Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
A Hearthstone több, mint 6 éves játék így szinte minden információ megtalálható a topicban. Ennek ellenére érdemes inkább kérdezni, mert nincs karban tartott mindenre kiterjedő tudástár, és a gyorsan változó szabályok, kártyák, és eltérő játékmódok miatt ilyen nem is nagyon fog előállni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
pachito
őstag
Na, eddig 16 pakkig jutottam, egy Eydis a termes...masnak?
[ Szerkesztve ]
-
thesound
addikt
69 pack
új lapok: druid 8, hunter 7, mage 6, pala 9, priest 7, rouge 8, shaman 9, warlock 8, warrior 8, neutral 39
3 legendary (Mistcaller, Varian, Chillmaw)
15 epic
35 rare10 golden kártya
Amiből sok lett: Living Roots 9, Dalaran Aspirant 9, Mucloc Knight 8. Gadgetzan Jouster 8, Kvaldir Raider8,
Ha a kettőnél több kártyát töröm akkor 1155 dust.
Vannak a léleknek régiói, melyekbe csak a zene világít be. - Kodály Zoltán
-
DaveNo1
veterán
-
sagem
addikt
válasz pachito #37251 üzenetére
31 pakkra tudtam goldot összekaparni, ez lett a termés:
2 db legend: Nexus-Champion Saraad, Bolf Ramshield (golden)
5 db epic (egy golden)
és 34 db rare (egy golden)
commonok közt is egy goldenhát..lehetett volna rosszabb is..meg jobb is
„Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani.”
-
Bootyhunter
tag
válasz ígyvanferi #37254 üzenetére
Szerintem lehet hogy a bemondó is hs fan és agyérgörcsöt kapott az idegtől, ezért nincs benne az esti hírekben!
Game timed out... ahh, várok még 1-2 órát addig Diablo.
[ Szerkesztve ]
-
alpihun
senior tag
válasz Bootyhunter #37258 üzenetére
Feldobtátok az estémet ezzel a két oldallal
szerk: nem válasz akart lenni[ Szerkesztve ]
Bagoly mondja verébnek, hogy nagy a feje, búsuljon a ló.
-
Vasinger!
nagyúr
Van itt rajtam kívül más is aki még nem jutott be 7 óta a játékba? Jelenleg 19 percet ír ki, de általában a tábla eltűnése után meg tölt 2 percet, majd kidob..
-
salaam
senior tag
Aki játszott wowwal, az pontosan tudja. hogy ez hogy megy. Éjfélkor megvetted a kieget, hazavitted, felraktad, aztán másnap déltől toltad. ~10 éve játszok online blizzard játékokkal, mindig baj volt a starttal és mégis mindig megvettem mindegyik kieget, mindegyik adventuret/paklikat.
Forsent, vagy Amazt értem, hogy dühösek, mert abból élnek, hogy emberek nézik őket és ha lagos/nem indul, akkor nincs amit streamelni, de amennyit ti rinyáltok ebben a topicban rng meg tilt miatt, kétlem, hogy megélhetési célból játszanátok. Akkor meg menjetek, igyatok meg egy sört, nézzetek meg egy filmet. A játékoknak általában van egy olyan ismérve, hogy szórakoztatnak és kikapcsolnak. Ha nem ez történik, akkor minek játszotok vele?
[ Szerkesztve ]
-
Bootyhunter
tag
Azt hiszem filmezés lesz ma este, pedig reméltem hogy a diablo még beenged, de már nem
salaam igazad van! Bontom a sört!
[ Szerkesztve ]
-
h3lios
addikt
Meanwhile at Blizzard.
B-tag: H3lios#2825
-
sagem
addikt
válasz salaam #37261 üzenetére
Ööö ez kicsit kicsavart logika A megélhetési videósok dühösek lehetnek, a vásárlók, akikből közvetve a videósok is élnek meg nem.öööö..nem
Lehet, hogy éppen most szeretnének játszani, mert most van rá idejük? Ez gondolom túl egyszerű opcióBtw: belépés után sem nagyon lehet használni, legalábbis nálam minden baromira lassú volt (leszámítva a boltot, az szélvész..) szóval játszani én sem játszom, csak kinyitottam a paklikat és ennyi volt, majd amikor lesz újra időm kipróbálom az új lapokat. Szerettem volna én is kipróbálni őket ma, mert nem tudom, mikor fogok tudni megint játszani, de ez van.
[ Szerkesztve ]
„Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani.”
-
alpihun
senior tag
4sen turn 2 ysera
Bagoly mondja verébnek, hogy nagy a feje, búsuljon a ló.
-
HuMarc
veterán
Én 5 perc alatt játékba kerültem (mármint a kliens indításától számítva), szóval mostanra valószínűleg kicsit javult a helyzet (mondjuk el is telt egy kis idő már).
Szerk: Amíg megírtam ezt a hsz-t, timeoutolt is a kliens
[ Szerkesztve ]
-
h3lios
addikt
Amúgy tök jó a preorder, 50 dollár azért, hogy 2 óra múlva is crashel a cucc, ebből ajándék pack lesz. Kappa
Don't let your Dreams be Dreams. Blizzard, JUST DO IT !B-tag: H3lios#2825
-
whitezo88
nagyúr
Nox-ot érdemes nézni, arany lapokkal tolja már, randuin style Truehart már mindkettejüknek termeli az op hp-t. [link]
én be se lépek ma. nem szopatom magam, majd holnap délelőtt, kényelmesen bontogatva.
[ Szerkesztve ]
-
Tom5
addikt
Egy hete kezdtem játszani, ízlelgetem a játékot. De most nem nagyon vágom mit várunk annyira? Vki felvilágosítana?
-
DaveNo1
veterán
Trump turn6 lethal totem shamannal. új ebola
You are not prepared.
-
h3lios
addikt
válasz Gyuri27 #37278 üzenetére
Kimaradt lap:
1 mana spell : Name a card from Hearthstone, if your pick was correct win the game. If not we delete your battlenet account or you need to buy 60 packs.
New Keyword ! MUSTPLAY: Must to play this card in your deck if you opened it earlier.
[ Szerkesztve ]
-
zolka95
őstag
7 pakliból 7 rare
legalább az egyikben lett volna 2 rareFigyeltél rám? Vagy azt a piros ruhás nőt nézted?
-
h3lios
addikt
Haladunk most már nincsenek teli azt asztalok, csak kidobál a játék. Lassan elérünk odáig, hogy a főmenüben vagyok csak ki. Steam-en már régen visszakérték volna az emberek a pénzüket, itt VÉLETLEN nincs erre lehetőség. Komolyan kíváncsi vagyok, hogy mekkora a kapacitás beli különbség az NA és az EU szerverek között.
Előbbin 20 percig laggoltak a lapok, de aztán smooth volt minden. EU-n 3 óra után be sem enged a játékba, nevetséges.
-
h3lios
addikt
Eddig Kinda jól megy 30 packból 1 chillmaw és 1 justicar + pár epic. Utóbbiból hihetetlen milyen szegényes a felhozatal... A dragonon kívül hirtelen nem is jut más eszembe ami nagyon jó lenne.
-
h3lios
addikt
Legalább ezzel szerencsém van. Viszont 86 pack semmire sem lesz elég legalább a duplája kell hogy a jó lapok meglegyenek. Hálistennek nincs sok belőlük. Kappa
Egyedül az bánt, hogy nem adja az epic lapokat. Normál esetben vagy legendből nyitok sokat vagy epicből.
-
zolka95
őstag
válasz h3lios #37283 üzenetére
Hát ez tényleg nagyon gáz. Fél óra alatt megvettem azt 7 pakkot. Érdekes, mikor rávittem a kurzort a kártyákra, hogy milyen lesz akkor mindig laggolt és nem mutatta a színt csak 1 perc után. Az utolsó paklit kibontottam és rögtön ki is dobott, azóta nem bírok felmenni. -.-
Figyeltél rám? Vagy azt a piros ruhás nőt nézted?
-
h3lios
addikt
Most kifagyott megint az egész EU. Kb. 10 percig tudtam nyitogatni. A packjaim felét gyorsan kinyitottam, legalább 2 jó legend jött belőle amit amúgy is lecraftoltam volna.
Ha Pay to Win Legend és a Saraad összejön már nagyon boldog leszek, persze erre nincs túl sok esély.
Amúgy aki nézte Nox streamjét az tudhatja, hogy mi lett ennek a kiegnek a hungry crabje.
Poisoned Blade & Dreadsteed (főleg előbbi)B-tag: H3lios#2825
-
zws
senior tag
Szerény 20 paklimból sikerült 18at kinyitni, tartalma:
1 legend (Mistcaller)
3 epic (Charged hammer, Magnataur Alpha, meg vmi)
2 gold rareAnnyira nem is rossz azért, de lehetett volna jobb is, 1 biztos de talán 2 legendet tudok craftolni szerencsére.
-
callmeakos
veterán
Ónahát, látom itt se zökkenőmentes az újításra való átállás.
ShameAll→M8
-
zws
senior tag
válasz h3lios #37292 üzenetére
Köszi a jó tanácsot, de béta óta játszok úgyhogy nem rohanok rögtön craftolni.
Minden kieg ilyen leállással jár 1 napig, utána nincs probléma (kivéve az elsőnél volt gáz)Ha megfogadsz egy jó tanácsot, akkor kevesebbet flamelsz, panaszkodsz. Lehet mindenkinek véleménye, de 2 hozzászlásodból felfogta mindenki, hogy nem tetszik neked a rendszer és vannak komoly elvárásaid. Azonban kezd uncsi lenni az, hogy minden kommented részben sárdobálásból áll. Ezzel csak azt éred el, hogy mindenkinek ellenszenves leszel a későbbiekben is, aki nem tudja efogadni h ez van
-
Tom5
addikt
Pénteken ugyanezeket olvashatjuk majd a Diablo 3 topikban.
-
tomazin
veterán
sikerült belépnem és játszom is btw (pack bontással nem próbálkoztam)
-
Mister_X
nagyúr
-
Tom5
addikt
Most értem haza munkából. Másodszorra beengedett. Volt 125 aranyam, vettem is egy paklit.
Semmi extra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Call of Duty: Black Ops 6
- CPU léghűtés kibeszélő
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- EA Sports WRC '23
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest