Hirdetés

2024. május 3., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2020-04-23 22:38:51

LOGOUT.hu

A Hearthstone több, mint 6 éves játék így szinte minden információ megtalálható a topicban. Ennek ellenére érdemes inkább kérdezni, mert nincs karban tartott mindenre kiterjedő tudástár, és a gyorsan változó szabályok, kártyák, és eltérő játékmódok miatt ilyen nem is nagyon fog előállni.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#36051) DaveNo1 válasza fogtunder (#36045) üzenetére


DaveNo1
veterán

Eboladinba szerintem nem rossz lap, az elég nagy szívás ha egy bubis lény kap perma + 2 attackot. Nem tudod normálisan tradelni, ami további bekapott sebzéshez vezet.

You are not prepared.

(#36052) tPedro_ válasza sagem (#36047) üzenetére


tPedro_
őstag

De úgy is meg lehet közelíteni a kérdést, hogy ők rájöttek, hogy erre van igény és vígan meg lehet élni belőle. Akkor pedig miért ne. A hülye inkább az, aki nézi és még pénzt is ad érte.

De hogy ON is legyek, végre meglett a 100. play win. :C

[ Szerkesztve ]

(#36053) SLYM válasza DaveNo1 (#36050) üzenetére


SLYM
veterán

az meg megint megérne egy misét, hogy kik adományozzák a nagy pénzeket. majd gondolod, hogy egy 16 éves kisgyerek előbb adja a nagy pénzt ezeknek a csajoknak, mint elmegy kurvázni? de már eleve ez is nevetséges, hogy azt gondolják a legtöbben, hogy majd 10.000 dollárokat utalgat a 16 éves nörd. aha. miből?

vagy ha telik neki, apuci pénzéből, akkor már rég a segge alatt van a porsche és a többi, akkor meg gondolod, hogy mennyi probléma van a csajozással. az amit itt elképzelnek sokan, hogy létezik olyan, hogy 16 éves, gazdag szűz nörd, akinek az az élete, hogy apuci millióit a streamereknek adományozza, az el van tévedve. ezek az emberek a gazdag életvitelük mellett adakozzák ezt a pénzt, ami nekik kb annyira lófasz, mint neked 50 dollár. és szerintem a legtöbbjük ráadásul biztos nem tizenéves

[ Szerkesztve ]

(#36054) DaveNo1 válasza SLYM (#36053) üzenetére


DaveNo1
veterán

Bizonyára unatkozó bankárok, mérnökök, jogászok néznek huszonéves streamer csajokat.

:))

Számomra elég nyilvánvaló hogy jobbára azok dobnak oda idiótáknak (még egyszer kihangsúlyozom itt nem Trump, Kolento stb top játékosról van szó, hanem az abszolút fogalmatlanokról, akik még arra is képesek, hogy streamen rázzák a seggüket nagyközönség előtt) akik képtelenek felmérni a pénz értékét, mert jobbára beleszülettek abba világba.

Kb. ugyanez a kategória aki nem elégszik meg a 100 méteres yachttal, és vesz magának egy 150 métereset mert megteheti. Ezeknek az embereknek a 99%-a nem az eszének/tehetségének köszönheti a vagyonát, hanem mert jó helyen volt jókor, jó helyre született stb (oligarchák stb.). De ebbe most ne menjünk bele mert már nagyon off. Amúgy meg ugyanolyan idióták mint azok a gagyi streamerek akiket néznek.

[ Szerkesztve ]

You are not prepared.

(#36055) #75376384 válasza SLYM (#36053) üzenetére


#75376384
törölt tag

nem értem a gondolatmeneted. ha valakinek annyi pénze van, mint a pelyva és nincs semmilyen téren gondja irl, akkor ugyan mi a bánatos lóheréért adná a pénzét egy csöcskipakolós, sipákolós streamer lánynak?
vagy hogy kell elképzelni a szitut? egy ilyen elképesztően sikeres kan este hazamegy benyomja a twitch-t csak azért, hogy Leá-t nézzen? számomra ez elég hihetetlen.

(#36056) EmptyParadox válasza #75376384 (#36055) üzenetére


EmptyParadox
senior tag

Az egyik top donator szinte minden értelmesebb dota streamen azt írta erre, hogy ő egy sikeres üzletember, gyerekkorában dotázott, ezen nőtt fel, kocka, nem érdeklik az autók, meg hasonló státuszszimbólumok. Ő ezzel üti el a felesleges pénzét. (Bár ő tényleg az értelmes streamereknek tolja a pénzt.)
De ez csak egy példa az ilyen motivációra.

Engem az irritál amúgy igazán (a magamutogatáson kívül), hogy gyakorlatilag a legtöbb stream arról szól hogy 50-es betűmérettel ki van írva, hogy kitől kapta a legtöbb pénzt (de ez is csak ugye katalizátor), meg jajj, annyira köszöni a subot, mindenen elpityereg hogy annyira köszöni azt a 1.5 dolcsit... Azért ~3 éve még nem erről szólt a twitch.
Mondjuk én igazából arra lennék kíváncsi, hogy mi lesz, ha ez az egész elmúlik. Miből fognak ezek az emberek megélni? Nyugdíjjal mi lesz? (Bár nyilván nem vagyok tisztában az adott országok nyugdíjrendszerével.) Bár ahogy nézem mindenki csak vonul szépen át a következő hypetrainre. Legtöbb hs streamer sc2-ből jött. Aztán most tolja mindenki cs:go-t is, mert az most milyen menő (ez nem hate, csak megállapítás :D ), és így tovább. De nem tarthat örökké a népszerűségük szerintem.
Viszont az ilyeneket nem féltem mint pl. Reynad, vagy Amaz, akik komplett kis birodalmat építenek maguk köré látszólag rendes üzleti tervekkel.

(#36057) DaveNo1 válasza EmptyParadox (#36056) üzenetére


DaveNo1
veterán

Ja, de mi Zoley-val nem is erről írtunk korábban, mert ebben nem igazán látni kivetnivalót, hanem a totál idióta sipákolós, csöcskirakós, ostoba csajokról, akik nem azért kapják a pénzt, mert olyan nagy tehetségek lennének, és részben oktató jellegű a csatornájuk.

[ Szerkesztve ]

You are not prepared.

(#36058) EmptyParadox válasza DaveNo1 (#36057) üzenetére


EmptyParadox
senior tag

Jaja, csak egy példát akartam hozni, hogy miért ad nagy pénzt egyáltalán valaki egy streamernek. :)

(#36059) HuMarc válasza DaveNo1 (#36057) üzenetére


HuMarc
addikt

Én azt nem értem, hogy ez miért olyan meglepő. Vagy irigylitek tőlük a pénzt? Én is tévés példával jönnék: Olyan minősíthetetlen szintű tévéműsorokat gyártanak a magyar tévénézőknek, és még reklámmal is teletűzdelik ezeket a sz_rokat. És a magyar celebek valahogy mégis megélnek, a néha nyilvánosságra hozott adatok alapján egyesek nem is rosszul. Ezek a sipákolós, dekoltázsos csajok, akik twitchen streamelnek, pont ugyanazt csinálják. Nekik is van egy közönségük. Akik még pénzt is adnak nekik. Ez a show-biznisz.

[ Szerkesztve ]

(#36060) #75376384 válasza EmptyParadox (#36058) üzenetére


#75376384
törölt tag

Amit írtál azt meg is értem, azt nem is tartom furcsának. Ha egy tehetős ember olyannak ad pénzt, aki a játékkal kapcsolatban értéket teremt. Én se ezen akadtam fenn a korábbi hozzászólásomban. :)
Egyébként a hypetrain jól jött pár átnyergelt embernek, mert egyik se volt sikeres sc2-ben anno. Gondolom Trump se bánta meg a váltást.

HuMarc: senki se irigyel tőlük semmit, de engedtessék már meg, hogy az embernek legyen saját véleménye, amit egy releváns fórumban leírhat.

Ma egész nap ment a háttérben valami stream (Savjz leginkább, most pedig épp Forsen hülyeségeit hallgatom), elképesztő milyen mennyiségű facehuntard jön/jött velük szembe.

[ Szerkesztve ]

(#36061) DaveNo1 válasza HuMarc (#36059) üzenetére


DaveNo1
veterán

Ez maximum a magyar társadalom minőséghez való viszonyulását értékeli. Amúgy legyen bármennyire gagyi is, többségükben még mindig 100* több "munka" van, mint abban hogy leülsz a gép elé fullban nyomni a retardot, és ezért magyar viszonylatban egy vagyont kapsz.

Amúgy én nem irigylem senkitől, csak nehéz megtalálni a racionalitást ebben.

You are not prepared.

(#36062) SLYM válasza #75376384 (#36055) üzenetére


SLYM
veterán

amiért messi fifázik otthon, amiért bill gates szereti a filmeket. vagy azt gondolod, hogy aki gazdag egész nap fekszik a tengerparton, meg golfozik? ki mivel üti el a szabadidejét

[ Szerkesztve ]

(#36063) #75376384 válasza SLYM (#36062) üzenetére


#75376384
törölt tag

Ez nem válasz a kérdésemre. Mindenki azt szórakozik amit akar legyen az a személy Messi, Bill Gates vagy Lakatos Vendel. Engem az érdekel, hogy szerinted azon kevés nagy összeget adakozóból, aki mondjuk Lea-nak adott 10k felett, mennyire valószínű, hogy az egy menő kocsival járó alfahím aki minden nőt megkap (a te példáiddal jövök), mintsem egy fiatal/felnőtt (bár a kor irreleváns), nyálát verő white knight.
Feltételezném az ilyen emberről, hogyha a saját játéka érdekli akkor értelmesebben is el tudja verni a pénzét, pl. az a dota adakozó, akit korábban említettek.

(#36064) SLYM válasza #75376384 (#36063) üzenetére


SLYM
veterán

hol írtam le egy szóval is, hogy alfahím, meg minden nőt megkap? linkeld már be légyszíves. nem gondolod, hogy az alfahím, meg a szűz nörd között létezik más kategória is? eleve az is mekkora baromság, hogy szerintetek normális a legjobbaknak adakozni, mindenki másnak baromság. mindenki arra költ amire akar. ezt kéne megérteni

[ Szerkesztve ]

(#36065) SLYM válasza SLYM (#36064) üzenetére


SLYM
veterán

és, hogy akkor ne lehessen mire fel megint megkérdezned válaszolok a kérdésre, azért mert megteheti. ennyi, neki ez nem pénz, ugyanolyan ember, mint te, csak jobb kocsija, jobb cuccai vannak, mert gazdag

[ Szerkesztve ]

(#36066) #75376384 válasza SLYM (#36065) üzenetére


#75376384
törölt tag

Azért költ erre mert megteheti? youdontsay.jpg
Nem használtam idézőjelet, gondoltam érteni fogod, hogy a telik apuci pénzéből, segge alatt a Porsche, nincs gondja semmivel blablabla részről hadoválok. Ha megnézed, magamtól senkit se kategorizáltam be korábban.
A helyzet viszont eléggé irreális, miszerint "apuci pénzéből, akkor már rég a segge alatt van a porsche és a többi, akkor meg gondolod, hogy mennyi probléma van a csajozással" típus hazamegy és twitchen kilógó csöcsű csajokat néz.
Az is igaz, hogy nem feltétlen a legjobbnak kell adakozni, de ott szerinted nem lóg ki a lóláb egy picit se, hogy azok kapják a legtöbb adományt, akik kiteszik ami van? Biztos olyan színvonalas a szolgáltatás, hiszen alig van több nézőjük legtöbb esetben, mint pl Csabinak, aki ugyebár magyar viszonylatban nem véletlen a legnépszerűbb, míg a fent említett lánykák nemzetköziben tolják.

(#36067) whitezo88 válasza #75376384 (#36066) üzenetére


whitezo88
nagyúr

én azt nem értem még mindig, eleve miért dobálnak így pénzt csaj streamereknek, akik nem is jók/kimagaslók a játékban, nem is versenyeznek, meg ilyesmi. Mennyit lehet felsorolni, hármat aki nem ilyen? (Nadia, Eloise, Hafu jut eszembe)

Miért nem camgirl oldalakra mennek? azok legalább vetkőznek meg mást is csinálnak, mint Wizard Pokereznek, ripacskodva?

Ha megnézzük, Sambool, Alnilamlol, ChineseDotoBestDoto olyan marha gazdag emberek, akiknek 100 dollár olyan mint nekünk 5, de ők nem is a fenti példáknak adják a pénzt.

(#36068) fogtunder válasza whitezo88 (#36067) üzenetére


fogtunder
nagyúr

erről jutott eszembe, meg kellene csinálni a twitch 18+ verzióját, ahol megy a játék, de egyébként a streamer vetkőzik is, ha megfelelő mennyiségű pénzt adományozol :) csak úgy dőlne a lé.

I hate morning people. And mornings. And People.

(#36069) Yodamest


Yodamest
addikt

Ne sajnáljátok, hogy nem bögyös bulának születtetek skacok :)

(#36070) gbela válasza fogtunder (#36068) üzenetére


gbela
senior tag

Hát, arra ott a már említett (és ismeretlen) Jasmin :) Ott azt csinálnak amit kérsz, a vetkőzés alap, mellé meg szólsz h installáljon már egy Bnet klienst gyorsba :D

(#36071) Chuzzlee803


Chuzzlee803
aktív tag

Tudom, piszokmód unjátok már, hogy állandóan kérdezgetek.
Nyitottam egy Cenariust, mely dudu deckekbe jó? Vagy törjem?

(#36072) Vasinger!


Vasinger!
nagyúr

Ez az új jutalomrendszer, hogy minél nagyobb elért rank után kapni fogunk nyereményeket, ez már a mostani hónapban is élni fog? Tehát szeptember elsején már kapunk ilyen csomagot?

(#36073) tomazin válasza Vasinger! (#36072) üzenetére


tomazin
veterán

Igen.
Feltéve, ha kijön augusztusban a kieg..

(#36074) DaveNo1 válasza tomazin (#36073) üzenetére


DaveNo1
veterán

Mivel be van harangozva mindenhol, hogy jön, jönni is fog, most nagyon úgy fest, hogy 14-én megmutatják az összes lapot, vagy maximum 17-én.

Probléma csak az, hogy héten HOTS PTR, ami azt jelenti jövőhéten HOTS patch, utána héten meg eddigi legnagyobb diablo 3 patch jön, ha jól hallottam, és 28-án indul a legújabb szezon ott.

Ezt pedig nem tudom, hogy fogják a szerverek bírni, GvG-nél is 1 napos csúszás volt miután állandóan összeomlottak a szerverek. + gyakorlatilag alá vágnak a többi játéknak hogy mindent egyszerre tolnak ki. Szvsz. jobb lett volna ezen a héten kidobni, most úgysincs semmi a játék meg amúgy is kész van... :U

[ Szerkesztve ]

You are not prepared.

(#36075) Mister_X válasza tomazin (#36073) üzenetére


Mister_X
nagyúr

Ki fog jönni (pre-purchase csomagra kiírja, hogy augusztusban bontható).

"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."

(#36076) DopeBob válasza Mister_X (#36075) üzenetére


DopeBob
addikt

ki lehet bontani, max GvG kártyák lesznek benne :D

MZ/X

(#36077) tomazin válasza Mister_X (#36075) üzenetére


tomazin
veterán

27 is augusztusban van.
Btw én is a hétre számítottam praktikussági okok miatt (meta megkavarása, jutalom rendszer élesedése ne a hónap végén legyen). A hots patchnek szerintem nincs akkora ereje, mert 2hetente jönnek ki új karik, így szerintem sokkal nagyobb terhelésre nem kell szerintem számítani. bár lehet egy csomó ember felül a hypevonatra a gamescom miatt és nem lehet majd sehová belépni..
a héten meg már tuti nem fog kijönni, mert akkor már a makreting szétspammelte volna vele a netet.

DopeBob Ne adjál nekik ötleteket, hogy az aréna után még a sima paklivásárlás is random legyen.. :(((

[ Szerkesztve ]

(#36078) DaveNo1 válasza tomazin (#36077) üzenetére


DaveNo1
veterán

14-én lesz egy live stream, ahol sok új kártyák megmutatnak.

Kérdés, hogy utána mindent kipakolnak-e facebookra, mint korábban.

You are not prepared.

(#36079) Mister_X válasza tomazin (#36077) üzenetére


Mister_X
nagyúr

"Feltéve, ha kijön augusztusban a kieg.." - erre válaszoltam, hogy tuti ki fog.

"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."

(#36080) #39417856


#39417856
törölt tag

Sziasztok :)
Az egyetem miatt most jó sokat kihagytam a játékból, nem tudom, érdemes-e ilyenkor folytatni az ilyesfajta játékot kihagyás után? Ti hogyan látjátok a dolgot? Kihagyással szenvedés lesz játszani?

(#36081) DopeBob válasza #39417856 (#36080) üzenetére


DopeBob
addikt

attól függ, mennyi paklit veszel :D

MZ/X

(#36082) Gyuri27 válasza #39417856 (#36080) üzenetére


Gyuri27
félisten

Azt neked kell eldönteni, hogy egy játékkal érdemes-e játszani vagy sem.
Itt a kihagyás semmit nem jelent. Picit hátrányban leszel. De ez semmit nem jelent szerintem.

Amd - Radeon - Ryzen

(#36083) tomazin válasza #39417856 (#36080) üzenetére


tomazin
veterán

ööö a vizsgaidőszak már egy ideje véget ért. :) pár hónap kihagyás nem okoz akkora hátrányt. mellesleg arénázni teljesen jól lehet most az ilyeneknek mint Te, hiszen random paklit fog adni az aréna. (ha kijött a kieg)

[ Szerkesztve ]

(#36084) HuMarc válasza #39417856 (#36080) üzenetére


HuMarc
addikt

Alapvetően semmiféle hátrány nem ér tudás szempontjából, alapvető játékmechanikák nem változtak. Ha csak a farmolt goldból vettél packokat, akkor ebből a szempontból valamekkora hátrány érhet, de ez a hátrány akkor is fennáll, ha végig játszottál volna, igazából évekig tart kifarmolni annyi goldot, hogy minden fontos kártya (és a Naxx és a BRM) meglegyen, és behozd a lemaradást. És akkor még nem is számoltunk az új kiegekkel. De igazából ez irreleváns. A játékot akkor éri meg folytatni, ha eddig élvezted. Ha nem, akkor felesleges időt feccölni bele, ha viszont élvezted, akkor hajrá, folytasd.

(#36085) #39417856


#39417856
törölt tag

Köszönöm szépen a véleményeket :) Úgy gondolom, hogy egy próbát megér :)
Sajnos nem a vizsgaidőszakkal volt a gond, hanem az internet hozzáféréssel, mivel egyik játékkal sem tudtam szerverhez kapcsolódni :S Így a kihagyás nem csak egy-két hónap sajnos.
Illetve még jött egy júliusi gyakorlat, és az miatt még egy hónap HS nélkül ment el.

[ Szerkesztve ]

(#36086) ígyvanferi


ígyvanferi
addikt

Létezik használható mage pakli, amihez nem kell Antonidas? Nélküle összeraktam egy flamewakeres tempó mage-et, de egyelőre nem működik. Igaz, csak 3-at játszottam casualban, lehet időt kéne neki adni. Ha kicsit belejövök, lehet javulna a helyzet. Bár eddig simán csak esélyem se volt pl. két pala ellen.

(#36087) DaveNo1 válasza ígyvanferi (#36086) üzenetére


DaveNo1
veterán

Echo mage? Mondjuk az még a többinél is drágább ;] (molten giant, ice block, echo of medivh, duplicateből kell bele kettő, néhány legend mint pl. Alex, + control lapok)

[ Szerkesztve ]

You are not prepared.

(#36088) fogtunder válasza ígyvanferi (#36086) üzenetére


fogtunder
nagyúr

én a múlt héten elég jól elvoltam a Ragnarosos tempo mage paklimmal ilyen rank 12 környékén, mikor mage questet kaptam. Loatheb, Sylvanas, Boom, Ragnaros a vége, a többi ugyanaz, mint bármelyikben.

I hate morning people. And mornings. And People.

(#36089) tomazin válasza #39417856 (#36085) üzenetére


tomazin
veterán

csak nem a KCSSK-ban laksz? vagy más koliban is olyan brilliáns rendszerheznemértő gazdákat raktak be, hogy egy portot engedélyeztetni 2hónap, jól megindokolva, dékáni aláírással, csillámpónis papíron (ha jól tudom a 21en az ftp nem volt engedélyezve)? mert ugye nem tudja mit csinál az X port, így sokkal egyszerűbb, ha letiltom az összeset, max a 80asat engedélyezem...hiszen a 80ason mondjuk torrentezni borzasztóan bonyolult.

(#36090) ígyvanferi válasza DaveNo1 (#36087) üzenetére


ígyvanferi
addikt

Mondjuk azóta vertem egy olajost, meg egy priestet.

Az echo se jó, mert nincs alex, és eom-ből, meg ice blockból is csak egy-egy van.

(#36088) giorgio: abból meg rag hiányzik. Ha azt írod, hogy a többi sztenderd tempó lap, akkor az nem a BGH-s, belcheres, counterspelles valami, ugye?

[ Szerkesztve ]

(#36091) fogtunder válasza ígyvanferi (#36090) üzenetére


fogtunder
nagyúr

nem, erről van szó:

Rag helyére meg jó lehet egy Pyroblast is, ha az van, úgyis azt akarod többnyire, hogy arcba lőjön :D

I hate morning people. And mornings. And People.

(#36092) ígyvanferi válasza fogtunder (#36091) üzenetére


ígyvanferi
addikt

Ez nem rossz, kipróbálom, pyro van.
Azóta 4-4 az eredeti paklival. Annyira szar most a pala, hogy csak casualban mernek vele játszani az emberek? Most jött szembe az 5.

Elég egyébként a két laphúzás? Két azure-ral játszottam most, de így is többször előfordult, hogy hamar kiürítettem a kezem. Lehet, csak bénáztam még.

[ Szerkesztve ]

(#36093) sagem


sagem
addikt

secret palával nyomom, rank 10en vagyok, szerintem feljebb nem nagyon jutok vele, de szerintem ez az egyik legszórakoztatóbb pakli, komolyan élvezet vele játszani :D

[ Szerkesztve ]

„Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani.”

(#36094) NyxNyxNyx válasza sagem (#36093) üzenetére


NyxNyxNyx
addikt

A meglepetés ereje miatt erős az a pakli, csak most már egyre többen számítanak rá.

"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."

(#36095) F-ECT$ válasza Chuzzlee803 (#36071) üzenetére


F-ECT$
titán

Ramp deckbe elférhet, bár pl Patron ellen nem a 2 db 2/2-vel kell kitenni. Régebben jó volt a token deckbe is, ami lehet visszatér TGT-vel, de ehhez is az kell, hogy eltűnjön a Patron, meg a (face) Hunter se legyen túl népszerű.

Dive ever, work never.

(#36096) DaveNo1 válasza F-ECT$ (#36095) üzenetére


DaveNo1
veterán

Patront szinte tuti nerfelik patch előtt, mint anno GvG előtt pár lapot. Múltkor már írták figyelőlistán van, ami kb. egyenlő a nerffel.

You are not prepared.

(#36097) fogtunder válasza DaveNo1 (#36096) üzenetére


fogtunder
nagyúr

remélem Boom is rajta van, value lenne a másodikat betörni 1600 dustért.

I hate morning people. And mornings. And People.

(#36098) Chuzzlee803 válasza F-ECT$ (#36095) üzenetére


Chuzzlee803
aktív tag

Köszönöm a választ!
Örülök, hogy ez valamivel használhatóbb, mint a legutóbbi nyitásom alanya, Gruul.

(#36099) sagem válasza NyxNyxNyx (#36094) üzenetére


sagem
addikt

Igen, rengetegszer látni, hogy fogalma sincs az ellenfélnek, hogy mit várhat ettől a decktől (főleg, hogy kicsit át is alakítottam, így most lassabb, de nagyjából van remény mindenki ellen) :) Szeretnék a jutalom miatt rank 5ig felmenni, de az ezzel szerintem nem fog menni, a sima arca megyek bumm bumm paklikat meg unom:( A drágább koncepciókhoz meg nem nagyon van lapom..talán valami priesthez..bár azzal nem tudom mennyire lennék beljebb :)

[ Szerkesztve ]

„Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani.”

(#36100) NyxNyxNyx válasza Chuzzlee803 (#36098) üzenetére


NyxNyxNyx
addikt

Egyébként meg kezdő deck-ekbe mindenképpen befér Cenarius. Később is néhányba. Most az hogy legend deckbe jó-e az annyira nem érint téged még gondolom.

Amúgy meg nem unjuk hogy kérdezel, erre van a fórum. Csak most nem vettem észre. :))

[ Szerkesztve ]

"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.