Hirdetés
-
LOGOUT.hu
A Hearthstone több, mint 6 éves játék így szinte minden információ megtalálható a topicban. Ennek ellenére érdemes inkább kérdezni, mert nincs karban tartott mindenre kiterjedő tudástár, és a gyorsan változó szabályok, kártyák, és eltérő játékmódok miatt ilyen nem is nagyon fog előállni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
saen
veterán
Első meccs ladderen C'Thun druid ellen a hasonló warriorommal. Relatív simán nyertem úgy, hogy nálam utolsó lap volt a C'Thun a pakliba és feladta előtte. Mondjuk azért az vicces volt, hogy a 14-es attackú C'Thunját facetankoltam a Gorehowl-lal Tetszik a kieg eddig, megyek is mindjárt játszani vissza.
-
KaraDani
addikt
TGT-ből egy golden legót nyitottam: bolfot, innen boogeymonstert...
-
JNashville
senior tag
Új (Trump-féle) mid shaman: 6/6 win ladderen. Pedig az unlockolós epic nélkül tolom, egy koton druid tudott csak megszorítani. Az is biztos, hogy TBK lesz az új BGH, annyi taunt van.
MARVEL AT HIS MIGHT!
-
csizi90
aktív tag
válasz micafighter #49803 üzenetére
Illetve akkor is kapja ha poly-zva van. A buff-ok elvileg a játékoshoz tartoznak nem a laphoz. De az entomb-kor elvileg akkor váltania kellene az új tulaj buffjaira.
iPhone 6S, Cube i7 Stylus, XONE
-
darkrock
aktív tag
válasz Peetey91 #49790 üzenetére
Én most azt próbálgatom, igaz hiányzik néhány lap, de egész jó. brann+koton
50 packot nyitottam
2 legend (Twin Emperor Vek'lor, Anomalus)
8 epic (abbol 3 forbidden flame)
2 golden rare
4 golden common[ Szerkesztve ]
-
Kari1
aktív tag
Nekem 49 lapból (ehhez majd még jön 5 a questből)
rare: 50
epic: 9
legendary: 1 (twin emperor)plusz még:
golden com: 4
golden rare: 4kb 500 dust
a legend is 37. pakliból jött... de legalább ha C'thun jó lesz akkor azt már nem kell craftolni.
-
tPedro_
őstag
Egy HS collection tablazatot keresek Google sheets-en, ami igy nez ki: http://imgur.com/UzStxqb
Ezt hasznalom mar egy ideje es kivancsi lennek van-e frissitett valtozata, viszont nem emlekszem, hogy hol talaltam annak idejen.
Nem hasznalja veletlenul valaki kozuletek ugyanezt?Ha nem, tudnatok ajanlani egy masikat?
Koszi elore is.
-
zsuha
aktív tag
Sziasztok, szerintetek ha holnap lesz csak időm megcsinálni a win 2 questet 5 pakliért, akkor a win7-et 5pakliért még megkapom, ugye?
És nem csak mára van ez az egész. -
EmptyParadox
senior tag
válasz tPedro_ #49815 üzenetére
Ha esetleg nem találnál update-elt változatot:
Egy webes tracker.
Másik pedig a Hearthstone Deck Tracker-hez plugin formájában -
h3lios
addikt
A tapasztalataim azt mutatják, hogy keserves fél év vár ránk ezzel a metával, lehet még a végén wild-on fogok játszani...
Ellenfelek sorban: C'Thun Druid, Face Shaman, Aggro Divine shield paladin, Aggro zoo.
Az 5 manás 3/6-os C'thun buffer taunt pedig az egyik legjobb lap ezek ellen a paklik ellen.
[ Szerkesztve ]
B-tag: H3lios#2825
-
Cathfaern
nagyúr
válasz csizi90 #49800 üzenetére
Jogos, meg igazából druid "átváltozós" (azok a choose one-ok, ahol a lény átváltozik vmilyen druid formba) is meg kéne hogy kapják ezt a WoW-os lore szerint (WoW-ban sem lehet polyzni őket), de nyilván itt a játékmechanika fontosabb volt
Eladó Kinu M47 Simplicity: https://hardverapro.hu/apro/kinu_m47_simplicity_2/
-
saen
veterán
válasz h3lios #49819 üzenetére
Milyen rankon vagy? Én 5-ösön nyomom és 5 meccs: C'Thun Druid, Zoo, Reno/C'Thun Warlock, Freeze mage, mid/control shaman. Nem volt két ugyanolyan deck, raádásul csak 1 aggro. És persze még az én mintám is iszonyat pici. A legjobb az egészben, hogy eddig 4-1 vagyok a saját paklival Zoo vert el egyedül, nagyon rossz kezem volt.
Szerk: Sjow szerint a C'thun gyenge, Thijs szerint a doomcaller nem kell a C'thun deckbe, lesznek itt még más meglepetések is.
[ Szerkesztve ]
-
DopeBob
addikt
-
mkbla
senior tag
ma 79 pakkot nyitottam:
rare: 96/ebből 2 arany
epic: 20/ebből 4 arany
legend 2 - deatwing, dragonlord / hallazeal the ascended
1670 dustot kapok ha lebontom a felesleget. Ettől lehet még kicsivel több is ha lebontom az aranyakat is ha épp nem kellene.
az epic kártyákat nem nagyon vágom amiket irtatok, van valami amire érdemes vadászni vagy nagyon értékesek köztük?Mennyire jártam jól ezzel szerintetek? Én személy szerint sajnálom hogy csak 2 legend esett... mennyire használhatók?
''Az Open Source és linuxos rendszereknél szakértelem kell ahhoz hogy sebezhetővé tegyük a rendszert, míg a Windows esetében ahhoz kell szaktudás hogy megszüntessük a veszélyhelyzetet.''
-
KaraDani
addikt
válasz micafighter #49822 üzenetére
Hát egy golden boogeymonster pont annyit ér mint egy használható sima legend, szóval nem biztos, hogy jobban jártam A lényeg iknább az hogy miért mindig trashből kell kapnom a golden legót? Lehetne használható is akár.
[ Szerkesztve ]
-
DopeBob
addikt
Egyre inkább úgy érzem sjow-nak lesz igaza... 5. meccset játszom 24/24-re buffolt c'thun valahol ott lapul a maradék 4 lap között... szóval elég szar. Lehet néha bejön, általában addigra meghalok.
Mintha lett volna egy olyan kártya, ami egy 10 manás lényt a kezembe ad, melyik volt az? Hiába nézem, nem látom
MZ/X
-
h3lios
addikt
Srácok, eddig 1 deckket találtam, ami szimpatikus számomra. Ez pedig nem más, mint a C'Thun nélküli Classic Control Warrior.
Az új tauntos lap nagyon erős, simán jó belcher helyére, egyedül a DB hiányzik de kegyetlenül, aminek a helyére beraktam a másik kardot. Tauntok miatt lehet Value is, mindenesetre kell az early game-re, mint 1 falat kenyér.
(#49827) DopeBob
Ne is mondd, az előbb olyan csecsemő düh volt nálam, hogy majdnem kidobtam a gépet az ablakon. Dragon Priest ellen mentem C'Thun warriorral. Nagy nehezen megoldottam 2 DW-et, meg a sok sz.r dragon droppját, de ez sem volt elég.
Az első C'Thun-t 11-esen toltam el, az le is takarította a boardot. Ment rá a Death azonnal.. Jó mondom nemgáz azonnal ment is vissza Doomcaller-el. (ide nagyon jó volt). 21 -es attackal jött ki második alkalommal és mindent letakarítottam vele 20 hp-m volt, kezében 1 yserás lap volt.
Mit húzott ez a f.sztarisznya ?! Hát persze, hogy Entomb-ot, már majdnem felvettem hogy elküldjem családostól melegebb éghajlatra, de odáig azért nem süllyedek le.[ Szerkesztve ]
-
F-ECT$
titán
Mobil kliensben csak egyesével lehet goldért packot venni?
Dive ever, work never.
-
csizi90
aktív tag
válasz Zolom89 #49829 üzenetére
Ez koton priest sztem is korrekt, rengeteg heal van benne hogy túléld a várakozást. A deck recept priest-tel indítottam, de már csináltam pár változtatást. Egy Brann-t fogok legközelebb betech-elni. Illetve gondolkodom a Veklor craft-on.
iPhone 6S, Cube i7 Stylus, XONE
-
h3lios
addikt
A Cult Amothecary 1 kurva jó lap lesz, Freeze mage-ben is tökéletes Healbot pótlék. Átlagban mindig 6-10 körül healel rajtam, egyedül a secretek behúzása lesz nehezebb mostantól.
-
saen
veterán
válasz csizi90 #49833 üzenetére
Most mentem C'Thun priesttel, nekem nem jött be. Igaz két meccs után hagyom, 1-1 lett. Itt nincsenek fegyverek amivel jó value-t lehet teremteni a meccs elején, nagyon rá vagy utalva a cleric/gyógyítás cuccra. Ráadásul túl hamar jött több gyógyító lap is, nem volt benne value. A hooded acolyte viszont elég durva Egy aggro metában lehet jó lenne, de egyelőre félreteszem.
Közben streamen többen is jól tolják rogue-gal, még a végén játszható lesz valami csoda folytán
-
alevan
őstag
A 13 ingyenes pakli kinytása után:
-2 legendary (Fandral és Huhuran)
-1 epic
-13 rare
-36 commonSajnos egyik sem arany. Emelett 2 kártyából lett 3 példány, a többiből 1 vagy 2.
[ Szerkesztve ]
"Ezért lovagol a pokolba a konzumer IT piac. A hülye igények... . Azt sem tudod, hogy mit akarsz de az jöjjon havonta frissités formájában."
-
Kari1
aktív tag
Nekem sem jön be a c'thun priest rank 13-on idáig 0-3. Most játszok egy deathrattle rogue ellen aki, xaril-ból kapott lappal folyamatosan visszapakolja n'zoth-ot (elég idegesítő 3* csinált full boardot). Jah és plusz huckset-ből persze hogy Volojz-ot kapta amivel plusz lényeket tudott letenni. Így kb végig full boadja volt és trade-elni is tudott.
-
Zolom89
senior tag
válasz hyperspace #49834 üzenetére
Engem is az vert el, pedig csak 7 élete volt már.. szoros volt de ez van
Egyébként ez a Wari c'thunt nem olyan rossz, finomitgatni kell még de jó lehet ez is
“LG C2 + Samsung Q990B” Asus Rog Strix G17
-
fogtunder
nagyúr
válasz F-ECT$ #49830 üzenetére
sajnos igen, én legalábbis nem jöttem rá, hol van az input mező a tömegeshez.
most éppen a Rénós Kotonos warlockot próbálgatom, nem olyan rossz. de az, ami most van, hogy ha előbb tudsz kotont húzni (muhahaha), akkor nyertél, hát nemtom. plusz ott a TBK a pakliban, 3 meccsem volt druid ellen, tippeljetek, hányszor sikerült felhúzni. aztán a követekző meccsen az idióta mage eltolja Yoggot, maradok 3 HP-n, üres a keze, mert astral communiont is castolt a féreg természetesen. megölöm, kirakom jaraxxust, erre spellslinger -> cabalist tome -> köv kör pyroblast, pont lethal. kérem vissza a shreddert.
[ Szerkesztve ]
I hate morning people. And mornings. And People.
-
mkbla
senior tag
valaki..?
Vagy esetleg mit lenne érdemes lekraftolni? 1600-am még van egy legendet elbir, twin emperor v vmi?
''Az Open Source és linuxos rendszereknél szakértelem kell ahhoz hogy sebezhetővé tegyük a rendszert, míg a Windows esetében ahhoz kell szaktudás hogy megszüntessük a veszélyhelyzetet.''
-
ígyvanferi
addikt
Fú, de el fog menni a maradék életkedvem is, mire nyerek 2+7-et. Egyet már sikerült az 5 aggrosámán meccsből. Ez nem működik. Valami más, új lapok nélkül, standardban?
-
fogtunder
nagyúr
ne kraftolj semmit. én ha megvan a 10 free pack, azonnal húzok arénázni, amíg beáll legalább egy kicsit a meta, majd akkor legyártom, amit éppen játszani szeretnék.
twin emperor sorsa azon múlik, hogy lesz-e használható koton pakli hosszabb távon. ha lesz, akkor top legend, ha nem, akkor hulladék.
I hate morning people. And mornings. And People.
-
F-ECT$
titán
válasz ígyvanferi #49843 üzenetére
Én agro sámlival toltam le, ~12 meccsből meglett a 7 win.
Dive ever, work never.
-
Dantenero72
aktív tag
GG Igen most volt rank reset JAH NEM! Rank 20on full új deckel jönnen nonstop eddig 30/30 full új deck új epic golden legendarysok GG P2W még mindig hányadék ez a játék naiv voltam hogy blizz EGYSZER csinál egy normális játékot my bad :'DDDD
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Politika
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Házimozi belépő szinten
- Microsoft Outlook topic
- eBay
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Megérkezett a Snapdragon X-hez tervezett Windows 11 lemezkép
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs