- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Sgr_A: Számítógépeim aktualizálása cseréje
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- bambano: Bambanő háza tája
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
-
LOGOUT
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
metal01
őstag
válasz
petyus_ #55393 üzenetére
Próbáld ezt:
1. Power off your laptop.
2. Disconnect AC adapter (if it's connected).
3. Take off the battery.
4. Press and hold power button for 60 seconds.
5. Release power button.
6. Put in back the battery.
7. Power on.Hacsak nem egyszerűen az akku merült le, és csak tölteni kell
-
petyus_
senior tag
Sziasztok!
Barátnőmnek van egy céges T430-a. Ma egyszer csak pittyent egyet a gép, kikapcsolt, és azóta semmit nem lehet vele kezdeni, nem kapcsol be. Az lenne a kérdésem, hogy van valami ötletetek, hogy ez mitől lehet? Esetleg valamivel lehetne próbálkozni? Mert a két ünnep között otthonról dolgozna, és most nem lenne jó felmenni Pestre másik gépért.
Egyébként pár hónapja kapta ezt a gépet, előtte egy T400-a volt, az is hasonlóképp ment tönkre, azt mondták, tönkrement az alaplapja, akkor kapta ezt a gépet. Akkor valószínűleg ezzel is ugyanez a gond?
-
-
Dani Pécs
tag
válasz
Pttypang #55386 üzenetére
Köszönöm, írtam az adott topikba.
Amúgy van egy T60-om (1951PSG, T7200-ra és 4 GB ramra frissítve) is, ezzel kapcsolatban már sokat olvasgattam, a 4GB ram kezeléséről.
Természetesen nekem is csak 3-at lát, ahogy a legtöbb helyen le van írva.
Van erre már megoldás, vagy ez tényleg a chipset miatt van?
-
Dani Pécs
tag
Sziasztok!
Ez a jobb vétel használtan, 1 év garral,
http://laptopsystem.hu/notebook/13839053743422Vagy ez újonnan 2 évvel?
http://www.notebook.hu/notebook/gyarto-szerint-1/lenovo-ideapad-b590-59-389655Köszi a segítséget!
-
Taoharcos
aktív tag
-
Van valakinek tapasztalata az UEFI-s telepítésről??
-
Szervusztok!
Ma vettem egy T420-at. A hdd-t kiszereltem, Intel 330/120Gb ssd került a helyére. A hhd-t egy optibay keretbe szereltem, ami az eddigi Inspiron n5110-es gépemben volt. Nos, a Lenovo nem látja a hdd-t, már biosban sem. Más hdd-vel is próbáltam, az sem működik. Speciális keret kell a T420-ba?
-
Tikakukac
titán
válasz
simonjoe #55372 üzenetére
érezhetőnek kell, h legyen.
Add ide a gépet, én cserélgetem benne a ramot. 5 alkalomból 3-szor meg kell tudnod mondani, hogy gyorsabb-e. Ha nem sikerül, enyém a gép. Be mered vállalni?
Az Isten szerelmére, ki ne adj már érte pénzt, gondolom jó vastagon mérik árban is. Semmi értelme nincs, mondj el 2 miatyánkot és menj el moziba asszonnyal, sokkal jobb helyen lesz az a pénz.
-
válasz
Tikakukac #55371 üzenetére
....pontosan miért? Melegben jóóóó fagyizni!
Közben megtaláltam: Corsair Vengeance 8GB 1866MHz CL10 Laptop SODIMM Memory
Az 1600-assal összehasonlítva igen nagy a sebességkülönbség
Az 1600-os 800MHz-es, míg az 1866-os 1333MHz!!!! Azért ez a különbség érezhetőnek kell, h legyen. Én azt hiszem beruházok egy 8-as kittre, majd beszámolok. -
..most látom a T430 támogatja az 1866-os DDR-3-at. Talákoztatok már ilyen lapkával??
-
Tikakukac
titán
válasz
btudos #55368 üzenetére
Felőlem akár ciánkapszula üzemmód is lehet a 8.1-ben, letojom ívesen, dugják le a torkán annak, aki erre vevő, én már próbáltam, nem ment. És így tizensok év után habár sohasem gondoltam volna, de main oprendszernek csakis a nagy konkurenst.
Az külön üdítő, hogy a szoftverezettség úgy lepusztult win8 alatt, hogy ihaj.
-
btudos
nagyúr
válasz
Tikakukac #55364 üzenetére
8.1-ben sokminden kikapcsolható, ami a 8-ban kötelező és idegesítő, és sok logikátlan dolgot átalakítottak, így szerintem annyira nem gázos, én elvagyok vele. T430-on még sima 8 van, ott szoktam szívni a fogam, de egyszerűen nincs időm újrahúzni és a céges dolgokat újra felkonfigurálni, majd esetleg a két ünnep között.
Nálam csak a régi jó Thinkpad-es sw support leépítése okoz kellemetlen perceket, emiatt visszavágyom néha Win7-re, ott minden működik rendesen.
-
xcds
őstag
T500-on működni kellene win8.1-el az osd-nek? Feltettem a hotkey drivert, de meg se nyikkan. Egyébként a SU egy árva active protection drivert talált hozzá.
-
csubuka
addikt
válasz
Tikakukac #55356 üzenetére
Ha 3 masodperc volt a kulonbseg 7 es 8 kozott az tenyleg nem sok... Amde ha lassan atvalt a kornyezet, munkaadok stb win8 ra ami a support leallasaval elkerulhetetlen akkor ugy is ezt kell majd hasznalni... na meg ez jon legalisan az msdnrol mindig es ulyen feltetelekkel kotelezo ujitani meg ha valamelyest rosszabb is az ujabb bizonyos szemszogbol.
-
Chaser
legenda
Beesett hozzám egy T660/T500 pana akku, szaporítandó az "igen, ez panasonic" gyűjteményt
2008 vagy 2009, 650 ciklus, 78%
-
metal01
őstag
Érdemes egy T400-ban 830-as Samu 128-as SSD-t 840-es 120-as EVO-ra cserélni? Van érdemi sebesség javulás szerintetek?
Más. x200-on a SU talál új BIOS-t, de nem tudja letölteni. Hogy lehet rábírni a frissítésre? A gond, hogy a gép nem eszi meg a 8 giga RAM-ot, valószínű a régi BIOS miatt.
-
-
Tikakukac
titán
válasz
csubuka #55355 üzenetére
SL9300-tól egészen 4700MQ-ig végigpróbáltam mára tésztát, 3 másodpercen belül voltunk mindig, vinyóval és SSD-vel is, ami bőven hibahatár, nem pedig dupla sebesség.
igy meg kell szokni
Na meg a nagy lófütyit
Asztalira jön a 100%-os OSX messiásként, x200s-en marad a Win7, a többiek nyugodtan küzdjenek, nem érint
-
csubuka
addikt
válasz
Tikakukac #55352 üzenetére
A T400 on gyorsitott amugy az ujabb lenovo kommersz ideapadon nem annyira am ha tamogatva lenne akkor nem lenne vele gond mert minden drivert megkeres maganak csak egyelore hianyos modon teszi ezt... plusz ugy sem fogjak mar eltorolni ezt a metros fejlesztesi iranyt igy meg kell szokni
-
peteracs
csendes tag
sziasztok!
Segítségre lenne szükségem. T500-am megadta magát játék közben. Megakadt, azóta be sem kapcsol. bekapcs gombra elindul,a venti pörög,aztán semmi,bios-ig sem jut el. először még helyre akarta állítani magát,de nem jött neki össze. egyelőre nincs lehetősègem másik vinyóval kipróbálni.
van valami tippetek? -
csubuka
addikt
Sziasztok!
A T400-as gépemben ennyi szenzort jelez csak ki a gép, míg van akinek ennél kettővel többet... mi ennek a magyarázata? Valamelyik driverem nincs fenn? (intel gpuval megy a rendszer éppen, win 8.1 alatt 64 bites...)
1 cpu 45°C
2 aps 41°C
3 crd 33°C
9 bus 38°C
10 pci 43°C
11 pwr 40°CKöszi!
-
Giovanny
őstag
Sziasztok,lenne egy kérdésem,T430S az mSata foglalat sata2 vagy 3 sebességű? Mert a T420-ba csak sata2 sajnos.
-
cildren
tag
Engem olyan érdekelne, hogy T61-be honnan tudnék szerezni ExpressCard-os modult mert most sajnos PCMCIA és SmartCard reader-el van szerelve, de volt úgy is szerelve, hogy PCMCIA és ExpressCard. Amúgy ez egy 14.1" wide modell.
A segítséget előre is köszönöm. -
Chaser
legenda
válasz
soldi3r #55333 üzenetére
Egyik sem lóg ki amelyik hidden. Egyedül eddig dell e4300-mal találkoztam amiből kilógott, de az a dell hibája
ASMedia chipest vegyél arra figyelj, NEC-ből sok van és sok a szutyok.szerk: esata-ra gondolsz nem? most hogy mondod nekem is venni kell, megpróbálom megkeresni a tagot akitől régen vettem
-
soldi3r
veterán
tudna valaki linkelni egy usb3 (es esetleg msata kombo) ebayes expresscardot, ami tuti nem log ki?
egy x200-ba es egy x230-ba kellene -
soldi3r
veterán
válasz
Shatterstar #55330 üzenetére
szeretem a kingtony cuccokat, pedig nem kimelem a szerszamokat, nagyon nem
jo lehet meg a wurth-os zebra, a hans es az unior, de ezek kicsit dragabbak -
soldi3r
veterán
válasz
Shatterstar #55328 üzenetére
pl kingtony
-
Shatterstar
aktív tag
-
válasz
Shatterstar #55325 üzenetére
Én hosszú évek óta Belzer-t használok, nagyon jó minőségű, strapabíró és ami a lényeg, nem b@...ssza szét a csavarokat. Úgy lehet vele bontani, h nem sérül az eloxált csavar.
-
válasz
Shatterstar #55325 üzenetére
Én két mezei Beta csillaghúzót használok, egy kicsit és egy nagyobbat.
Nem hiszem hogy külön szett kéne hozzá, nincs benne túl sokféle csavar. -
Shatterstar
aktív tag
Hali!
Milyen csavarhúzó szettet és márkát ajánlanátok TP-hez? Csak olyan jöhet szóba ami jó minőségű és bírja a strapát rendesen.
-
csusza`
senior tag
Sziasztok!
Nagy gondban vagyok, remélem tudtok pozitivat mondani.
Van egy x230-am, ami nemreg erkezett meg Angliabol.
A rendszer kapott egy msata ssd-t es 16gb ramot, es szepen mukodott is egeszen ma estig, amikoris a toltore radugtam a toltest az akku veszi, ezt jelzi, de ezen kivul semmi, hiaba nyomom a bekapcsolast.Elvileg direkt ugy vettem, hogy 2016-ig garis.
Kérdésem, hogy létezik e, mint a Dellnel next business day gari erre? A honlapom a warranty check nekem azt irja, hogy Global Model Plus special bid three year limitedwarranty.
Számlám nincs róla, mivel ugy kaptam.
Gondolom alaplappal lehet valami.
Légyszíves mondjatok valami pozitivat...
-
cildren
tag
válasz
FoxiestFox #55311 üzenetére
Illetve miért kell numerikus bill-t rárakni? ezért máris elcsúszik minden balra a gépen...
-
Dhampir
félisten
válasz
FoxiestFox #55311 üzenetére
A leírás szerint igen:
Ultradurable and MIL-SPEC Tested
The T540p meets eight US military-spec tests for ruggedness, durability, and quality: high pressure, humidity, vibration, high temperature, temperature shock, low pressure (15,000 ft), low temperature, and dust. In addition, innovative roll-cage technology and glass-fiber reinforced plastic add extra strength and rigidity.Egy pár régi és megszokott hardveres gomb eltűnt róla.
Már az Usanotebooknál és Mysoftnál is egyaránt kapható.
A W540 leírásában viszont már IPS kijelző olvasható:
FHD/3K Display With IPS Technology
In-Plane Switching (IPS) LCD displays with high brightness. IPS technology allows for vivid colors and nearly 180-degree viewing angles. -
-
Taoharcos
aktív tag
Volt cégemnél rengeteg laptop alaplapot frissítettünk pusztán alaplap("pucér, házból kiszerelt"), kijelző, billentyűzettel. Probléma nélkül, igaz azok HP-k voltak. Biztos Lenovonál is van lehetőség.
Értem persze a lényeget, hogy áramszünet esetén szedthetem le a bios ic-t külső programozóban programozni.
Tim82 Budapesti vagy?
Új hozzászólás Aktív témák
- Villanyszerelés
- Sugárkövetés nélküli sugárkövetés felé menetel az új PlayStation
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Jövedelem
- Hivatalosan is részesedést vásárolt az Intelben az USA kormánya
- Házimozi belépő szinten
- Magisk
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- További aktív témák...
- AlzaPower M7503CA Fast Charge 100W
- Bomba ár! HP ZBook 17 G2 - i7-4710MQ I 16GB I 256GB SSD I Nvidia VGA I 17,3" FHD I Cam I W10 I Gari!
- ASUS TUF Gamer Laptop: Ryzen 5 4600H / GTX 1650 Ti / 16GB RAM / 144Hz
- Lenovo Yoga Slim 7 15ILL9 83HM0043HV laptop, új, csak kipróbált, 3 év gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-7G I 16GB I 512SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- BESZÁMÍTÁS! ASRock X570 R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX 7800 XT 16GB Fractal Design Meshify 2 850W
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2736 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3127
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest