Hirdetés
-
LOGOUT.hu
A Hearthstone több, mint 6 éves játék így szinte minden információ megtalálható a topicban. Ennek ellenére érdemes inkább kérdezni, mert nincs karban tartott mindenre kiterjedő tudástár, és a gyorsan változó szabályok, kártyák, és eltérő játékmódok miatt ilyen nem is nagyon fog előállni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
whitezo88
nagyúr
Loyan aggro-mid shamannal rank1 legend, xixot letaszította 1 hét után. 5-2-2-1 volt a futása a végén.
[ Szerkesztve ]
-
freezer922
aktív tag
válasz fogtunder #50149 üzenetére
Igazából yogg-al én is úgy vagyok, hogy amennyiben kihúzom elég korán (vagyis ha lehet 10. körre), akkor ott legyen egy esetleges utolsó lehetőségnek. 1 kártya, de teszem azt ha majdnem meghaltam és nincs jobb lépés.
Igazából ahogy észre vettem amennyiben az ember nem utolsó lapjai közt játssza ki, illetve ha nem vagy épp 2hp-n akkor inkább segít mint sem aztán persze gondolom van akit pofán tud pyroblast-elni. -
saen
veterán
válasz freezer922 #50153 üzenetére
Én már láttam olyat is, hogy az ellenfelet maxra gyógyította, pedig BM-nek szánta az illető a Yogg-ot... Majdnem bukta is a meccset miatta. Poénnak jó ez a kártya, de nagyon remélem, hogy a ladder komoly részében nem kell ezzel majd megküzdeni.
-
fogtunder
nagyúr
válasz freezer922 #50153 üzenetére
a laphúzást nagyon szereti, aztán ha 15. körben eltol két sprintet, meg egy nourisht, akkor simán kinyír a fatigue tényleg vicces, de ladderezni ott a zoo, meg az aggro pala, koton druid és warrior, mindegyik sokkal megbízhatóbb.
I hate morning people. And mornings. And People.
-
saelin
veterán
Tegnap tök jól ment c'thun priestel, ma meg visszaestem majdnem rank 20-ra vele... (rank 16-ról).
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
micafighter
nagyúr
Vannak azért vicces pillanatok az evolve shamannal is, pl amikor a full boardjára evolve-ol és kap egy doomsayert
-
xavix13
őstag
Amúgy ha valaki tud és szeret arénázni, az elég coszteffecive-en tudja növelni a collectiont.
Mikor kijött a kieg 40 packot vettem (53 így az ingyenes elkél együtt), 500 goldot meg hagytam arénákra.
Azóta mentem 5 egész jó arénát, vettem +2 packot és még mindig 600+ goldon vagyok.
Rugó, sámán beteg, 6w alatt még nem mentem velük. Sok kezdő is játszik most, még végre nem minden ellenfél pala.
Az 53 alap nyitásom egész szerencsés volt, jött 4 legend (nat, hogger, priest és warlock) még jó pár epic.[ Szerkesztve ]
One thing I've learned: if you don't draw first, you don't get to draw at all.
-
whitezo88
nagyúr
[ Szerkesztve ]
-
micafighter
nagyúr
Nem tudom én játszom-e rosszul a Control Warriort, de nálam szokott lenni olyan szituáció hogy 6-7-8 manám van, és nem pakolok ki semmit, inkább hero power és end turn. Ilyen szituációkban gondoltam hogy jó lenne egy tentacles for arms, ugyhogy beraktam egyet a pakliba, eddig bejött. 5ért 2*2 sebzés nyilván nem nagy value, de az ilyen "inkább nem teszek ki most semmit" körökben a manát valamire mégis el tudom használni. Előző meccsbe pl pár HP-ja maradt az ellenfél druidának, a tentacles for arms segitett a végén board szempontjából pozitivan tradelni a nagy taunt lényekkel, aztán kiraktam megint az armsot és úgy már lethalom volt.
Eddig úgy látom nem fér be minden pakliba mert nem OMFG OP Shredder GGWP szinten van, de egyes paklikban egész jó tud lenni, pl nálam CW-ben, nem olyan szemét mint amilyennek sokan gondolták.
[ Szerkesztve ]
-
KaraDani
addikt
válasz micafighter #50161 üzenetére
Kibler ugyanezt mondta róla anno, ő meg azért nem ma kezdte a kártyázást
-
DaveNo1
veterán
You are not prepared.
-
NyxNyxNyx
addikt
Az új ragnaros-ról mik a benyomások? Lecraftolnám, mert jónak tűnik és nzoth deckbe kell a heal.
Kezd elfogyni a dustom, 2 forbidden healing is jön a tatyóba, lehet nem aranyban kellett volna Nzothot crafolni. Így már csak 4 legendaryra van.
hrvp: #oldmeta
[ Szerkesztve ]
"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."
-
hrvp
aktív tag
Új kieg óta mindenféle deckekkel kísérletezgettem, leginkább fun-ból, yogg-saron-os mage, koton pala, priest, divine/heal pala stb. Olyan jól ment rank14-re visszaestem
Váltottam facehunterre rank14->rank10 #newmeta -
oba
addikt
Ellenfélnek teli board és 3 hp... kirakom a 14 -es C'Thun -t... végeredmény: [link]
Véletlenül se tudott volna még egyet belelőni bakker... Ahh...
Kézzel készült óraszíjaim - https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/oba/index.html
-
whitezo88
nagyúr
Renounce Darkness játszhatatlan? Aha [link]
Am Koton druid nagyon gyengül. Egyre rosszabbnak érzem.
[ Szerkesztve ]
-
dejaris
addikt
Emperor+evolve=ragnaros+tirion
-
micafighter
nagyúr
Jópofa ez a Yogg, enemy mage rakta ki, kapott sprintet aztán astralt, enragelte a grom-omat, aztán naturalize yogg-ra, én meg huzhatok 2 lapot
-
KaraDani
addikt
Jól meg lett állapítva, hogy a rogue halott lesz.
TideofTime twitteren:
"also the deck im climbing with is paladin 8) - saw 1 priest in top 100, rest were rogues"
[ Szerkesztve ]
-
NyxNyxNyx
addikt
Doomsayernek azért ez jó nagy "buff" volt, hogy a pakoly 3 mana és kevesebb a DR kis minion.
Régen játszottam priestben is rövid ideig, de a bagyoly nagyon idegesítő volt.
[ Szerkesztve ]
"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."
-
Kanczy
veterán
válasz micafighter #50157 üzenetére
Ezt falun úgy hívják, hogy "get rekt, noscope mlg 420 blaze it yoloswag"
[ Szerkesztve ]
You don't get it, son. This isn't a mudhole... It's an operating table. And I'm the surgeon. (Batman: The Dark Knight Returns)
-
saen
veterán
válasz micafighter #50178 üzenetére
Én továbbra is szkeptikus vagyok, de ne legyen igazam.
-
-
whitemetal33
tag
Sztetek érdemes vmilyen C'thun decket mostmár összerakni?
Csak azért kérdezem mert van 4200 dustom +némi tartalék lapokból, viszont deckem szinte nincs, csak egy félkész Darwin. Esetleg csináljam meg azt Hallazeallal meg a 2. elemental destructionnal és twilight hamerrel? -
h3lios
addikt
válasz whitezo88 #50175 üzenetére
Jó Lifecoach vicc a lapok erejét illetően. Minden kiegnél lefikáz mindent, emlékszem az Asspirantot is fikázta TGT-nél, holott kb. az egyik legjobb druid lap volt az elején. Szintén végigfikázott mindent amikor végignézte a LOE lapokat.
Én ilyen szempontból Kolento, Kibbler és Thijs szavára adok, szerintem ők ebben jobbak, mint Coach, Reynoodle és a többiek.
[ Szerkesztve ]
B-tag: H3lios#2825
-
micafighter
nagyúr
Healbot helyére ott a cult apothecary, 5ért 4/4 test, és enemy lényenként 2őt healel. Tokenes aggrok ellen tökéletes pl Zoolock, még erősebb mint a healbot, szerintem egyértelmüen annak a helyére jött. Cyclopean Horror szintén anti tokenes aggro taunt 4es sloton, 5 sloton meg ott a Crazed Whorsipper.
[ Szerkesztve ]
-
saelin
veterán
Hová lettek a csöcsös csajok a twitchről?
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
DopeBob
addikt
válasz saelin #50190 üzenetére
Csak az alkalomra vártam
Óvatlan lábmozdulattal szenvedett villantásos balesetet a videojátékos lány
MZ/X
-
h3lios
addikt
válasz NyxNyxNyx #50189 üzenetére
Régen néztem YT-on, de mostanában már nem erőltetem, számomra unszimpatikussá vált valamiért.
Túl óvatos a stílusa, semmi kockázatot nem vállal, inkább bevállal 1 ultra biztos játékot, aztán kikap miatta, mert egy RNG játékban nem létezik 100%-os megoldás.Most nálam akik a topplistán állnak azok: Thijs, őt nézem legtöbbet délelőtt meg kaja szünetben ha melózok, rajta kívül délután Scamazt szoktam nézni, illetve este Kibblert. Rajta mondjuk inkább csak elaludni szoktam, mert nem túl izgalmas, dehát kell ilyen Bob Ross Experience...
Kolento dettó ugyan ez, kb. fél perc után elunom az életem, mert teljes kussban játszik, ami skill ügyileg lehet, hogy élvezetes, de mint adás számomra unalmas.
B-tag: H3lios#2825
-
DaveNo1
veterán
válasz Kanczy #50195 üzenetére
Nem szokásom sírni, de ez mi a ****om már:
5. kör 25 hp-n vagyok agroshaman ellen, minden jó,
erre
7. kör halott vagyok (6. kör doomhammer + rockbiter, kötvetkező kör még egy rockbiter + 5 sebzés még)
Rohadt doomhammert igazán deletelhetnek a játékból. Nagyon interaktív egy lap.
[ Szerkesztve ]
You are not prepared.
-
DopeBob
addikt
válasz DaveNo1 #50196 üzenetére
Én kipróbáltam a cthun+reno lockot, ugye early game az itt gyakorlatilag nincs.
2 meccset játszottam, mindkétszer face hunter volt az ellen, az egyikben 4. a másikban 5. körben haltam
Most viszont volt egy jó meccs reno\deathrathle rugó volt az ellen, jó deck, tetszett
MZ/X
-
whitezo88
nagyúr
Loyan 7 órája kezdte NA-n ugyanazzal a deckkel 25ről, most rank9 már ha holnap is végig játszik legend is meglesz. Irigylem ezeket a játékosokat (sokan vannak) akik napi 16 órákat tudják tolni kiégés nélkül. Xixo közben 2-ről vesztett már, én a helyében nem erőltettem volna már 2 napig.
Holnap uccsó nap ki kéne tolni 5ig nekem is, ma 1-1,5 óra alatt 9ről 7 3csillagig mentem le.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest