Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mindent a StreamSharkról!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
-
LOGOUT.hu
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
YumeD
tag
Üdv,
Segítség kéne. T61(15.4) -be belesuvasztottam egy Ericsson F3507g wwan modemet, meg kapott egy SIM tartót az akksi alá. 4965agn rohangászik mellette, így mindhárom antenna foglalt. Tesztként rákötöttem a wlanról a fekete antennát, és minden ok(whitelistes bios, pin20 leragacsolva). "Véglegesíteni" szeretném, viszont kissé össze vagyok zavarodva melyik fru-s antennát kéne megrendelnem és beletákolnom. Ötletek?
-
YumeD
tag
Van egy eladó bcm 70015-öm, és keresek wwan antennákat 15.4" t61-be, f3507g modemhez.
-
YumeD
tag
Valakinek esetleg van t61-re (akár bontott is, ha szépen lejön) IBM -es logomatricája?
2db kellene -
YumeD
tag
-
YumeD
tag
Akit érdekel, van egy eladó / elcserélhető F3507g -m(FRU-s). Érdekel MC 8775 / 8780 / ill. Gobi 2000 / 3000, értékegyeztetéssel. Ajánlatokat PM-ben várok
-
YumeD
tag
Nem bírom ki hogy be ne szálljak a fogyasztásos e-penis versenybe. Tehát a versenyző:
T61 - nvidia 140 nvs - 2x2GB RAM, 7200rpm wd3200-BPKT, T7300 (ebből a felálásból nem tűnik valami bíztatónak,nyárra betervezve ssd meg t9500...), valami utángyártott 9 cellás (sanyo létére jól bírja) Módosítások: undervolt(sw-sen) 800@0.85-2000@0.9875. gpu @650@1.00(biosban), manuálisan ami pcie eszköz támogatta link state power managementet bekapcsolva(grub2). Screenshoot körülményei: min fényerő, hw-sen minden rádió kikapcs, programok lelő, processidletasks, pár perc várakozas.nVidiás t61 valaki?
[link][ Szerkesztve ]
-
YumeD
tag
válasz MrSealRD #33003 üzenetére
phnxdeco/phnxchksum/etc szejjelmokolod, nibitorban megfelelo nvidia romot megszerkeszt, phnxmod/phcompress addig jatszol az nvidia bios udvozlostringjevel(some padding, megoszulsz) mire azonos meretu nem lesz a kapott modul az eredetivel (csomagolas utan), bios becsomagol, bios megir, orul.
-
YumeD
tag
Meghótt az az nvidia a t61ben(k*rva csipragacs miatt reball fail), akinek kell valami hirdetéseim között bontódik
-
YumeD
tag
Keresem a T61em utódját, ötleteket várok, olyan nagy a választék hogy belekavarodtam
14" az alja, de 15" sem zavarna(volt mind2)... akkus üzemidő kb lényegtelen, panel (kültéri használat)és vga legyen valami értelmesebb (külső monitoron asztalon acad) Proci kb középkategória(netbeans és tsai ne halják széjjel magukat). Ja, és jómunkásember vagyok, nem politikus keresettel... -
YumeD
tag
válasz buvartacsko #34685 üzenetére
Nnna ez az amit kihagynék, elveim vannak, pénzem meg ennyi nincs
-
YumeD
tag
Nna. Elméletileg utángyártott, de T61 -ben volt vele menü, csak s/n-t nem írt ki rá, de működött (Ezek alapján lehet hogy sl sajátosság...)
[ Szerkesztve ]
-
YumeD
tag
/x/ Ha valaki tud dedikált vga-s t510/t410 -et ne tartsa magaban.
/x2/ Dell-bol mi a hasonlo hasznalt arkategoria, ami nem recsegeos ballagasilaptop eleterzes ? Illetve mennyire ajanlott(fuggetlenul a topic thinkpad jellegetol) -
YumeD
tag
/x/ Még mindig keresek T510/W510/T410 dedikált gpu-s istenverését, értelmes áron... /x/
-
YumeD
tag
Birtokba vettem egy W510-et Smily64 kollégának köszönhetően.
Látom másnak is van akadozás bekapcsolt intel wifi mellett... Ha be van zárva minden egyéb és pár másodpercenként cpu tüske van akkor ajánlom a háttérben történő hálózatscan kikapcsolását(tipikusan wmiprvse.exe 10-15%). Hülye workaround, de nekem bejött. Próba, szekerce, hátha másnak is jó lesz
[link] -
YumeD
tag
Másnál sem lineáris a fényerő állítás Win7 x64 alatt fn+home/end gombokkal? W510, minden sw befrissítve...
-
YumeD
tag
Windows 8 -ra van valami megoldás lineáris fényerőállításra? Ami win7 alatt működött registry beállítás file, az nemnyert... Másik, valaki tud emberi áron w510hez fingerprintes keyboard bezelt(smartkártyás verzió)? CS nem szükséges, nembaj ha van de csak azért nem akarok felárat fizetni...
-
YumeD
tag
Döglött w510/t510 alaplapot keresek, akár kölcsönbe is (méregetési célokkal... igen pcie lane keresgélés). Ha esetleg valaki hallott olyanról aki tud róla hogy van az ismerőse szomszédjának, szóljon
-
YumeD
tag
válasz SzalaiG #42200 üzenetére
Legvégső megoldás f6flpy-x86.zip, .inf -be beirod az ich7(?) sata vezérlőjének vid/pid párosát(lehet több helyen is kell, kiválasztasz egy neked szimpatikusat(minél közelebb essen a tiedhez) és search & replace). Az id-ket aidaval vagy eszkökezelővel kiderítheted.
Utánna eszközkezelővel manuálisan felrakod. -
YumeD
tag
válasz Gondwana #42506 üzenetére
Nekem lenne egy kérdésem, hátha láttál már ilyet: LGC akksi(cca 30 ciklus, 3 hónapja használom) és a max töltöttség(aktuális is, ha éppen fel van töltve) ha lassanként csökken is, még mindig a megadott gyári célérték felett van. Ezt leszámítva vígan müködik. Kezdjek aggódni, vagy ez megszokott?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Laptop Wifi és WWAN (3G 4G) kártyák
- Hibátlan Lenovo Thinkpad X270 (I7-7500U, 16GB/256GB, 12,5 FHD) eladó!
- -50% Bontatlan Lenovo Yoga Slim 7i Pro Prémium Fémházas Ultrabook 14" i5-1240P 16/512 2,2K
- Lenovo LOQ 15APH8 Gamer Laptop - Ryzen 5 7640HS, 15.6", FULL HD, 144 Hz, 2 TB, 16 GB, RTX 4060 8GB
- Eladó Lenovo Legion Slim 5 16IRH8 gamer laptop
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest