Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Testösszetétel nyomonkövetése Samsung Galaxy Watch6 okosórával
- Ingyen kellene, de tegnapra
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Szólánc.
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Bambanő háza tája
- Fűzzük össze a szavakat :)
- 🖥️⛅
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
-
LOGOUT.hu
A Hearthstone több, mint 6 éves játék így szinte minden információ megtalálható a topicban. Ennek ellenére érdemes inkább kérdezni, mert nincs karban tartott mindenre kiterjedő tudástár, és a gyorsan változó szabályok, kártyák, és eltérő játékmódok miatt ilyen nem is nagyon fog előállni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vasinger!
nagyúr
Sziasztok!
Csak beképzeltem, hogy van olyan achi a játékban, hogy specatetlj egyik barátod játékát amiben nyer és kapsz érte kártyát paklit?
-
Vasinger!
nagyúr
Van amit nem bírok megérteni a játékban, kérlek segítsetek. 1 éve játszok a játékkal, de nem költöttem rá semmi pénzt, tehát csal a daily quest-eket csinálom, semmi több. Megvan már mindkettő Adventure is, (nagy nehezen kikraftoltam őket), én tényleg csak azért játszok, hogy kikapcsolódjak és gyűjtögessek, nem versenyzésből.
Unranked (Nem aréna és nem is ranked) meccseket nem bírok megnyerni, egy viszonylag jól összerakott, de olcsóbb, főként a 2 Adventures-ből összerakott paklikból, mert a sok high ARANY karakteres retardál, feljön a full ARANY deckkel és only Legendary-Epic paklikkal szarráverni azokat, akiknek nem feltétlenül a kompetitív játékon lenne a hangsúly. És ez a jelenség egyáltalán nem ritka. De még Gold hero sem kell, elég ha olyan kártyái vannak, amik nekem évek múltán lesz meg free game alatt...
Mondjátok meg, az ilyen emberek miért nem rankedeznek, vagy arénáznak? Szóval ez olyan, mintha Kripp vagy Kolento feljönne unrankedet játszani, biztos sok esélye lenne bárkinek is, nagyon nagy élmény lenne mindkét félnek.
(Ja és nem facehunter paklikat rakok össze...)
[ Szerkesztve ]
-
Vasinger!
nagyúr
Van valami rangsorolás, hogy Arénában melyik kaszt a legerősebb átlagosan? Tudom, hogy főként azon múlik, hogy milyen lapokat kapsz, meg milyen jól játszol, de vannak kasztok amelyek kevésbé jó lapokkal is messzebbre lehet jutni, mert nem szükséges a hibátlan szinergia a paklikban.
Ma Priest, Shaman, Hunter kombót dobott fel, egyik se a kedvencem..
-
Vasinger!
nagyúr
Holnap Casual vagy Ranked 20 körül kéne lenyomnom 7 nyertes meccset. Nincs túl sok kártya meg, de BRM és Naxr. megvan teljesen, meg 1-2 Legendary, főleg Dragon és egy kevés Epic is. Tudtok mondani valami olcsóbb, de lehetőleg nyerő decket?
-
Vasinger!
nagyúr
Miért nem kaptam meg a 300 goldot?
Elvileg ezért kellett volna: [link]
-
Vasinger!
nagyúr
válasz ígyvanferi #32784 üzenetére
Hát, attól hogy sokat játszottam még nem azt jelenti hogy Arénáztam, így csak napi quest-ből lettek paklijaim, amik borzasztó szarok általában. Meg a 2 adventure-t nekem kellett kicraftolni x*700 Goldot...
[ Szerkesztve ]
-
Vasinger!
nagyúr
Van rá mód megnézni, hogy mely achievmentek vannak meg? Bármilyen.
-
Vasinger!
nagyúr
válasz #75376384 #32824 üzenetére
Egyetlen dolog, amit nem tudsz így megnézni, bár feltételezem, hogy azt még az elején megcsináltad, az pedig az expert hősök legyőzése.
Igen, pont erre lettem volna kíváncsi
Csak már mindenhonnan akarok goldot szerezni Arénára, mert 2 napi daily quest-ből sem jön össze a 150 gold, nehéz dolog a F2P-sek élete...
-
Vasinger!
nagyúr
Miért nem jár azokért az Achi-kért pakli, hogy jelentkezz be iOS/Android eszközről? Ez csak egy ideig élt?
-
Vasinger!
nagyúr
Elég sok hsz. született az utóbbi pár napban, amit nem olvastam végig. Valaki összefoglalná 2 mondatban, hogy akkor Brawl-t érdemes játszani 1 win után, vagy nem? (Várható bármi ajándék 1 winnél többért)
-
Vasinger!
nagyúr
válasz saelin #33196 üzenetére
Kiröhöghettek, de én most Dragon Pirest-tel játszok, amiben van egy Deathwing is. Nem azt mondom, hogy a világ legjobb paklija, de egész jó laddernek, persze nem legendig, de van, hogy Face Hunter-t is meg tudom vele szorongatni.
Persze ezt én raktam össze, nem netről szedtem
[ Szerkesztve ]
-
Vasinger!
nagyúr
Igen, nyilván én is dupla pyroblasttal játszanék rankedet....
[ Szerkesztve ]
-
Vasinger!
nagyúr
Nyitottam a mai Brawl-om paklijából egy King Mukla-t. Szerintetek sem véletlen, hogy pont ezt nyitottam?
-
Vasinger!
nagyúr
Lenne egy olyan merész álmom, hogy jövő hónapban Legend rankot elérem. 1 év játék után, kizárólag freeben játszottam, rankedet nem igazán szoktam tolni, csak max 13-14 szintig, különösebb megerőltetés nélkül és mostanában kezdtem el arénázni, ott kb. 5-6-7 nyerésig megyek átlagban, de volt már 10-es is.
Hearhead-re felvittem a kártyáimat, onnan valahogy be lehet ide linkelni, hogy lássátok mi van meg?
Azért érdekelne, hogy egyáltalán lenne annyi kártyám, hogy egy értelmes decket össze tudjak tenni, de gyanítom, hogy 1 deck még kevés is lehet ladderezni.
Előre is köszi!
-
Vasinger!
nagyúr
válasz F-ECT$ #33587 üzenetére
Rendben. Akkor még mindig nyitottak lennének a kérdéseim:
- Melyik deckkel/deckekkel a legérdemesebb rankedezni?
- Be tudom valahogy linkelni ide a kártyáimat HH-ról?Egyébként a népszerű deckekből ezek hiányoznak úgy fejből:
- Grim patron: Grommash
- Zoo: 1 Knife juggler
- Spell Damage Druid: Malygos
- Hunter: Eaglehorn Bow
- Mage: Bloodmage
- Shaman: Alig van murlocom
- Warlock: Nincs egy giant-em sem handlockhoz, imp-em is alig van...És ezek kicraftolásához van 2000 dust-om ami nyilván max 1-2 lapra lenne elég, szóval jól meg kéne gondolni, hogy mire craftoljam el.
[ Szerkesztve ]
-
-
Vasinger!
nagyúr
A következő patchben van valami sejtés mi várható? Igazából elég lenne olyan szinten, hogy érdemes e rá aranyat spórolni, tehát mint a BRM-re vagy GVG-re, vagy sem. Ha csak új kártyák/skinek jönnek akkor elköltöm az aranyomat kártyákra.
-
Vasinger!
nagyúr
válasz Balathruin #34756 üzenetére
23:30-kor indul a stream, ki van akkor már fent, ha másnap kelni kell
[ Szerkesztve ]
-
Vasinger!
nagyúr
Visszahozzák a Pirateket a metába, erre mondjuk én számítottam, érdekes lesz.
-
Vasinger!
nagyúr
130 lap soknak számít? Mennyi jött anno GVG-vel?
-
Vasinger!
nagyúr
Mai arénából ezt nyitottam: katt
A vicces az, hogy múlt héten ugyanezt nyitottam, csak nem aranyban, szóval most töröm is be, kár hogy így is csak 1600-at ér :\
-
Vasinger!
nagyúr
Ez az új jutalomrendszer, hogy minél nagyobb elért rank után kapni fogunk nyereményeket, ez már a mostani hónapban is élni fog? Tehát szeptember elsején már kapunk ilyen csomagot?
-
Vasinger!
nagyúr
Szerintetek melyik lenne a bölcsebb? (Több véleményt is meghallgatok)
- Craftolni lapokat és nyitni paklikat most
- Várni a kiegig és utána tenni mindezt.Hozzáteszem azt, hogy nagyon sok még a mostani metához is szükséges lap sincs meg, Legendary-ból se Ragnaros, Bloodmage, Antonidas, Sylvanas, Tirion, Harrison és Grommash, csak hogy párat említsek, de még sok-sok Epic és pár rare kártya is hiányzik.
Tehát van e értelme beleugrani az újak gyűjtésébe úgy, hogy még csak a régiekből is sok hiányzik?
-
Vasinger!
nagyúr
Magyar idő szerint mikor a legkönnyebb ladderezni EU szerveren? Ma este felmentem Patron Warival és Hybrid Hunterrel voltam, rank 15-ön, zsinórban 7 meccset vesztettem, nem hittem a szememnek mik jöttek szemben velem...
-
Vasinger!
nagyúr
Na, éjfél után már élni fog a TGT, igaz?
Mit érdemes venni akkor, megéri bontatni az új paklikból, vagy nem? Ahogy írtam elég sok régi alap lap sincs meg, nekem még érdemes lenne régi paklikat bontatni?
-
Vasinger!
nagyúr
-
Vasinger!
nagyúr
Van itt rajtam kívül más is aki még nem jutott be 7 óta a játékba? Jelenleg 19 percet ír ki, de általában a tábla eltűnése után meg tölt 2 percet, majd kidob..
-
Vasinger!
nagyúr
Brawl ma 10-től van? Nem du. 5-től szokott lenni?
-
Vasinger!
nagyúr
Hát ez a mai aréna elég rossz volt. 2 olyan helyzetben kaptam ki, ahol semmi esélyem se volt. Oké nem volt túl jó deckem, de a Pyroblasttal elég volt 10 HP-ra levinni az ellent és nyertem. Kb. így hoztam le előtte minden meccset, mert normális leszedés/tömegirtás és taunt hiányzott belőle .
2 Legendary, kb. perfect curve és value kártyák
Knife Jugger+ master combo + murloc knight....
5-3 lett a vége.
[ Szerkesztve ]
-
Vasinger!
nagyúr
válasz JNashville #43538 üzenetére
Biztos vagy benne, hogy a Warrior a leggyengébb? Kripp szerint kb. a második legjobb class jelenleg. Videó
-
Vasinger!
nagyúr
Jókor kapok Bawl-os questet én is.... 2-t tudtam nyerni elég sok idő alatt. Nem mondanám magam ügyetlen játékosnak és a társaim se voltak azok, szóval nem ezen múlt, túl OP az ellen szerintem. Csak perfekt kézzel és curve-vel lehet legyőzni....
Ezt a Blizz. nem találta jól ki.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- +monitor+ i5 4570 /8-12-16GB DDR3 / 240GB SSD /takarítva, telepítve / Lenovo M73
- ÚJ HP 250 G9 /2027.11.06. GARANCIA/INGYEN FOXPOST/12th Gen Intel Core i3-1215U/512GB NVMe SSD
- LG V30 ThinQ SILVER 4/64
- 100% sRGB - Dell UltraSharp U2415 / AH-iPS / 1920x1200 ! FHD+ / pivot talp / számla / garancia 1 év
- Manli GeForce RTX 3080
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest