Hirdetés
-
LOGOUT.hu
A Hearthstone több, mint 6 éves játék így szinte minden információ megtalálható a topicban. Ennek ellenére érdemes inkább kérdezni, mert nincs karban tartott mindenre kiterjedő tudástár, és a gyorsan változó szabályok, kártyák, és eltérő játékmódok miatt ilyen nem is nagyon fog előállni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
thesound
addikt
válasz ígyvanferi #49650 üzenetére
Wehehe, szép kis bug.
Vannak a léleknek régiói, melyekbe csak a zene világít be. - Kodály Zoltán
-
JNashville
senior tag
Most hogy eltűntek a druidák, egész szól lehet Priesttel haladni ladderen, ma eddig 7/5 win. Szinte csak Warrior, Warlock és Mage jön szembe Rank 10-nél.
MARVEL AT HIS MIGHT!
-
mkbla
senior tag
sziasztok, játszik most valaki akit tudnék nézni?
''Az Open Source és linuxos rendszereknél szakértelem kell ahhoz hogy sebezhetővé tegyük a rendszert, míg a Windows esetében ahhoz kell szaktudás hogy megszüntessük a veszélyhelyzetet.''
-
-
h3lios
addikt
Amaz streamet nézek és chat-ben spamelnek a magyarok, hogy a ****a anyátokat... Az ilyeneket árokba kéne lőni, már azt is szégyenlem, hogy 1 kultúrából származok velük....
B-tag: H3lios#2825
-
whitezo88
nagyúr
BTW aki WoG után beírja majd hogy "srácok, első packomból Cthun esett, micsoda szerencse!", azt örökre bannoltatom!
De várjuk a Boogeymonster nyitásokat.
[ Szerkesztve ]
-
pachito
őstag
NA patch mikortól éles?
-
whitezo88
nagyúr
AMERICAS ONLINE, KRIPP ÉS TÖBBIEK BENT VANNAK!
bár eléggé laggol.
[ Szerkesztve ]
-
h3lios
addikt
NA-n jól kezdődik a WoG, lehaltak a szerverek. Asszem fent kell maradnom 1:30-ig...
Akkor talán nem fognak olvadni a szerverek, reggelig amúgy is nehéz lesz várni.[ Szerkesztve ]
-
JNashville
senior tag
Első jó hír, bár lehet, hogy csak nekem nem volt egyértelmű: C'Thunt és a két Beckonert nem az első pakkból bontod, hanem azon felül (mintha quest reward lenne).
NA-n csak egy tesztaccounton van, de azért kibontottam a dekkeket, 40dust-40dust, majd az utolsóban volt 2 rare: mindkettő Demented Frostcaller
[ Szerkesztve ]
MARVEL AT HIS MIGHT!
-
whitezo88
nagyúr
Krippnél 100,000 néző, több mint a VB-n
nem nehéz megtalálni a streamjét: [link]
Beléptem arénában, Shaman, 2. választásnál ott a Master of Evo FeelsGoodMan
[ Szerkesztve ]
-
h3lios
addikt
Amaz eddig 40 packból 2 mage legendet nyitott. :"D
-
alevan
őstag
válasz whitezo88 #49672 üzenetére
Furcsa dolog történt velem. Beléptem az amerikai régiós HSbe és kaptam 3 kártyát. Egye fene, gondoltam magamban, örültem és kinyitottam. Ha tudnád milyen szerencsés voltam.... egy legendary-t nyitottam ki. Valami C'tun a neve
"Ezért lovagol a pokolba a konzumer IT piac. A hülye igények... . Azt sem tudod, hogy mit akarsz de az jöjjon havonta frissités formájában."
-
h3lios
addikt
Eddig nagyon sok Nat-ot és Boogy-t láttunk, valamint hogger is van rendesen, az isten mentsen meg tőlük..
(#49677) DaveNo1
Amaz 50 packból 4 legendet nyitott, ebből 2 mage volt, szóval nem.[ Szerkesztve ]
-
whitezo88
nagyúr
Aréna draft, régi draftosokat lehet szopatni ezzel asszem [link]
elsőben rugó megrektált. 3 mana 5 damage eléggé OP...
[ Szerkesztve ]
-
h3lios
addikt
válasz JNashville #49683 üzenetére
200 körüli packból csak nyitok 1 normális legendet. :"D
-
saen
veterán
Kolento egyik packja, egy legend és 3 epic... Nem rossz
-
ígyvanferi
addikt
válasz JNashville #49683 üzenetére
Nem, hajnalban. Ha minden igaz 1:30-tól éles.
-
h3lios
addikt
Most már csak az a kérdés, hogy mennyi hardcore fan marad fent 1:30-ig packot nyitni, van 1 olyan tippem, hogy elég ahhoz, hogy lehaljanak pár órára a szerverek.
-
whitezo88
nagyúr
Master of evo meg az új lapok brutálak arénában...
-
h3lios
addikt
Mostmár nagyon kíváncsi vagyok mit nyitok, TGT-nél rohadt nagy mákom volt, mert jok jót nyitottam.
-
freezer922
aktív tag
Én szerintem amióta játszom alig nyitottam összesen (március eleje) ennyi paklit mint amennyit most fogok.
Azon gondolkozom, hogy lehet rámegyek előbb a 2 win 2 meg win 7 quest reward-ra és akkor már talán 63 pakkból lesz értelmes legend és nem lesz rossz szájíze a várakozásnak :x
-
ígyvanferi
addikt
válasz freezer922 #49692 üzenetére
Én is így tervezem.
-
whitezo88
nagyúr
Egy kis demonstráció miért top tier lap a master of evo. Ultrabrutál. [link]
ezután feladta, 6-2 eddig. A 7/7-esről inkább nem is szólok...
[ Szerkesztve ]
-
h3lios
addikt
Amaz és Trump játszanak. Amaz Shamannal ment, Trump C'thun druiddal. Kb. C'Thun szétrektelt mindent T10 -ben 17/17 volt duplán brann miatt 34 dam... Balanced
-
h3lios
addikt
Kripp most számolta össze, hogy 730 ból hány legendet nyitott. 38 legendary lett neki a vége, persze több golden is van benne.
Tehát a nagy számok alapján továbbra is kb. 20 packból kapsz 1 legendet.
-
saen
veterán
C'Thun nem tűnik rossznak eddig.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs