a másikra.
A My wi-fi programban hiányoznak a fájlküldési ikonok, amiket a súgóban látni.Használ itt valaki Intel My Wifi programot?
-
Pubszon
veterán
Az akkun mi az hogy 55+ vagy 70+?
A mostani 55+ Panasonic 42T4793.
45N1173 jó bármely T420-ba?
Ez SANYO 9 cellás akku. -
azbest
félisten
t61-nél fan error-t egy esc nyomással ignorálni lehetett. Más kérdés, hogy csak azért tettem, mert a venti működött az én esetemben, csak a fordulatszám visszajelzés romlott el benne és épp vidéken kellett gyorsan dolgoznom valamin
Hűtés nélküli gép főzést senkinek sem ajánlok
-
Tim82
félisten
válasz
Bélabácsi #92034 üzenetére
Bélabácsi: ez a videó, valamint esetleg ez a Lenovo fórum-thread esetleg segít. #seo: Thinkpad Advanced Mini Dock 2504 szétszedés csavarok bontás beakadt karmok
total73: BT-s kérdésedre: van jobb, de nem vagyok benne biztos, hogy sebességet nyersz, emlékeim szerint BT 3.0 -> BT 4.0 között inkább pl. a fogyasztáson csiszoltak. #seo: T420 jobb bluetooth BT modul
Bála bácsi: csere marad az egyetlen érdemi megoldás. Amiért nem tudsz a BIOS-ba belépni, az az egyszerű és talán valamennyire meg is alapozott ok, hogy a BIOS-ért felelős IBM/Lenovo szakemberek szerint vélhetően rossz ventivel pusztán BIOS-ban matatás közben is megsülhet az alaplap. #seo: T43 csere hűtés ventilátor M10 long fan
z00li: szerintem érdemes lehet az Optimus-os változatot venni, nem eszik annyit az NVS4200M, váltható (akár le is kapcsolható), ha nincs épp szükség a dedikált GPU-ra és valószínűleg az Nvidia részéről még lesz akkor is támogatása, amikor az Intel részéről az integrált HD3000 már évek óta legacy státuszban van.
-
z00li
senior tag
Sziasztok!
Érdeklődni szeretnék, hogy Nvidia Optimus-os T420 mennyire ajánlott vétel teljesen általános felhasználásra? Szokott-e baj lenni az nvidia grafikus kártyával?
Üdv: Z
-
PNP
őstag
X220 + Windows 10: nincs Bluetooth. BIOS-ban be van kapcsolva, de visszajelző LED nem ég. FN+F5 nem csinál semmit (gondolom ehhez is telepíteni kellene valamit). Device Managerben nyoma sincs. Van ötletetek?
-
cadeyrn
aktív tag
Volt bárki közülünk, aki anno megcsinálta az X200/201 msata modot?
Az eredeti képek döglöttek és amit találtam, nem győzött meg, szóval nyitott lennék egy "hogyan"ra -
törölt tag
Sziasztok!
Ismerősöm hozott egy IBM Thinkpad T43-at, hogy nem indul. Bekapcsolás után egyből "fan error" hibaüzenet jelenik meg. Mondjuk a hibaüzenet nélkül is hallani, hogy már igencsak haldoklik a hűtő. Szétszedtem, kitakarítottam, visszaraktam, de semmi javulás. 2 kérdésem lenne.
1. Tudok még tenni vmit annak érdekében, hogy elinduljon esetleg v vehet 1 másik hűtőt. (Ebayről szabad ilyet, v volt már aki vett, tapasztalat?2. Enélkül még BIOS-ba se lehet belépni?
Előre is köszi!
-
törölt tag
válasz
Orionhilles #92041 üzenetére
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
Á = kidobtam a régitUpdate: megtaláltam, még nem vittük el a szelektívbe. Éljen a szelektív hulladékgyűjtés!!!
-
-
törölt tag
Az este vettem észre, hogy a fedél lehajtását követően nem kapcsol le a kijelzőm. Nemrég cseréltem palmrestet. Mit ronthattam el a beszerelésnél?
-
HSM
félisten
válasz
yodamastah #92038 üzenetére
A tartalék mindig feltöltve van a szekrény tetején, két dolgot azért nagyságrendekkel kisebb esélllyel felejt el az ember, mint egyet.
Tény és való, a vékonyság nagy előnye a beépített akkunak.
Mondjuk az nálam pont nem szempont, tökéletesen elvagyok a T420 3cm-es vastagságával, viszont töltőt nem szeretek már mellé tenni, és inkább a súlyának örülnék, ha kicsit kevesebb lehetne.
-
yodamastah
őstag
A beépített akkut 2 perc kicserélni ha megdöglött. 5 csavar ki, rossz akku ki, új be. Ez mondjuk nem egy mindenapos probléma. Akku csere 2-4 évente lehet esedékes. Ennyi idő alatt én már gépet szoktam cserélni. Ha elfelejtetted feltölteni az szívás, de ezzel az erővel a tartalékot is el lehet felejteni feltölteni
Húzódtam én is a beépített akkutól, de visszagondolva soha nem mászkáltam a géppel tartalék akkuval. Első számú szempont a gép súlya és vékonysága nálam. A beépített akku lehetőség arra hogy sokkal vékonyabb legyen a gép. Az X230 6 cellás akkuval 34mm vastag az akkunál. A t460s 18.8mm vastag hátul. És ennél van jobb. Az X1 carbon 15mm körül jár.
-
HSM
félisten
válasz
yodamastah #92033 üzenetére
Hát, nem vagyunk akkor egyformák.
Én is próbáltam barátnő T430-asán a háttérvilágítós billentyűt, és nem volt nekem az igazi. Mondom ezt úgy, hogy az asztali gépen fontos szempont volt, hogy világítós billentyű legyen, de ott csak arra kell, hogy lássam hol van a sötétben, mert amúgy az asztal nagyját elég jól bevilágítja a nagy 24"-os panel fénye.... Ez viszont nem igazán áll a kis 14"-os noti-kijelzőre, főleg ha nem padló fényerőn használod, hogy spórolj az akkuval.
A beépített akkuval nekem csak az a bajom, a mostani T420-hoz mindig itt van a polcon egy feltöltött 9 cellás akku, ha kell kis tartalék kraft bedobom a gép mellé, vagy ha elfelejtettem feltölteni, akkor is csak egy pillanat alatt kicsérelm. Ezt a szabadságot nem kapom meg egy beépített akkutól. Ja, igen, és ha megdöglött ak akksi is sokkal könnyebb/olcsóbb a csere, ha nem csak egy típus-specifikus beépített akkut lehet beletenni.
-
törölt tag
Nektek milyen és hányas verzószámú (3.0, 4.0) Bluetooth kártyátok van, és az hány MB-ot tol át percenként?
Az enyém 10 MB adatot küld 1 perc alatt, de nem tudom, ez milyen értéknek számít. Ha lehet gyorsabb értékeket produkálni, akkor cserélném, mert sokat használom a bluetoot-ot. -
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni Tőletek egy Lenovo T61/T400-hoz való ThinkPad Advanced Mini Dock dokkolóval kapcsolatban.
Használtan vettem pár hónappal ezelőtt és sajnos egy idő után azt vettem észre, hogy a kioldó gombját lenyomva a dokkolón lévő karmok nem ugranak vissza maguktól a helyükre, hanem ott maradnak abban a pozícióban (mintha folyamatosan nyomva tartanám a kioldó gombot). Ezután a pöckök legtöbbször csak kézzel lenyomva (vagy még úgy sem) ugranak vissza a helyükre. Néha csak az segít, hogy a bal oldali szellőzőnyíláson keresztül látható pöcköt kézzel óvatosan megnyomom és akkor visszaugrik a helyére.
Mivel ez végül is egy mechanikus szerkezet, talán csak egy alapos tisztításra lenne szüksége - bár ehhez nem igazán tudom hogyan is kezdenék neki.Nem tudom sikerült-e leírnom mi a jelenség, esetleg valakinek volt hasonló tapasztalata? Szerintetek gyógyítható a jelenség?
Előre is köszönöm!
-
yodamastah
őstag
Nagy thinklight fan voltam mindíg. X40 volt az első X-es thinkpadem, azóta az összes X-ből volt egy X230ig bezárólag. Azonban amikor a billentyű világítás az x230on megjelent szinte csak azt használtam. (X230on van thinklight és bill világítás is ugyebár.) MIndezt úgy, hogy nekem elég sokat megy a gép sötétben.
Most T460s a hurcolós gép (könnyebb mint az X230 a 6 cellás akkuval), és egyáltalán nem hiányzik a TL. Sőt az új billentyűzetet is nagyon szeretem, kivéve hogy a dedikált gombok eltűntek, plusz természetesen nekem is hiányzik a jobb felső plusz 1 soros elrendezés. A beépített akkuval sincs semmi bajom... szóval szerintem nem minden szar ami változott a thinkpadeken
-
HSM
félisten
válasz
tamas.nick #92030 üzenetére
Pontosan. Ezért is volt sokkal jobb ez a ThinkLight, mint az utána használt háttérvilágításos billentyűzetek, mert a szemednek és közérzetednek is jó volt, ha ezzel tudtál kis fényt csinálni nem csak a billentyűkön, hanem a gép körül is.
-
Pubszon
veterán
válasz
FoxiestFox #92028 üzenetére
Nekem is rá kellene állni a gyakorlásra.
Tényleg jó a lámpa, este elég fényt ad hogy ne kelljen lámpát kapcsolni. -
válasz
Pubszon #92027 üzenetére
Én pár hónapja szántam rá magam, hogy megtanuljak vakon, 10 ujjal, és nem nehéz, igazából az ékezetes karaktereken kívül nem sok gondom volt vele.
Thinklight viszont nálam is világít sötétben, szeretem, hogy az asztalon lévő dolgok egy részét is látom, plusz valamiért megnyugtató feeling. -
HSM
félisten
válasz
FoxiestFox #92020 üzenetére
Csak egy ZoneAlarm tűzfal van, de az ugye vezetéken is figyel, és ott minden oké volt....
Nem tudom, mi tett rá egy lapáttal, de most egész használható lett. -
-
Pubszon
veterán
válasz
FoxiestFox #92018 üzenetére
Semmilyen, a defendert használom.
-
-
HSM
félisten
válasz
Flashcash #92004 üzenetére
"Terhelés" nélkül nekem is teljesen príma.
(#92005) Pubszon: Most amúgy szívesen megkérdezném, hogy ezt biza hogy csináltad?
Milyen BIOS, driver vagy speciális beállítások kellenek ehhez?
Ha az enyémet sikerülne ilyen szintre hozni 50MBit terhelés mellett 100%-ig elégedett lennék.(#92006) total73: Az efölötti bekezdés ide is.
Hogy csináljátok?
Nálam a 15.17.0.1-es driver volt fenn.(#92010) Flashcash: Persze, ez kicsit szélsőséges, de szemléletes. A baj, hogy egy egyszerű video streamelés (720P) is már az ingerküszöböm (és a folyamatos mozgás-érzés) fölé tudja dobni a DPC-t.
A netem 240Mbites, de amúgy ez a wifinek a plafon két-három falon keresztül, de nem lenne szabad ilyennek lennie.Ahogy vezetékes hálózaton sem ugrik meg a DPC a sebességteszt vagy video streamelés alatt.
Ez a teszt ugyanis nem az internetes késleltetést méri, hanem azt, hogy a gépen mennyi ideig futottak driveres megszakítás-rutinok. Azért is írja, hogy ez már driver-hibára utaló dolog, ha ennyire magas.
(#92012) azbest: Viszont láttunk win7-es jó eredményt is. Csak tudnám, hogy lehet így belőni.
(#92015) Tim82: Köszönöm szépen!
Én is ezt a két kártyát találtam, az Bradcomos a MAC-OS miatt drága, az Atheros meg mivel gyakorlatilag egy fullos killer más matricával.
Viszont most már tudom, hogy így elvileg olcsóbban is levadászható a killer.
UPDATE! Volt kis móka, felraktam egy régebbi drivert, utána összeesett teljesen a wifis hálós rész, nem látott hálókat az amúgy működő kártya, és némi uninstall/install után felrakva a legfrisebb telepítőcsomagot (19.5 talán) és abból a 15.17.0.1-es drivert most egész élhetőnek tűnik. Fura nekem ez az egész amúgy. Lehet kéne neki már egy komplett OS reinstall is.
Most ilyeneket mértem (most távolabb vagyok a routertől, azért csak ~70Mbit):
Ha így maradna (70Mbit/s tempónál 1-2000us), azzal azért már kibékülnék.
LAN-ról amúgy minden tökéletesen szép és jó: -
Tim82
félisten
-
törölt tag
válasz
Pubszon #92007 üzenetére
Na, feltettem én is a legújabb, 2017-es Intel drivert, de az eszköz tulajdonságainál ugyanazt írta ki, mint a tiédnél, vagyis 2015-ös kiadás 15.18-as verzió.
A 15.18-as verzióval csúfos, 10/5-ös eredményeket produkált a wifi.
Visszatettem a 14.3.6-os Lenovo oldalról letöltött drivert, erre láss csodát: 50/50 a wifi ugyanott...Persze, a wifi mérés sok környezeti tényezőtől, meg az operációs rendszertől is függ. Én Win 7-en, te pedig 10-esen vagy.
-
azbest
félisten
-
Pubszon
veterán
-
válasz
Pubszon #92007 üzenetére
HSM-nek szántam eredetileg, de az 50mbit/sec + 6205 kombóra is igaz lehet.
Vagy rosszul mérsz.
Nem igazán értem a teszt esetedet, van egy nagysebességű net elérésed ami lehet, hogy többet tud mint a wifi hálózatodban rendelkezésre álló sávszélesség helyben. (kérdés milyen interferenciák, mennyi szomszédos hálózat van a környéken?) Amikor elindítod a sebességtesztet 120MBit/sec-el ami lehet, hogy ki is használja a teljes wifi sávszélességet, akkor csodálkozunk, hogy a latency megugrik és a teljesen kihasznált adat csatornában nem maradt hely még egy továbbinak?Nem úgy kellene tesztelni, hogy elindítunk pl. egy 10-50mbit/sec-es adatfolyamot, majd nézzük, hogy emellett a rendelkezésre álló sávszélességben elférne-e még egy adatfolyam és pl. latency-t tesztelünk.
-
törölt tag
válasz
Pubszon #92007 üzenetére
Hmmm, nekem régebbi a driverem. Pedig a Lenovo oldaláról töltöttem le elvileg a legfrissebbet és a Lenovo system update 5 sem dob újabbat...
Most teljesen összetörtem lelkileg!Most látom, elvileg van friss, 2017-es keltezésű driver is:
https://downloadcenter.intel.com/product/59471/Intel-Centrino-Advanced-N-6205-Dual-Band -
-
-
Tikakukac
titán
válasz
Chaser #92001 üzenetére
Hát nem tudom ebben mi a fura, az elmúlt x db nagy procis noti mind szépen sormintázott minimum. Jó, mondjuk nekem ezek nem fura dolgok, mert rengeteg új gép is van nálam, de megnyugtatlak, rohadt nehéz rendes akksi időt kihozni a 4 magosokból. Ha nagyon szeretnéd előtúrom az Excel táblákat, 4 féle méréssel tudok szolgálni.
-
Chaser
legenda
válasz
Tikakukac #91996 üzenetére
kicsit elbeszélünk egymás mellett
továbbra is érdekesnek tartom - de nagyon - hogy c2d k_vad kevesebbet evett idle mint 2 magos, más is jött egy ui. méréssel másik genből, ivy k_vados gép se ment idle semmivel kevesebbet nálam mint 2 magos, de szted egy u-s cpu akkor is überalles és jelenlegi hq-nál felezve van az üzemidő - nyilván nem agyon terhelt állapotról beszélünk, mert akkor nyilván -
ha sikerül mérnem új genes gépeket majd folytatjuk...az meg örvendetes, hogy nálad könnyen cserélhető az akku, a maradék 90% gépen ez sajnos nem sokat segít
Új hozzászólás Aktív témák
- HP 255 G7 AMD Ryzen 3 3200U 8GB DDR4, 128GB SSD + 1TB HDD, Windows 11, 15.6 HD laptop
- Lenovo ThinkPad T14 Intel I7 10610U
- Asus TUF Gaming A15 ASUS FA507XU 15,6" FHD 144Hz, R9-7940HS, 32GB, 2x2TB SSD, GeForce RTX 4050
- Dell Latitude 5410 Laptop 14", i5-10310U, 8 GB, 512 GB, Touch, Win11 - B
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15IRH8 15 Gamer notebook - i5 12450H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3050 6GB WIN11
- Csere-Beszámítás! Ajándék ROG Táska! Asus Rog Ally Z1 Extreme RC71L - 512GB SSD + 16GB LPDDR5
- Xiaomi Redmi 13 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Lenovo Tab M10 HD 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lian Li HydroShift LCD 360R/TL AIO vízhűtés eladó!
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest