Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Meggyi001: Több tucat Eiffel torony??? ... Igen, gyere mutatom, hogy hol...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Hieronymus: Kalózkodás. Kalózkodás? hozzászólás
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tikakukac
titán
válasz
Pttypang
üzenetére
Egyszerűbb, de plusz egy hülyeség, az nem okés
Meg amúgy is tipikusan az a fajta "szopós" ember vagyok, mindig mindennel inkább küzdök 2 hónapot, mintsem beadjam az egyszerűbbet 
cildren: Hát kellett is, köszönöm

Amúgy kész, a ledet kábelről levágtam, mert zavarta valamiért a kijelző hátlapja, most 2 oldalassal van berakva a helyére, majd csinálok neki rendes felfüggesztést is. A vezeték pedig IDE kábelből lett 2 toldással. szépen elhozva a többivel. Íme az eredmény. Gyurmával leveszem a modem helyét, aztán gipsz, majd gyantás cucc és abba berakok egy kis kapcsolót. Voilá
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Hint: akinek nincs türelme végtelennyi ne kezdjen bele. Beleőrül.
-
törölt tag
Ha valakit erdekelne ips panel x230ba: 75 font
-
válasz
donjohnson
üzenetére
Köszi, oda is beírtam, de közben megoldódott. Az ujjlenyomat olvasó bekavart, pontosabban a szoftvere, leszedtem, újraraktam és műkszik minden.

-
donjohnson
addikt
válasz
simonjoe
üzenetére
elsőre passz, de a windows 8.1 topikban, lehet hogy nagyobb sikerrel jársz.
-
Sziasztok!
Találkozott már valaki lassú betöltés hibával? T410, Win8,1 Sokáig jól működött, majd ma este bekapcsolás után, megadom a jelszót, már ott sokat vár. Átvált fekete képernyőre és percekig semmi csak a kurzor nyíl. Két perc után kegyeskedik elindulni, szörnyű!! Vajon mi a franc esett bele??

THX!!
-
donjohnson
addikt
válasz
fermacht1994
üzenetére
többször húzd végig rajta az ujjad lassan, amíg el nem éri a 100%-ot.
videó -
r4z
nagyúr
válasz
fermacht1994
üzenetére
Húzd az ujjad, ne tapizz.
-
r4z
nagyúr
válasz
donjohnson
üzenetére

-
r4z
nagyúr
Tudja valaki, hogy a T400-ban az ExpressCard milyen sávszélre képes? USB 3.0 vagy direkt SATA portot keresek, azért lenne fontos

-
Tikakukac
titán
Aki thinklightot akar javítani az gatyát kösse fel, nem nagyon fog menni.
Bevetve a buksimat arra jutottam, hogy a modem (ki a tököm használja) kis helyére fogok berakni egy pici röccintős kapcsolót, a tápot leveszem a webcamról, mert az fixen mindig áram alatt van. 2 irtó vékony pata vezetéket meg elhúzok a thinklightról. És így lesz kapcsolható fél kézzel is aktiválható thinklight.
Borzalmas mi szopóág van ezzel a géppel.
-
franc0
őstag
válasz
scarbantia
üzenetére
Aztán ahhoz monitor is kell ám...
-
soldi3r
veterán
válasz
scarbantia
üzenetére
es tipusfuggo? nem a dp szabvany hatarozza meg?
-
scarbantia
aktív tag
Sziasztok!
Thinkpad displayporton tud 10bit/csatorna színmélységet? W szériákra gondolok, azokban van FirePro, meg Quadro. Asztali kártyánál tudni szokták.
Esetleg T61p DVI-on keresztül? (bár az necces, szóval elvileg van olyan, hogy Quadro-k adott monitorral DVI-on tudják a 10bit/ch-t, de erről konkrét infóm nincs.
Levente
-
törölt tag
Urak,
mit javasolnatok egy x230-ba msata ssd meghajtonak? -
Yany
addikt
Erről a gépről mi a véleményetek: S531?
Jó vétel?
Sajnos egy SSD lenne méltó hozzá, sajnálom, hogy azt az árába már nem sikerült beletenni.
-
Tikakukac
titán
válasz
Gondwana
üzenetére
Neeem, hát az egyik lap az úgy tűnik marad szervernek, házat építek hozzá ha lesz időm
Azon meg megy majd kis p2p, albitárs rendszergazda, szóval ez neki remek lesz játéknak is, meg én is ellesek pár dolgot a hálózatokról 
Nem-nem. Én az akksi lötyögésre mondtam. Ahogy elemzem a kis retesz, ami rugós, egyik gépen így másikon úgy tartja az akksit. De a belső rész ahová felülnek az mindegyiknek ugyanakkora, zérus tűréssel. Ez van, már érdemes volt venni egy rakattal ebből

A régi cellazáras akksinak tűnő dolgot viszi mind3 új lap, az új 9 cellás is megy tökin. Teszteltem őket, pico bello mindegyik, gyönyörű házakkal, nulla karc vagy kopás, ventik is szépek, csendesek, és megvan minden amit írt a srác, jó vétel volt. Szóval a gép az összeáll lassan. Thinklight is meglesz ha lesz kis időm, meg nem remek a kezem az idegtől
És aztán összerakom és egy ideig kuss. -
fermacht1994
aktív tag
-
buksa93
csendes tag
Üdv,
olyan kérdésem lenne, hogy nyereményként kaptam egy T530as laptopot, viszont számlát, vagy valamilyen papírt nem kapta hozzá, és most igénybe kéne vennem a garanciális szolgáltatásokat, de nem tudom h ezek kellenek e hozzá?
amugy ha meghalt a billentyűzetem, aztcsinálja mintha állandóan belenne ragadva a bekapcs gomb, és elidnul a gép, és leáll, és ujra, cserélik az ilyet szó nélkül?
-
subidu
tag
válasz
fermacht1994
üzenetére
Semmi gond vele. Mindegyik ilyen. Állítólag a hűtésük miatt.
-
válasz
fermacht1994
üzenetére
Normális.
-
fermacht1994
aktív tag
Azt szeretném megkérdezni, hogy az x230-as laptopomba 9 cellás aku van és kicsit kotyog. Ez normális? Rendesen be van rakva az aksi de amikor lerakom és felemelem akkor kicsit tud mozogni...
-
válasz
cildren
üzenetére
Én is Tőle vettem
, korrekt és tényleg jó a portéka, csak egy a baj, sajnos nem PANA az akku. Végül is ennyi pénzért!
Én feltöltöttem egyszer fullra, majd elkezdem használni, 6 óra után meguntam, újratöltöttem és elraktam. Akkor fogom használni ha szükségem lesz rá. A régi 6 cellás Pana is bírja még 3 órát, 3 év és 105 ciklus után.
Szerintem nem kell sz@rakodnod vele, használd. -
-
-
cildren
tag
válasz
simonjoe
üzenetére
Ott kezdődött a probléma, hogy volt egy Nvidiás gépem elkezdett kerregni, oké akkor egész hűtő csere valakinek a bontott gépéből, amikor kezdett meghalni az Nvidia chip, a venti is elkezdett zörögni.
Na akkor jött egy Inteles T61 jó áron tudtam beszerezni, és most ez is kb fél-3/4-ed év után zörög...
Szóval kifogom ám elég rendesen ezeket... Ezért kéne valami olyan megoldás, hogy zajtalanul működjön még jó ideig. Sajnos nem opció a fanless működés, mivel hangot is szerkesztek időnként az meg nagyon megizzassza szegényt. -
Chaser
legenda
válasz
simonjoe
üzenetére
Akkor vesz itthon valakitől

noorbertt: Persze mehet FHD külső megjelenítőn.
Ha ügyesen szerelsz nyom nélkül akkor garival sem lehet baj, gond esetén vissza a gyári. Általában úgyis alaplap megy tönkre vagy ami akörül van, panelcsere nem látszik ha nem kókányul csinálja valaki. -
noorbertt
őstag
hali
ismét x230 as kérdés lenne. :-)
ki tudom tenni full hd s monitorra ha mondjuk fullhd filmet szeretnék nézni?Illetve ips panelt ha veszek hozzá és be akarnám tenni akkor a garancia ilyenkor bukik vagy ha vissza teszem az eredetit akkor nem lesz gond?
-
válasz
cildren
üzenetére
pl. innen kassza 950HUF és ingyenes posta:
http://viewitem.eim.ebay.hu/New-Laptop-CPU-Cooling-Fan-Cooler-for-IBM-Lenovo-T61-T61P-5V-025A-Sliver/350845943437/itemvagy innen:
http://www.laptophardware.hu/laptop-hutes/ibm-lenovo/thinkpad-t-sorozat/-/raktaron/rendezes:asc.laptop-alkatresz-keresocsak itt egy kicsit drága, 15e HUF.
-
cildren
tag
Üdv mindenkinek!
Valaki tudna segíteni, hogy honnan tudnék venni tényleg új ventillátort a T61-esembe?
Ez egy 14,1"-os Intel videókaris alaplap. -
Chaser
legenda
Igen az is van. Ha nem vagyok belépve én is sokszor megörülök a free shipnek, aztán belépve látom max oda free amelyik országban árulják
T500-ba sajnos nem lesz.soldi3r: Rákérdezek. A teljes kompatibilitás nekem azt jelenti hogy paraméterekben is egyeznie kell. Beláthatósági szög és színtér is paraméterek. Kíváncsi vagyok

szerk: rákérdeztem volna, de nincs ilyen lehetőség, csak visszadob a fő oldalra, ilyet még nem láttam
szerk2: ok akkor nem egyedi probléma...
-
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Az is elég lenne nekem
X220-on krómnak nézem... De mindegy is a felirat a lényeg 
-
-
soldi3r
veterán
-
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Hogyne, teljesen hibátlan
Csak zsanért akarok szerezni, meg most megtetszett a t500 burkolata
Nézegettem a barátnőm x220-át, és tök szép rajta a króm lenovó felirat, mondom de jó lenne a T61p-re is ilyen
Innen az ötlet.. 
Amúgy ha passzol a burkolat, akkor ha van valakinek vevő is lennék egy szép darabra

-
kukucskad
tag
Hali!
Van valakinek infója, hogy mikortól lehet kapni az új T440s-t? Lehet hogy megérett a cserére a kis T410...
-
-
Üdv. Érdeklődnék, hogy T61p-re rátudnék tenni egy t500-nak az Lcd külső burkolatát? ( Azon van Lenovo felirat ) Szerintem eggyeznek a méretek, és zsanérok is, de azért megkérdeznélek titeket is

Amúgy a Lenovo feliratot hiányolom a kis t61p-ről, és ezért cserélném le. Kizárólag csak a külső burkolatot, belsőt nem.... -
amargo
addikt
válasz
radamsky
üzenetére
Hányas driver van fent Neked?
Fura, mert az x220-hoz csak 6.5.1.5 van, de az x230-hoz 7.2.5.4/7.1.2.Szerk:
Nekem mindig percek mire jelet talál.. -
fermacht1994
aktív tag
válasz
subidu
üzenetére
2x4GB van a gépemben, és igen működik a dula channel. 1600-as ramok vannak benne. Az őszintét megvallva nem néztem a videoteljesítmény növekedését, mert így is úgy is keni vágja a full HD-t. Amire én használom arra csak erős processzor kell. Ami meg is van hozzá. Amúgy kit zavar még az amikor fekete képet nézel és átszűrődik a hátérvilágítás? (általában sarkoknál, és észrevehetetlen, csak ha nagyon nézed,) Azt hiszem tejfoltnak hívják. TFT betegség.
-
subidu
tag
válasz
fermacht1994
üzenetére
Chrome(4tab), windows mail, skype meg az alap programok. 2,65gb ramot használok eddig. Sztem is elég lehet a 8gb ram. A videokártyán gyorsít valamit a 2db-od modul úgy tudom. Főleg ezért vennék plusz ramot. De akkor kihagyom a 16gb-ot, pedig nagyon el voltam csábúlva, és beruházok 2x4gb-osra. Lehet, megnézem, hogy milyen van a gépben, és próbálok hozzá hasonlót rendelni.
Neked 1x8gb vagy 2x4gb van a gépedben? Egyformák? Működnek dual chanelben?
-
Tikakukac
titán
válasz
fermacht1994
üzenetére
Ezért mondtam, hogy nem heavy user. HD vidivágás meg 30db 60 megapixeles kép renderelése az nem átlagos, úgy kifér, a 8 giga egyéb halandónak megközelíthetetlen.

-
Tikakukac
titán
válasz
fermacht1994
üzenetére
Ezt az érdemes-e érdekes dolog. Én bővítettem a HP-ban 8 gigára, hogy majd jó lesz. 20-30 tabot szoktam 2 ablakban használni. 4 gigánál néha majdnem kihasználtam a teljes méretet. Beraktam a 8-at és 4 gigáig sohasem bírtam felmenni még. Nagyon heavy userek biztosan tudnak annyit kihasználni, nekem sohasem ment.
-
válasz
donjohnson
üzenetére
Sajnos nem jegyzi meg, igaz ott kényelmesebb kikapcsolni, de onnan is ki kell vennem a pipát. Egyébként érdekes mert a PM sem jegyzi meg a beállításokat. Itt valami nagyon el van kefélve.

-
Dhampir
félisten
válasz
donjohnson
üzenetére
Az nem csupán a ventilátor-szabályozást tudja?
-
Urak!!

A T410-esem minden bekapcsolásnál bekapcsolja a bluetooth-t. Nem lehet ezt valahol offolni??? Már unom a minden start utáni FN-F5 nyomkodást.THX!!
-
Tubi2
senior tag
válasz
üzenetére
Thinkwikin találsz róluk infót.
Használtan ennyiért szerintem a T2x szériánál nem jutsz fentebb, esetleg a hasonló korabeli R típusok.
-
törölt tag
Üdv.
Valaki meg tudja mondani, hogy az IBM Thinkik betűi mit jelentenek? Mert látom van T, R, X, G, A, meg még több is talán. Melyik mit takar? Engem egy 1 GHz-es P3 érdekelne, vagyis inkább 10-15 körül amit kapni használtan.
-
subidu
tag
válasz
Chaser
üzenetére
Szétnéztem az aprón. Pár ezer ft-al adják őket olcsóbban mint a boltban. Számomra nem éri meg kockáztatni, pár ezer ft miatt. Gondolkoztam még a 2x8gb-os modulokon is. 40.000 körül már tudok is venni bele, csak nem biztos, hogy ki is használnám őket. Illetve hallottam, hogy hibernációs problémák fordultak elő 2x8gb-os modulok esetén.
Inkább vennék kittben valamit, mint külön egy darabot, mert félek, hogy nem működne az új a régivel megfelelően. -
Chaser
legenda
-
subidu
tag
Sziasztok!
Gondolkozom az x230-asom fejlesztésén. Jelenleg 4Gb ram van benne 1db-os modulként. Szeretném a kétcsatornás módot kihasználni, meg növelni az elérhető memória mennyiségét. Jelenleg a 4gb-ból 2,55gb-ot használok netezés mellett. Max. 3gb ha nem futtatok semmit. Csak a biztonság kedvéért szeretnék 2db 4gb-os modulra váltani.
A következők közül, melyiket ajánlanátok:Érdemes a legdrágábbra beruházni? Számítana , hogy CL9 vagy CL11-es modulokat vennék?
Kompatibilitás szempontjából, melyik lenne a megfelelő?
Új hozzászólás Aktív témák
- Új makulátlan hp elitebook 840 g9 ! Fémház, i7 12gen!
- 0 perces RYZEN laptop, eredeti Win10! FullHD IPS/12GB DDR4/M.2 SSD! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR! ÁRON ALUL
- Garanciás MAGYAR BILL lenovo thinkpad t14 gen3 i5 12 gen EXTRÉM AKMU IDŐ!
- Eladó Dell Inspiron 15 3520 laptop Újszerű állapot, garanciával!
- Lenovo thinkpad x13 g2 ryzen5
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Meg amúgy is tipikusan az a fajta "szopós" ember vagyok, mindig mindennel inkább küzdök 2 hónapot, mintsem beadjam az egyszerűbbet 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

)
Meg az alap port is gigabites szóval suhannak a dolgok. Van wifi meg bármi ami kellhet, szóval nem véletlen jó ez így nekem

A gyorsaságról pedig egy 250-es OCZ gondoskodik.