- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Doky586: Helyreállítási partíció létrehozása (javítása)
- Gurulunk, WAZE?!
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
-
LOGOUT
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Csedit #87626 üzenetére
Ez a hozzászólás megerősített abban, hogy az RT-N18U tényleg nem való ThinkPadekhez. Az már csak mellékes, hogy az USB-s nyomtató megosztása is egy szemét ennek az amúgy elvileg remek routernek.
Hiba volt sok-sok év Netgear router használat után ez az ASUS, el is adom a francba és visszaváltok, mert marha idegesítő a szakadozás.
-
Chaser
legenda
válasz
Csedit #86514 üzenetére
az 500-ast láttam is nálad, az korrekt volt
valszeg utána tört rám a felismerés, hogy létezik náluk samsung és lg-p panel, mert nekem előtte samu volt, és a tiednek valahogy sokkal korrektebb színvilága volt
nálad láttam a ledes x200-at ami 1440x900-as volt, azon viszont durván alul-felül bevilágítás volt, de bh affs ips-sel a legjobb sub tp-m volt, x220 lg ips-e sem volt rossz, de a bh az nagyon ott van, kár hogy a hw nekem elavult lett meg leszoktam a sub gépekről
és a nagy kedvencem az x61t, bh affs-sel 1400x1050-es felbontással...neszeneked' epöl' retina
na meg a 60-as vándorlásom, azt kéne felkötni a lenovonál aki kivezette az ips-t a 61-es szériától 15-ös méretben -
Chaser
legenda
válasz
Csedit #86508 üzenetére
úgy mint én
de engem nem vinne rá már a lélek egy új szériás tp-re, egy 510-esem még van tartalékba de sztem eladom, kár itt parkolnia kihasználatlanul
kis gépet meg már nem is vennék, min 14" amit tudok használni, alatta itthonra kicsi, hordozni meg inkább vennék ha nagyon kellene egy 10-es tabletet, ott kijelzővel nincs gond -
totron
addikt
válasz
Csedit #86495 üzenetére
de 12"-on tetszik a full hd felbontás
Ad egyfajta precízséget a képnek, ami nagyon szerethető (utána minden normál felbontásnál látod a pixeleket), viszont örökké nagyítgatni kell a weboldalakat (gyakran szétesik tőle a koncepció), SD filmekhez sem szerencsés.
(#86496) Tikakukac LG-Philipseknél is jobbat? 14"-os TP alatt itt melyiket érted? Ha jól vettem ki, még ez is a jó részhez ment.
(#86445) NewmanHDMegértem a csaklinux szemléleted, viszont a felhasználó számára új hardver esetén felesleges makacskodás nem letesztelni a vasat minden létező oldalról. Tényleg van, hogy rejtve marad egyik alatt, amire a másik rávilágít. -
Gondwana
addikt
válasz
Csedit #86396 üzenetére
Amikor képskálázást váltasz kíndóz alatt, egy logoff/logon ciklust el kell játszani, hogy érvényesítse a változást, csak úgy, menet közben kétlem, hogy működne.
Olvasnivaló a témábanSzerk.: amikor erős gép kell, csak én használok virtuális desktopot laptopról? (Na jó, amióta asszonypajtás lenyúlta az UXGA T60-amat, ritkábban...)
-
-
Tim82
félisten
válasz
Csedit #57306 üzenetére
T60 + Advanced Dock / Win 7 Prof. 32bit / 1400*1050 saját felbontásról külső, 1920*1200-as felbontású monitorra váltás (majd vissza) esetén random módon megcsinálta a Windows (nem minden alkalommal, de elég gyakran), hogy a visszaváltás után kutyulta össze az ikonok, illetve a widget-ek elhelyezését. A megjelenésük nem torzult, tehát nem volt olyan ikon/widget, amelyik mondjuk megnyújtva jelent volna meg.
-
Tim82
félisten
válasz
Csedit #54291 üzenetére
mSATA SSD + vinyó működhet az X220-nál (igaz, vagy mSATA vagy WWAN, a kettő együtt nem megy, ugyanazt a slot-ot használják). Valamint mintha annak is lenne dokkolója, amibe tehető Ultrabay kerettel vinyó.
Volt gyárilag is IPS-es X220, de azt hiszem, utólag sem nehéz sem az IPS panel beszerzése eBay-ről, sem a beszerelése.
# 54292: erre gondolsz?
-
-
válasz
Csedit #51684 üzenetére
Szerintem ez a hibernálás miatt van. Mondjuk be van állítva, hogy 2 óra múlva menjen el sleepbe, és 4 óra után menjen el hibernálásba. Akkor azt csinálja, hogy 2 óra tétlenség után elmegy sleepbe, de újabb 2 óra után feléled, és hibernálja magát. Én legalább is ezt figyeltem meg a saját gépeimnél.
@franc0: Nekem is X230-am van, és engem például nem zavar az eggyel kevesebb sor a billentyűzeten, sem a szigetes billentyűzet, ugyanis én a trackpoint és thinklight miatt vagyok Thinkpad fan. Ha a trackpointot használhatatlanná teszik, akkor viszont kénytelen leszek Dellre váltani. A céges Dellemen is van pöcökegér, és igaz ugyan, hogy nem olyan jó, mint a thinkpades, de azért még így is lényegesen jobb, mint bármilyen touchpad.
Mondjuk igazad van, X240-ről még semmi hír, várjuk meg azon hogy lesz. Bár, ha ez most a tendencia Thinkpad fronton, akkor sok reményt nem fűzök hozzá.
-
Gondwana
addikt
válasz
Csedit #49672 üzenetére
Jól tudod, ha X200s 1440x900 kijelzővel van, akkor a csere úgy kezdődik, hogy a gép aljából kitekered azokat a csavarokat, amik a zsanért tartják, majd szalagkábelestől leveszed a teljes kijelzőt, mert a benne lévő Toshiba panel nem sínhez van csavarozva, mint a WSXGA kijelzőik, hanem a CFRP kijelzőhátlaphoz, ráadásul a panel csatlakozói is alul vannak, nem a kijelző tetejéhez közel, lényegében teljesen más mechanikai kialakítású.
-
audi100td
nagyúr
válasz
Csedit #35540 üzenetére
Na, akkor jófejek, mégsem kell még temetni a support hozzáállását
igaz talán nem Dell színvonal, de azért korrektek. Palmrest szerintem érhető, nehéz bizonyítani, hogy mi okozta a repedést, anyaghiba vagy user által.
szmissz: Ha már elfogytak az érveid (voltak?), akkor személyeskedsz, kérdem még meddig? már eléggé unalmas...
-
mitulabattyi
aktív tag
válasz
Csedit #35477 üzenetére
A tapasztalatok azt mutatják, hogy zsanércserével a Deltához kell fordulni, az infoparkból valószínűleg elhajtanak, hogy ez normális holtjáték/ez nem garanciális hiba/akármi...
Törésre, repedésre nem szól a garancia, kivéve, ha gyárihibás/szériahibás.asci: ez jó kérdés, mert régen főalkatrész cserénél a főalkatrészre újraindult a garancia (pl alaplap), de azóta talán változtattak a dolgon, mert amikor nekem cserélték a T400-ban az LCD-t nem hosszabbították meg a garanciát /a kijelzőre/.
mod:
cadeyrn: Szerintem nem számít mennyi idő alatt érkezik meg az alkatrész, mert ha már felvették a gépet garanciaidőn belül, akkor utánna meg kell csinálniuk akkor is ha fél év alatt jön meg az alkatrész, mert amikor a javításba belefogtak, még garis volt a gép. -
cadeyrn
aktív tag
válasz
Csedit #35477 üzenetére
2 hét necces nagyon, mert kb annyi, amíg megjön az alkatrész.
Ha bp-i lennél, azt mondanám, próbálkozz a Smartservice-el, nekem ők cseréltek zsanért, billentyűzetet és ventillátort, elég e-mail írni a részletes problémáról, hamar válaszolnak. Akkor viszed, amikor megjött az alkatrész, max. 2 óra, amíg megcsinálják, ha nyitásra odamész.
Vidéken nincsenek ismereteim. -
brd
nagyúr
A víz csak azért baj, mert ha megfelelő mennyiségben van benne jelen ásványi anyag (a csapvíz, és a természetben fellelhető víz is ilyen), akkor akár jól is vezetheti az áramot. De ez az ásványi anyag származhat az elektronikai eszközről is akár (szennyeződések). Tehát, ha a mosószer nem old semmit a billentyűzeten, és jól kiszárítod utána, mielőtt üzembe helyezed, nem lehet baj.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP Elitebook 840 G3 laptop (15,6FHD/I5-G8/8GB/256SSD/Magyar/Win11)
- HP Zbook 15 G3 laptop (15,6FHD/I7-G6/16GB/256SSD/AMD2GB/MagyarVilágítós/Win11)
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
- T14s Gen4 14" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe magyar bill IR kam gar
- ThinkBook 16p Gen3 16" QHD+ IPS Ryzen 5 6600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Napi 1000 -ft tól elvihető RÉSZLETFIZETÉS BANKMENTES MSI Cyborg 15 A13VE
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T590 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest