Hirdetés

2024. május 4., szombat

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2020-04-23 22:38:51

LOGOUT.hu

A Hearthstone több, mint 6 éves játék így szinte minden információ megtalálható a topicban. Ennek ellenére érdemes inkább kérdezni, mert nincs karban tartott mindenre kiterjedő tudástár, és a gyorsan változó szabályok, kártyák, és eltérő játékmódok miatt ilyen nem is nagyon fog előállni.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#36801) alpihun válasza zolka95 (#36792) üzenetére


alpihun
senior tag

Én is kb 3 hónapja játszom normálisan. Esett eddig egy TBK és egy Szilva. Előbbi remélem most visszajön metába s tudom használni, utóbbi meg op, csak önmagában kevés control paklit összerakni, később jó lesz.
Naxx 4 szárny és brm 2 szárny van eddig, 1000 goldom épp új kiegre (arénázok majd, s craftolok pár új common/rare lapot), többit meg arénáztam és önfenntartó szinten megy már (7 win átlag, volt már többször 11 is).
Van 3 hunter deckem: face, hibrid, midrange, eboladin, patron, szinte kész oil (2 prep nagyon kellene), mech mage, mech shaman, otk buffolós pap. Nem mind tier 1-ek, de only naxx/brm és common/rare, 0 epic/legend. De nagyon kevés játékkal (napiküldi rankeden) is rank 10 vagyok épp.

[ Szerkesztve ]

Bagoly mondja verébnek, hogy nagy a feje, búsuljon a ló.

(#36802) alpihun válasza alpihun (#36801) üzenetére


alpihun
senior tag

szerk kifutott és zoot kihagytam, pedig kedvenc :D

Am most lehet engem utálni mert minden itt utált paklit játszok :D

[ Szerkesztve ]

Bagoly mondja verébnek, hogy nagy a feje, búsuljon a ló.

(#36803) sztanozs válasza zsuha (#36747) üzenetére


sztanozs
veterán

Ha jól tudom kétszer nem lehet bent ugyanaz a quest, ezért a várható érték csak akkor 50 alatti, ha van legalább 1 db 100 goldos quest befejezettlenül. Minden más esetben 50 feletti.
Ha pedig nem jól tudom és be lehet húzni kétszer ugyanazt a quest-et akkor minden esetben 50 felet tvan a várható érték.

De megkövetem magam, mivel újraszámoltam az egészet. A kártyacsomagos questet eddig nem számoltam bele, és mivel nem kapunk érte goldot így most 0 értékkel számoltam.
Ebben az esetben valóban nem éri meg rerollolni, mert más befejezelen quest nélkül is 50 alatti a várható érték (49.4) és ha valamiért van bent 2 db 100-as (ez a legrosszabb eset), akkor akár 46.4-ig is lekúszik a várható érték.

Persze az kérdés, hogy a kártyacsomag quest valóban 0 goldot ér-e... A várható érték üres 2. és 3. quest mellett így alakul (kártya quest gold értékek / várható érték):
g. v.é.
0 49.4
40 50.6
50 50.9
60 51.1
100 52.3

Mindent összevetve ha kártya quest gold értékét 20 alattinak véljük akkor 50 alatti a várható érték (nem éri meg rerollolni), 20 felett pedig 50 feletti (tehát megéri?).

JOGI NYILATKOZAT: A bejegyzéseim és hozzászólásaim a személyes véleményemet tükrözik; ezek nem tekinthetők a munkáltatóm hivatalos állásfoglalásának...

(#36804) voyager4.4 válasza alpihun (#36801) üzenetére


voyager4.4
senior tag

"craftolok pár új common/rare lapot"
Szeritem commont nem éri meg, azt tényleg kinyitod előbb utóbb. Rare már más, elvileg arra is nagy esély van, erre szoktam elmesélni, hogy mind2 doomguard-om és blastmage-em kraftoltam, azóta se nyitottam... (jah késdobáló szemétládát sem :((( )

[ Szerkesztve ]

no fate but what we make

(#36805) DaveNo1 válasza SLYM (#36799) üzenetére


DaveNo1
veterán

Rank5 felett már csak kicsivel több dust jár, szóval csak amiatt nem éri meg.

Amúgy 24-én lesznek elérhetőek a lapok ha vége a brawlnak (most ez a teória, és korábban is 24-re mondták a windows óra trükközés miatt).

You are not prepared.

(#36806) DaveNo1


DaveNo1
veterán

Lehet nem volt még:

Fel Reaver: text changed from "discard" to "remove"; can no longer see cards discarded/removed. Its owner can see the cards in the card history on the side.

Ha valaki mechmage vagy mechshamannal játszik ez azért fontos. Ellenfeled nem tudja mid semmisült meg, ami eddig elég fontos információ volt (pl két fireballt eldobtál, akkor tudta az ellenfél, hogy minimálisra csökkent a burst potenciál).

You are not prepared.

(#36807) zolka95 válasza salaam (#36796) üzenetére


zolka95
őstag

Arra céloztam, hogy paytowines a játék. A Bli$$arddal szerintem egyértelmű.
Tehát negatív vélemény.

És igen, aki legendig jut nem csak jól játszik, hanem jó kártyái is vannak. Tehát nagy valószínűséggel fizetett egy csomót. Ne könnyítsék már őket azzal, hogy még arany epic lapokat kapnak. Ez nem irigység. Ha kapnak egy csomó golden epicet egy következő kiegben már a jó lapok felét simán craftolják.

Én meg örülhetek egy kis dustnak meg 1 golden commonnak.

Értem én, hogy úgy értelmes, ha minél nagyobb rangnál minél több jutalmat kapunk, de ez a rossz oldala is.

A sok kártyával rendelkezők és jó játékosok boostolása, a kicsik meg kapnak azért még valamit.
Ezért kell csak rank5-ig jutalmazni, ahogy a blizzard is közölte.

És remélem így is lesz.

A sok kiegnek is van rossz oldala. Az új játékosok nem tudják utolérni a metát. Craftolják a lapokat aztá változik a meta. Annak akinek régen játszik annak jó az új kieg. Csomó lapot kell még gyűjtenem és most mégtöbbet.

Annak a legjobb aki már a béta óta játszik.

[ Szerkesztve ]

Figyeltél rám? Vagy azt a piros ruhás nőt nézted?

(#36808) alpihun válasza voyager4.4 (#36804) üzenetére


alpihun
senior tag

Olyan raret nyitani ami kell, kevés esélyem van. Commont meg lehet kinyitom hamar, de lehet nem.
1000 goldból ha paklit veszek egyből, az 10*5 új kártya fixen. Ha arénázni kezdek, 1000 golddal el lehet bíbelődni lassan, napi 1-2 arénával, de csak 1/3 eséllyel kapok új paklit, és nem akarok akár egy hónapot várni pár hiányzó common miatt, mert lassan nyitok lapokat, mert addig a ranked play kb out.

zolka95
10 decket soroltam fel az előbb, amiket jóval kevesebb idő és nyitás segítségével raktam össze mint te, ezekből hunterrel, zooval, patronnal és eboladinnal simán lehet legend lenni, még én is lehetnék az sztem, ha több időm lenne a játékra.

Bagoly mondja verébnek, hogy nagy a feje, búsuljon a ló.

(#36809) JNashville válasza zolka95 (#36807) üzenetére


JNashville
senior tag

Szerintem teljesen rossz következtetést vonsz le a tapasztalataidból, ez a játék (egyelőre) nem paytowin, egyszerűen gyorsabban lehet változatos deckeket összerakni, ha költesz rá. Ez például teljes tévedés:

És igen, aki legendig jut nem csak jól játszik, hanem jó kártyái is vannak. Tehát nagy valószínűséggel fizetett egy csomót.

Több magyar streamer is van, aki nem költött érdemben a játékra, és mégis legend több szezonban is, én is többször jutottam Rank5-ig úgy, hogy kizárólag a BRM kinyitására költöttem, arra is csak lustaságból, nem volt időm akkoriban goldot farmolni.

Átlagos képességű játékos átlagos lapkészlettel simán elér egy egyszámjegyű rankot, ha neked ez nem megy, ne a játékot hibáztasd. Egyébként ez a hóvégi Mikuláskodás is a kezdőkön segít, nem pl. rajtam, +2 golden lap sokat nem oszt-nem szoroz egy komolyabb gyűjteményen. Amikor elkezdtem a béta végén, még semmi ilyen nem volt...

[ Szerkesztve ]

MARVEL AT HIS MIGHT!

(#36810) DaveNo1


DaveNo1
veterán

Ez a kép zseniális: :C

You are not prepared.

(#36811) F-ECT$ válasza sztanozs (#36803) üzenetére


F-ECT$
titán

A kártyacsomagos questet eddig nem számoltam bele, és mivel nem kapunk érte goldot így most 0 értékkel számoltam.
Ez hiba, 100 goldot ér, mivel a goldból úgyis kártyacsomagot (is) vennél, és az jelenleg 100 gold.

20 felett pedig 50 feletti (tehát megéri?).
Meg.

Dive ever, work never.

(#36812) F-ECT$ válasza zolka95 (#36807) üzenetére


F-ECT$
titán

És igen, aki legendig jut nem csak jól játszik, hanem jó kártyái is vannak. Tehát nagy valószínűséggel fizetett egy csomót.
Valószínűleg, de ez nem feltétel, mint ahogy páran írtak is 1000-3000 dustos legend képes deckekről, ami 1-2 hónap játékkal simán összejön. (Napi 1 paklit lehet nyitni, az kb 100 dust.)

Ne könnyítsék már őket azzal, hogy még arany epic lapokat kapnak.
Nekik ez már jó eséllyel nem könnyítés, hanem csak kozmetika.

A sok kiegnek is van rossz oldala. Az új játékosok nem tudják utolérni a metát.
Aminek hatására egy csomó régi jó lap kiesik, így nem is kell őket már lecraftolni, pl Cairne.

Annak a legjobb aki már a béta óta játszik.
Ez így van, de aki időt tett bele, annak legalább ennyi előnye legyen.

Ettől függetlenül én is várnék már a Blizztől egy új játékosokat segítő lépést, pl Classic packokra egy 50%-os leárazást.

Dive ever, work never.

(#36813) F-ECT$ válasza DaveNo1 (#36810) üzenetére


F-ECT$
titán

Továbbra is túlértékeltnek tartom a wari legendet, vagy nagyon át kell építeni hozzá a paklit. Vannak nála jobb rare lapok.

Dive ever, work never.

(#36814) fogtunder válasza zolka95 (#36807) üzenetére


fogtunder
nagyúr

de, ez színtiszta irigység.

most akkor gondolj bele, hogy a játékosoknak azon része, aki minden hónapban elmegy legendig, az mennyire rohadtul megun egy lapkészletet, mire kijön az új, ráadásul a BRM kb. nem is számított, mert alig kavart valamit a metán. egy TCG/CCG meghal, ha nem jönnek aránylag gyakran új lapok, mert a játékosok magja ott fogja hagyni az unalom miatt.

aki elmegy legendig, annak leginkább ideje van játszani a játékkal, amiből elsősorban tapasztalata, gyakorlata lesz, másodsorban kártyái. többen is írtuk már, foshugy dust költségű paklival is lehetsz legend, nem tudom elképzelni, hogy ha betörnéd Muklát és Crusht, akkor egy hunter pakli ne jönne ki belőle, onnantól már csak időre van szükséged. a legendet a játékosok nagy része nem control paklival tolja le, mert legalább 3szor annyi idő, az aggro meg többnyire olcsó. ha meg van egy eboladinod vagy huntered, akkor csak te magad vagy a gát abban, hogy bemenj rank 10 alá.

tény, hogy a GvG-nél becsatlakozó tábor, vagy aki a Naxxot nem farmolta ki időben, az hátrányba került, pláne, ha nem is játszik eleget, és a Blizz tesz is lépéseket az ügyben (pl. spectate küldi, most az új aréna nyeremény rendszer), de úgy hadd ne kérjek már elnézést, mert launch után elkezdtem játszani a játékkal és előrébb vagyok, mint aki egy évvel utánam kezdte.

a jutalommal kapcsolatban meg lásd előző hsz-em. aki ilyen rankokon mozog, az simán játszik annyit, hogy arénából meg a farmolt goldból valszeg amúgy is kijönnen neki egy új kiegészítő, szóval totál tárgytalan. tudom, szar dolog szembesülni vele, hogy egy f2p játékba vagy pénzt, vagy időt kell belerakni, de ez van.

I hate morning people. And mornings. And People.

(#36815) pachito válasza DaveNo1 (#36810) üzenetére


pachito
őstag

Ennél picit árnyaltabb a dolog, de van benne igazság :DDD Viszont nálam még mindig a Fencing Coach az mvp, a hitvány statok ellenére.

(#36816) salaam válasza DaveNo1 (#36810) üzenetére


salaam
senior tag

lifecoachJajaja :C

(#36817) zolka95


zolka95
őstag

Hát én erről most hallottan először. Hogy olcsó pakli felér egy legenddel telivel. Tudtam, hogy a face jó, de azt nem hogy legendaryig is eljut.

Úgy gondoltam, hogy a dustot csak legendaryra érdemes költeni, mert az a legritkább, de egy face hunter decket mégis megcsináltam. Néhány kártya még így is hiányzik belőle.

És úgy gondoltam az a jobb pakli, amiben jobb és ritka lapok vannak többségben. Ezek szerint nem.

Már csak az a kérdés az új kieggel is ilyen hatásos lesz-e a facehunter. Remélem.

Figyeltél rám? Vagy azt a piros ruhás nőt nézted?

(#36818) F-ECT$ válasza zolka95 (#36817) üzenetére


F-ECT$
titán

És úgy gondoltam az a jobb pakli, amiben jobb és ritka lapok vannak többségben.
Ez nettó hülyeség, az a jobb pakli, ami több paklit ver el, mint amennyitől kikap.

Kb ezek most a jó paklik:
Grim Patron Warrior - 1000 dust
Demon Handlock - 6500 dust
Oil Rogue - 3500 dust
Mid-Range Druid - 4000 dust
Mech Shaman - 3500 dust
Zoolock - 5000 dust
Control Mage - 6000 dust
Aggro Paladin - 3000 dust (Leeroy nélkül 1500)
Hybrid Hunter - 1500 dust
Face Hunter - 1000 - 2500 dust
Control Warrior - 10000 dust
Freeze Mage - 7000 dust

Van köztük olcsó, közepes és kifejezetten drága is.

Dive ever, work never.

(#36819) alpihun válasza zolka95 (#36817) üzenetére


alpihun
senior tag

Nézz twitch streameket. Sokaknak minden gold lapjuk megvan s mégsem control deckekkel nyomulnak. Trump hybrid/midrange hunterrel lett rank 5-ről legend egy hete. Forsen zooval nyomul legenden is. Patront mindenki tolja. Firebat 4 napja kezdett el asian játszani, f2p only és már rank 6 eboladinnal, s közben magyarázza is, hogy mit miért csinál.

Bagoly mondja verébnek, hogy nagy a feje, búsuljon a ló.

(#36820) pachito válasza zolka95 (#36817) üzenetére


pachito
őstag

'Már csak az a kérdés az új kieggel is ilyen hatásos lesz-e a facehunter. Remélem.'

A lapkészletet elnézve, ha tippelnem kellene akkor nem-et mondanék; Gormok kivételével nem sok új játékszert kapnak az aggro paklik (nincs pl új silence).

Igaz, az Inspire mechanika kicsit lassúnak bizonyulhat, de egyrészt lapon mindig máshogy néznek ki a dolgok, mint gyakorlatban (aki a megjelenéskor már tudta, hogy mekkora királyság lesz a Patron és épp Warriorban, az tudhat valamit), másrészt pedig rengeteg az új removal/heal/taunt.

(#36821) DaveNo1 válasza zolka95 (#36817) üzenetére


DaveNo1
veterán

"Hát én erről most hallottan először. Hogy olcsó pakli felér egy legenddel telivel"

Végül is csak pár órája magyarázzuk ezt. :U

pachito: Jó ő kicsit túlzásba vitte a lapok lehúzását.

Strifecro ezt a 10 kártyát tartja a legjobbnak + pala epicben benne van a lehetőség, hogy nagyon jó decket lehet rá építeni.

1. Thunder Bluff Valiant (shaman rare: 5/3/6, Inspire: give your totems +2 attack)
2. Totem Golem (shaman common: 2/3/4, overload 1)
3. Twilight Guardian (nuetral epic: 4/2/6, battlecry: if you're holding a dragon gain +1 attack and taunt)
4. Tuskarr Totemic (shaman common: 3/3/2, battlecry: summon any random totem)
5. Rhonin (mage legendary: 8/7/7, deathrattle: add 3 copies of arcane missiles to your hand)
6. Varian Wrynn (warrior legendary: 10/7/7, battlecry: draw 3 cards put any minions you drew directly into the battlefield)
7. Darnassus Aspirant (druid rare: 2/2/3, battlecry gain an empty mana crystal. Deathrattle: lose a mana crystal)
8. Alexstrasza's Champion (warrior rare: 2/2/3, battlecry: if you're holding a dragon gain +1 attack and charge)
9. Argent Horserider (neutral common: 3/2/1, charge and divine shield)
10 . Master Jouster (neutral rare: 6/5/6, battlecry: "joust" gain taunt and divine shield)
10+1 Wildcard: Mysterious Challenger ( paladin epic: 6/6/6, battlecry: put one of each secret from your deck into the battlefield)

Fects: A warrior legend szerintem is túl van hypolva, már alig várom, hogy shadowflame, lightbomb stb letakarítsa az overextend boardot, és feladják a p2w warrior játékosok ;]

[ Szerkesztve ]

You are not prepared.

(#36822) fogtunder válasza pachito (#36820) üzenetére


fogtunder
nagyúr

szerintem bármi lesz, valaki úgyis fog csinálni egy olcsó paklit, amivel elérhető lesz ugyanaz.

I hate morning people. And mornings. And People.

(#36823) pachito válasza fogtunder (#36822) üzenetére


pachito
őstag

Az aggro természetesen jelen lesz, de szerintem nem lesz *ennyire* domináns, mint most. Persze lehet tök rosszul látom az egészet, pár új kártyát használnak majd a mostani deckek és közel semmi nem változik; hamarosan kiderül. :C

(#36824) fogtunder válasza pachito (#36823) üzenetére


fogtunder
nagyúr

én is ebben bízok, mert azért kissé durvának érzem, hogy jelenleg egyetlen midrange paklim sem játszható, totál ki vannak szolgáltatva a kezdő kéznek. legyen aggro, persze, de azért ne ebből álljon már a ladder.

I hate morning people. And mornings. And People.

(#36825) JNashville válasza DaveNo1 (#36821) üzenetére


JNashville
senior tag

Azért az meglepő, hogy Chillmaw-t mennyire nem érzik, ez szerintem pl. Patron, Zoo ellen elég jó lesz.

MARVEL AT HIS MIGHT!

(#36826) férfiállat


férfiállat
tag

na akkor húzzunk bele a rankedbe, mondtátok itt sokan hogy basic deckkel is el lehet jutni olyan 15-16 környékére.
kimaxoltam naxxot+brm-et szal ebből raktam össze egy basic decket minden kasztnak rank 19-n voltam 1 csilaggal, shámánnal toltam mert az volt a napi erre leestem rank 20 0 csillagra mondom az igen:PXD

(#36827) tomazin


tomazin
veterán

(#36828) pachito


pachito
őstag

A TGT örömére sikerült is a Brawl-os pakliból nyitni egy Greenskint. Pirrrrrrrrrrrrrrrates, boyz!

(#36829) h3lios


h3lios
addikt

Hát ez a brawl rohadt vicces lesz, a hunter olyan OP, hogy egy vak majom is nyerne vele. Minden mutogatást buktam eddig ellene ráadásul ilyen 6-os - 1 mana arányban...

B-tag: H3lios#2825

(#36830) Redcaster


Redcaster
őstag

Micsoda bug :Y Mage-vel nyertem Brawl-ban, erre egy ilyen kép fogad a pakli kinyitása után :C

(#36831) HuMarc válasza pachito (#36828) üzenetére


HuMarc
addikt

Nekem 35 dustot. És eddig az összes Brawl-os pack hasonlóan sokat ért...

h3lios Én eddig mindkétszer mage-t kaptam, és 1-1 lett az arány.

[ Szerkesztve ]

(#36832) tomazin válasza h3lios (#36829) üzenetére


tomazin
veterán

én eddig 2x veszítettem vele :P

(#36833) DaveNo1 válasza h3lios (#36829) üzenetére


DaveNo1
veterán

Ja a hunter simán jobbnak tűnik, lock and loaded már hozta is nekem a meccset ;]

Mondjuk az első Ram Wranglerem Captain Parrotot adott, milyen meglepő. :U

Amúgy rohadt lagos a játék most, ki is léptem.

[ Szerkesztve ]

You are not prepared.

(#36834) EmptyParadox válasza tomazin (#36832) üzenetére


EmptyParadox
senior tag

Én is. A vicces pedig az, hogy 6-ból 4-szer veszítettem a joustot. Never lucky. :D
Harmadszorra mage-dzsel meglett végül a győzelem. :)

(#36835) h3lios válasza tomazin (#36832) üzenetére


h3lios
addikt

[link]

Most már lefotóztam, hogy ne látatlanba sírjak. 7-ből 7 x ilyen arányban buktam el.

[link]

Ennek viszont nagyon örülök, mert még nem volt meg és most lehet hogy erős lesz a shaman, amiből kb. kihagyhatatlan lap (kivéve mech).

A golden Gruul után a 2. legjobb brawl reward. :)

B-tag: H3lios#2825

(#36836) tomazin válasza tomazin (#36832) üzenetére


tomazin
veterán

3x.
magel viszont elsőre nyertem.
tényleg nagyon op a hunter :P

(#36837) HuMarc válasza EmptyParadox (#36834) üzenetére


HuMarc
addikt

Én 2x mage-l voltam ugye, és ~6-ból 6 joustot vesztettem. Hunter ellen. Ilyen soha nem fog történni ezen a Brawlon kívül.

(#36838) h3lios


h3lios
addikt

Szolgálati közlemény: Bekerültek a craftolható lapok közé a TGT-sek. Így könnyen meg lehet nézni mi az ami instant get a kollekcióba !

B-tag: H3lios#2825

(#36839) #75376384


#75376384
törölt tag

hunter ellen eddig mindig buktam a reveal-t, ami egy kicsit kacagtató, mivel mégis csak hunter.. :U

(#36840) h3lios válasza #75376384 (#36839) üzenetére


h3lios
addikt

Szerintem szarkazmus a Blizzard részéről. Hunter sosem fog a jövőben reveal-t nyerni. :D Amikor a face -ben nincs 3-nál nagyobb manacost. :)

B-tag: H3lios#2825

(#36841) DaveNo1 válasza h3lios (#36838) üzenetére


DaveNo1
veterán

Miért, eddig nem lehetett megnézni heartpwn stb oldalon? És honnan tudod mi az instant get? Még a profik sem tudják eldönteni mi lesz a jó :U

You are not prepared.

(#36842) Gyuri27


Gyuri27
félisten

Ez a nexus champion nagyon beteg. Tuti kraft!.

Amd - Radeon - Ryzen

(#36843) pachito


pachito
őstag

Hát, én nem tudom gyerekek, de szerintem Medivh sokkal erősebb brawler, kb mint egy Nefa vs Ragban az előbbi...Hunterrel futok a board után, miután telespammelte...

(#36844) alpihun


alpihun
senior tag

Azért magevel is lehet nyomulni :D

Bagoly mondja verébnek, hogy nagy a feje, búsuljon a ló.

(#36845) tomazin válasza alpihun (#36844) üzenetére


tomazin
veterán

Szerintem sokkal jobb a mage.Hunterrel annak ellenére veszítettem, hogy 3 meccs alatt 1x vesztettem el a mutogatást.

(#36846) zolka95 válasza F-ECT$ (#36818) üzenetére


zolka95
őstag

Értem, de én így gondoltam, mert legendary és ritka, akkor mért ne lenne jobb, érted? :D
Nem gondoltam volna, hogy facen meg zoon kívül van még olcsó és hatásos pakli.

kösz a listát

DaveNo1
Tudom, hogy ezt most leírtátok páran, de úgy értem, hogy EZ ELŐTT, érted, ez előőőtt. nem hallottam ilyenről. Ne forgassunk már ki egymás szavait, kérem. Azért mert nem értek hozzá nem kell még ezért is lehülyézni. (tudom nem szó szerint mondtad, de ezt sugallta nekem, szóval ne köss bele ebbe se :D )

[ Szerkesztve ]

Figyeltél rám? Vagy azt a piros ruhás nőt nézted?

(#36847) alpihun válasza zolka95 (#36846) üzenetére


alpihun
senior tag

Ha meg saját bevallásod szerint sem értesz hozzá, miért vitatkozol féltucat emberrel?
Am ez az új map nagyon fun :D

Bagoly mondja verébnek, hogy nagy a feje, búsuljon a ló.

(#36848) DaveNo1 válasza tomazin (#36845) üzenetére


DaveNo1
veterán

Hát én eddig vertem a magekat, csak kell a lock and loaded + pár olcsó spell. Előbb King Krusht adott a lock and loaded ;]

You are not prepared.

(#36849) NyxNyxNyx válasza zolka95 (#36846) üzenetére


NyxNyxNyx
addikt

Bakker téged meg lehet győzni? :Y ;]

Amúgy meg ez a téma hetente feljön, és mindig ez a következtetés.

Más: Brawlban a mage tényleg nagyon erős. Kodorider mvp és nagyon hamar kifogy a lapokból a hunter.

"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."

(#36850) Gyuri27 válasza tomazin (#36845) üzenetére


Gyuri27
félisten

Az egész rng kérdése.
1 meccsen Madival voltam és aláztam a huntert.
2 meccset Alival simán hoztam.

Amd - Radeon - Ryzen

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.