- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- mefistofeles: A 15 centi nagyon rövid.........
- gerner1
-
LOGOUT
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
chab7
addikt
Továbbra is várnám R52-be való IDE vinyóval rendelkezők jelentkezését megvétel céljából: [link]
De legalábbis egy linket egy normális jólműködő és megbízható eladóról ahol kapnék. Fontos hogy vidékre a Mátrába postázzon mert, utazni érte az több mint maga a vinyó.
Köszönöm -
tototos
addikt
Sziasztok!
Dedikált videókártyás T400hoz kötelező 90w-os tápot használni?
-
Tim82
félisten
válasz
Coccolino_O #54788 üzenetére
Szerelést megcsinálhatom mindkettőtöknél, de cserealkatrészem nincs.
-
_ak_
addikt
Sziasztok!
Sajnos az R61-embe elkezdet kerregni a venti, bekapcsolás után még csak egy rövidebb ideig, de gondolom ez csak rosszabb lesz.
Ki is néztem, hogy mit kéne rendelnem [link], nem tudtok valaki megbízható embert arra aki meg tudná ejteni a cserét Pest környékén?szerk.: most látom Coccolino_O kollégával már ketten lennénk
-
Coccolino_O
őstag
Hali! Valaki vállal itt gépszerelést? A processzor hűtőjét kellene kicserélni, mert előbb-utóbb biztosan megadja magát, én meg ezt nem tudom úgy szétszedni, hogy kitudjam cserélni. Aki tud segíteni, valamint pesti, az dobjon rám egy privit. Köszi.
-
DY3SN
csendes tag
Sziasztok!
Megvettem az X230-at......annyira nem rossz....bár az X201 után szoknom kell...
egy dologban kérném segítségeteket:
Miért nem érzékeli sem wifin sem LAN-on keresztül az internetet? sárga felkiáltó jel van a wifi ikonján....hátha valaki már találkozott ezzel a hibával...(mobilnettel megy...)
-
Francia91
veterán
modBIOS feltételénél azt írja első pontnak, hogy az eredeti BIOS-t tegyem fel előbb, aztán a moddoltat. Ha ugyanabból a verzióból készült, mint ami most van fent BIOS, akkor ezt kihagyhatom, és lehet egyből a moddoltat flashelni?
-
fungi
aktív tag
válasz
FoxiestFox #54781 üzenetére
Nekem egyszercsak egy T420si nem akart az istennek se csatlakozni az otthoni routerhez, már azt hittem
hardweres baja van, aztán egy ccleaner tisztítás és hibakeresés után ment megint... csak egy ötlet, /persze előtte mindig jó volt, driver, router hiba nem lehetett/ -
bnss
veterán
válasz
FoxiestFox #54781 üzenetére
Nem próbáltam még régebbi driverrel, illetve mielőtt a System Update telepítve lett volna, talán sikerült csatlakozni, de erre nem vennék mérget.
Intel® Centrino® Advanced-N 6205 van a gépben.
-
-
bnss
veterán
Sziasztok!
WiFi csatlakozási problémám támadt a T420-sal, minden más eszköz simán csatlakozik az öregecske Linksys routerhez WPA2-PSK titkosítás mellett, csak a T420 nem. Amint kiveszem a titkosítást, sikerül csatlakozni. A Régi T43p minden zokszó nélkül csatlakozott a hálózathoz. A System Update nem talál frissebb drviert (Windows Update sem). Van valami tippetek? Köszi!
-
csubuka
addikt
válasz
FoxiestFox #54777 üzenetére
Köszi!
-
válasz
Shatterstar #54772 üzenetére
Tégy úgy... szerintem ez mindenképp állati ritka eset amúgy.. maga a gép működik, de nem úgy, ahogy kellene, erre rá lehet húzni azt a kereskedőnek, hogy "semmi baja".
Továbbra is arra gondolom, hogy a product kód alapján látnák megfelelően a Lenovo szoftverei a gépet, és amíg azt nem tudod rögzíteni neki, nem fog rendesen működni rajta semmi ilyesmi, márpedig a kódot is a Lenovo szoftverével lehetne megadni... -
csubuka
addikt
válasz
FoxiestFox #54771 üzenetére
Köszi, igyekszem majd valami optimumot keresni, de 20 fölé semmiképpen sem mennék az ssd árában... nem tudom Te hol vetted?
-
Shatterstar
aktív tag
válasz
FoxiestFox #54769 üzenetére
Majd teszek még egy próbát a cserére aztán ha az nem jön be, akkor fogom és eladom.
-
válasz
csubuka #54768 üzenetére
Én egy 60gigás Kingstont vettem, Win 7 Ultimate 64 bit van rajta (belakott rendszer, ráklónoztam), a CS:Source és a CNC3KW van telepítve rá a rendszer és a progik mellé (ezeknél szeretném hogy gyorsan töltsenek), és még van 12gb helyem.
Ha van másodlagos vinyód, hogy azon tárold a többi motyód, elvileg elég kell legyen.
Mindazonáltal mindig a legnagyobbat célszerű venni, amit az ember megengedhet magának. -
válasz
Shatterstar #54766 üzenetére
Ha nem cserélik / veszik vissza (ami elég genny dolog lenne szerintem), próbáld eladni, és legközelebb kipróbálni, ha veszel valamit.
-
csubuka
addikt
válasz
cildren #54761 üzenetére
Szia!
Köszi a választ! Leggyakrabban szerintem az office fut meg a chrome... ritkábban solidworks, maple... win8.1 lenne rajta, nem tudom, hogy 64 gigába be tudok egy zsúfolódni, de olcsón kéne megoldani...20 ezer az már egész nagy hányada a masina árának, az tán sok lenne...
-
bere
csendes tag
Ráncfelvarrást hajtok végre a 2008-as Thinkpad R400-as gépemen. A 2,2 GHz-es procit kicseréltem 2,4-esre Sajnos az eredeti, 2,2-es proci hibás volt, egyre gyakrabban újraindult, az utóbbi időben már használhatatlan lett a gép. A procicsere után a hibajelenség megszűnt, és most már néhány egyéb egységet is bővítenék. A kérdésem az, hogy mekkora a legnagyobb HDD, amit bele tudok tenni? Jelenleg a gyári 250 GB-os van benne, de ha lehet, akkor 750-est tennék bele: [link]
-
audi100td
nagyúr
válasz
Shatterstar #54764 üzenetére
De ez most melyik szerviz? Lenovo vagy Alfáék vizsgálták be a gépet?
-
Shatterstar
aktív tag
válasz
MrSealRD #54762 üzenetére
Leírhatom neki megint részletesen, képekkel dokumentálva a problémámat,de ha a szerviz azt mondta,hogy jó akkor onnantól kezdve elég nehéz lesz őt meggyőznöm. A legelső visszaküldésnél is tudattam vele mi a történet,de ő csak annyit reagált rá,hogy beszéljem meg a szervizzel
Sok pozitív beszámolót olvastam már itt róla,de bezzeg nekem pont ki kellett fognom egy ilyen szituációt ahol igencsak meg van kötve a kezem.:
-
válasz
Shatterstar #54759 üzenetére
Szerintem rossz irányból közelíted a dolgot. Sokan vettünk itt gépet tőle, és eddig még senki nem panaszkodott rá. Én is vettem tőle t61-et és behalt a billentyűzete. Szó nélkül cserélte, ráadásul a futárt is ő fizette. Szóval ha normálisan állsz a hozzá és leírod, hogy továbbra sem jó a cucc, akkor én nem hiszem el, hogy nem hajlik valamilyen konstruktív megoldásra...
-
Schuby
aktív tag
válasz
Shatterstar #54759 üzenetére
Lehet én elmondanám Alfának a szívfájdalmamat és kérnék egy cserét. Mi bajod lehet, legfeljebb nemet mond és akkor ott tartasz ahol most. Ha meg nem....Még bármi is kisülhet belőle
-
Shatterstar
aktív tag
válasz
FoxiestFox #54744 üzenetére
Sajnos ilyen szóba se jött, miután a szerviz mosolyogva közölte,hogy nincs gond és minden fasza
Abszolút magamra vagyok utalva, és kb baszhatom is az 1 éves garanciát mert így sokra megyek vele! Max eladom és veszek helyette egy újat vagy ilyesmi.
-
csubuka
addikt
válasz
FoxiestFox #54756 üzenetére
Állati jó
És véleményed szerint milyen kapacitásút vegyek minimum és honnan? (ebay is játszhat, de a gari miatt nem tenném inkább ezegyszer, plusz most jól jön ha áfás helyről veszek korrekt számlával... úgyhogy itthon venném inkább, csak nem tudom milyet)
-
-
Schuby
aktív tag
Múltkor volt nálam Alfa egyik garos t61 -e, memo bővítésre és ssd beépítésre. Nemes egyszerűséggel felhívtam, és megnyugtatott hogy ezek nem járnak garvesztéssel. Elég rugalmasan kezeli az ilyet, vittem már neki garban tápot ami sercegett, se a gépet se a garpapírt nem kérte, szó nélkül cserélte.
-
-
Francia91
veterán
Kovetkezo lenne a kerdesem:
Adott egy T60-as, aminek az utobbi 1 honapban a Windows kiirta, hogy az akku cserere szorul, csak toltorol mukodott mostansag. Kaptam egy telefont a tulajtol, hogy most sem akkuval, sem akkut kiveve nem kapcsol be a masina... Mi lehet a problema, milyen lehetosegek lehetnek?
Azert kerdezem, mert a masinat holnap hozzak el, igy meg nincs a birtokomban -
válasz
Shatterstar #54743 üzenetére
Én továbbra is tartom az álláspontom, hogy szakszerűtlenül baszkurálták az alaplapját, azért nincs rendes product id.. nem tudsz elállni a vásárlástól, vagy kicseréltetni a gépet egy árban vele megegyezőre?
-
csubuka
addikt
Sziasztok!
A T400 ultrabay-be hogyan építsek be SSD-t, amiről a rendszer futna? Hol vegyek ehhez adaptert?
Köszi
-
cildren
tag
válasz
Shatterstar #54738 üzenetére
Jól értem, hogy az access connection nem akar feltelepülni?
Esetleg próbáld meg parancssorból telepíteni, a support-os oldalon ahol letöltöd a drivert-t mindig van mellette egy txt fájl abban le van írva, hogy hogyan tudod parancssorból telepíteni, nekem így már sikerült telepítenem egyszer kétszer win8.1-nél.Remélem tudtam segíteni.
-
Shatterstar
aktív tag
válasz
MrSealRD #54735 üzenetére
Igen úgy. Ehelyett, minden maradt a régiben. Innentől kezdve meg találjam ki önállóan, saját költséget nem kímélve,hogy miként lehetne ezt a hibát orvosolni
Az biztos ha legközelebb Alfától veszek gépet, azt személyesen fogom kipróbálni a vásárlás előtt!
kraftxld: Win 7 Home Premium 64 bit. Ja, és MSDN verziót használok amivel tökéletesen működnie kellene minden lenovo-s szarságnak. A T61-es laposomon ugyanezt a verziót használva minden klappolt. Mondjuk ott nem volt eltoszva a Product ID sem...
Fifi: Linuxnál sem volt BT. És nem mókolt os-t használok hanem biztos forrásból származó rendszert
Eddig minden gépre ezt raktam fel, csak épp ezen a T500-on nem akar stimmelni a driveres támogatás.
-
solaris7
tag
Most lehet butánk és hozzá nem értőnek tűnök (talán az is vagyok azért fordultam hozzátok)
Szóval írtad milyen chpsetet használ a kártya ezközkezelőben megnéztem ((JMB36X_WinDrv_R1.17.45.01_eSATA) ezt a drivert tettem fel hozzá
.Most az előbb illesztő programot frissítettem és a windows frissített mostmár Szabványos AHCI 1.0 Serial ATA-vezérlő van az ezközkezelőben.
Nincs kékhalál működik rendesen mindkét eSATA port egyszerre -
Fifi
őstag
válasz
Shatterstar #54733 üzenetére
Gondolom kikaptak belőle a hdd-t és a szerviz által használt hdd-vel/hálózaton kiajánlott windows-zal tesztelték a géped.
Ha mókolt oprendszert használsz, ne csodálkozz, hogy lehetnek vele hibák. Próbálj ki egy legális windows-t vagy live linuxot, hogy kiderítsd a bluetooth működését, ha ott jó, akkor az általad használt windows-ban/driverében van a hiba.
-
válasz
Tehát elvileg úgy kellett volna visszakapnod, hogy megy a BT...stb
-
kraftxld
félisten
válasz
És te kipróbáltad mondjuk egy érintetlen Win7-el? Milyen telepítőt használsz?
-
Shatterstar
aktív tag
válasz
MrSealRD #54729 üzenetére
Igen pontosan így történt: Alfának visszaküldtem a gépet, ő meg továbbpasszolta a szerviznek. Aztán beszéltem a szervizzel is,hogy mi a gond mire ők azt válaszolták,hogy eredeti Windows-zal kipróbálták a gépet és azon minden driver normálisan működik (beleértve a BT-t is). Nekem viszont ez kissé büdös, mert miután visszakaptam a noteszt ugyanazt az OS-t találtam rajta mint amit még a küldés előtt rápakoltam
A driverek közül pl a BT-t nem engedi telepíteni, ráadásul az Acces Connection sem reagál az Fn+F5 kombinációra! Továbbá a Power Manager-t próbáltam beállítani,hogy meddig töltse az akksit,de az nem akarja megjegyezni a mentett értékeket.: Röviden tömören, ez egy fosÍgy meg hiába van rá 1 év gari, ha ilyen csúsztatásokkal szerelik le a user-t. Ezért akarom önállóan elintézni ezt a dolgot.
-
amargo
addikt
válasz
ielektros #54708 üzenetére
Megértem az érveidet és valahol igazat is tudok adni neki, mert szerintem is létezik ilyen. Ugyanakkor 2 éve használom így az egyik gépem, de a 2 hónaposon sem tapasztaltam ilyet. Igaz i5/i7-el és 8/16GB-al vannak megáldva.
Ezért érdekel ez a dolog, mert kíváncsi vagyok -
chab7
addikt
Sziasztok!
Az édesanyámhoz került R52-ben kimúlt a HDD.
Sürgősen szükségem lenne egy legalább 60 gigás bele való IDE HDD-re, hogy tovább üzemelhessen a masina.
Lenne valakinél még ilyen elfekvőben, de működőképesen? -
solaris7
tag
Működik D-sub-ról van kép de azt kell hogy mondja DVI-ról lényegesen szebb a kép mitöbb tű éles, marad az ATi-s kártya ilyen helyzetben.
Jól gondoltad a kártya 2 db 3,5 külső eSATA vinyót kapcsoltam volna rá 1-et elbír,de pont ezért (is) csréltem gépet ne kelljen szaladgálni az asztali géphez ha másolok ide-oda.Az alvó állapotból való visszatérés problémára nem tudtok megoldást, mi lehet a gond?
-
válasz
Shatterstar #54721 üzenetére
Ez kicsit kusza...
A gépet visszaküldted alfa156-nak a jól értem. Ők küldték volna tovább szervizbe?
Mi az, hogy tökéletesen fut gyári windows alól? BT-t kipróbálták? Konkrétumok voltak még?A gyári számmal kapcsolatban meg annyit, hogy az én serial-om sem azonos azzal ami a tepsi alján van matricázva. Lenovo szépen beazonosította egy 14"-es inteles t61-nek, a 15,4"-es nvidia-s t61-em. De a SU azért simán felrakta volna a megfelelő drivert, ha engedtem volna...Szóval megy ez össze vissza...kézzel telepítem mert szeretem a nagyobb kontrollt az ilyesmi felett...
-
Francia91
veterán
Nekem egy USB 3.0 & eSATA Express Card cuccom van T500-ban, bár sosem próbáltam két HDD-vel, de egyesével biztos, hogy működik mindkettő, ezen van mondjuk tápnak is helye, amit az egyik USB-ről kell táplálnom
Szerk.: most nincs is nálam két külső HDD, hogy ki tudjam próbálni, hogy megy-e kettővel
-
Tim82
félisten
válasz
solaris7 #54726 üzenetére
Bizonyos Intel videokártyáknál nem mindig működik a dokkolón a DVI, ezért ajánlanám a D-Sub-ot. (Elvileg a 4500MHD-val pont mennie kellene, de nem lepődnék meg azon, ha mégsem - dedikált VGA-kkal működik csak 100%-osan.)
Az EC-s eSATA portokba gondolom, külső tápos vinyókat dugnál (tehát amik vagy saját adapterről, vagy USB-ről kapnak tápellátást). Nem tudom, milyen chipsetet használ az EC-s kártyád, de vélhetően az nem bírja a két vinyót egyszerre, nem pedig a T500 vagy a Windows hibája.
-
Tim82
félisten
válasz
solaris7 #54724 üzenetére
Dokkolóról sajnos nem működik az inteles videó kártya csak az Atival hajlandó képet adni a külső monitorra
Gondolom, DVI-csatlakozóval próbáltad, D-Sub-bal mennie kellene.
Még egy probléma expresskártya 2db eSATA port,driver fel semmi gond külső vinyót csatlakoztatom szintén oké felismeri de a másodikat is rádugom B]kékhalál
Ez most a dokkoló PCI-Express kártyahelyébe dugott bővítőkártya?
-
solaris7
tag
Sziasztok.
Valaki tudja a megoldást T500 windows7 alvó állapotból nem jön vissza csak percekkel később fekete képernyő windows normál inditás vagy csökkentett mőd melyiket választom!
Dokkolóról sajnos nem működik az inteles videó kártya csak az Atival hajlandó képet adni a külső monitorra
Ez normális helyzet?Még egy probléma expresskártya 2db eSATA port,driver fel semmi gond külső vinyót csatlakoztatom szintén oké felismeri de a másodikat is rádugom B]kékhalál
-
Gondwana
addikt
válasz
Shatterstar #54721 üzenetére
BIOSban végül van tìpuskòd, vagy nincs? Ha nincs, akkor alaplapmòkolàs utàn valaki nem ìrta vissza. (van rà mòdszer, ùjabban néhàny szervìzben sem ismerik)
-
Shatterstar
aktív tag
Üdv!
2 hónapja vettem egy patika állapotú T500-at Alfától, aminek az volt a problémája,hogy nem tudtam feltenni a system update-et, mert a gép típusszáma nem volt frankó. Emiatt többek közt se a BT, sem pedig az Acces Connection nem működött rendesen! Vissza is küldtem, miután nem tudtam saját magam megoldani a problémát,de a szerviz ahol javították azt állította,hogy a gép tökéletesen fut gyári Windows alól...
Ez azért is vicces, mert a régi T61-re is ugyanazt a W7-et tettem mint a T500-ra és azon érdekes módon nincs semmivel problémaJah, és még a type number is látszik az Aida-ban!!! A kérdésem pedig az lenne,hogy ilyenkor mit lehet tenni? Visszavinni hiába viszem, mert a szerviz a sokadik alkalom után is ugyanazt fogja mondani tehát ez eleve halva született ötlet. Maga a notesz viszont kiváló állapotban van, és nem szívesen válnék meg tőle éppen ezért valami megoldást szeretnék erre keresni.
-
Sziasztok!!
Segítséget szeretnék kérni a 3G-s modem beüzemelésére. T430s-ben egy Ericsson H5321 gw Mobile Broadband Module van. A telepítés sikeres volt, a GPS része is működik, (MS AutoRute 2013 látja és használja is) de amikor csatlakozni szeretnék a mobil hálózathoz (próbáltam T-s, és Vodás kártyával is) 068-as hibával kilép. Nem tudom megfogni a hiba okát, ha valaki találkozott már ezzel a jelenséggel, kérem segítsen.
THX!!!
-
Dhampir
félisten
-
zui84
csendes tag
válasz
MrSealRD #54645 üzenetére
Én ettől azért nem tartottam - a használt áru ellenére sem - mert van elállási jog.
8 munkanapon belül visszavihetem, ha szeretném. Az elállást nem szükséges indokolni. Ez használt termékek esetében is ugyanúgy él.
A laptop esetében egyébként a helyszíni kipróbálás nem játszott, mivel a gépen nem volt op.rendszer, így pl az akkumlátor állapota csak ez után látszódott. A hangja pedig csak akkor zavaró, hogyha teker a CPU, amit ott egyrészt szintén nem tudtam volna elérni, másrészt volt olyan "hangzavar", hogy ezt ne vegyem észre. Azért más (este,csendben) egy szobában ülni..
Még nem döntöttem el, hogy mit tegyek.. -
Gondwana
addikt
válasz
subidu #54709 üzenetére
Hasonlò helyzetben voltam, de a T60-bòl a 256-os SSD-t nem tehettem át az X201-be mert az 5V SATA tàp gyengélkedik (x18m meg 3.3V-ròl megy), ezért lett egy miniPCIe SDXC UHS1 olvasò bele, az X100s-ből pedig àtraktam a 32GB MLC SDkàrtyàt. (Előtte majdnem CoreStore-t vettem, de ùgyse bootol thinkpadben)
Neked lehet, hogy a legolcsòbb az i520-ast eladni és venni valami nagyobbat bele. -
subidu
tag
Sziasztok!
x230-ba szeretnék mSata ssd-t venni. Melyiket ajánlanátok?
Egy 180Gb-os intel ssd-m van benne, de kevés a hely a full hd filmeknek. Az msata ssd-n lennének a filmek. kb 120-180gb körülire gondoltam.INTEL
E kettő között mi lehet a különbség, az árukon kívül? -
ielektros
senior tag
válasz
amargo #54707 üzenetére
Ahogy erzed
Nekem nincs tele szemettel es mar lassan az egy eves rendszerem is meg gyors mint a fene. Ertem mire gondolsz, ismerem az erzest. Ez mas volt
Hidd el eszem agaban nincs meggyozni am. Egyszeruen nekem az osszes gep hosszabb tavon sem lassult vissza annyira, mintha csak masoltam volna hdd->ssd iranyba a particiokat.
-
tototos
addikt
Valahol van egy cikk ahol megmutatják hogy milyen billentyűzet melyik gyártótól származik. Valakinek megvan ez?
-
audi100td
nagyúr
válasz
Dhampir #54702 üzenetére
Nem tudom miből gondolod, hogy kereskedő vagyok, néha felrakom a saját cuccomat, vagy veszek helyette mást, mint ahogy ezen a fórumon még oly sokan. Hobbi mondhatni, igaz szar, lestrapált gép nem gyakran járt nálam, ha igen, akkor az annyiba is került.
Amúgy nem ebből élek, hanem dolgozok én is napi 8-10-12 órát szaros fizuért, ahogy más is. Nem tudom te mivel keresed a kenyered, de kurvára nem is érdekel, nem szokásom más zsebében turkálni.
-
Chaser
legenda
válasz
Dhampir #54700 üzenetére
Nem mondtam, hogy nekem tetszik vagy sem. Csak úgy állítottad be mintha ez egy élhető alternatíva lenne bármivel is szemben, pedig nem az. Az is hogy 170k..szóval no
Egyébként lehet nekem is tetszene 1-2 napig amíg meg nem unom
De már olyan régóta nem láttam TP csiklót tegnapig hogy most kézbe se venném
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Elektromos autók - motorok
- Autós topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parfüm topik
- Linux Mint
- ZIDOO médialejátszók
- További aktív témák...
- HP VICTUS 15-FA0054NS i5-12450H / 16GB ram / 512GB / RTX 3050
- Dell,14"FullHd IPS,core i5 6440H(fiz.4MAG!),8-16GB DDR4 RAM,Vil.bill,256-512GB SSD,Jó akku,szép
- HP 15.6 ",AMD A10,jó állapotú,magyar billentyűzet
- Dell Vostro 15,6" FullHd IPS,Magyar vil.bill,core i5,8-32GB RAM,240GB-1TB SSD,Új akku,Új töltő
- Makulátlan!Dell 15 GAMER core i7 (8X3,8Ghz)GTX 1060 6GB 192bit VGA,16-32GB/256SSD+1TBHDD,ÚJ AKKU!
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3238
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3223, 93% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB 1 év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest